jan 312014
 

Det er ingen hemmelighet at jeg har forelsket meg helt i Virrevapp sine fantastiske klær. Med ett utrolig godt samarbeid med Lise som driver firmaet har jeg nå funnet ut at jeg vil ta skrittet videre.

Jeg starter nå opp med visninger, rett og slett fordi jeg syntes alle skal få muligheten til å se og kjenne på de fantastiske klærne. Kolleksjonen starter den 3 Februar, men allerede nå er det mulighet for å melde seg som vertinne. Da kommer jeg hjem til deg for å holde en visning, med mulighet for bestilling. En ting er se klærne på internett, men enda bedre er det å se de i virkeligheten. Du trenger ikke bare å være mamma, for dette er også fantastisk gaver til noen du er glad i. Som vertinne får du gode rabatter på klærne fra virrevapp. Rabattene tas ut på valgfrie varer.

Forrige uke var vi på fotoshoot med Virrevapp, og her får dere en smakbit på både bildene og de fantastiske klærne.

20140131-164954.jpg

20140131-165017.jpg

20140131-165030.jpg

20140131-165044.jpg

20140131-165105.jpg

Bor du i Sarpsborg eller i nærheten og vil holde ett Virrevapp party?
Send meg en mail på linemerethe87@hotmail.com.

Håper å høre fra nettopp deg! :-)

jan 302014
 

// Sponset innlegg //

I dag har jeg vært en tur hos Kontur Klinikken i Moss.
Jeg har vært så heldig å prøve ut Vippe Extensions dems, noe jeg så veldig frem til da jeg aldri har hatt dette før.
Mine naturlige vipper er kjempe korte, jeg jeg har aldri funnet en mascara som jeg liker 100%.
Da jeg fikk denne muligheten nølte jeg ikke med å takke JA, og jeg er SÅ fornøyd med resultatet!

DSCN1069ff DSCN1070ff

Jeg glemte desverre å ta bilder av vippene mine før hun satt på, men her ser dere hvertfall resultatet.
Hun satt på en og en vippe, og det tok tilsammen litt over 3 timer. Vipper er kun satt på oppe fordi det er av syntetisk materialer, og om jeg hadde hatt nede også ville de klistret seg sammen. Damen bak vippene heter Annika, og er utrolig dyktig. Hun er nøye, og lar ingen gå hjem før de er 100% fornøyd med resultatet. Om du bor i nærheten av Moss anbefaler jeg dere å prøve dette stedet. Om du så bor over fjorden også, så er turen virkelig verdt det.

Det er utrolig deilig å stå opp uten å tenke på at man må sminke øynene sine. Jeg har aldri vært den jenta som bruker mye sminke. Kun mascara, litt pudder og rouge funker for meg. Til fest kan jeg slå til med litt øyenskygge og eyeliner.
Disse vippene passer jo meg helt perfekt!

Jeg anbefaler dere å følge de på Facebook. Der legger Annika ut konkurranser hvor du kan vinne GRATIS påsett av vipper.
Ellers kan du nå Annika på tlf: 45141989, eller mail: expertlashes@gmail.com

c6b24d9dbd-images-Logo-Logo-rosa-web

jan 282014
 

Ingen tvil om at turningen slo ann her hjemme i dag. Enda bedre var det når jeg hadde kjøpt inn turn drakt til henne i tillegg. Planen var vell egentlig å dra i joggebukse og sklisokker første gang, men jeg er så glad for at jeg kjøpte det til i dag. Alle de andre hadde jo strutteskjørt og søte turn sko på seg. Ida Emilie ble så glad når hun så det var flere fra barnehagen hennes der i dag, og det hjalp henne nok veldig når det var første gang hun var der.

20140128-205512.jpg

20140128-205526.jpg

Man kan virkelig spørre spørsmålet jeg har spurt meg selv om så mange ganger. Nå er Ida Emilie straks 4 år og går på fritidsaktiviteter to ganger i uken. Hvor blir tiden av?

Når begynte dine barn på fritidsaktiviteter?

jan 272014
 

Dette er det fjerde babysang kurset jeg går på.
Jeg fikk med meg to kurs med Ida Emilie, og nå er Thorbjørn på sitt andre han også. Merker at han ikke ligger like rolig som de andre lenger, men det er jo fordi han er en av de største barna som er med nå. Koselig er det uansett, og det er veldig godt å komme seg utenfor veggene her hjemme for å treffe andre mødre og barn.

DSCN1038

DSCN1043
Kanskje det er flere som går/har gått på babysang med barna?

I dag har jeg vært i kirken hele to ganger. Eller, det er jeg stort sett hver mandag. Først babysang med Thorbjørn, så Stjernekoret med Ida Emilie på kvelden. Bare hjem å bytter barn i mellomtiden og spiser middag. Hehe, neida.. det er ikke så galt. Begge ungene koser seg der, så jeg ser ikke vitsen med å ikke dra dit når de trives så godt.

I morgen skal Ida Emilie faktisk prøve seg på turn. Hun har lenge ønsket å starte på dans, og hun har allerede stått ett år på venteliste hos Villekulla barneteater. Turn gikk hun med på, så da prøver vi det for å se om det kan være noe i mellomtiden. Jeg vet hun drømmer om rosa turndrakt slik som «alle» andre har. Rart hvor mye de får med seg på kort tid altså, enda hun bare skal på en prøvetime! Heldigvis vet jeg at H&M har noen til en grei pris, så hvis hun er heldig ligger det vell å venter en drakt her hjemme til henne etter barnehagen. Morro å kle seg ut i også, om hun pluselig skulle finne ut at turn ikke var noe særlig likevell..

Nå skal jeg se opptak av Hotel Cæsar før jeg skal legge meg. Hodet verker og øya må jeg snart spenne opp med fyrstikker.
Ønsker dere en fortsatt fin kveld alle sammen!

(Ps: Jeg holder på med London innlegget altså, men redigeringsprogrammet mitt vil ikke samarbeide med meg. Derfor kan jeg ikke helt love når det kommer enda. Jeg vet det er flere som venter, så jeg skal se om jeg ikke klarer å finne ut en løsning. :-) )

jan 262014
 

Vi ble møtt med gledes hyl og smil da vi kom hjem i dag. Det var utrolig godt å komme hjem til ungene. Vi har hatt en fantastisk helg i London og det var virkelig godt å være bare kjærester.
Ida Emilie var veldig fornøyd med det vi hadde med hjem til de. Dem har fått noe i dag, mens resten får de til bursdagen.

Nå har vi pakket ut bagasjen, ungene sover mens vi har byttet ut Cola og resturant mat med kyllingsalat og vann. Godt å komme hjem til rutiner igjen.
Med film på tv og en god armkrok skal jeg nyte resten av kvelden før morgendagen starter.

20140126-215538.jpg

I morgen eller Tirsdag kommer det innlegg fra London turen.
Ha en fortsatt fin kveld.

jan 252014
 

Heisann Norge!

I går kom vi oss trygt frem til London. Hotellet vi er på er virkelig flott. Skal skrive noen London tips her på bloggen som ble etterspurt når vi kommer hjem. I går dro vi til Picadelly Circus,  Oxford Street og spiste i China Town. Jeg er jo helt frelst her jeg går gatelangs og har lyst til å kjøpe det meste.

Vi var på Hamleys (stor lekebutikk) i går. Der hadde nok Ida Emilie gått bananas! Så fortsatte vi ferden gjennom Oxford Street og til Primark. For en butikk, med fine priser og utvalg! Ungene fikk seg veldig mye nye klær. Noe skal spares til bursdagen mens noe skal de få når vi kommer hjem.   I dag skal vi tilbake og jeg håper jeg finner noe til meg selv. Har faktisk ikke handlet noe som meg enda så det er vell på høy tid? Jeg skal innom Gant, Topshop, Zara og HM i dag. Flere butikker har jeg ikke rekt å planlegge men kommer nok til å renne inn mange dører i dag. Bjørn Vidar fikk kjøpt seg den etterlengtede Squash rackerten sin i går, så når vi kommer hjem gleder jeg meg til han skal lære meg denne sporten. Utrolig bra trening!

Nå ligger Bjørn Vidar enda å snorker ved siden av meg her i senga. Frokosten venter snart og London skal utforskes.
Beklager for rotete innlegg, men har verken med meg Ipad eller PC hit. Bedre bilder kommer når vi er hjemme.
image

image

image

Vi fikk virkelig kjørt oss på Tuben i går. Det er sikkert lett som en plett når man kan det, men for oss som aldri har gjort dette ble det mye latter. Heldigvis fant vi fram. Ønsker dere en fin dag. Vi blogges når vi er hjemme;-)

jan 232014
 

Som dere vet har jeg ett godt samarbeid med Virre Vapp gjennom bloggen min.
I dag var vi invitert til foto oppdrag i Drøbak, noe vi selvsagt ikke kunne si nei til.
Dette er til den nye vårkolleksjonen som blir lansert på nett den 3 Februar. Jeg sier bare en ting, gled dere!
Om du ikke allerede har fått opp øynene for disse klærne er det bare til å ta en titt på hjemmesiden.
Mye flott, god kvalitet og utrolig bra service. Lise som driver firmaet er ei dame som virkelig stråler og brenner for jobben sin.

Vi dro fra Sarpsborg 07.40, så med kø og nysnø var vi på plass i Drøbak kl 08.45.
Vi ble møtt med såpebobler og ballonger, gjett om det var stas!

Dagens fotograf var Odd Lautin. En utrolig dyktig fotograf som hadde godt samspill med barna.
Ida Emilie og Thorbjørn skiftet til klærne de skulle bruke, og fotograferingen kunne begynne…
(Jeg har fått tillatelse til å legge ut bilder av de andre barna som også var der.)

DSCN0957a

DSCN0960a

DSCN0967a

DSCN0969a

DSCN0970a

DSCN0961a

DSCN0971a

Nå gleder vi oss masse til å se resultatet av dagens fotoshoot. Når kolleksjonen blir lagt ut kommer jeg også til å legge ut flere bilder her på bloggen. Imens kan dere titte litt på Virre Vapp sin hjemmeside. Der kan dere sikre dere høst/vinter kolleksjonen. Nå har Lise satt alle varer til maxpris på 200 kroner. Fort deg før alle godbitene forsvinner.

Avslutter med dette fine bildet av Ida Emilie på bryggekanten. Fikk jo nesten julefølelse igjen.
Jakken og pannebåndet er fra Virre Vapp.
1618418_10203064422510805_940471440_na

Nå skal vi pakke koffertene og gjøre oss klare for avreise imorgen tidlig. Jeg og Bjørn Vidar reiser til London.
Jeg tar verken med meg iPad eller PC, men mulig det kommer litt oppdateringer fra mobilen.
Ellers ønsker jeg dere en god helg, både store og små.

jan 222014
 

Som dere vet eier vi ett hus. Vi har bygd på huset, og det stod ferdig våren 2011. Når man har hus er det alltid noe å gjøre, og vi har nå startet oppussingen av den gamle delen. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne blogge litt mer om huset, og det kan jeg såklart gjøre.

Nå er kjellerstuen så godt som ferdig. Jeg mangler ett konsollbord og litt pynt på veggene bare. Rommet ligger mellom våre soverom og vaskerommet, altså ett rom man må gå igjennom for å komme til vaskerom. Kjellerstuen har ingen vinduer, så rommet er ganske mørkt. Derfor tok vi lys tapet. Helheten av rommet skal dere få se mer av en annen dag da alt er på plass. Ida Emilie bruker nå rommet til å se på film, og det er mannen spiller innimellom. Vi har på lengre sikt tenkt at sette blir ungene sin etasje når de blir eldre. Vi skal lage ett lite WC på vaskerommet vi skal pusse opp også. Kjekt når de blir eldre og skal ha med seg venner hjem.

Sofaen på bildet kommer desverre dårlig frem. Den er ikke så mørk i virkeligheten, og den er mer grå enn brun. Sofaen er kjøpt på Novasolo.

20140122-122544.jpg

Dette bordet står her egentlig bare midlertidig. Planen er å lage ett pallebord, men når jeg ser det slik har jeg nesten lyst til å kjøpe ett bord til. Bordet skal nemlig stå oppe etterhvert. Jeg har store planer for kjøkkenkroken, mer om det kommer senere. Bordet er fra (tro det eller ei!!) Europris og har en flott pris på bare 399kr. Løp å kjøp!!

20140122-122802.jpg

Her ser dere litt av tapeten på fondveggen der tven står. Vi valgte en drivved tapet.

20140122-122902.jpg

Nå gleder jeg meg til nytt vaskerom. Det vi har nå er håpløst. Gleder meg til å kunne tørke klærne på vaskerommet, og holde orden med gode sorteringsmuligheter. Og for å ikke snakke om skap plassen… Det blir bra.

Nå skal jeg rydde litt her før Thorbjørn våkner fra luren sin. I morgen tidlig skal jeg og ungene til Drøbak. Vi skal være med på foto opptak med Virrevapp! Det blir spennende.

Ønsker dere en fortsatt fin dag.

jan 212014
 

I dag har vi vært på en etterlengtet 10 mnd kontroll på helsestasjonen.
Vi skulle egentlig vært der for 2 uker siden, men den timen glemte jeg helt av i disse hektiske hverdagene våre.

I dag stod vekten til Thorbjørn på 10320 gram, og han er hele 75 cm lang. Mye har skjedd den siste uken. Nå raser han bortover gulvet og har begynt å reise seg etter ting. Plutselig har dagene her hjemme blitt aktive, og han krever mye av oss, samtidig som han syntes det er kjempe morro å utforske selv. Gutten er veldig nysgjerrig, og skal gjerne dra ut alt fra skuffer, ta ned klærne fra tørkestativet og dra kattene våre i halen. Stikk motsatt av Ida Emilie.

Ellers sover han hele natten rundt fra leggetid til det er morgen. Jeg er så glad vi har fått så gode rutiner på han, og vi skal gjøre alt vi kan for å ikke bryte disse. Han kan sier mamma, psss(pus), lis(lys), og innimellom kommer også ordet pappa. Han kan danse, peke, klappe, vise hvor stor han er og han forgude storesøsteren sin over alt! Det er virkelig godt å se søskenkjærligheten blomstre, og det får meg til å tenke på hvor mye glede de kommer til å få av hverandre. Det blir nok litt krangling etterhvert også, men å få to barn er noe jeg absolutt ikke angrer på. Selv har jeg vært alenebarn frem til jeg var 11 år, og det var slettes ikke stas. Vi visste allerede da vi fikk Ida Emilie at hun kom til å få en søster eller bror, og at det ble akkuratt Thorbjørn er vi kjempe glade for. Han er en skikkelig blidgutt, og latteren hans er aldri langt ifra. Han nærmer seg 11 måneder med stormskritt, og bursdagen hans er allerede under planlegging. Hjelp som tiden flyr!

20140121-214400.jpg

Jeg nyter virkelig hver eneste dag med barna våre.
Man skal ikke ta ting for gitt, og livet er en eneste stor gave.

jan 192014
 

Hei og riktig god Søndag til dere!
I dag har virkelig tiden gått sakte her hjemme. Mannen har hatt arbeidshelg mens jeg flyr på døra om jeg ikke får tatt med en tur ut. Jeg fikk heldigvis til en treningsøkt i dag også. Nå ser jeg frem til en uke med enda mer trening før vi reiser til London på fredag. Gjett om jeg gleder meg da?!!

20140119-215047.jpg

Nå har jeg hengt opp en klesvask og satt på en ny. Mens jeg venter på at den skal bli ferdig skal jeg se opptak av tv2 sporty. Man blir jo så motivert av slike programmer. Trening er gøy!!

Her om dagen fikk en en mail fra ei som hadde sett med på treningssenteret. Hun turte ikke si Hei, men håper jeg får hilst på deg neste gang Therese. Jeg biter ingen:-) Må også takke dere for alle de fine tilbakemeldingene både her på bloggen og Instagram.

Ha en fortsatt fin kveld!