jul 262016
 

Nå er vi tilbake på Daftø etter å tilbringt noen dager i Kristiansand. Selv hadde jeg ikke vært i Dyreparken på hele 18 år, så det var godt å være tilbake. Jeg har levd livet som 20 år yngre i noen dager, mens sannheten er at jeg fylte 29 år for bare noen dager siden. Det er jo faktisk veldig spesielt å se blandt annet Kaptein Sabeltann som jeg selv har vokst opp med. Skal si dere at jeg fikk gåsehud da han dukket opp både i parken og showet! 

Første natten bodde vi på ett sommerhotell utenfor Kristiansand mens resten av dagene bodde vi i Abra Havn. Så gjennomført, detaljert og fantastisk sted! Ungene var i ekstase da vi ankommet Abra Havn og hylte av glede. Hit skal vi tilbake! Å se Den Sorte Dame og Grevinnen komme inn flere ganger i løpet av dagen var også kjempe spennende. Oppholdet var rett og slett fantastisk! 

Vi hadde to hele dager i Dyreparken men det er ingen henmelighet at mesteparten av tiden gikk med i Kaptein Sabeltanns Verden. Ungene var utkledd som Kaptein Sabeltann og Sunniva fra morgen til kveld. 


Nei fysøren for noen dager altså! Det har rett og slett vært helt fantastisk?

jul 172016
 

På Torsdag ankom familien Døli på Daftø. Dagene har virkelig flydd avgårde og vi har kost oss masse både store og små. Vi har besøkt Liseberg, Daftøland og i dag blir det bading før de vender snuten hjem. Kjente faktisk at jeg ikke ville at det skulle være søndag i dag, nettopp fordi de reiser hjem. Ungene har lekt så godt sammen hele helgen, og jeg vet at de  kommer til å savne de masse. Akkuratt nå står baguettene i ovnen, eggerøren skal lages og frokost bordet skal dekkes. 

Her kommer noen bilder fra helgen?


Om du vil se flere bilder kan du klikke deg inn på bloggen til Veronika

jul 132016
 

Ferien har begynt og vi er ganske så gode til å utnytte den. De tre dagene som har gått allerede har vært helt fantastisk. Null stress, masse kos og kvalitetstid.

I går var klokken godt over 19.00 da vi bestemte oss for å ta en tur ut med båten. Vi dro med oss drikke, litt snacks og fiskeutstyr. Turen gikk mot Strømstad før vi kastet anker og ventet på makrellen. Selv er jeg oppvokst med mye fisking på Vestlandet da jeg var liten, og det ligger i blodet mitt enda. Jeg syntes det er kjempe gøy med fisking, spesielt når det biter på?

Her kommer noen bilder fra gårsdagens snapchat story. Følg oss gjerne ved å legge til linemaaserud.


Det ble makrell til kveldsmat i går og ungene tok kvelden like rundt 23.00. Leggetiden har nemlig ferie den også?

Nå er vi en liten tur hjemom før vi skal på grilling hos svigers og ut på Daftø igjen. En helg med mye morro står i vente og vi gleder oss til å tilbringe den med familien Døli. Ungene har hatt nedtelling i flere uker og i morgen er endelig dagen kommet. Som vi gleder oss!!

Har du startet ferien?