aug 312014
 

I dag var det tid for å ta en tur i kirken. Jeg er absolutt ikke en person som går i kirken hver søndag, men i dag skulle Ida Emilie få 4 års boken utdelt. Gudstjenesten var faktisk utrolig morsom, for presten tok seg ikke selv så høytidelig og dro tilogmed noen vitser underveis. Med han kunne jeg gått i kirken oftere.

Navnet til Ida Emilie ble ropt opp og stolt gikk hun frem for å hente voken hun lenge har ventet på.

image

I dag blir det fult hus her hjemme. Bjørn Vidar har bursdag og er 29 år i dag. Han ble vekket med sang, lys, pakker og mat på sengen i dag. Hipp hipp hurra!!!

Nå har vi endelig fått tilbake internett her hjemme. Har dere noen bra videoredigeringsprogram til pc å anbefale meg? Jeg har nemlig lager video til dere, men jeg får ikke redigert den i programmet jeg alltid har brukt. Si gjerne hvem du bruker slik at jeg får lastet opp filmen til dere :)

Ønsker dere en fortsatt fin dag. Nå skal klærne ryddes bort og vinterhagen shines før gjestene kommer. Bare litt kos med ungene først..

Hvilket videoredigeringsprogram bruker du??

aug 292014
 

I dag var det tid for frisørtime igjen. Endelig har min faste frisør kommet tilbake fra mamma permisjon og jeg føler meg i trygge hender igjen. Mens hun har vært borte har jeg gått til andre, men jeg vet at det er kun Henriette som kjenner både meg og håret mitt best. Hos Henriette blir jeg til hun går av med pensjon, hehe..

image

I dag ble det nye bryn, farge og striper. Litt uvant med stripene enda, men jeg er veldig fornøyd. Fint med litt spill i håret nå som det går mot mørkere tider.

image

Jeg har fortsatt ikke internett her hjemme. Har faktisk flere innlegg og en videoblogg på lur til dere, men uten internett går det ikke ann å laste opp via pc. Derfor må jeg ty til mobilen men krysser fingrene for at nettet er oppe å går etter helgen. Ellers er vi strålende fornøyd med at pappaen har kommet hjem igjen etter en uke borte. Ungene var helt i ekstase da han kom hjem og vi har savnet han masse:)

Nå er det kveldsmat og kveldsstell før det er natten på ungene. Ønsker dere en fortsatt flott kveld! :)

aug 272014
 

Åhh. Så var det min tur til å være sengeliggende. Bihulebetennelse, forskjølelse og feber. Våknet opp i natt av at jeg frøs og svettet om hverandre.  Jeg visste at jeg måtte på jobb og jeg holdt heldigvis ut dagen med Paracet pakken ved min side. Ida Emilie hadde sin første teater øvelse i dag også, så dagen har egentlig bare vært stressende ettersom det begynner så tidlig. Vell, vi rakk det i tide og mens Tobben var hos pappa koste jeg og Ida Emilie oss på teater øvelse med Diorama. Hun har ønsket det lenge, og etter lang venteliste kom hun endelig inn dette semesteret.

På vei hjem dro vi innom Kiwi. Ida Emilie er så glad i å kjøre de små handlevognene, og dere skjønner kanskje hvorfor? Hehe…

image

Thorbjørn ville ikke sove i egen seng i dag, så han ligger sammen med deg. En liten kropp kan virkelig bre seg ut altså. Nå er jeg veldig glad i å samsove selvom jeg prøver å begrense det. Innimellom er det lov når man ikke er helt i form. Begge ungene snufser de også, men jeg krysser fingrene for at det ikke blir noe mer enn det. Ikke rart man blir syke av det skiftende været vi har hatt i det siste…

image

Nå skal jeg nyte natten sammen med denne karen og en paracet innabords. Krysser fingrene for at formen blir bedre! God natt :-)

aug 262014
 

Jeg syntes at lekerommet til ungene er utrolig kjedelig. Rommet er helt hvitt og er ganske «livløst».
Jeg er veldig glad vi slipper å ha leker på soverommene til ungene, og ett lekerom er virkelig gull verdt! Før hadde jeg og Bjørn Vidar soverom her, men ettersom vi bygde på huset flyttet vi alle soverommene ned. Utrolig deilig på sommeren med lune rom, og vi slipper den ekstreme varmen på natten.

For en stund siden bestilte jeg en wallsticker til lekerommet. Den har ligget lenge godt innoakket i plast, men for noen uker siden fikk vi den endelig opp på veggen. Den ga liv i rommet, og ungene er veldig fornøyd.

20140826-210422.jpg

Ebay har så utrolig mye fint. Wallstickersen finner du HER

Jeg har flere Ebay tips til dere på lur, vil dere se?

aug 242014
 

I går inviterte vi til Hawaii fest her hjemme. Vi la oss ikke før nærmere 05.00 og festen var absolutt vellykket. Det er så utrolig morro når gjestene kommer med Hawaii antrekk og vi har allerede bestemt at vi skal ha ny tema fest neste år. Utrolig gøy!

Desverre ble det ikke tatt så mange bilder, men noen kan jeg hvertfall dele med dere selvom ikke kvaliteten er så bra.

image

image

image

image

I dag tok vi med ungene på badeland etter vi hentet de hos pappa. Vi storkoste oss alle sammen og vil tro det blir en god natt søvn på oss alle. Nå er det sofatid i verdens beste armkrok før det er leggetid. Ha en fortsatt fin kveld :-)

aug 222014
 

Overhode ingen oppstilling, fine bakgrunner og redigering på disse outfit bildene mine altså folkens. Det har jeg rett og slett ikke tid til. Vi har fått inn så mye flott på jobb nå, bare se på det kule statement smykket jeg har på meg på disse bildene. Jeg liker det så utrolig godt!

image

image

image

Genser fra Vero Moda, Skjørt fra Gina Tricot, smykke/øredobber/hårpynt/klokke og armebånd fra Glitter☆

I går var det langåpent på senteret og jeg holdt fortet frem til stengetid på jobb. Jeg skal jobbe både i dag og i morgen før jeg tar helg. Vi skal ha Hawaii fest hos oss i morgen, så det blir virkelig en hektisk dag. Jeg slutter bare 30 minutter før gjestene kommer, så ønsk meg lykke til. Hehe.. Nå skal huset ryddes litt før jeg drar på jobb og koser meg blandt alle nyhetene våre. Følg mrh gjerne på Instagram profilen til jobben også, søk opp @glitterstorbyen. Min private Instagram profil er @linemerethecom :-)

Ønsker dere en fortreffelig dag! 

aug 212014
 

…Høsten banker på døren, og sandalene må pakkes bort.

Jeg har hvert år kjøpt disse Dock Bootsa til Ida Emilie og dem er glimrende til både barnehage og hjemmebruk. Nå som det blir kaldere ute holder de fint på varmen, de fungerer som gummistøvler og de har gode spor under. Dem puster bra, og fungerer faktisk kjempe fint helt ned i 25 minusgrader. Thorbjørn og Ida Emilie fikk ett par hver i dag.

image

Coop OBS har disse på tilbud nå.
Disse med mønster koster 249kr, mens ensfargede koster 199kr og er verdt hver eneste krone! Løp å kjøp :-)

aug 202014
 

// Sponset klær

Jeg er som dere vet en STOR tilhenger av Reima. Reima har alltid fylt kravene mine (og jeg er ganske så pirkete av meg..), og holdt ungene mine tørre og gode. Vi har reima dresser, luer, jakker, regntøy, fritidsklær og votter. Jeg rett og slett elsker Reima!
Snittet i f.eks dressene er så utrolig bra, da dressene ikke blir tettsittende og klamme. Av egen erfaring fra å ha jobbet i barnehage har jeg sett mange dårlige dresser, og det er nettopp dette jeg selv vil unngå. Nå går det mot høst (kan vell kanskje egentlig kalle det høst nå med tanke på vær og vind?) og sommerklærne skal pakkes bort og byttes ut med tykkere klær. I går fikk vi Reima klær levert på døren, og både store og små var helt i ekstase. Vi er så heldige som får lov til å teste disse klærne i samarbeid med Reima!

Thorbjørn har blandt annet fått denne jakken og buksen. Jakken er i størrelse 86, og jeg vil tro den også passer neste år. Jeg brettet den en gang opp på armene. Reima er kjent for å lage plaggene sine gode og romslige, så pluss i boken til de!
Jakken virker utrolig myk, den har pusteegenskaper, har reflekser og er vanntett. En super jakke til en gutt som elsker å være ute å leke i all slags vær. Jakken finner du HER.

DSCN1802gg

Buksen han fikk er en utrolig myk frotté bukse. Den passer seg ypperlig i lek, og har knyting i livet, samt ribbestrikk nederst på beina. Denne har han i størrelse 92, men pågrunn av ribbestrikken går det fint ann å bruke den selvom den er litt stor enda.
Buksen finner du HER.

reima

Ida Emilie var heldig å fikk splitter nytt regnsett. Jakken falt virkelig i smak, og jeg elsker at det er mønster på regnjakkene. Syntes ensfarget blir litt kjedelig, men en morsom jakke gjør liksom alt med antrekket. Vi har aldri prøvd regntøy fra Reima før, så dette skal vi ta med i barnehagen for å teste det skikkelig. Ida Emilie jublet av glede da jeg spurte om hun ville ha det i barnehagen. Hun skulle nemlig vise det frem til alle 😉 Regnsettet finner dere HER og HER.

reima2 reima1

I tillegg fikk Thorbjørn en fin lue, og regnvotter til de begge. Luen har ekstra beskyttelse for vind på ørene, og det er noe av grunnen til at jeg nettopp velger Reima sine luer. Luen finner du HER.

Regnvottene er virkelig fleksible, og har god plass til å ha f.eks vanter innenfor når det blir litt kaldere. De har teipede sømmer og er lange slik at de kan brukes både inni og utenpå regntøyet. Regnvottene kan du finne HER.

reima3

Hvilket merke sverger du til?

aug 192014
 

Hva slags trening syns du er den mest effektive?
– Løping, og squash med Bjørn Vidar.

Har du noen gode tips til en god middag?
– Flygende Jacob (se innlegget under), taco og lasagne er mine favoritter.

Hvor mange tatoveringer har du nå?
– Jeg har to. En i nakken og en på håndleddet. Begge betyr mye for meg.

Hva er den største frykt?
– Døden. Jeg er livredd! Livredd for å miste de rundt meg, og hva som skjer om jeg eventuelt skulle gå bort.

Hva er dine tradisjoner på julaften?
– Være sammen med familien, spise ribbe, se unge kose seg og reflektere over hvor heldig jeg er. 1 Juledag samles hele familien på pappa sin side til pinnekjøtt. Det er noe vi har gjort siden jeg var liten, og håper vi alltid kommer til å gjøre. Jeg er ett veldig familie menneske, og på denne dagen er jeg heldig å har de beste rundt meg.
DSCN0934aa

Hva er det beste du liker å gjøre med ungene dine?
– Jeg liker å gi de opplevelser. Se gleden i øynene og kroppspråket. Samtidig er det veldig godt å sitte i sofakroken med en i hver armkrok.

Hvilke fremtidsplaner har du med tanke på jobb/skole?
– Jeg har veldig lyst til å bli jordmor. Veien er lang og akkuratt nå passer det ikke med skole og studier. Jeg er veldig heldig som har fått en jobb jeg stortrives i, og der håper jeg at jeg får bli i mange år. Det er på Glitter jeg har lyst til å satse nå.

 Hvor mye og hva trener du?
– Nå har det blitt alt for lite trening etter jeg begynte å jobbe. Nå som Thorbjørn har begynt i barnehage blir det litt lettere for meg å trene f.eks før jobb. Jeg gir meg ikke så lett! Jeg trener cardio og styrke.

Hva jobber mannen din med?
– Han er lokfører i NSB.

Skal dere senere ha flere barn?
– Nei, ikke planlagte i hvertfall. Jeg er som dere vet imot abort, og skulle det skje ett «uhell» hadde det nok blitt en til, da jeg ikke hadde klart å tatt det bort. Nå er det ingenting som tilsier at jeg skal bli gravid, og vi har heller ikke planlagt flere barn. Vi er veldig fornøyd med å ha Thorbjørn og Ida Emilie.

Er dette en fast jobb eller vikarstilling?
– Stillingen min på Glitter kan jeg uttale meg om litt senere.

Er det butikk du vil jobbe med?
– Ja akkuratt nå er det dette jeg vil satse på ettersom jeg har muligheten til det.

Hvor lenge løper du?
– Sånn i ett? Vettu, det har jeg aldri testet. Jeg løper 10 minutter, går 2 minutter, løper 7 minutter, går 1 minutt og løper 10 minutter igjen på mølla når jeg varmer opp. En løpetest burde jeg vell kanskje tatt egentlig..
20140608-120428.jpg

aug 182014
 

Dere som følger meg på Instagram (linemerethecom) la merke til Flygende Jacob som jeg lagde på lørdag. Flere har etterspurt oppskriften, så her kommer den.

20140818-183242.jpg

Du trenger:

2 grillet kylling
3 dl fløte
2 pakket bacon
10-15 sjampinjonger
1/2 dl chilisaus (Heinz)
Salt og pepper

Rens kyllingene i biter og legg det i en ildfast form. Stek bacon og sjampinjong i panna, og legg dette over kyllingen. Bland fløte og chilisaus sammen (jeg bruker 1/2 dl chilisaus, men du kan selvsagt bruke mer), ta på litt salt og pepper, bland sammen og hell over i den ildfaste formen. Stekes på 200 grader i 25-30 minutter midt i ovnen. Legg folie over de siste 10 minuttene slik at ikke baconet blir brent.

Jeg pleier å servere ris og salat ved siden av. Bon apetitt! :-)

(Ps, er også mange som bruker nøtter i blandingen. Det er kun fantasien som stopper deg.)

Følg meg gjerne på Instagram. Der legger jeg ofte ut bilder. I kveld skal jeg svare på spørsmålene deres, og legger ut svarene i morgen.