jul 312014
 

Her hjemme har Ida Emilie hatt feber opp mot 39.7 grader i 5 dager. Vi var hos legen på Tirsdag og fikk da vite at hun har halsbetennelse. I går og i dag har hun vært feberfri, og crp’en var lavere i dag enn det den var tidligere. Nå håper jeg det går rett vei. Syke barn er ikke gøy. Heldigvis har hun ikke vært slått ut av feberen. Hun har vært i god form egentlig hele tiden.

Ettersom hun ikke har feber i dag heller tok vi en tur til frisøren. Hun ville selv klippe av litt på lengden og det endte med 20cm kortere. Frisøren sa at hun har ett veldig sundt og godt hår. Det rakk nesten ned til rompa hennes før klippen i dag. Bra det vokser fort ut:-)

image

Ellers er det ikke så mye spennende som skjer.. Jeg jobber, mens de andre fortsatt har fri. Vil dere se noen nyheter fra butikken kanskje? :-) Vi har fått inn kjempe mye fint på Glitter nå. Både smykker og hårpynt. Jeg blir jo helt syk av å stå blandt alt det flotte. Vil jo ha alt:-)

jul 292014
 

I mange år har jeg ønsket å være tynnere, jeg føler jeg ikke har bidratt til samfunnet og jeg glemmer meg ofte bort litt i de hektiske hverdagene. Det nytter ikke å late som man er noen andre, for det vinner man ingenting på. Livet mitt er ikke alltid en dans på roser, men det gjelder å gjøre det beste ut av det.

Jeg takker jobben min for at jeg har kommet dit jeg er i dag. Følelsen å kunne bidra, hjelpe, og gi noe tilbake til andre er en fantastisk følelse. Ikke bare her på hjemmefronten, men også utenfor husets fire vegger. Jeg har som dere vet misslikt kroppen min, særlig etter fødslene mine. Jeg har vært inne på tanken om operasjoner, men jeg har insett det å bære frem to fantastiske ikke kan overveie noe som helst. Det er det beste som har skjedd meg, og jeg ville aldri i verden byttet ut de mot den kroppen jeg hadde før svangerskapene. Kroppen er ikke den samme – nei, men hva så?
Før gjemte jeg meg ofte i joggebukser og store gensere. Jeg er absolutt ikke av den slankeste, men det gjelder å løfte hodet og være takknemlig for den du er. Jeg fortsetter med treningen, og skal en vakker dag nå målet mitt.

20140729-095041.jpg

Nå har jeg faktisk begynt å gå med skjørt ute i det offentlige. Jeg har absolutt ingen modellbein, men det får så være. Jeg trives med antrekket selv, og det er det som er viktig. Toppen har jeg også lagt min elsk over, og det beste er at den kan brukes begge veier. Den er like tøff med glidelåsen bak som foran slik på bildene her. Toppen er fra SheInside og du finner den HER. Dette er min favoritt! Smykket og den nydelige blomsterkransen er fra Glitter, mens skjørtet er fra Gina Tricot.

20140729-102011.jpg

Det gjelder å være stolt av den du er, løfte hodet og si: Jeg er bra nok!

jul 272014
 

Hurra!! Endelig kan jeg dele ut to treningsdagbøker. Denne sikler jeg selv veldig etter, og jeg tror den kan hjelpe til både med motivasjon og trening. Den er superpopulær hos Get Inspired.

Vinnerne denne gangen er Yvonne og Trine Schiøtz. Gratulerer!
Send meg en mail med navn og adresse, slik at bøkene kommer frem.

20140727-171711.jpg

jul 262014
 

// Sponset topp

Fredag kveld bråbestemte vi oss for å ta med ungene til Liseberg i går. Planen var egentlig å dra på Tusenfryd, men pga terroren i Norge valgte vi å dra nedover Sverige isteden. Vi angrer absolutt ikke på det. Mye mer for ungene å gjøre på Liseberg, og prisene er faktisk mye rimeligere også. Thorbjørn fikk dessuten kjørt endel karuseller han også. Thorbjørn kjørte alle karusellene gratis og hadde gratis inngang, mens Ida Emilie hadde gratis inngang, men ett lite «åkpass». Vi voksne betalte bare 90 kr i inngang, og kjøpte ett lite «åkpass» til en av oss slik at vi kunne kjøre sammen med Ida Emilie. Vi benyttet oss også av «kuponger», slik at vi fikk kjørt sammen alle fire. De kostet bare 20 kr per stykk.

Det var godt over 30 varmegrader, men med mye kald drikke og is fikk vi likevell en kjempe fin dag.
liseberg liseberg1 liseberg2 liseberg3 liseberg4 liseberg5 liseberg6 liseberg7 liseberg8

// Toppen jeg har på meg er fra Sheinside og kan kjøpes her. Elsker detaljen med glidelåsen fremme!

Nå sitter jeg ute på verandaen mens ungene bader og Bjørn Vidar klipper gresset. Jeg skal på jobb om ikke så lenge, men aller først skal jeg nyte tiden med ungene frem til det. Ønsker dere en strålende dag i denne herlige sommer varmen! 😉

jul 242014
 

Jeg, som mange andre våknet i dag til sjokkbeskjeden. Norge er terrormål, og vi aner ikke når, hvor og heller ikke hvem. Jeg grøsser av tanken. Tanken på at lille Norge skal bli rammet. Uskyldige mennesker, barn og voksne. Hvor er respekten??

Tanken på å miste noen nære gjør meg helt skjelven, og jeg er i overkant redd. Barna mine som jeg skal beskytte, familien jeg er så glad i..

I dag var vi en tur i Sverige, og opplevde bevæpnet politi på nært hold ved grenseovergangen. De stod med hendene på våpnene og fulgte nøye med. Politiet gjør en så viktig jobb for landet vårt, og jeg krysser alt jeg har for at de lykkes. Jeg skulle ønske dette var ett mareritt, og at jeg kunne våknet opp og bort fra det hele. Desverre er det ikke slik.

Jeg tenker stadig på hva som skjedde for 3 år siden. Hva en mann klarte å utføre alene. Hvor store skader vil da skje når en hel gruppe skal herje med landet vårt? Den dagen turte jeg ikke dra i butikken engang.. Jeg er redd. I morgen hadde vi faktisk planer om å dra til Tusenfryd, men planene er endret nettopp pga dette, og vi setter kursen en helt annen vei.

Hva tenker du om saken? Er du bekymret eller tenker du ikke så mye over det??

jul 232014
 

//Sponset bikini

Da klokken var 11.00 i dag var vi allerede på stranden. Vi hadde den omtrent for oss selv, da det bare var 2 andre der.
Utrolig deilig å starte en varm dag med ett bad!
Vi hadde pakket ned jordbær, smoothie, drikke og litt kjeks for å nyte noen timer før jeg skulle på jobb.

Kjenner dette er langt utenfor min komfort sone, ved å legge ut bikini bilder av meg selv. Men shitt au!
stranda5
DSCN1663hhh
DSCN1665hhh DSCN1670gg DSCN1662ggg hhh

// Bikinien jeg har på meg er fra SheInside og kan kjøpes her. //

I morgen skal vi på stranden igjen. Det gjelder å nyte været mens vi har det 😉

jul 222014
 

Vi som alle andre nyter det deilige være som Norge har å gi nå. Fantastisk å kunne gå i kjole dagen lang, bade med ungene og spise masse is.

Vi drar til syden i September, men enn så lenge nyter vi sommeren her hjemme. Bjørn Vidar er ferdig med permisjonen men har nå ferie. Jeg jobber og stortrives på Glitter, men får heldigvis også tid sammen med ungene før og etter jobb :-)

image

Merker veldig på statistikken at det er sommer for flere. Jeg har vell aldri sittet så lite på internett som jeg gjør for tiden på lenge. Jeg har rett og slett ikke tid.

Nå er det Johan Falk før jeg skal slenge hodet på puta. Ha en fortsatt fin kveld.

Ps, følg meg gjerne på Instagram (linemerethecom). Der oppdaterer jeg faktisk litt oftere nå på sommeren. Det er liksom bare noen få tastetrykk:-)

jul 202014
 

Himmelen var blå, været var fantastisk og stranden rett og slett skrek etter oss i dag. Vi er igrunn ganske dårlige på å dra på stranden og kom frem til at det var 3 år siden vi var på Bodalsstranden sist. Stranden er faktisk bare 5 minutter unna oss med bil, og vi bør bli flinkere til å bruke tilbudet. Kommunen har nettopp «pusset» den opp også, så det er virkelig ett flott sted for liten og stor. Det er en strand uten så mange mennesker på. Det værste jeg vet er å lete etter en plass å ligge, og kjenne pusten av de som ligger ved siden av oss i nakken. Da foretrekker jeg faktisk å være hjemme..

DSCN1630gggg DSCN1640gggg DSCN1643hhh stranda stranda1

Som dere ser har Ida Emilie fått seg bikini. Ikke bare en, men TO. Hun er så stolt, selvom jeg syntes kanskje hun var i det minste laget. Det viktigste er at hun trives i den selv, og hun ble så glad da hun endelig fikk det etter å ha ønsket seg det lenge. Betalte faktisk bare 49 kr på Cubus. Kupp!

Jeg er ganske kresen på temperaturen i vannet, og er egentlig en liten pingle. Jeg badet faktisk i sjøen i dag (ferskvann på stranden), og hoppet opp i bassenget hjemme også da vi kom hjem sammen med Ida Emilie. Fantastisk deilig!

stranda3

Nå er ungene lagt, magene har fått mat og «Johan Falk» venter på skjermen. Vi har blitt helt hektet, og har hatt filmmaraton hver dag den siste uken. Ha en fortsatt fin kveld 😉

Er dere ofte på stranden på sommeren?

jul 192014
 

I samarbeid med Get Inspired deler jeg ut to treningsdagbøker.

Disse hjelper deg med å holde oversikt, planlegge og nå målene dine med treningen.

20140719-075356.jpg

Produktegenskaper:

– Målsettingsskjema for å konkretisere hva du ønsker å oppnå med treningen
– Testskjema for styrke, kondisjon og figur for å enklere måle fremgang
– 26 ukeplaner for planlegging av din treningsuke
– Kondisjonsdel hvor skriver inn dine løpe/sykkelturer
– 108 øktplaner for loggføring av styrketrening
– Flotte skjema for kostholdsregistrering
– Sporty design og et solid omslag slik at den holder seg fin i treningsbagen

20140719-075438.jpg

Har du lyst til å vinne? For å delta i konkurransen må du gjøre følgende:

– Del og lik dette innlegget (Gir 1 lodd)

– Lik bloggen på Facebook ved å trykke her. (Gir 1 lodd))

– Følg bloggen på Instagram: linemerethecom (Gir 1 lodd)

– Husk å legg igjen en kommentar på hvordan du har deltatt og hvorfor du vil vinne.

Vinneren trekkes 27 juli. Lykke til!