mar 312015
 

I dag på jobb var det en hendelse som fikk meg til å tenke. Inn i butikken kom det en kunde som skulle ha en gave til ett påskeegg. Jeg viste kunden noen varer i ekte sølv vi har, noe også kunden kjøpte fordi det falt veldig i smak. Jeg pakket det pent inn som en gave, ønsket kunden en fortsatt fin dag og sa at jeg håpte h*n ville komme tilbake også en annen gang.

Bare noen minutter senere stod den samme kunden ved disken igjen. Kunden hadde da vært å kjøpt påske sjokolade til meg og kom innom bare for å takke for flott service. Jeg ble helt rørt, og situasjonen fikk meg til å tenke over den fantastiske jobben jeg har. I dag klarte jeg virkelig å glede noen ved å gjøre den jobben jeg skal, og det at jeg ble satt sånn pris på betydde veldig mye.

image

Viser du takknemlighet om du får den hjelpen du behøver i en butikk, eller tar du det litt for gitt? Jeg skal hvertfall bli mye flinkere til å rose andre når jeg i dag vet hvor mye det betyr å få positiv tilbakemelding av kundene!

image

Jeg er så utrolig glad for at jeg har nettopp den jobben jeg har. Jeg trives så utrolig godt og jeg gleder meg hver dag til en ny dag. Kom innom Glitter du også – jeg hjelper deg gjerne ☺

mar 302015
 

// Annonse

Åhh for en fantastisk ettermiddag det har vært her på verandaen. Vi har allerede begynt å bruke vinterhagen endel (wow, den har jeg faktisk aldri vist frem her på bloggen…) og i dag var det perfekt temperatur.

Nå er grillen nyvasket og klar for bruk. På sommeren brukes den MYE – ja nesten hver dag! Grillen vår finner du på Expert og er hvert hver eneste tusenlapp! Vi har både gass og kull grill. Kull grillen er perfekt å ta med på turer (den kan legges sammen og er faktisk bærbar!) , mens gassgrillen blir brukt her hjemme. Jeg syntes jo igrunn det er noe eget medd kullgrillene, det setter en litt annen smak i maten…?
Om du ikke allerede har investert i grill for sesongen syntes jeg du skal ta en titt på utvalget til Expert. Husk at du har 30 dagers returrett uansett vare!

Det er veldig deilig at dagene har blitt en  time lengre etter vi stilte klokken, og jeg gleder meg til lange og varme sommerdager med gode venner.
Ungene kan løpe rundt i kjole og shorts, mens bassenget vårt blir flittig brukt. Sommeren er virkelig herlig, ikke sant?

20150330-194412.jpg

20150330-200017.jpg

Pappa har vært kunde hos Expert i over 15 år, og mine besteforeldre var også faste kunder der.
Vi har alltid fått god hjelp når vi har vært der, og varene har stått til forventning.

mar 302015
 

I går skrev jeg at jeg hadde ryddet og styrt rundt i huset hele dagen.
Vell, her hjemme er det nemlig ikke alltid plettfritt. Klær ligger slengt på gulvet, oppvasken står igjen fra dagen før, og klesvasken gror seg til tider ut av skittentøys kurvene.
Det er ikke alltid jeg strekker til, men jeg blir så stresset over å ha det rotete. Husker for en tid tilbake da vi alle fire lå rett ut med influensa.
Det så ut som om huset hadde blitt snudd på hodet, og for å toppe det hele kom det besøk. Jeg ville grave meg dypt ned.
På en annen side må man ta vare på barn og seg selv i en slik situasjon – huset får da bare vente.

Nå tenkte jeg å vise dere hvordan det stadig _egentlig_ ser ut her hjemme.

Dette er lekerommet, eller roterommet om du vil kalle det det. Her må du til tider bane deg vei for å kanskje finne det du leter etter.

SONY DSC

Så kommer det til klesvasken. Både tørkestativ og skittentøys kurvene får stadig bein å gå på.
Og slapp av – støvler inne i stua er helt vanlig.. hvertfall her. Gardinene i bakgrunn er ett flott gjemmested når vi leker gjemsel!
Jeg hater å ha klær til tørk, og alle kjenner vell til den følelsen når klesvasken venter på deg når du egentlig har tenkt til å pusse tenner og sove?

Til mitt forsvar er jeg faktisk veldig organisert når jeg henger opp klærne. Jeg henger ungene sine samlet, og mine og Bjørn Vidar sine sammen.
På den måten er det lettere å legge det sammen og på den plassen den faktisk tilhører.

SONY DSC

Nei – nei -nei!! Det er ikke lov! Jeg vet ikke hvor mange ganger om dagen, i uken eller måneden jeg fortelle de det, men her hjemme er det faktisk ikke lov å hoppe i sofaen.
Men se på de da! Ungene elsker det! Jeg husker jo selv hvordan det var da jeg var liten selv. Å tøye grensene er faktisk litt spennende. Jeg glemmer faktisk fort når jeg ser de så lykkelige og rampete de er.
Sofaputene flyter på gulvet, og fjærene fra pynteputene fyker rundt. Da er det bare til å brette opp armene for 1,2 eller 3 gang om dagen og dandere sofaen på nytt.
Ingenting kan måle seg med lykkelige barn!!

SONY DSC

Jeg har på ingen måte støv på hjernen, men å ha det greit rundt meg liker jeg faktisk å ha.
Jeg syntes det er viktig at ungene setter preg på hjemmet, og at man faktisk kan se at det bor småbarn her.

mar 292015
 

Jeg har egentlig aldri brydd meg noe om å pynte noe særlig til påske. Jeg syntes tiden er så kort.
Nå når ungene har blitt såpass store at de lager ting i barnehagen pynter jeg såklart opp med det, men å kjøpe mye påskepynt gjør jeg ikke.
Gul er ikke en farge det er nye av her hjemme, men akkuratt å pynte opp nå disse korte påskedagene er jo litt koselig når man gjør det i samsvar med ungene.

Vi lagde en liten påskedekorasjon i dag. Klarer dere å gjette hvor Thorbjørn har hengt eggene sine? Hehe…
Det er jo så søtt, og jeg har heller ingen planer å henge de om.

SONY DSC SONY DSC

Ungene har vært kreative i barnehagen. Jeg har en egen boks med ting de lager og etter påsken er ferdig blir dette puttet oppi boksen og spart til neste år.
Her har Thorbjørn sådd karse og Ida Emilie har laget en kylling.

SONY DSC

Nå skal jeg lene meg bakover i sofaen med god samvittighet.
Jeg syntes ikke jeg har gjort noe annet enn å ryddet klær, oppvask og hus i hele dag.
Jeg hater å ha det rotete rundt meg, og enda værre er det å skulle våkne til rotete hus dagen etter. Skrekk og gru..

Pynter dere til påske?

mar 282015
 

Da Ida Emilie fylte 5 år fikk hun en bok av min svigermor, altså Ida Emilie sin «Mimmi». Mimmi hadde laget en bok med forskjellige bilder med tekst under slik at Ida Emilie kunne skrive det samme.

Når man er 5 år begynner man nemlig på «Mimmi skolen» ! En flott mulighet til å lære seg bokstaver og skrive de rett.

image

image

image

Søk gjerne også opp @linemerethecom på Instagram for å se film fra «Mimmi skolen» 😉

Ida Emilie er igrunn ganske flink med bokstaver, og klarer å skrive enkle ord og navn uten hjelp.

Øver dere på tall og bokstaver hjemme?

mar 262015
 

I går bestemte jeg meg for å rydde og kaste alle gamle klær som har ligget på loftet i årevis. Jeg samlet hele 11(!!!) søppelsekker som inneholdt både mine og Bjørn Vidar sine klær. Jeg gikk gjennom noen av posene for å se hva som faktisk lå i det. Posene ga meg minner. For snart 10 år siden møtte jeg Bjørn Vidar og det var nettopp disse klærne som lå i denne ene posen jeg tittet i som ble mye brukt på den tiden. Jeg MÅTTE jo bare prøve plaggene for å se om de faktisk passet enda, og for å få bekreftet at kanskje klessmaken har blitt hvertfall _litt_ bedre.
Det værste er at det var akkuratt som å se meg selv som en 18 åring igjen. Herlighet som tiden flyr!
Eneste som har forandret seg fra den tid er hårfargen, hoftene, jeg har fått hengepupper og magen har fått litt mer å ta tak i. Men hey, jeg har født to barn!!

Jeg var 18 år da dette ble brukt. Jeg kan ikke skjønne at jeg engang gikk rundt slikt? Utringet topp, tettsittende genserjakke, Mudd slengbukser og for å ikke glemme beltet som ALLE andre hadde med krone på. Gosh!! Jeg lo, vi lo, han lo og jeg fikk helt vondt i magen da vi begge kledde oss opp i klærne fra den tiden vi var 18 og 20 år :-) Ps: Sjekk de flotte sokkene mine da!

image

image

image

Akkuratt disse klærne bestemte vi oss for å faktisk ta vare på.
De bringer frem så sinnsykt mye med minner og vi ble nesten litt fjortisser igjen der vi stod å så oss i speilet :-)
Haha… Jeg dør litt av disse bildene!!! Humor i hverdagen er det virkelig mye av her hjemme, og det er viktig.

mar 252015
 

25 Mars for både 2 og 5 år siden var en spesiell dag for oss. Jeg hadde nemlig lik termin dato med ungene, og det er jo egentlig litt sprøtt å tenke på. Ungene våre hadde det travelt begge to. Ida Emilie tittet ut 8 dager før termin, mens Thorbjørn kom hele 19 dager før termin. 25 Mars kommer alltid til å bli en litt spesiell dag for meg, for det er jo den aller første datoen vi fikk «bekreftet» at vi skulle få møte barna våre.

Kroppen er virkelig spesiell og helt unik. Jeg vil si det er guds gave!

20150325-145402.jpg

Her er Thorbjørn bare noen minutter gammel.

Hvordan fødte du i forhold til termin datoen din?

mar 242015
 

Jeg elsker å ha giveaways her på bloggen. Det er ingen tvil om at det engasjerer dere lesere, og jeg liker å vise at jeg setter pris på dere som er innom her.

Denne gangen skulle jeg dele ut en ABC babygym fra Amvina.

image

Den heldige vinneren er «Line, snart mamma til 3″ ! Send meg en mail med navn og adresse slik at jeg får vinderesendt informasjonen.

Følg med på bloggen for flere giveaways..

mar 232015
 

I natt deler jeg seng med denne fine jenta. Så fort vi får muligheten hopper Ida Emilie opp i sengen min når Bjørn Vidar ikke sover der. Jeg elsker å samsove med barna, og å bli omfavnet av de varme små kroppene.

En hånd i ansiktet, liten plass i sengen, litt sparking i ryggen… hva gjør nå det? Det viktigste er at ungene føler seg trygge og sover godt ♡

image

Liker dere å samsove med barna? :)

mar 222015
 

  I går ble huset vår fylt med 17 fantastiske barn. Ida Emilie hadde bedt inn de nærmeste vennene hennes til bursdag, og gjett om hun har tellet dager til dette!
Det ble veldig enkel servering med pølser da Ida Emilie selv hadde ønske om dette. Huset var litt kaotisk i 2,5 time men jeg er sikker på at alle koste seg..?
Jeg hadde planlagt noen leker også, men tiden fløy fra oss. Ungene lekte så fint med hverandre uansett, så å avbryte leken hadde ikke noe for seg.
Ida Emilie ville ha «Frost bursdag» og jeg gjorde mitt beste selv om jeg jobbet kvelden før. Litt begrenset for hva jeg faktisk fikk stelt i stand.
Bursdagsbarnet var strålende fornøyd, og det er det som betyr noe.

Ida Emilie var med på å pynte og dekke på bordet. Viktig at barna får ta del i forberedelsene.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC
SONY DSC

Christian og Silje.
SONY DSC

Thorbjørn og Christian. Tøffe gutter!
SONY DSC

Jeg måtte nok en gang lage Frost kake, men den ble hvertfall «litt» bedre denne gangen..
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC SONY DSC

Jeg er så heldig å ha disse to i livet mitt. Camilla og Yvonne – dere betyr veldig mye for  meg!
SONY DSC

Jeg fikk kose litt med lille William også. Skal si det kilte i eggstokkene :)
SONY DSC

Før alle dro hjem fikk de med seg en godtepose hver. Posene var også Frost inspirert med bånd og blått godteri.
SONY DSC

I dag er det skikkelig blåsbort vær ute. Jeg og ungene hadde egentlig planer om å gå i skogen, men ettersom det blåser, snør og regner om hverandre blir vi inne i dag.
Nå er ungene nede å leker mens jeg skal sette på en klesvask og rydde litt her hjemme.

Ønsker dere en fin søndag!

Ps: Glem ikke konkurransen på bloggen. Du kan vinne en ABC babygym fra Amvina.
Vinneren trekkes i morgen. Meld deg på HER.