nov 292015
 

Ida Emilie spratt opp av sengen i dag, skulle nesten tro hun sov i en brødrister. Hun skulle nemlig ha på seg nissedrakta si, for hun visste at vi skulle ha Åpent Julehus i dag. 5 minutter etter hun åpnet øynene var hun ferdig påkledd og er klar for å ta i mot gjester. Hun gleder seg veldig!!
Tror det vil bli noen lange timer til klokken slår 18.00 :)

I dag kan inviterer vi DEG hjem til oss. Fra klokken 18.00 – 20.00 holder vi dørene åpne, og vi håper å se nettopp DEG.
Om du bor i Sarpsborg/Østfold må du gjerne stikke nesen innom oss. For å få adresse kan du sende meg en mail på linemerethe87@hotmail.com.
Vi lover deg julestemning, smaksprøver og ting du absolutt ikke vil gå glipp av.
Vi har ting til store, små, han og henne. Er du ekstra heldig får du kanskje en kos av denne nissejenta også 😉

12299144_1572881319707667_3606635518360064342_n

Jeg er i toppform igjen etter 2 runder med omgangssyke. Nå er jeg klar for å hoppe inn i Desember med rå makt og masse deilig julestemning.
Dagen i dag gir en god start, og vi skal straks tenne det første lyset på adventstaken mens vi spiser frokost. Det er så deilig å være frisk igjen!

SONY DSC

Ha en riktig god søndag!

nov 282015
 

Hva er vell ikke bedre enn å stå opp til nystekte baguetter og ferskpresset juice til frokost?
En god frokost er for meg alfaomega for en bra dag. Jo bedre frokosten er jo bedre blir også dagen min. De fleste juicetypene man får kjøpt i butikk er dessverre ofte tilsatt stoffer, og er ikke 100% rene. Jeg har ikke juicemaskin selv, men jeg gjorde det beste ut av det likevell. Kjøpte inn en haug med appelsiner, og presset for hånd. Det smaker sååå mye bedre enn kartongjuice! Dette kommer jeg til å gjøre flere ganger.
En glass proppfull av vitaminer!

SONY DSC

Det som overrasket meg mest var at også Ida Emilie sa «Mamma, dette er den beste appelsin juicen jeg har smakt». Hun visste jo ikke at jeg hadde laget den selv. Jeg vil tippe at en juicemaskin slår an som en julegave i år. Det er viktig at vi voksne er ett godt forbilde for ungene i kostholdet hjemme, og å vite at mine barn får i seg rene og friske produkter er for meg veldig viktig. En juicemaskin trenger ikke koste all verden heller, bare ta en titt her.

Kanskje dette er en fin gave til en småbarnsfamilie?

Sponsede - NO

nov 262015
 

Det har tidligere vært kjent i flere land, at Black Friday er den store handledagen. Black Friday arrangeres alltid dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving. Da Thanksgiving alltid finner sted på den fjerde torsdagen i november, innebærer dette at Black Friday alltid finner sted i tidsrommet 23. og 29. november. I 2015 arrangeres Black Friday 27. november. I USA renner det folk ned i butikkene og kundene er rett og slett gale. Butikkene setter ned prisene og det er virkelig på denne dagen man bør kjøpe inn julegavene. Black Friday sparker i gang julehandelen rett og slett. På fredag er det mange penger å spare. Forrige Black Friday satt jeg hjemme i sofaen mens Facbook feeden min var fylt med glade venner som hadde spart enormt på julegavehandelen. Det var gøy å se! Denne gangen jobber jeg selv, men senteret og butikken jeg selv jobber i skal så klart ha kjempe gode tilbud.
black-friday99

Jeg har egentlig en del julegaver igjen, og jeg vet ikke enda hva jeg skal finne på til alle. Derfor skal jeg holde meg oppdatert på alle tilbudene som kommer. Jeg liker best å titte på internett. Her kan jeg sitte i ro og fred uten å bli tråkket på og få varene revet ut av hendene. For ja- slik er det altså. En skikkelig Crazy day! Nettbutikker har kommet for å bli. Jeg skal blant annet tråle CDON på Black Friday. Her finnes det noe til både store og små. Man kan bare ved noen tastetrykk klikke det hjem. Det er så behagelig! I tillegg er det så spennende å følge med på tilbudene som blir åpnet hver time hele dagen. Vil tippe jeg finner mange fine og billige julegaver her.

black-friday00

Skal du benytte deg av Black Friday?

nov 242015
 

I går som i dag er ungene hjemme fra barnehagen. Vi har omgangssyken i hus. Alt startet på lørdag. Jeg og Bjørn Vidar hadde noen fantastiske dager i Oslo med Cupfinale i Oslo. Riktignok vant ikke Sarpsborg 08, men for en opplevelse det var! Festen på Youngstorget på lørdag var tidenes fest og at de toppet det med Madcon var bare kjempe gøy!!

image

I går pakket vi ut varene som Bjørn Vidar har bestilt. Meningen var at vi skulle ha Åpent Hus her i morgen men det blir utsatt til søndag. Om du vil komme kan du sende meg en mail så gir jeg deg adressen vår. Ungene hjalp til med å pakke opp og plassere varene (se gjerne my story på snapchat – linemaaserud ). Etter varene var pakket opp ble det lek. De lagde seg butikk og hus av de tommene eskene. Skal si de små har fantasi :-)

image

image

Det ble gjemsel i eskene, og jeg handlet både epler, kjeks og melk i butikken dems. Bra de små ikke er så kravstore.

Resten av dagen skal tilbringes i sofaen med tv. Ingen av oss er i noe særlig bra form bortsett fra Ida Emilie som trolig er på bedringens vei. Jeg og Thorbjørn kaster opp i tur og orden. Til og med katten!! Krysser fingrene for at det går fort over 😉 Det gjelder å se de positive tingene, det blir jo tross alt mye kos og kvalitetstid.

Akkuratt nå ligger jeg rett ut på sofen mellom slagene. Godt med litt hjemmespa når man trenger det som mest.

image

nov 152015
 

For en inspirerende og lærerik dag det har vært på inspirasjonsdag i Ås!

Hele dagen startet meg at jeg – JEG???!! skulle opp på scenen.
Jeg har nådd mitt første lille delmål, og at jeg skulle bli feiret på denne måten var helt nytt for meg. Tankene surret i hodet og det gikk faktisk opp for meg hvor lite annerkjennelse man får i livet ellers, og det ga absolutt mersmak. Jeg satt igjen med en helt ny energi og en utrolig positiv opplevelse etterpå, og ser fram til fortsettelsen. Skal innrømme at jeg ble en smule tårevåt i øynene der jeg stod foran alle.

Det var helt utrolig å se andre kollegaer på scenen scenen også. Ulike mennesker, med ulik bakgrunn – oppnådd mange av de samme resultatene, men allikevel gått sin egen vei. Noen delte sitt «hvorfor», sin drivkraft, med tårer i øynene – og det var stort. Her er det virkelig rom for alle, uten spisse albuer, som er unikt i et land som Norge der de fleste ønsker å fremme seg selv først.
Med Aron Anderson som foreleser satt jeg i salen med gåsehud og hakeslepp opp til flere ganger.

Som 8åring fikk han kreft, og måtte senere gjennom flere operasjoner, som førte til nerveskader i beina.
Han sitter derfor i rullestol men Aron nekter og gi opp.!

Han har klatret i utallige mange fjell – blandt annet Kebnekaise, syklet fra Stockholm til Paris med armene på hele 7 dager,
og svømt 37km i 1,5m høye bølger i 13 timer.

Han er virkelig en beundringsverdig person og det viser at det verken finnes begrensninger, bekymringer eller unnskyldninger hvis man virkelig har bestemt seg for noe. Den eneste som kan sette en stopper for deg da, er deg selv!
Det finnes kun store muligheter – grip dem slik Aron har gjort

dddd

Det eneste jeg angrer på nå er at jeg ikke startet tidligere med å jobbe for mine drømmer. Kanskje jeg trodde det ikke var mulig? Vel, det vet jeg nå at det er. Alt er opp til en person; meg! Jeg tenkte å skrive et innlegg om hva mine drømmer og mål faktisk er – kanskje kan du kjenne deg igjen? De er nemlig langt fra uoppnåelige, men for en småbarnsmor betyr de allikevel alt. :)

Ps: Om du ikke følger meg på Snapchat kan du legge meg til: linemaaserud
Jeg har delt bilder og film fra dagen i Ås.

nov 122015
 

Wow sier jeg bare! C9 fra Forever Living er virkelig kommet for å bli.
I 9 dager nå har jeg fått vært med på Bjørn Vidar sin reise med C9. Jeg er så stolt av han, og resultatene er han veldig fornøyd med.

Sitat Bjørn Vidar:

«Da var C9 fra Forever Living fullført, og er veldig fornøyd. Ble overrasket over vekt og nye mål.
Ikke minst har jeg fått mer energi, føler meg lettere og har minsket behovet for brus og søtsaker.»
Jeg har fått lov til å dele resultatene hans med dere.

SONY DSC

Det er ikke bare Bjørn Vidar som kaster seg i vinden. Dette er resultatet til en kollega av meg. Helt rått!!!
12226937_1063886543641772_4309501504770242704_n

På tide å stramme opp til julekjolen?
Sjekk dette fantastiske resultatet kun på 9 dager!! Helt rått!!!

Hensikten med Change9 (C9) i hovedsak er å restarte kroppen og gi den et bedre utgangspunkt, bli kvitt søtsug og starte nye, gode vaner. I tillegg er det mange som en «bivirkning» av dette også mister både kg og cm.

Jeg skal starte på c9 selv om få dager, og jeg lover å oppdatere dere på resultatene med både mål og bilder – om dere vil?
Kanskje du også vil bli med på dette?

Ønsker du å bestille eller trenger mer info send meg gjerne mail på linemerethe87@hotmail.com
eller legge inn din bestilling i nettbutikken min som du finner her.

 

nov 082015
 

// Sponset produkter

For noen uker siden fikk vi tilsendt merketang og navnelapper fra Navnetrykk.no.
Nå som vi har testet disse merkelappene i all slags aktivitet, vær og vask kan jeg endelig fortelle verden hvor fantastiske disse lappene er. Jeg valgte å ta med noen slik at vi har noen i barnehagen og er lett tilgjengelig der også. Kjekt å ha i hylla.
Tidligere har jeg hatt ett slag til hver av ungene, men dessverre blir den ene sin fortere oppbrukt som oftest og da er det kjekt med en lapp som kan brukes av de begge to. Nå valgte jeg etternavn med telefonnummer på. Ungene valgte selv figur.
Leveringen var super rask og jeg er kjempe fornøyd. Lappene bruker vi på klær, matbokser, flasker, sko og leker. De tåler vask og tørketrommel.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

GIVEAWAY

Akkuratt nå kan du vinne merketangen Leti Labeliron og 150 merker til klær fra navnetrykk.no.
For å delta i konkurransen må du legge igjen en kommentar og «like» innlegget. De gjerne også :)

Vinneren trekkes 15 November og blir kontaktet på mail. Husk derfor å få med mailadressen din.

Lykke til!

nov 072015
 

Etter noen dager med sykdom her i huset var man endelig ved sine fulle fem igjen. Vi dro alle fire på Karsten og Petra i dag. Filmen var morsom for både store og små.

image

Det blir en rolig lørdag her hjemme. Taco står på menyen og det blir total avslapping. En skikkelig familie lørdag :)

nov 012015
 

…har faktisk gull i munn:)

Selvom jeg var ganske så trøtt i nebbet da ungene våknet i dag var det ganske så koselig å starte dagen med de. 
Ida Emilie har kost seg med Sinnasnekker’n på tv, mens Thorbjørn har sett på drømmehagen på Ipad. En rolig morgen.

image

image

Senere i dag går turen til pappa. Ellers ingen store planer. Jeg liker søndager!