jun 302015
 

I dag har det vært en trykkende varme i Sarpsborg. Solen har stått høyt på himmelen og jeg skal innrømme at det gjør mye med humøret.
Jeg fikk nyss om at Heidi var i byen, og vi avtalte for å møtes for en is-date. Utrolig gøy å møte andre bloggere i virkeligheten.
Man danner seg jo ett bilde av andre via internett, så det var gøy å se at denne jenta var nettopp den hun utgir seg for på bloggen sin.
Bloggere flest pleier jo å dokumentere hverdagen sin, men i dag hadde vi så mye å snakke om at vi glemte helt å ta ett eneste bilde.
Vell, bedre lykke neste gang Heidi! 😉

Da jeg kom hjem satt jeg meg på verandaen i solen. Jeg tar meg skjeldent tid til sånt, men siden ungene var i barnehagen snek jeg meg til en halvtime før jeg hentet de. Jeg er evig optimist og desperat etter å få litt brunfarge på kroppen, men jeg ender som regel heller opp rød. Bjørn Vidar blir brun bare ved å se på solen, så dere kan jo tro jeg føler meg lekker ved siden av han når vi er i syden..
Når jeg hentet ungene bestemte vi oss for å fylle opp det minste bassenget på verandaen for å kjøle oss ned litt. Vi koste oss med iskald saft, grillpølser og is. Ungene var ikke i seng før klokken slo 21.00 i dag, men vi har kost oss så ille så leggetiden ble litt glemt i dag. Deilig med slike dager altså!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

jun 292015
 

// Sponset premie.

Denne konkurransen har jeg gledet meg veldig til.
Det er CarrieAlong som står bak denne flotte giveawayen. CarrieAlong har ett bredt utvalg av vesker, kofferter og ryggsekker til både dame, herre og barn.
Her finner du vesker i alle farger, fasonger og størrelser. De har praktiske reisevesker til korte turer, og solide kofferter til lengre turer. Noe for enhver smak!

jjjhh

Jeg har fått lov til å dele ut ett gavekort til en av dere lesere på hele 700 kroner.
Vinneren skal trekkes allerede Onsdag morgen kl 10.00 så her gjelder det å være raskt ute!

For å delta i konkurransen må du:
1. Like CarrieAlong sin Facebook side.
2. Like bloggen sin Facebook side.
3. Del dette innlegget.

LYKKE TIL!

jun 282015
 

I går fikk jeg ånden over meg og sendte Bjørn Vidar i butikken slik at jeg kunne lage en liten overraskelse til ungene.
Dagen i går har vært den varmeste vi har hatt hittil i år, og på sommeren syntes jeg frukt er ekstra godt.

Jeg brukte blåbær, kiwi, mango, jordbær og marshmellows. Delte dette i biter og tredde på grillpinner.
I tillegg trykte jeg ut stjerne og hjerteformet vannmelon og stakk inn grillpinner i de også slik at de så ut som kjærligheter.
Det smakte veldig godt på en varm sommerdag!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Hva spiser du helst mye av i sommervarmen? Is? Frukt?

jun 262015
 

// Sponset

Vi har fått kjenne litt på sommer varmen allerede. Her i Sarpsborg er det langt ifra den sommervarmen som vi hadde i fjor på denne tiden av året, men til uken meldes det visstnok at sommeren skal komme. Når solen står på og varmen kjennes på skuldrene blir humøret på topp.
Jeg får lyst til å kle meg i lette sommerkjoler og freshe sandaler og sko.

Jeg husker da jeg var mindre. Mamma hadde kjøpt seg nye sko. Vi snakker sikkert 20 år tilbake.
Nå har faktisk Eshoes fått inn disse, og de er tilbake på motefronten igjen.
Er det lov å føle seg litt gammel? 😉 Disse bringer tilbake mange gode minner hos meg.

Skoene er fra Sebago og har en maritim look. De går ofte under navnet «seilersko» og er perfekte på bryggekanten i sommer.
De finnes til både dame og herre, og hva er vell morsommere enn å kunne matche sko med partneren sin?
De er tidløse, sklisikre og faktisk håndlagd.

hhhhhh

På Eshoes kan du kjøpe kjente merkevarer til lav pris og akkurat nå har de mange godbiter som skriker etter nettopp dine føtter.
Eshoes har ett bredt utvalg av sko. De har blant annet Hunter, Ilse Jacobsen, Dr Martens, Viking og Kawasaki.

Er dine føtter sommer klare?

Sponsede - NO

jun 252015
 

I dag tok jeg Ida Emilie fri fra barnehagen. Denne dagen har vært planlagt en stund, og endelig var dagen her.
Vi skulle til Tusenfryd med en kamerat av Ida Emilie som går i barnehagen og mammaen hans Merethe som jeg har blitt godt kjent med.

For en fantastisk dag det har vært! Vi var superheldig med både vær og kø i karusellene. Null kø og sol! Kan det bli bedre?
Nå er vi noen bamser rikere og Ida Emilie sover som en stein i sengen sin. Jeg lar bildene tale for seg.
De av dere som har meg på Snapchat har allerede fulgt dagen vår :-)

image

image

image

image

image

image

Har du vært på Tusenfryd før?

jun 232015
 

Ungene er i seng og jeg har satt meg ned etter å ha jobbet kveldsvakt. Jeg var innom Narvesen for å kjøpe «Det nye» i dag nettopp for å få med meg portrett intervjuet av Louise Angelica Riise. Hun fremstår som en jordnær, åpen og varmhjertelig jente.

image

Nå skal jeg ordne litt før sengen roper på meg. Jeg skal ha tidligvakt i morgen og håper det blir masse å gjøre.
Kom gjerne innom Glitter på Amfi Borg.

Ps, se på denne nydelige klokken jeg har kjøpt meg da? Armcandy!♡

image

…den finnes såklart på Glitter og koster kun 349 kr 😉

jun 222015
 

Når jeg la ut bilde av den nye buksen min på Snapchat (linemaaserud) i dag rant spørsmålene inn om hvor den var fra. Dagen i går ble tilbragt på Ullared, så buksen er altså kjøpt der. Jeg elsker mønsteret og stoffer. Akkuratt som å ha på seg en joggebukse. Fantastisk å gå i!

…og vet dere hva jeg betalte? 119 kroner :-)

image

Før kunne jeg ikke fordra slike mønstrete klær, men nå har jeg fått fylt opp garderoben min sakte men sikkert. Jeg kjøpte en tilsvarende bukse til bare i mørk. Den blir helt super når vi skal sitte flere timer i bil om noen uker når ferien melder seg.

jun 202015
 

For en fantastisk dag! I dag har faktisk JEG hoppet inn i shortsen min og valset rundt i den i hele dag. Jeg går skjeldent i shorts så det er kryss i taket for min del. Vi dro til Sverige på formiddagen i dag før jeg tilbragte noen timer på jobb. Nå er det tid for grilling og kos resten av dagen. Ha en fin kveld :-)

image

Bjørn Vidar tok dette bildet av meg i dag tidlig. Med hatt, armebånd og ring fra Glitter. Som dere vet har jeg jo fått meg ny jobb og jeg blir veldig glad om dere vil følge oss på Instagram kontoen vår. Søk opp «glitteramfiborg» og legg oss til i listen din. Jeg prøver å oppdatere så ofte jeg kan 😉

jun 192015
 

I dag kom vi oss endelig til Ikea for å kjøpe ny seng til Thorbjørn. Valget ble en Hensvik dagseng. Den er superpraktisk fordi den kan brukes som seng, dobbeltseng, sofa og til oppbevaring under. Nå har vi endelig ekstra sengeplass om vi skulle få gjester. Ida Emilie skal etterhvert få den samme sengen hun også.

Om du ikke allerede følger oss på Snapchat kan du se ett lite utdrag fra turen vår her.

image

image

Gjett om det var stor stas med ny seng da? Han sovnet faktisk med en gang uten en eneste lyd i ny seng. Nå er jeg spent på om han kommer til å gå ut og inn i natt.. Han ble liksom så liten i den nye sengen sin :)

image

Følg oss gjerne på snapchat : linemaaserud :-)

jun 172015
 

Jada, så slår tankene inn igjen. Sommeren er her, og jeg gruer meg like mye hvert eneste år. Tanken på å skulle kle av seg blant folk – jeg gremmes!
På lørdag tok jeg en liten bikinijakt i matpausen min på jobb. Er det noe jeg hater så er det dette. Jeg finner ingen jeg passer eller føler meg vell i.
På stranden velger jeg heller ofte å ta på meg en kjole fordi jeg er flau over meg selv og hvordan jeg ser ut etter ammingen. Jeg kan vell dra det så langt å si at selvbildet mitt dalte mange hakk nedover i grøfta. Jeg angrer ikke på at jeg noen gang ammet barna mine for all del – men utseende av de kunne jeg ønske var annerledes. Det nytter ikke at andre sier til deg at du er fin, når du innerst inne ikke er fornøyd selv. Det er nettopp hva man føler selv som betyr noe, og det har mye å si. Etter mye amming har mine pupper blitt som 2 bløte teposer. De er tomme, og bare henger der. En stor og en liten.
Det er ikke slik at jeg ønsker meg kjempe store pupper. Jeg vil at de skal se normale ut, men når de kun er flate, lange og rynkete i bh`en føler jeg at en del av meg er 80 år gammel.

Jeg vil kunne gå i butikken å finne meg undertøy som faktisk passer. Av og til ender jeg opp med en bh som passer kun den ene puppen, og i den andre siden kunne jeg hivd oppi både en og to kyllingfilèer for å fylle den ut. Jeg har heldigvis en mann som støtter meg, og jeg har sagt nå at jeg kommer til å spare opp til en operasjon. En vakker dag er det min tur, for nå har jeg lyst til å bli meg selv igjen etter en lang periode med amming.
Konsultasjoner har jeg allerede vært på, men nå har jeg funnet den klinikken jeg ønsker å bruke og som jeg vet har mange positive omtaler.
Jeg syntes en slik operasjon er helt greit å gjøre og jeg forstår at mange velger å gjøre det.

En dag… En vakker dag.. Jeg gleder meg! 

silikon-hand_original

Syntes du det er greit med plastikkirurgi?