aug 312016
 

Hei kjære blogg venner.

En ærlig tekst fordi jeg nettopp trenger din hjelp. Som de fleste vet er jeg forhandler av Forever Living. Dette er noe jeg virkelig brenner for og har veldig lyst til å ta dette til ett nytt nivå siden jeg trives så godt med det og fordi det gir så mye tilbake til oss som familie. Nå har det seg slik at jeg trenger mer erfaring og da trenger jeg DIN hjelp! Kanskje du har lyst til å invitere til en hyggelig helsekveld med en forretningspresentasjon, latter og smaksprøver sammen med din gode nabo, svigermor, barselgruppe, kollega eller venninnegjeng? Jeg brenner for disse produktene og siden jeg er så glad i dem vil jeg gjerne vise de frem. Det er selvfølgelig ingen kjøpsplikt – kun fordi jeg vil utfordre meg selv og kanskje få noen små tilbakemeldinger fra dere.

Er du nysgjerrige på produktene og gjerne vil kjøpe blir jeg selvsagt glad om du handler av meg. Kanskje du trenger en ny håndsåpe, nytt vaskemiddel, honning, kosttilskudd eller en god shampoo?
Ja – Rema 1000 har det men det har jeg også. Alle monner drar, slik startet det også for de store kjedene.
Av meg får du nemlig 90 dagers fornøyd kundegaranti og pengene tilbake om du ikke er fornøyd med varen?

For å se hele sortimentet vårt kan du klikke deg inn på nettbutikken min som er www.myaloevera.no/linemerethe
eller bestille av meg direkte. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese dette og del gjerne om du kjenner noen som kunne tenke seg en hyggelig kveld.
Jeg blir veldig glad om du har lyst til å hjelpe meg. Det er nemlig utenfor komfortsonen tingene virkelig skjer :)

14203154_10210501243426680_1347238325465015935_n
Takk!

 

aug 222016
 

Så var dagen kommet. Forrige uke var det første dag for Ida Emilie i 1.klasse. Hun var spent, og jeg var nok enda mer spent. Husker dagen hun startet i barnehagen. Alt var nytt og jeg var hønemor til de grader. Ingenting hadde forandret seg, for jeg er fortsatt hønemor enda frem til jeg klarer å senke skuldrene litt. Kontakten med de ansatte på skolen er jo ikke på langt nær slik som det er i barnehagen og akkuratt den delen savner jeg veldig. Jeg må gi mange beskjeder til Ida Emilie som hun må ta videre og heldigvis har hun taklet dette veldig greit. Hun sier hun er stor jente nå, men for meg kommer hun jo alltid til å være den lille jenta mi. Jeg må nok bare innse at hun er blitt større, klarer enda mere selv og at det bare er slik det er. Hun er veldig flink. 

Hun ble ropt opp aller først for å hilse på rektor og lærer den første dagen. Hun viste oss plassen sin, pulten sin og alle bøkene hun allerede har fått. Hun var så stolt! Klassen hun har kommet i er vi kjempe fornøyd med. Alle bestevennene hennes er samlet og det var akkuratt slik hun ønsket.


Heldigvis har jeg mulighet til å levere henne på skolen selv hver eneste dag. At jeg har den muligheten er jeg kjempe glad for. Hun har kun ettermiddagsplass på SFO.  

Er det flere som har fått skolebarn nå?

aug 112016
 

Som mange av dere kanskje vet har jeg gått en sunnere vei med livet. Jeg har faktisk som mål å gå ned hele 23 kg for å bli fornøyd med min egen kropp. Jeg har prøvd før og feilet, men denne gangen venter en stor belønning ved målstreken. Denne belønningen har jeg drømt om å åresvis og motivasjonen for å klare dette er større enn noen gang. Nå har jeg kommet godt i gang med trening og kosthold og vekten går nedover. Før jeg startet veide jeg faktisk like mye som da jeg var høygravid, og bare det i seg selv er ganske så ille. Nå gleder jeg meg til en lettere og sunnere hverdag.

I dag hadde jeg ikke mulighet til å dra på treningssenteret. Ungene har planleggingsdager fra SFO og barnehage. Barnepassen på senteret var stengt, så i dag tok jeg med ungene ut i hagen og trente med de. Jeg brukte de som vekter, og de syntes dette var kjempe stas!

Så da ble det altså trening i dag også – både på store og små. Nå skal jeg henge opp en klesvask før jeg hopper i sengs. Imorgen venter tidligvakt før det er noen ekstra feriedager i vente. Ønsker dere en fin helg.

Ps: Om du vil følge vår hverdag kan du legge meg til på Snapchat: linemaaserud.

aug 042016
 

Jeg startet hverdagen tidligere enn de andre her hjemme. Siden vi stort sett har vært på Daftø i hele sommer pendlet jeg frem og tilbake til jobben min på Glitter. Jeg skal ikke legge skjul på at det var hardt å være tilbake. Vi hadde barnefri i to dager og da jeg kom hjem fra jobb på kvelden ventet det god mat, god drikke og total avslappning når jeg kom hjem. 

Den mannen altså❤️


Det er de små tingene i hverdagen som betyr så utrolig mye. Takk for at du passer så godt på meg Bjørn Vidar! 

Nå har vi alle kommet inn i hverdagen igjen. Jobb, barnehage og SFO. Tenk at Ida Emilie har startet på SFO og om få dager begynner hun i 1 klasse. Tiden går så alt for fort… Jenta trives veldig godt der, og hun syntes det har vært helt topp å treffe vennene sine igjen samtidig som hun også har fått nye bekjentskap. Nå skal jeg straks på jobb før jeg skal hente ungene og nyte ettermiddagen med de. 

Ha en fin dag!