okt 282015
 

Fra dag en da jeg valgte å bli forhandler måtte jeg være 100% sikker på at jeg fikk støtte her hjemmefra. Det har gått over all forventning. Både ungene og mannen har tatt produktene imot med åpne armer. Her om dagen hadde jeg satt balsamen og shampooen fra Forever Living på badekaret istedenfor dusjen, og hvem fikk panikk? Jo, det var min bedre halvdel. Ungene elsker multivitaminen, og Argi+ taes både av meg og Bjørn Vidar. Selv starter jeg dagen med Aloe Vera på tom mage, og tar kost tilskudd. Mannen bruker Heat Lotion og Styling Gel. Propolis kremen og håndsåpe blir brukt hver dag, og for å ikke snakke om tannkremen? Vi hadde overnattingsbesøk her i helgen, og jeg lot de teste den. Den falt i smak!

Poenget mitt er at mange av produktene er i bruk her hjemme hver eneste dag og hadde det ikke vært for støtten jeg får hadde aldri dette fungert for meg. Det er utrolig deilig å ha noen i ryggen, og de klarer å se hvor mye glede dette gir meg.

I dag var det et stort vendepunkt for meg. Bjørn Vidar har selv blitt forhandler, og jeg oser av stolthet og glede!!
Det skal bli så gøy å jobbe sammen og få dette til å fungere. Sammen er vi dynamitt!! 😉

image

Vil du også være med på morroa? Send meg en mail om du ønsker mer informasjon :)

okt 192015
 

Ida Emilie er bare 5,5 år men allerede er det mye snakk om mobiltelefon blandt ungene i barnehagen. Noen av barna på samme alder har faktisk fått telefon allerede. Ida Emilie vil også ha, og på en måte skjønner jeg jo det.

Selv var jeg 12 år da jeg fikk min aller første telefon. Jeg skulle på fotballturnering og pappa overrasket meg med mobil til turen. Jeg har faktisk hatt det samme nummeret siden den gang – 16 år allerede. Tidene har forandret seg siden den gang og man kan ikke sammenligne med alder.

Det er mer teknologi og mye foregår på internett. Det finnes faktisk mange lærerike apper, men det er viktig å begrense telefontilgangen. Gjennomsnittsalderen i Norge er åtte år, og på vei nedover.

Jeg hadde en kunde i butikken for noen uker siden. Hun kjøpte ett deksel som hun skulle gi til datteren sin. Datteren var 7 år og hun hadde endelig fått sin første telefon. Moren sa at det hadde vært vanskelig å holde tilbake i 2 år, altså hadde det startet allerede i 1 klasse. Presset om mobiltelefon blandt ungene gjorde moren usikker, men hun hadde altså stått i sitt.

image

Her er telefonen til Ida Emilie. Den fåes kjøpt på Europris til en 50-lapp. Den lager lyd og skifter tilogmed skjermbilde. Med sin store fantasi både ringer hun, sender meldinger og tar bilde med denne plast telefonen. Det holder for henne noen år til forhåpentligvis.

Jeg spurte her en dag hva hun ønsket seg til jul. «En mobiltelefon», svarte hun. Jeg syntes ærlig talt at dette er ett vanskelig tema når unger rundt henne skryter av sine telefoner allerede. Jeg vil gjerne gi henne det samme, men noe holder meg igjen pågrunn av alderen.

Når syntes du det er greit å gi barna en mobiltelefon? Når de begynner å gå hjem fra skolen alene?

okt 142015
 

Jeg har lenge vært mye frem og tilbake med meg selv om hva jeg faktisk vil her i livet. Skal jeg studere videre, eller skal jeg satse på kun jobb?
Utdanningen jeg allerede har, har jeg lagt på is da jeg faktisk har funnet ut at det ikke var noe for meg.
Da jeg startet å jobbe på Glitter skjønte jeg raskt at dette var midt i blinken, og jeg har aldri hatt en bedre jobb. Jeg var superheldig å bli assisterende butikksjef etter ett år i kjeden, og det var først da jeg faktisk så en fremtid. En sikker fremtid med økonomi, trygghet og ett godt arbeidsmiljø. Jeg gleder meg hver eneste dag til å dra på jobb, og det er virkelig en følelse jeg unner alle. Jeg brenner for jobben, og ønsker at butikken skal lykkes. Jeg har fått blomster av kunder fordi de har vært så fornøyd med servicen de har fått  – og jeg braste da selvfølgelig ut i tårer da jeg fikk overlevert den. Kundene sier jeg er så blid og fornøyd. Vi tuller og ler, og det er så deilig å kunne få tilbakemeldinger om at jeg faktisk har gjort dagen litt bedre for de. Jeg har klart å komme meg ut av den kjente komfortsonen min. Jeg har åpnet opp for nye muligheter og nye mennesker. Jeg har utforsket og satt meg inn i ting. Det gjør meg lykkelig glad. Jeg var også lenge skeptisk til opplegget med Forever før jeg startet med det selv, men dette har faktisk gitt meg og min familie en ny hverdag. Nå brukes produktene daglig her hjemme i huset av alle sammen, til og med kattene våre.

For bare noen uker siden startet jeg opp med Forever Living. Jeg hadde allerede da kommet meg ut av komfortsonen min og vokst mye på kort tid. Jeg så mulighetene ligge foran meg, og jeg så faktisk at mulighetene var virkelige. Monica, min sponsor har drevet med Forever Living i drøye to år og jeg gir meg levende over av hva denne dama oppnår og får til. Hun er målbevisst og dette er virkelig smittsomt. Hun har en slik energi som smitter over på andre mennesker, og ved vårt første planmøte satt jeg mine mål. Bare noen uker etter klarte jeg min første delmål, og nå står neste utfordring klar.
Dette skal jeg klare – dette VIL jeg klare – Jeg klarer det!

Les også: Planmøte og lunsj

Etter hvert som ukene har gått har jeg prøvd flere og flere produkter. Kundekretsen øker, og bonusene kommer inn. Forever har gitt meg muligheten til å jobbe hvor jeg vil, når jeg vil og med hvem jeg vil. Det gir meg muligheten til å kombinere med jobben min på Glitter og det er helt fantastisk. Man velger selv hvor mye tid man vil legge i det og det eneste man trenger er internett og en mobil eller pc. At jeg har klart å komme ut av in komfortsone har åpnet en ny verden. Jeg tør å ta kontakt, jeg tør å være litt «frempå» og jeg kan stå for alt jeg gjør.

Jeg og Bjørn Vidar hadde en litt morsom episode da vi var i Sverige for noen dager siden. Vi var kjempe sultne og det nærmeste spisestedet var faktisk Burger King. Bjørn Vidar spør meg om hva jeg ville ha, og jeg svarte: «Det samme som jeg pleier».
Han bestilte da en Dobbel Cheeseburger til meg og sa: «Ja, du er redd for å prøve noe nytt» mens han dro på smilet. Det fikk meg ting å tenke.. Han har rett! Jeg velger alltid dobbel cheeseburger, alltid Brelett på brødskiven og alltid den samme saften fra Coop Xtra.
Tenkt at det ikke var mer enn en cheeseburger som skulle til…

Nå har jeg altså bestemt meg for å stenge av komfortsonen min, ta sats og nå mål jeg bare kunne drømt om for noen måneder siden. Betalte luksusferier, bilbonus, god månedslønn.. Hva mer kan man drømme om? Jeg skal en vakker dag ta med Bjørn Vidar på Squash turnering i utlandet slik at han kan få oppleve proffene.  Jeg vil ta med ungene på en tur de aldri vil glemme. Jeg vil gi de det fordi jeg har muligheten, og den muligheten akter jeg å gripe tak i. Hvorfor? Fordi jeg ønsker å sikre fremtiden økonomisk, ha fleksible dager, ha mer tid med ungene våre og ikke minst finne produkter som kroppen faktisk har godt av. Jeg merker jo allerede nå at kroppen min har det bedre, jeg er mer opplagt og har mer energi etter en lang dag med full fart. Jeg bygger mitt eget team i Forever, og jeg er sikker på at mine nye FBO ønsker å nå de samme målene som meg. Kanskje du også sitter med store drømmer? Kanskje det er nettopp deg jeg leter etter?

Jeg sier – hopp i det og ta kontakt! Du vil ikke angre!

11696659_10207958798107136_269722066_n

Husk, det er utenfor komfortsonen det faktisk skjer!

Ps: Har du husket å melde deg på C9-utfordingen jeg har gående? Jeg har skrevet litt om den på Facbook siden. Jeg har nemlig fått inn en del bestillinger på C9 det siste døgnet og jeg har lyst å lage en liten greie ut av det hele. Jeg kommer til å opprette en Facebook gruppe hvor jeg deler tips, motivasjon og bilder. Er du med? Er du klar for å endre hverdagen?

Send meg en mail på linemerethe87@hotmal.com om du vil bestille noe eller ønsker mer informasjon.
Ser frem til å høre fra deg.

okt 132015
 

Ungene var fortsatt våkne da jeg kom hjem fra jobb i går kveld. Da jeg parkerte i gården var Ida Emilie kjapt ute med å si at jeg måtte lukke øynene mine da jeg skulle gå ned sammen med de. Jeg lukket øynene, og Ida Emilie og Thorbjørn viste stolt frem hyllen de hadde kjøpt inn til meg. Herlighet så glad jeg ble!!

Lagervarene har lenge stått på både kjøkkenøya og på skrivepulten nede. Jeg tror kanskje Bjørn Vidar har sett selv at jeg trenger ett sted å ha det, så i går overrasket de meg med en ny hylle jeg kan bruke til varer.
Det er så utrolig godt å kunne ha alt samlet på ett sted, ha det ryddig og oversiktelig.
Ungene hadde fått lov til å plassere varer og kataloger på plass i går.

Tusen tusen takk!!

image

Jeg sliter fortsatt med bihulebetennelse og ser nå at jeg må ty til legen for å få noe for det. Optimistisk som jeg er håpet jeg at det skulle gå over selv, men det ser ikke sånn ut. Heldigvis har jeg fått time nå, så da håper jeg det blir fart på sakene. Jeg skulle ha trent både i går og i dag, men i morgen skal jeg prøve uansett. Nå skal jeg svare på en del mail og spørsmål som kom inn etter jeg oppdaterte Forever Living facebook siden i går.
Mange ble nysgjerrig på C9, og en del har allerede bestilt.

12074629_1553953481600451_891459586322571239_n

Dette er resultatet til en kollega som har prøvd vår populære C9. Er det ikke fantastisk? Å se tydelige resultater på kort tid gir skikkelig motivasjon. C9 er ett fullstendig program som på 9 dager gir kroppen en kickstart mot ett sunnere liv. Det er enkelt, effektiv og gir deg alle nødvendige verktøy du trenger for å starte din forandring. Hvem er med?

Si ifra om du trenger noe. Ny bestilling sendes på torsdag.
Nettbutikken min finner du ved å klikke HER, ellers kan du også sende en mail til linemerethe87@hotmail.com

okt 112015
 

På fredag overrasket vi ungene med en tur til Sverige. De har lenge ønsket å dra på tur med campingvognen vi kjøpte på sensommeren i år. Endelig fikk vi til en helg og hadde lenge planlagt å pakke vognen i forveien uten å si noe til dem.

Resultatet la jeg ut på snapchat så om dere har meg der så dere reaksjonen til ungene. De var helt i hundre og vi har hatt en kjempe fin helg. Får ikke akkurat mindre lyst til å være på fast plass etter denne helgen. Ungene har storkost seg. Vi har badet på Tanum strand, vært ute å spist, lekt på stranden og på lekeplassen. Det var veldig dårlig internett der men det gjorde meg absolutt ingenting. Å være offline i helgen var helt fantastisk!!

image

Det er godt å kunne videreføre minner som man selv har vokst opp med, og ekstra godt er det å se og oppleve at vi har tatt ett riktig valg 😉 Nå står en ny uke for tur, og den er stappfull med jobb, foredrag og mye mer. Dette blir en hard uke.

okt 042015
 

Det er søndag kveld, ungene sover og jeg venter på fortsettelsen av Farmen.
Vi har hatt en skikkelig kose søndag med skogstur og avslapping hjemme. Fantastisk deilig!

Nå har jeg fått unna litt jobb fra sofaen. Det eneste jeg trenger er mobil og internett. Lettere blir det vell ikke?

Jeg har sugd til meg masse inspirasjon i dag og jeg er så klar for å gi bånn gass nå for å oppnå nye mål. Jeg har Bjørn Vidar i ryggen og tilogmed han har blitt overbevist om denne businessen. Han bruker mange av produktene selv, og til uken faller det enda flere godsaker på han. Jeg klarte for noen dager siden første delmål, men nå er starten på fortsettelsen nettopp begynt. Jeg drømmer om bilbonus, teambygging, luksusreiser og sekssifrede utbetalinger hver måned. Det høres sprøtt ut ikke sant? Vell, det er faktisk flere som har disse godene. De har nådd mål og det er fult mulig for deg å gjøre akkurat det samme.

image

Det er kun du som kan sette dine egne grenser for hva du ønsker å oppnå. Forever Living har gitt meg store muligheter og jeg har som mål å nå ett av de innen jul. Businessen er utrolig gøy og i ryggen har man ett fantastisk team som hjelper deg når det trengs.

Jeg er nå på jakt etter TRE nye forhandlere som drømmer stort, har pågangsmot og som ønsker å utvikle seg.
Førstemann til mølla – ta sjansen!
Det er helt kostnadsfritt å starte som forhandler av Forever Living.

Er DU den jeg er på jakt etter?
Send en mail til linemerethe87@hotmail.com.

okt 022015
 

God kveld! Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med Sinnasnekkern på opptak. Jeg har jobbet kveldsvakt og imorgen er det tidligvakt som står for tur.

Ungene sover hos besteforeldrene sine i dag. Jeg føler ett ekstra savn av de i dag. Jeg har kun sett de 2 timer på morgningen i dag og det er for meg alt for lite. Jeg er skikkelig lei meg når vi må spørre om barnevakt fordi det ikke går opp med planene våre. Heldigvis er vi beriket med besteforeldre som tar godt vare på de og gir de den oppmerksomheten de trenger. Vi er kjempe heldige!!

I morgen har jeg planlagt en skikkelig kosedag når jeg er ferdig på jobb. Popcorn er kjøpt inn og vi skal ha kino i stua. De skal få sove i sengen min når de skal legge seg – det er nemlig kjempe stas. Som jeg gleder meg til en ettermiddag og kveld med mine aller kjæreste!!

image

Nå skal jeg se ferdig episoden før jeg skal legge meg. Imorgen er det siste dag med 30% på alle halskjeder hos Glitter og jeg håper det kommer til å koke i butikken. Velkommen! 😉

okt 012015
 

Heisann!

Lenge siden sist nå. Jeg har rett og slett trengt å ta en pause herfra mens jeg har hatt ferie. Å fokusere på familie er det jeg prioriterer mest. Vi har hatt det veldig fint på tur men det var også veldig godt å komme hjem til rutiner og jobb igjen. Det er rart hvordan det er.. trives man godt på jobb og har langfri savner man den litt også, hvertfall gjør jeg det. Nå er jeg klar for å sette inn ekstra giret på Glitter, og jeg håper jeg får besøk av nettopp deg! Vi har så mye fint i butikken nå og nyhetene fortsetter å strømme inn.

image

Jeg er som dere også vet forhandler av Forever Living. Det er alltid så spennende de siste dagene i måneden. Flere når målene sine og får fortjente nye titler, og gjett hva? Jeg klarte det også!! Jeg er så stolt og det er så gøy. I går sendte jeg inn en stor bestilling igjen og jeg gleder meg allerede til den ankommer postkontoret. Jeg blir som ett lite barn selvom jeg vet nøyaktig hva pakkene inneholder. Nå ser jeg opp og frem, jeg har satt meg enda høyere mål og er klar for utfordringen.

Man blir så motivert når man ser hva andre i teamet oppnår. Bilbonus, reiser. Pengesjekker, teambonuser++ Det er så gøy! Vil du være med på morroa? Send meg gjerne en mail på linemerethe87@hotmail.com for mer info.

Nå kaller jobben og jeg er klar for hva denne første oktoberdagen har å tilby. Ønsker dere alle en fin dag!