aug 302015
 

For en stund siden registrerte jeg meg som forhandler hos Forever Living, men det var først for noen uker siden at jeg virkelig tok tar i det og begynte å sett meg inn i ting. Jeg har allerede rekt å bli godt kjent med produktene og på det grunnlaget kan jeg også i god tro anbefale produkter til kundene mine.
I dag har ordrene kommet i tur og rekke, og det er kjempe gøy!!

Jeg takker min sponsor Monica som lot meg få oppleve dette. Det er virkelig en drøm, og jeg koser meg med jobben. Jeg
jobber med gode produkter, ett bra team og hjelpsomme kollegaer. Jeg tør å gå utenfor min egen komfortsone (bare sjekk dagens mystory på Snapchat!) og det er faktisk utenfor komfortsonen det skjer. Jeg har vunnet så mye ved å ta denne sjansen, både med bedre helste, rutiner og i det økonomiske.
Jeg vet at 2016 blir ett fantastisk år, og jeg gleder meg. Nå er bare starten!
Våg og drømme, våg og tenke stort! Jeg har i det siste tenkt mye på ordtaket «Man lever bare en gang«. Det har gått som farsott gjennom våre fire vegger den siste tiden, og det har fått meg til å innse at det rett og slett bare er å satse.

Jeg vil avslutte med å takke familie, Bjørn Vidar som er flink å reklamere for meg, venner og dere lesere som støtter meg nå i denne oppstartsfasen. Jeg håper dere vil følge meg videre på denne reisen og alle mulighetene som står foran meg.

Vil du bli med på reisen?

Drømmer du om å ha mer tid til familie, jobbe når du selv ønsker og kan? Kanskje du drømmer om bedre økonomi, en båt, campingvogn, hytte eller en ny bil? Da har du sjansen rett foran deg. Vil du jobbe sammen med meg og bli forhandler av Forever Living? Det koster ingenting å registrere seg som forhandler, og det er opp til deg selv hvor mye og hva du vil legge i denne jobben. Mange tror man må være en født selger for å drive med dette, men det trenger man absolutt ikke. Er du på sosiale medier og snakker med venner og familie har du allerede nådd langt. Syntes du det høres for godt ut til å være sant? Vell, akkurat den tanken slo meg også, men jeg VET faktisk nå at det er fult mulig. Det meste foregår over internett, og alt er godt tilrettelagt.

Som  forhandler av Forever Living får du blant annet: Jobbe når du selv vil og ønsker. Du har mulighet til å tjene penger etter eget ønske, du får produkter til innkjøpspris, det er ingen binding, du er din egen sjef, og du får god opplæring når du starter.
Du får mulighet til bilbonuser, reiser og opplevelser. Dessuten opplever du også personlig utvikling.

Om du vil ha mer informasjon, eller ønsker å starte opp som forhandler kan du sende meg en mail på linemerethe87@hotmail.com.
Dette er selvsagt helt uforpliktende.

wpid-img_20150830_124118.jpg

På bildet ovenfor ser du ett av våre produkter, Argi+. Jeg tar alltid ett glass av dette når jeg starter dagen.
Den har gitt meg mindre søtsug, mer energi og bedre søvn. Fantastisk!

I kveld sender jeg inn månedens siste bestilling, vil du hive deg på?
Ta en titt i katalogen som du finner HER. Har du spørsmål hjelper jeg deg mer enn gjerne.

aug 282015
 

Hei og hopp!

Allerede noen dager siden sist og jeg må bare innrømme at bloggen går litt i glemmeboka for tiden desverre. Jeg prioriterer andre ting som jobb og familie og trives godt med det. Bloggingen tar ikke slutt men akkuratt nå føler jeg at jeg ikke har så mye spennende å dele da dagene er stort sett de samme. A4 livet har truffet meg, men jeg skal prøve å presse inn litt bloggging likevell.

I går når jeg skulle åpne på jobb ble jeg møtt av masse politi, stengte veier og omkjøringer rundt kjøpesenteret. Det var en gasslekkasje på Nortura som førte til at senteret vårt ble stengt. Jeg fikk ikke åpnet butikken før kl 12.30 og panikken krøp oppover ryggen. Jeg hadde gledet meg sånn til Club Glitter eventet vårt i går og supre tilbud til kundene våre. Heldigvis ble det tatt med ett smil og jeg kunne fullføre dagen på jobb. I dag begir jeg meg ut på kveldsvakt og samme tilbudet gjelder i dag og imorgen. I tillegg kan du komme innom oss om du har lyst til å style håret. Sees vi kanskje?;)

image

Ønsker dere en fin fredag og god helg;)

aug 252015
 

// Sponset produkter

Forrige uke om jeg hjem fra jobb og på kjøkken øya stod det en stor pakke å ventet på meg.
Jeg har gledet meg veldig til å få hjem denne pakken, og gleden ble absolutt ikke mindre da jeg åpnet den.

En splitter ny Acer Switch!

Nettbrett og Pc i ett! Helt genialt at den kan brukes på så mange forskjellige måter.
Jeg hadde ikke planlagt å ha med meg pc når vi drar til syden, men den tanken endret seg fort. Denne lille søte saken skal få bli med oss til Tyrkia og jeg lover å oppdatere dere på turen vår nettopp via denne Aceren. I tillegg lå det også masse annet i pakken. Blant annet en powerbank, te, spa sett, energidrikk, hårkur, duftlys og ett koselig brev.

SONY DSC

SONY DSC
Tusen takk Acer!

 

aug 222015
 

Hallo og riktig god lørdags kveld!

Nå er ungene i seng etter en innholdsrik og fin dag. Været har vært helt fantastisk.
Vi har vært på slektstreff på Hvaler i dag med familien til Bjørn Vidar. Med grilling og bading ble dagen helt topp!
Det er utrolig hva været gjør med humøret, ikke sant??

image

image

Det sies at dette skal være den siste varme helgen i år, så jeg tror jeg skal benytte muligheten og ta med ungene på stranden i morgen også. Ikke bare er det hyggelig, men kroppen min skriker etter brunfarge nå mot sydenturen vår, haha!

Nå skal jeg hive beina opp i sofaen å se komiprisen på nrk. Dekoderen vår har takket for seg så det er veldig begrenset for hva apple tv klarer å levere av underholdning. Tv2 Sumo og Mot i brystet har virkelig fått kjørt seg de siste to ukene for å si det sånn;-)

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

aug 212015
 

God morgen og riktig god fredag!

Her spratt ungene opp fra sengen sin for en stund siden og jeg fikk beskjed om at nå var det morgen. Jeg hadde ingen andre valg enn å bli med de opp for å starte dagen, selv om jeg aller helst ville trekke dyna over hodet og lukke øynene i noen timer til.

På søndag var vi på skogstur i nærområdet her vi bor. Fantastisk å ha skogen så nærme at det er gå avstand.
Vi pakket sekken og var klare for å plukke blåbær på turen. Vi endte opp med en del blåbær og blå tunger.
Ungene var kjempe flinke å gå hele veien. Merethe og Tobias var også med. Tobias går i barnehage sammen med ungene.

Før vi gikk hadde jeg laget en liten oppgave til ungene. Jeg malte en eggekartong med forskjellige farger. De skulle da finne ting i naturen med samme farge og fylle ut alle. Dette satte ungene i sving og var virkelig populært!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Er dere ofte i skogen?

aug 202015
 

Helgen var over og vips ble det torsdag! I går hadde jeg fri fra jobb, og jeg fikk gjort en del ting her hjemme. En stor bestilling til Forever ble lagt inn og jeg gleder meg til å kunne levere det ut til kundene mine. Det har vært veldig fint vær her i Sarpsborg de siste dagene, og vi har vært mye ute. Barnelatter, gledeshyl og is.
Kan det bli bedre?

SONY DSC

SONY DSC

Jeg lover at bloggingen skal komme seg igjen, men av og til er det veldig deilig å kunne ta ting i sitt eget tempo når man selv har tid og lyst. Jeg har mye jeg vil dele med dere så klikk dere inn i ny og ned for oppdateringer :)

aug 162015
 

Lenge har jeg vært nysgjerrig på hva Forever Living verden har å tilby. For en stund siden kastet jeg meg på bølgen og ble forhandler. Siden Ida Emilie har atopisk eksem er jeg veldig nøye på hvilke produkter vi bruker, og jeg bestemte meg raskt for å utforske denne Forever verden.
Alle produktene er basert på Aloe Vera, noe som er sundt for både kropp og sjel. Jeg gleder meg til å starte en hverdag med mye mer energi. Energi jeg kan bruke på ungene og i jobben. Det beste med å være forhandler er at du selv bestemmer hvor og når du vil jobbe. Akkuratt dette passer meg midt i blinken, da jeg faktisk har en hektisk hverdag her hjemme. Nå er jeg klar til å gi gass, og jeg er veldg glad for å ha gode og dyktige kollegaer i ryggen.

SONY DSC

Akkurat nå er det C9 som er i vinden. Den har dere vell hørt om? Jeg skal selv starte på en nå snart og jeg gleder meg til å gi kroppen en skikkelig kick-start! Jeg tror det er nettopp det kroppen min trenger for å komme i gang og se enden i tunnellen av helårskroppen jeg drømmer om i det fjerne. Denne boksen er satt sammen av fagpersoner og er en kur som går over 9 dager. Den hjelper deg til en sunnere hverdag og omstiller kroppen på en positiv måte. Hva med å styrke immunforsvaret nå mot høst og vinter? Med ett godt immunforsvar kan man slippe unna både forkjølelse og omgangssyken.

thumb_248208__product_display

Jeg har allerede hatt mange fornøyde kunder, og skal sende inn en ny bestilling allerede i kveld.
Ønsker du mer info eller ønsker å bestille kan du ta kontakt med meg på mail: linemerethe87@hotmail.com

Håper å høre fra deg :)

aug 142015
 

// Sponset produkter

For noen dager siden mottok jeg en pakke fra May Beauty. Den inneholdt 5 pakker med ansiktsmasker og en påføringskost.
Jeg sliter ikke sånn veldig med huden min, men av og til er det ekstra godt å kunne pleie seg selv litt.
Jeg fikk med meg Bjørn Vidar på testingen også.

Denne masken fjerner døde hudceller og hudormer, motvirker kviser, tar bort unødvendig olje dersom du har fet hud og gir deg ett mykt resultat. Det er ingen tvil om at denne masken fungerte, det så vi jo selv da vi begynte å dra den av. Man påfører masken og lar den sitte på i 30-45 minutter. Vi valgte 45 minutter og Bjørn Vidar kunne da dra av masken sin i en del uten at den delte seg da dette er en «peel off mask». Ganske artig!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


– RABATTKODE –

Akkurat nå får du som leser 30% på disse maskene. Både jeg og Bjørn Vidar er kjempe fornøyde og jeg tror jaggu jeg må bestille meg noen flere slike pakker selv! For å bestille kan du bruke DENNE linken. Den gir deg direkte rabattkode til ansiktsmasken. May Beauty har gratis frakt i hele verden, så her betaler du kun for produktet.

aug 132015
 

Akkuratt nå får du 3 for 2 på ALLE varer hos Glitter. Tilbudet gjelder i dag, fredag og lørdag. Nå har du muligheten til å sikre deg nyhetene våre til en billig penge :-)

Håper vi sees. Dere finner meg på Amfi Borg i Sarpsborg!

image

aug 122015
 

I dag hentet vi ungene tidlig i barnehagen. Vi hadde lovt de å dra til Høysand for å ta imot NRK sin sommerbåt.
For en stemning det var på både land og vann! Det kokte i Høysand i dag, og festen fortsetter nok enda.
Sarpsborg viste seg absolutt fra sin beste side i dag.
Da båten la til kai ringte pappa meg for å si at vi var på tv, dere kan jo tro at Ida Emilie syntes det var superstas??!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Følg med på NRK nå kl 21.30. Da kommer det livesending fra solbyen Sarpsborg :)