feb 242016
 

Noen dager har jeg behov får å kun tenke på meg selv. Jeg trenger min lille egentid, og nettopp en slik dag var det i dag. Det er ikke til å stikker under en stol at det tar på å være småbarns mamma. Mens jeg jobbet litt hjemmefra koste jeg meg med en god protein smoothie. Elsker disse smoothie begrene fra Nicolas Vahé. De er lette å rengjøre, samtidig som inneholdet ser delikat ut. Steinplaten er også fra Nicolas Vahé og er kjempe fin til blant annet å servere brødskive på eller ost og kjeks sammen med kjæresten. Disse finnes i forskjellige størrelser.

12630879_10208583549445529_839494325_o

Jeg har både krydder, oljer og også potetgull fra Nicolas Vahé. Ikke bare har de en bra pris, men alle varene ser også veldig delikate ut. Produktene er veldig for seg gjort, og passer perfekt inn på kjøkkenbenken også til pynt. Ett bredt utvalg finner du hos Cahetu.

Ps: Syltetøyet er helt amazing! Jeg hadde dette til vafler en dag,
og det er ikke slikt syltetøy man får kjøpt i butikk. Det må bare prøves!

feb 142016
 

Det har vært mildvær noen dagen nå før snøen la seg på nytt for noen dager siden. Ungene er tilbake i barnehagen etter hele 3 uker med intens sykdom. Både store og små har vært fortvilt men nå håper jeg det kun går en vei. Ida Emilie har vært til utredning og det blir innen kort tid en operasjon på henne i håp om at hun blir bedre og ikke så ofte syk. 

Her om dagen var vi på Daftø for å lufte ungene litt. De var i såpass bra form at de endelig var klare for å være ute å leke. Vi har fått fast campingplass på Daftø – ett sted som er helt supert for ungene! Det ligger rett ved Strømstad i Sverige og bare 40 minutter fra oss slik at det går ann å pendle til og fra jobb. Her skal vi kose oss masse og gi ungene minner slik vi selv fikk da vi var små. Både jeg og Bjørn Vidar er vokst opp med camping.

Her fikk de utforske lekeplassen som er rett ved plassen vår.

   

    

Nå gleder vi oss til varmegradene stiger og vi kan sette igang med vår egen campingplass. Vognen skal settes på plass, gress skal såes, busker skal plantes… Jeg har så mange planer i hodet og jeg gleder meg til å komme igang! Dette har vi nemlig snakket om i mange år. 

På Daftø er det eget lekeland med karuseller, basseng, show hver eneste dag på sommeren, piratby og mye mye mer. Jeg tror ungene vil storkose seg i sommer og det er for første gang på mange år at jeg virkelig har gledet meg til sommerferie.

Flere som har campingvogn kanskje?

feb 032016
 

Her hjemme har vi fortsatt lange meningsløse dager med sykdom. Ungene er fortsatt syke og jeg ser virkelig ikke enden av tunellen akkurat nå. Det blir mye sitting på fanget, kosing i pannen og pleie. Noen lysglimt i hverdagen har vi heldigvis. Jeg har blant annet fått tilsendt en Iphone 6s av selveste sjefen. Deilig å ha en telefon som er rask og faktisk fungerer. Min Samsung sang virkelig på siste vers da den hele tiden skrudde seg av når telefonen ringte og slo seg både av og på når den selv ville.

SONY DSC

Tenk å få en slik fin gave av sjefen da? Vell…Sjefen er meg.
Har du også lyst til å bli din egen sjef? Jobbe når og hvor du vil? Bedre økonomi og mer tid til familie?

Send meg en mail på linemerethe87@hotmail.com for meg informasjon :)

feb 022016
 

Åhh, hvor deilig er det ikke når man kan ta frem vårjakken, man hører fuglene kvitre og sola varme i ansiktet? Vi har hatt noen fantastiske dager her i Sarpsborg den siste uken, og det gir meg en skikkelig vårfølelse. Aldri før har jeg sett frem til vår og sommer slik som i år. Det er første gang på mange år at jeg faktisk gleder meg til sommerferie i år. Vi har så mange minner vi skal lage på Daftø sammen med ungene og kroppen min skriker etter å starte campingsesongen. Før vi kan det har vi mye å gjøre. Vi skal sette på plass vognen om noen uker, det nye helårsteltet skal på plass og tomten skal gjøres om med ny veranda, nytt gress, ny hekk og mange fine blomster. Jeg vet nøyaktig hvordan jeg vil ha det, og planene er klare. Vi skal hive oss rundt og har allerede startet litt i det små. Utenfor skal vi plante blomster, og allerede nå har jeg plukket meg ut blomsterkasser vi skal ha utenfor. Disse er fra Bauhaus.

6109533ahh

Disse eplekassene skal kjøpes inn. De er fine både til pynt og bruk.
Jeg har to stykk her hjemme som jeg har lyslykter i. I tillegg til disse kassene skal jeg ha potteskjulere på terassen.

6300442a_1

Det klør i fingrene min etter å starte!
Våren er virkelig en fin tid.

Sponsede - NO

feb 012016
 

Ida Emilie er nå på sin dag 11 med veldig høy feber, Thorbjørn på dag nummer 6. Jeg har aldri sett mine barn så syke noen gang, og det gjør virkelig vondt. Så vondt å se de gråte av smerte og at jeg ikke får gjort noe annet enn å gi de masse kjærlighet. De får ikke i seg næring, og det lille de får i seg kommer i retur bare litt etterpå. Jeg er sliten, sliten av å vente på svar, sliten av alle spørsmålene. Hvor lenge skal dette vare? Jeg savner de blide, energifulle barna våre som gir oss latter, glede og små grå hår. Jeg savner de fine personlighetene. De gode, stae, bestemte, omsorgsfulle barna våre.

Det er ikke slik jeg ønsker å se de..

12669525_10208640426587422_8506400002326795100_nlllll

På Lørdag var vi på Legevakten her i Sarpsborg. Det var flere enn oss som hadde tenkt seg turen samtidig som oss, og jeg har aldri opplevd maken. Det var stappfullt og jeg så at flere snudde før de nådde inngangsdøra. Vi hadde ikke noe valg, for både Ida Emilie og Thorbjørn trengte en sjekk begge to. Med nærmere 41 i feber over mange dager blir man bekymret.

Vi ble tatt imot av ett fantastisk personale. Ungene klarte så vidt å stå på beina, og vi fikk tildelt ett eget rom med to senger. Ungene selv ville dele seng, og jeg er så glad for at vi fikk slippe å sitte på venterommet med den tilstanden de hadde. De sovnet begge to ganske så raskt på sengen. Sykepleieren kom jevnlig innom for å sjekke om alt stod bra til med de til tross for proppfullt venteværelse og 1000 spørsmål fra pasientene. Vi følte oss velkomne og ivaretatt.
Crp prøvene viste nedgang noe som er veldig bra. Nå må vi ta tiden til hjelp, gi masse kos og håpe på det beste.
Ida Emilie skal til utredning fordi hun har vært mer syk enn frisk de siste månedene, og jeg krysser fingrene for at vi finner ut hvorfor slik at vi kan få en slutt på dette. I morgen venter ny legetime og kontroll etter legevakt besøket.

Tusen takk for den gode servicen vi fikk hos dere. Dere gjør en viktig jobb!