feb 282015
 

Nå har jeg kommet hjem fra 2 uforglemmelige dager i Oslo. Jeg har vært på bloggtreff i regi av Familieprat.
Fy søren for en god stemning det ble i går. Jeg storkoste meg!

Vi startet allerede kl 13.00 med en Strawberry på Fridays etterfulgt med en god lunsj med Rebekka, Veronika og Malin.

image

Etter det gikk vi på hotellet for å ordne oss til treffet. Med vin og sang gikk det som en lek. Veldig gøy å se igjen de andre bloggerne siden forrige treff.
Veldig mange bra jenter samlet på ett sted. Vi var i topp etasjen på Thon Hotel Panorama.

image

image

image

Etter endel glass vin, skravling og flotte goodiebags gikk vi tilbake til hotellrommet for å fortsette festen der. Vi ble endel som samlet oss før vi dro ut i Oslo. Vi endte opp på Fridays igjen før jeg ble fulgt tilbake til hotellet av Veronika og Rebekka. Jeg gikk å la meg mens de andre fortsatte festen ute i Oslo. Dette er 2 dager jeg seint vil glemme,og jeg gleder meg allerede til neste treff. Jeg er så takknemlig for at jeg har blitt kjent med Rebekka og Veronika. Herlige mennesker!

image
image

I dag startet jeg dagen med en god frokost på hotellet før vi sjekket ut. Jeg ble med Veronika og Rebekka for å besøke Kattnakken før jeg tok toget hjem til Sarpsborg igjen. Fy søren så mye lekkert det kommer i den nye kolleksjonen, det er bare til å glede seg! Jeg har allerede plukket ut favoritter til både meg og ungene.

Nå har jeg kommet hjem til mann og barn, og ungene skal straks i seng. Resten av kvelden skal jeg tilbringe i sofakroken.
Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

feb 262015
 

// Annonse

Som de de fleste av dere vet har vi bygd på huset vår. Det stod ferdigstilt i 2011 med den nye delen, og når jeg ser tilbake på det nå skjønner jeg rett og slett ikke at vi klarte oss med den lille plassen vi hadde før. Mye vil ha mer? Nå skal det jo sies at huset har blitt drastisk endret de siste årene. Både bad, kjøkken, lekerom, garderoberom, stue og alle soverom er nye. Gangen har også nå fått seg en makeover, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet!

Det vi er aller mest fornøyd med da vi bygde på huset var at vi valgte å beholde takhøyden innendørs. I det «gamle» bygget har vi loft, mens her valgte vi å ha full takhøyde i kjøkken og stue. Av egen erfaring havner det dessverre mye man ikke trenger på loftene, og tanken på enda mer rot orket vi ikke.
Det høyet taket gir en stor romfølelse og en luftig atmosfære. Bærebjelken gjør også mye av inntrykket!

SONY DSC SONY DSC
Nå drømmer vi om å få inn ett vindu i taket, og kanskje tapetsere om stuen om en stund.
Vi valgte det veldig sterilt da vi pusset opp, men nå vil jeg gjerne heller bryte av med litt lune farger.

Om du trenger hjelp til å bygge om tak, bygge nytt tak eller renovere anbefaler jeg å ta en titt her.

feb 242015
 

I dag har jeg brukt dagen på å maskere gangen jeg skal male i morgen. Veldig pirkejobb, men Bjørn Vidar syntes jeg var så flink at jeg fikk jobben også neste gang. Vet ikke helt om jeg skal le eller gråte..

Etter to ruller mer maskeringsteip var jeg endelig i mål med god hjelp fra våre to små. De fikk også teip, og Ida Emilie laget ett hus (!). Oppfinnsom jente! Hadde jo egentlig vært kjempe morro å latt teipen stå der når jeg maler over.

image

Thorbjørn tøyer stadige nye grenser og lar hjertet mitt hoppe ut av halsen flere ganger om dagen. På toppen av stigen skulle han såklart..

image

Gangen skal males i en nydelig gråfarge. Jeg gleder meg masse til å se resultatet. Interiør blir byttet ut og noe blir kjøpt nytt. Blir deilig å få alt på plass igjen. Hater å bo i slikt kaos.

image

Blir godt å få bort litt av det «sterile» her hjemme. Vi har veldig mange hvite vegger så tror det blir fint å bryte av med gangen(e). Når jeg er ferdig med dette prosjektet starter ett nytt. Alltid noe å henge fingrene :-)

feb 222015
 

Denne søndagen har virkelig vært god for oss alle. Vi har vært masse ute, grillet i hagen, lekt og kost oss alle sammen. Det gir boost og energi til en ny uke med en slik familie søndag.

I går skulle jeg på senterfest og hadde planer om å slå ut håret. Planene endret seg fort da Thorbjørn begynte å kaste opp. Jeg dro en liten tur, men dro også fort hjem igjen. Heldigvis kastet han ikke opp mer enn 4 ganger og kviknet fort til igjen. Etter i går har det ikke kommet noe mer men han blir såklart hjemme fra barnehagen i morgen. I dag var han fortsatt i fin form så vi gikk ut for å nyte det deilige vår været. Solen har stått på himmelen i hele dag og det har rett og slett vært fantastisk!

Jeg fikk sove lenge i dag og våknet til deilig frokost, kakao og koselig lapp på tallerken.

image

Etter en lang frokost vasket vi huset før vi gikk ut. Deilig med nyvasket hus på en søndag.

image

Har dere vært ute i det fine været i dag? :) For å se flere bilder fra dagen vår kan dus følge meg på Instagram: @linemerethecom.

feb 212015
 

I dag startet vi dagen med levende lys og banan lapper til frokost. Jeg lot ungene være med på hele prosessen, og de syntes det såklart er kjempe gøy å få lage helt selv. De fikk skjære opp banan, ta opp i egg, røre og tilsette havregryn. Alt du trenger er 1 banan og 2 egg. Av dette fikk vi 4 passe store banan lapper. Nok til å mette to små mager. Vi tilsatte også litt havregryn i røren slik at det skulle mette litt mer. Thorbjørn var den som likte disse aller best.

page2ddddd

page1hhhhhhhh

SONY DSC

Har du lagd bananlapper til dine små? Hvis ikke bør du prøve det. Tar kun 5 minutter 😉

I kveld skal jeg på senterfest med alle som jobber på Storbyen kjøpesenter. Vi er flere fra jobben som drar sammen, og jeg skal innrømme at jeg gleder meg til å komme meg ut litt og være sosial. Det blir middag, show og awards på Quality Hotel. Tjoho!

feb 202015
 

Åhh som jeg elsker slike dager hvor man bare kan daffe rundt i behagelige klær som verken er tettsittende eller alt for pent. På jobb har vi jo så mye tilbehør og jeg syntes det er kjempe morro å prøve meg litt frem med forskjellige stiler. I dag gikk jeg for en litt «tøffere» stil med hullete bukser, t-skjorte, skjorte og bandana.
Bjørn Vidar lurte på om jeg var vaske kjerring :-)

Siden dere likte det forrige innlegget med outfit bilder velger jeg å poste slikt innimellom. Det blir ikke ofte, og kvaliteten snakker for seg selv.
Jeg er på ingen måte den som stiller meg opp for å ta slike bilder – det er ikke helt meg.

image

Bukse fra Freequent // T-skjorte fra Veromoda // Rutete skjorte fra BikBok // Bandana, øredobber og smykke fra Glitter.

 

feb 192015
 

Her som i mange andre hjem er Frost veldig populært. Det går i sanger, filmer, kjoler, fletter og rollelek.
Ida Emilie fyller snart 5 år, og gjett hva temaet blir? Frost såklart! :)

I dag vil jeg tipse dere om denne fine kåpen jeg kom over på Ebay. Jeg betalte 150 kr med frakt, og leveringen var rask.
Jakken finner du her, og den finnes i forskjellige farger. Jeg bestilte str 120 (5-6 år) til Ida Emilie, og den passet veldig bra.
Litt lang i armene, men da kan hun jo ha den også neste år. Hun bruker str 116 her hjemme.
Kragen kan du enten knyte (slik jeg har gjort på bildet) eller la den henge på skuldrene.
Den er foret med ett tynt stoff innvendig og egner seg bra nå som det er skikkelig høstvær her vi bor.

page

Hun var ganske så stolt av jakken sin da hun kom i barnehagen, og ekstra stas var det at alle la merke til den. Det syntes jo ho var kjempe gøy! :)
Veldig gøy å ha noe alle andre ikke har..

Handler du på Ebay?

feb 182015
 

Hei og riktig god kveld.

Denne uken flakser avsted med jobb og barnehage for oss alle hele uken. Jeg er så glad jeg har en jobb jeg stortrives i!

Samtidig med jobb skal jeg samtidig strekke til på hjemmebane, og huset får også en liten makeover i gangen. Nå venter jeg bare på å finne den perfekte malingen slik at jeg får startet opp. Gleder meg til å bli ferdig.

Vi trenger noen lure tips til oppbevaring av sko og jakker. Gangen er delt i to med en liten og en større del. Har du noen lure tips vil jeg gjerne at du skriker ut. Stumtjener og sittebenk skal fjernes. Hvilken farge ville passet inn på veggene her?

Legger ved noen bilder av gangen(e) som skal pusses opp…

image

image

image

Hva ville du gjort her? Den ytterste gangen er «grov» garderoben med sko og jakker, mens den innenfor deler av med bad, første stue og garderoberommet.
Slik ser det ut akkurat nå, og enhver ser at det trengs å gjøre noe. Spottene i taket kom opp i går for å slippe lamper på veggene.

Denne gangen skriker etter hjelp :)

feb 172015
 

Endelig kom helgen vi alle ventet på. Veronika har jeg vært så heldig å blitt kjent med via bloggen, og møtt henne ved ett par anledninger på bloggtreff i Oslo.
Vi avtalte å treffes som familie, og her hjemme har Ida Emilie hatt nedtelling på høyt nivå. Jeg har snakket med Veronika daglig, og etter mange snapper frem og tilbake var vi veldig spent på hvordan spesielt jentene skulle klaffe. Vi trodde begge at de var ganske like, og det viste seg å stemme ganske så nøyaktig. Det tok ikke lang tid før de fant tonen, delte dyne i sofaen, danset og lo sammen. Bedre kan det ikke bli!

Etter noen timer i både båt og bil var vi endelig fremme i Porsgrunn. Vi ble tatt varmt i mot og ungene startet leken bare 5 minutter etter vi kom. Litt senere gikk vi ut for å grille pølser og drikke kakao like ved der de bodde. Ungene gikk på oppdagelsesferd mellom alle trærne, stod på «skøyter» på isen og vi koste oss store som små. Jeg klarte dessverre å legge igjen kameraet mitt hjemme, men jeg visste at jeg ikke var fortapt av den grunn. Det var jo Veronika vi skulle til! :)
Bildene er fra bloggen til Veronika.

IMG_3422-800x533
IMG_3463-800x533

IMG_3458-800x533IMG_3427-800x533

Etter lek og moro ute gikk vi inn i varmen igjen for å spille spill, danse og bake.
Thorbjørn syntes det var kjempe stas å kline, spise og bake.
Han fikk sine egne boller, og det er egentlig ganske rart at han ikke fikk vondt i magen av alt det brune sukkeret han spiste. Ungene storkoste seg! Nam!

IMG_3496-800x533

IMG_3494-800x533
IMG_3470-800x533
IMG_3467-800x533

Det nærmet seg leggetid, ungene spiste kveldsmat og vi fikk endelig litt «voksentid» med god mat og drikke.
Kristoffer disket opp med herlig mat, og jeg får vann i munnen av å tenke på det. Det var virkelig en innertier!

IMG_3500-800x533

Klokken ble nærmere 02.00 før vi fikk kommet oss i seng. Jeg sov som en stein, og dagen etterpå våknet vi til en herlig frokost.
Vi dro ned i studioet til Veronika for å ta noen familie bilder. Veldig veldig snilt av deg Veronika, tusen takk!!
Det er ikke bare vi som ville ta bilder, ungene var nemlig veldig ivrige de også. Se så flotte de er!! :)

Untitled14 IMG_3892-800x533 IMG_3867-800x533

Da vi var ferdige i studio dro vi tilbake for å kose oss med nystekte vafler før vi måtte sette snuten mot Sarpsborg igjen.
Vi ble fort enige om at dette ikke var ett engangstilfelle, og vi har allerede planlagt å treffes igjen. Jeg og Veronika treffes allerede om under to uker da det er bloggtreff i Oslo. Da blir det hotell overnatting, vin, dansing og mammafri. Jeg gleder meg!!!

Tusen takk Veronika, Kristoffer, Martine og Matias for at dere tok så godt imot oss. Vi gleder oss til neste gang! :)

Les også innlegget til Veronika fra helgen her.

feb 162015
 

Jeg har så fryktelig mye å gjøre for tiden både med jobb og her hjemme.
Jeg har plutselig funnet ut at jeg skal male gangen her og pusse den opp litt. Jeg planlegger og ser for meg hvordan det blir, og jeg gleder meg til å starte! Nå gjelder det bare å finne riktig tapet som skal passe til malingen.

I mens kan dere jo følge meg på Instagram – linemerethecom.

20150216-220551.jpg