mar 292016
 

Wow, jeg sitter igjen med en såå god følelse etter denne påsken! Selv om været ikke har vært på topp har vi storkost oss med den nye tilværelsen som campere på Daftø. Det har vært underholdning hver dag for ungene, og de lengter allerede tilbake. Nå skal vi bruke helger og fridager godt før en lang og deilig sommerferie. Det første ungene fortalte i barnehagen i dag var såklart alt de hadde gjort i ferien. Nå er det tilbake til hverdagen snart, jeg og Bjørn Vidar skal en liten tur til Trysil noen dager først.

12915056_10209154748965160_257274687_o
12921905_10209154751005211_1632361144_o

Mandag 4 April legger jeg om kosten etter påsken. Jeg gleder meg til regelmessig trening, resultater og nå nye mål. Dette skal bli MITT år, og målet mitt SKAL jeg nå. Fra mandagen av er det null sukker – blir du med??

Det er nemlig flere som starter opp sammen, og jeg vil gi deg god veiledning underveis. Med det geniale FIT programmet vårt skal vi nemlig klare dette sammen :)

mar 242016
 

I dag ankom vi Daftø og har fått gjort litt i det nye helårsteltet til campingvogna. Noen av møblene er på plass men det mangler fortsatt endel før vi er ferdig og kan kalle oss innflyttet.

Været har desverre ikke vært helt med oss i dag, men vi har likevell fått gjort mye gøy. Det var påske aktiviteter på Piratloftet for ungene og dette falt virkelig i smak. Her på Daftø er det aktiviteter for barn hver eneste dag, og på sommeren holder piratene show flere ganger om dagen. Vi gleder oss til Daftøland åpner, tror ungene kommer til å kjøre karuseller til de spyr 😉  

  
Det er dårlig internett forbindelse her, men jeg prøver å være aktiv på Snapchat. Legg med gjerne til, dere finner meg under navnet linemaaserud. 

God påske til dere alle!

mar 192016
 

Ungene har tatt ferie fra barnehagen, jeg er syk men har så og si fri hele påsken.
Jeg har to vakter igjen før jeg har ferie og det skal bli godt å la kroppen hvile de dagene.

Planene våre er å tilbringe påsken mye på Daftø. Ungene gleder seg stort og det gjør vi også. Nå krysser jeg fingrene for at vi får på plass det nye forteltet vårt på mandag og tirsdag, det hadde gjort påsken mye bedre for oss.
På Daftø er det show og ting for ungene hver eneste dag i påsken så vi skal ikke kjede oss.

 

Nå krysser vi fingrene for at sola titter frem i ferien.
Jeg har solbeskyttelsen klar allerede og håper det blir flittig brukt i påsken.

 

GOD PÅSKE!!

mar 162016
 

Vi er inne i den tiden på året hvor snøen smelter og våren titter frem. En herlig årstid i vente med mindre og lettere klær både for store og små.
Aldri før har jeg gledet meg sånn til sommerferie slik som jeg gjør i år.

Når snøen smelter er det ingen hemmelighet at det blir ofte ganske så klinete ute. Lillebror her i huset elsker å utforske all som heter vannpytter, og beinet hans har en slags magnet mot alle sølepytter. Han skal riktig nok ikke hoppe i alle, men han har en ting for å skulle prøve ut alle pytter med beinet sitt slik.
Noen ganger går det bra – andre ganger ikke.

topp1ggg

Forrige uke da jeg hentet Ida Emilie i barnehagen så jeg nesten ikke jenta mi for bare gjørme. Hun og mange andre hadde akt i den bløte gjørma på gressplenen i barnehagen. Det første jeg tenkte var: » ÅNEEEI!!!» , men etter å ha sett på henne litt tenkte jeg at hun hadde hatt det kjempe gøy. «Hei mamma» sa hun og kom løpende mot meg. Hun var så glad… og så møkkete. Hun åpnet armene sine, jeg åpnet mine og hun tok rennafart mot meg. Hadde ikke ørene vært i veien hadde smilet hennes gått helt rundt. Jeg fikk en god og skitten klem av ho, og jeg tenkte at klærne kan skiftes og vaskes. Hun fortalte meg at hun hadde hatt det så gøy i barnehagen, og det kunne jeg jo se. Jeg ba henne hoppe i vanndammene og rulle seg i den lille snøen som lå igjen på bakken for å få av noe av den værste gjørma. Hun stoppet opp, så på meg og sa: «Mamma, hva sa du nå? At jeg skulle hoppe i vannpyttene?» Hun trodde ikke sine egne ører om hva jeg ba henne om, men gjorde det gledelig. Jeg hadde vell egentlig litt lyst til å hoppe i vannpytten sammen med henne selv da jeg ba henne om det, men det hadde nok sett litt rart ut? Vell, jeg hadde trengt det, for det så ut som vi hadde rulla oss i søla som to griser etter jeg fikk klem av henne. Av med regntøyet og inn i vaskemaskinen da vi kom hjem. Inn i dusjen og ut med søla som satt i den fine fletta i håret hennes. Jeg er veldig glad for at vi har skikkelig regntøy i barnehagen, nemlig Kattnakken. Verken Ida Emilie eller Thorbjørn hadde blitt våte igjennom denne dagen, og de ansatte er overrasket over hvor bra nettopp dette regntøyet er.

SONY DSC

SONY DSC

Jeg ser ofte på internett at foreldre er lei av at barna er så møkkete når de blir hentet for dagen i barnehagen. Vell, jeg mener det er ett sundt tegn?
Ungene har hatt det gøy, er ikke det bra da?
Jeg vil tørre å påstå at det er en rettighet barn har – å faktisk være møkkete.
De utforsker, fantaserer og det er en del av barnas utvikling.

Jeg kjører heller vaskemaskinen oftere når jeg vet at det får barna mine til å smile.

mar 142016
 

Wow, nå har jeg virkelig savnet å blogge. Trodde ærlig talt ikke at skrivekløen skulle ta meg, men det gjorde den.
Bloggen har vært nede en stund nå men nå har vi heldigvis klart å få den tilbake og slik håper jeg det nå holder seg.

Mye har skjedd siden sist og jeg har faktisk en del på hjertet nå. Jeg har heldigvis noen ferdige kladder til dere så innleggene kommer.
Nå gleder jeg meg til å fortsette og ekstra gøy er det å få tilbakemeldinger fra dere lesere om at dere faktisk savner bloggen min. Det gir meg den lille ekstra motivasjonen.

12837270_10208976492828868_722424538_o

I dag har jeg ikke gjort stort. Jeg har blitt syk og flyr nesten på veggene her hjemme. Jeg hater å være syk, for jeg er nemlig født uten tålmodighet. Å ligge i sengen hele dagen er ikke min greie, men jeg må bare lytte til kroppen for å bli fortest mulig frisk igjen. Det hele starter natt til søndag. Da jeg stod opp følte jeg meg litt bedre og dro avsted til inspirasjonsdag i Ås. Kvelden kom og formen ble betraktelig mye dårligere igjen. Jeg la meg samtidig med ungene for å få mest mulig søvn. Etter en natt med mye svetting, paracet og ibux følte jeg meg nok engang litt piggere. Ut over dagen måtte jeg kaste inn håndkle igjen og slik har det vært siden. Nå ligger jeg på  sofaen med fleecegenser, bukse, ullsokker og pledd – jeg fryser! Her skal jeg bli for å se en episode av Hotel Cæsar (min lille crush i hverdagen) for å så legge med og håpe på en bedre dag imorgen.

Ønsker dere en fin mandags kveld?

mar 012016
 

Wow nå var det lenge siden sist jeg blogget. Dagene har gått i ett og internett blir ikke like mye brukt lenger. Kan man gå lei sånt? Jeg tror det i litt tilfelle. Det gjelder Snap og Instagram også.. Jeg har valgt å leve litt i nuet og ikke hatt behov for å dokumentere alt og dele alt her på bloggen. For de av dere som følger meg på Snap har nok fått med dere litt likevell. 

Vell, for noen dager siden mistet Ida Emilie sin første tann. Den var lenge veldig løs og hun ble ganske så paff da den datt ut da hun spiste popcorn hos besteforeldrene sine. Hun var ganske så stolt!! 

   
 Og hva brukte hun pengene på tror du? Hun kjøpte en overraskelse til lillebroren sin. Hun fikk 90kr for den første tannen og valgte å kjøpe noe til Thorbjørn. Hvor søtt er ikke det? 😉 

Jeg kjenner det knyter litt i magen over at hun blir så stor. I dag er det faktisk innskriving på skolen allerede og prosessen er i gang. Etter sommeren er hun skolejente og om få dager fyller hun 6 år. Kan noen stoppe tiden??