des 302015
 

Jula er straks over og vi ringer 2016 inn. Ett år med nye utfordringer, muligheter og mål.
Jeg har hatt noen fridager i jula hvor jeg endelig har fått gitt min tid til ungene. Vi har storkost oss og jaggu fikk vi litt snø for noen dager siden også. Nå har jeg jobbet i 3 dager, og flere feriedager venter på meg. Disse dagene skal nytes fullt og helt. I morgen er det nyttårsaften og vi har faktisk ingen planer bortsett fra å sitte i joggedressen frem til Bjørn Vidar kommer hjem på kvelden. Da skal vi inn til byen og få med oss nyttårsfesten.

For noen dager siden kom jeg over noen gamle bilder. Bilder fra før jeg ble mamma.
Utrolig å se hvordan kroppen forandrer seg etter to svangerskap. Både i bredde, form og kilo.
Jeg fant ett motivasjonsbilde jeg skal jobbe mot. Den 4 Januar er det slutt på godteri og brus. Jeg har som mål (slik som halve Norge også sikkert har…) å starte ett sunnere og lettere liv. Ikke bare for meg selv, men også ungene.

Jeg SKAL få presset inn trening 3 ganger og jeg SKAL nå målet mitt. Å se seg selv falle for hver dag orker jeg ikke lenger. Ny C9 står på planen i likhet med mange andre. Vi kicker i gang det nye året med #‎getforeverfit2016‬ og vi vet alle at gode vaner er bra i hverdagen og gir god livskvalitet. Det starter 13 Januar og jeg er klar for å bli en lettere og sunnere utgave av meg selv. Er du klar og vil bli med? Jeg har både C9 og FIT1 og FIT2 på lager.

12438758_10208407365721046_1933009602_ojjjjjj

Slik ser målet mitt ut.. Uten doble knær, smalere midje og en del kilo lettere.
Kjolen kjøpte Bjørn Vidar til meg og en dag skal jeg passe denne igjen kun for å vise meg selv at jeg faktisk klarte det!
Jeg har 16 kg å ta av for å nå delmål 1, men klarer jeg 20 kg i 2016 spretter jeg korken..
Jeg ser lyset i tunellen og kunne ikke vært mer klar enn nå!
Alt ligger til rette med medlemskap på treningssenter som jeg får gratis av pappa, tid før jobb og lysten til å bli en bedre utgave av meg selv.

Hva er ditt mål for 2016?

des 222015
 

Det er 22 desember og klokken tikker snart over til lille julaften. Ute er det grønn og bar bakke, samt 12 pluss grader. Jeg er sliten, har sovet dårlig den siste uken og alt er kaos. Ida Emilie er syk nok en gang og det er virkelig ikke slik jeg så for meg at julen skulle bli. Ida Emilie sa istad at dette er den værste julen, og jeg kan nok si meg enig. Jeg er langt ifra ferdig med gavene og det værste er vell at jeg ser selv at jeg ikke blir ferdig om jeg ikke drar ut på selveste julaften for å handle. På julaften skal det være stressfritt, lukte godt i huset og spenningen for den store kvelden skal stå i taket. Jeg har ikke ett snev av julestemning. Når jeg våknet i dag gikk jeg rundt med ankelsokker og ankelbukse uten at det var kaldt. Jeg fikk skikkelig vårfølelse, og det den 22 desember. Ingen forberedelser til julaften er i boks og alt er ett stort kaos. Jeg klarer ikke å senke skuldrene fordi jeg er helt utslitt. Huset er ikke vasket til jul og klesvasken skriker etter hjelp. Julekjolen kan jeg se langt etter og aller mest frister joggebuksa.

Jeg krysser fingrene for at julestemningen sniker seg på når ribba begynner å lukte på julaften. Julestemningen er mangelvare i år..

image

Slenger med årets julekort..

des 092015
 

// Sponset av Tactic

Det er dessverre ikke ofte vi får tid til skikkelig kvalitetstid sammen. Når både jeg og Bjørn Vidar jobber kvelder om hverandre er det vanskelig å finne tid i de hektiske hverdagene våre. Jeg savner dette veldig, men heldigvis fant vi en mulighet for noen dager siden.
Vi koste oss som bare den alle sammen, og ungene var så ivrige i spillet.
Vi har mottatt to spill, og denne kvelden tok vi for oss Alias Junior. Ett morsomt spill som passer for hele familien.
Neste gang skal vi prøve Tegn & Gjett og vi gleder oss allerede.
Begge disse spillene blir solgt hos de fleste bokhandler og leketøysforretninger. Alias Junior har jeg sett på tilbud til bare 199 kr. Dette er virkelig ett kupp, og jeg skal gi det bort selv til jul. En gave som jeg vet gleder hele familien.

En spill kveld er perfekt for å samle hele familie og gjøre noe sammen. Jeg er vell egentlig over snittet glad i familieaktiviteter og det er noe jeg virkelig setter pris på. Tror det er viktig for de små at foreldrene har fokus på stunden sammen og legge vekk mobiltelefonene. Sosiale medier stjeler dessverre alt for mye tid.

Ida Emilie var kjempe flink til å forklare hva ordet var uten å røpe seg, mens Thorbjørn derimot røpet mange av kortene. Haha, den luringen! Vi overrasket de med denne spill kvelden. Alias Junior er ett barnevennlig spill som er lett og forsrtå. Jeg hadde kjøpt inn masse godteri, potetgull og barne champagne fra Europris.
Skal si dette var en vellykket kveld!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Nå gir jeg dere en liten utfordring.. Legg vekk mobiltelefonen og arrangere en skikkelig spill kveld med familien din.
Dette er en sosial aktivitet som dere alle kommer til å digge!
Om du ønsker spill tips anbefaler jeg deg å trykke HER.

Dette ga oss virkelig mersmak og jeg lover flere spill kvelder fra oss her i Sarpsborg. Jeg må nok på utkikk etter flere spill også for å invitere venner på en spill kveld. Tenkt så gøy det hadde vært?!

Dette er hva jeg kaller kvalitetstid!

des 062015
 

På torsdag var det endelig tid for Gråtass show. Jeg tror jeg har gledet meg minst like mye som ungene.
De fikk billetten i pakkekalenderen sin, og jubelen stod i taket da de skjønte hva vi skulle etter barnehagen den dagen.
Showet var på Fredrikstad Ridesenter. Thorbjørn har to helter, og det er Gråtass og Bamse. Det går i Gråtass dagen lang og jeg juger ikke når jeg sier at Gråtass sangen er natta sangen her i huset når han skal legge seg. Han er rett og slett helt frelst. Det er ganske så søtt når han går rundt å synger Gråtass sangen!

Før showet startet fikk vi hilse på hestene og om man ville kunne man også få ri.
Showet hadde humor for hele familien, og noen av replikkene ga meg en skikkelig latterkule!
Jeg anbefaler absolutt dette showet om dere har mulighet til å dra. De stiller med de «orginale» skuespillerne.
Etter showet fikk ungene møte «Goggen» og «Gamlefar». Gjett om dette var stas da?

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Er Gråtass populær hjemme hos dere?

des 052015
 

// Sponset deksel

I går skrev jeg at vi var friske i hus igjen. Jeg fikk svi, for når jeg kom hjem fra jobb i går ar Thorbjørn full av feber stakkar. Vi hadde planer om Åpen Julegård i dag, men isteden tilbringer vi dagen hjemme i sofaen med pysjen på enda. Det er faktisk veldig deilig, for ute er det jo storm. Etterpå skal ungene få hjelpe meg med å lage Taco. I dag blir det taco med kyllingkjøttdeig ettersom jeg selv går på C9. Det er ikke mange dagene igjen nå, men jeg er ved godt mot til å fullføre dette nå.

For noen dager siden dukket det opp ett nytt deksel i posten fra Caseapp. Jeg kunne selv bestemme motiv, men jeg valgte ett ferdig med marmor. Enkelt og fint! Hvitt deksel på hvit telefon ble faktisk ganske fint.
Hos Caseapp kan du lage dine egne deksler med personlige bilder eller design.
De har også utallige mange ferdigstilte som du kan klikke rett hjem i postkassen din. Caseapp har gratis frakt, og hurtig levering. Kvaliteten er veldig bra.

SONY DSC

SONY DSC

– GIVEAWAY –

Akkuratt nå har du mulighet til å vinne ett valgfritt deksel for opptill kr hos Caseapp.
Det eneste du trenger er å skrive i kommentarfeltet og si at du vil være med på konkurransen. Lett som en plett!
Dette er også en veldig fin julegave til f.eks besteforeldre. Hva med ett personlig deksel med bilder av barnebarna på?

Vinneren trekkes Søndag 13 Desember. Klar, ferdig – gå!

des 042015
 

// Samarbeid

I går hadde jeg egentlig tannlegetime. Jeg hadde fått meg fri fra jobb for å ordne tannen jeg uheldigvis klarte å ødelegge for noen uker siden. Bare 2 dager før fikk jeg telefon om at timen min ble utsatt. Litt leit igrunn, for denne timen hadde jeg virkelig mannet meg opp til. Jeg har nemlig tannlegeskrekk ut av en annen verden og har slitt veldig med dette siden jeg var liten. Vell, tannlegen ble avlyst og jeg hadde en dag til rådighet. En dag jeg gledet meg til å bruke kun på meg selv og familien.

I all hast startet vi dagen med ett pang. Vi hadde forsovet oss! Klokken var 08:20 og ungene skulle være levert i barnehagen til kl 09.00. Imellomtiden skulle vi spise frokost, dusje, kle på oss og pakke sakene. Vi rakk det på punkt og prikke. Jeg leverte to smørblide barn i barnehagen og kjørte direkte til Ida.
Endelig var det tid for litt egentid med påsett av vipper og nye negler.

Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at jeg ville ha julenegler og at jeg ville ha min egen lengde. Ida tok på meg rød Gellack og pyntet med glitter.
Det ble helt perfekt og jeg følte at julestemningen snek seg på til tross for at det blåser og regner ute.

SONY DSC

SONY DSC

Så var det vippene mine som stod for tur. Jeg har ganske små og vanskelige vipper å jobbe med har jeg fått hørt av flere før.
Jeg har utrolig nok ikke så mange av mine egne vipper i ytterkant av øyet.
På bildet nedenfor ser du hvordan mine naturlige vipper er.

SONY DSC

Sjekk forskjellen da! Jeg er så fornøyd! Det er så deilig å kunne slippe å tenke på mascaraen når man står opp.
Man ser mer våken ut, og jeg har ingen problemer med å gå uten sminke.
Det er veldig viktig å la huden få puste innimellom. Deilig å være sminkefri samtidig som øynene fremheves..

SONY DSC

Jeg er knallfrnøyd med både negler og vipper. En sliten småbarnsmor fortjener absolutt litt egentid.
Ida har fortsatt ledige timer før jul, så her er det bare å kaste seg på telefonen og ringe 45117606.
Du kan også søke opp Facebook/Instagram siden —> Idas fantastiske negler.

Etter jeg hadde vært hos Ida dro jeg en liten tur på jobb før det var tid for gårdsdagens pakkekalender gave. De fikk nemlig billetter til Gråtass show i går og jeg skal si deg at dette slo virkelig ann!  Showet var kjempe gøy for både store og små. Jeg skal lage ett eget innlegg til dere om det.

Nå skal jeg rydde litt, lage meg mat og dra på jobb. Jeg er veldig klar for frihelg sammen med de små nå uten sykdom. Den siste måneden har det vært ganske mye her hjemme, og det er deilig å være friske igjen (bank i bordet). Nå ønsker jeg dere en fantastisk fredag og riktig god helg!

des 022015
 

Er det noe jeg liker mest er det å innrede hjemme. AkKuratt nå holder vi på med vaskerommet som fikk seg en pause i oppussingen i fjor. Jeg har faktisk ikke vist dere så mange bilder fra huset vårt, kanskje jeg skulle knipset noen til dere?? Jeg gleder meg masse til å innrede rommet når det er ferdig, for hjem har vell sagt at ett vaskerom ikke kan være trivelig og hjemmekoselig? Løsningen vi har her hjemme nå vrir jeg meg i søvne av, og jeg gleder meg stort til at dette prosjektet blir ferdig.

Jeg liker enkle og rene linjer uten for mye dilldall. Vi har veldig nøytrale farger her hjemme, noe som gjør at det blir enda enklere å gjøre om etter hvert som man har lyst. I det siste har jeg fått øynene opp for Lyngby serien. Den er så utrolig fin. Enkel, men samtidig gjør den veldig mye av seg. Hos Cahetu har dem ett kjempe stort utvalg. Kanskje du trenger de siste julegavene? Dette faller nok garantert i smak hos enhver.

uten navn

Hvilken farge ville du hatt på denne nydelige vasen hjemme hos deg?
Jeg tror jeg ville hatt en hvit og en i grå 😉

Sponsede - NO