des 312013
 

Jeg skulle gjerne lagd en hel årskavalkade til dere her på bloggen, men ettersom tiden ikke strekker til i dag vil jeg hvertfall ønske dere en kjempe flott dag og godt nyttår.
Her hjemme står kalkunen i ovnene, borde er dekket og nå er jeg nødt til å rydde lekerommet etter Thorbjørn har sovnet i vogna si. Jeg vet egentlig at lekerommet blir like rotete i kveld igjen, men det er greit at det ser sånn nogelunde ut når vi får besøk.

20131231-142327.jpg

Bjørn Vidar og Ida Emilie er i butikken og skulle også ta med seg noe fyrverkeri hjem. Selv er jeg litt imot å bruke penger på sånt. Bokstavelig talt går jo pengene opp i luften – penger vi heller kan bruke på f.eks mat. I går kom pappa med en bærepose med mat og en nyttårsblomst til meg, og jeg ble så glad! Det er slike uventede ting som varmer litt ekstra i en ellers hektisk hverdag. I morgen er det nytt år og hverdagen kommer snart snikende på igjen. Merker veldig på Ida Emilie at hun ikke har vært i barnehagen på en stund nå for hun savner vennene sine og ikke minst kjæresten sin. Hun er jo så forelsket om dagen, og jeg rødmer litt jeg også når jeg ser de sammen. Heldigvis går det begge veier :-)

20131231-141709.jpg

2013 er straks historie og vi går inn i ett nytt år. Vi har hatt hatt ett innholdsrikt år med Tyrkiatur, dåp, bursdager, vennekvelder, og ikke minst har Ida Emilie blitt storesøster til Thorbjørn.
Året har bare flydd av sted, og jeg vil tippe 2014 vil gå like fort om ikke fortere. Thorbjørn vil jo etterhvert få bein å gå på han også, og da vil jeg tro det blir liv i huset :-)

Bloggen vokser seg stadig større, og neste år vil den på ingen måte bli dårligere.
Jeg skal oppdatere dere mer på både treningsmålet mitt, hverdagslige ting og alt som ellers skulle berøre. Jeg har samarbeidspartnere som også er med neste år, og jeg lover dere såklart flere giveaways. Takk for at dere vil følge oss her på bloggen, det er veldig morro å lese kommentarer og høre fra dere både her, på facebook, mail og Instagram :-)

ØNSKER DERE ALLE EN FANTASTISK KVELD, BÅDE STORE OG SMÅ.
GODT NYTTÅR, OG TAKK FOR 2013!

des 302013
 

Jeg husker så godt at jeg gruet meg til tanken om at Thorbjørn ikke ville ha pupp når han kom til verden. Jeg tviholdt på ammingen med Ida Emilie – nesten litt for lenge også og ville så gjerne få det til en gang til. Ida Emilie var godt over 2 år når jrg satt ned foten og sa at det var nok. Ikke fordi hun trengte morsmelk til hun var så gammel, men det var kosen hennes. Ingen tvil om at puppene mine har gjort en god gjerning for begge ungene våre, og det har vært veldig lettvindt å «slenge frem puppen» i ny og ned.

Da Thorbjørn ble født ble han straks lagt til puppen, og sugde som bare det. Hurra, en bekymring mindre! Jeg er veldig FOR amming, så langt det lar seg gjøre, og jeg har selv veldig positiv erfaring med det. Ida Emilie tok verken smokk eller flaske, så hun var veldig avhengig av meg. Nå derimot har vi en som tok pupp, og tar flaske og smokk. Utrolig lett type altså! Da Thorbjørn var 3 måneder gammel fikk jeg brystbetennelse. Jeg var veldig dårlig, og måtte gå på antibiotika. Thorbjørn ville da kun ha mat fra det ene brystet uten at jeg eller legene skjønte helt hvorfor. Det kan ha vært en bismak på melken, men det skal jo smake likt likevell. Jeg tviholdt på ammingen, men han virker ikke tilfreds nok. Derfor måtte vi gi MME ved siden av. Det ble fort 3 flasker om dagen, og jeg ble utrolig lei meg da min melk ikke holdt. Etter en stund snudde det hele om, og det var full pupp igjen – heldigvis!

20131230-220141.jpg

Thorbjørn fikk fort en «favoritt pupp», den samme som Ida Emilie hadde. Det resulterte i mindre og mindre amming på begge brystene, og etterhvert spiste han kun av en og var veldig fornøyd med det. Når han ble 5 måneder hadde vi veldig gode rutiner på han med legging og soving på natten. Han flyttet da over på eget rom, og våknet ikke da så ofte for mat. Han kjente ikke lukten av meg i samme rom. Thorbjørn begynte nå å sove natten rundt fra kveld til morgen dagen etter. En skjelden gang våknet han på natten, men da ga jeg han enten litt mat eller smokk. Dette fungerte veldig bra, og vi fikk alle sovet bedre. Da han passerte 8 måneder hadde han sovet natten rundt en stund allerede. Jeg prøvde å tilby han morgenpupp og kveldspupp, men han hadde ingen interesse og var alt for opptatt av det rundt seg. Det var da vi sluttet med ammingen, og vi begge er veldig tilfreds med hvordan det gikk. Han vendte seg av det selv, noe jeg er veldig glad for. Med Ida Emilie var det stikk motsatt. Thorbjørn er nå snart 10 måneder gammel (hvor blir tiden av???) og får nå 180ml MME på morgen og 150ml MME ved legging etter grøt. Ellers spiser han brødskive, middag, frukt, grøt og ja..egentlig det meste. Gutten er ikke kresen på mat, og er absolutt ikke småspist.

20131230-221015.jpg

Jeg er kjempe glad for at jeg fikk muligheten til å amme begge våre barn, og det er helt uteolig hvordan menneskekroppen er bygd opp! Nå er det også litt godt å ha kroppen sin for seg selv, og jeg gleder meg stort til å komme igang med treningen nå i Januar.
Vell, dette ble mye puppe snakk men det får dere bare tåle :-)

Hvor lenge ammet du ditt/dine barn??

PS: Jeg er også på Instagram. Søk opp linemerethecom. Bloggen finnes også på facebook. Trykk her for å bli medlem av siden.

des 292013
 

Hei og god søndag!

Først av alt vil jeg takke så mye for alle de koselige tilbakemeldingene jeg fikk på fredag.
Utrolig morro at flere vil henge seg med, og sammen skal vi klare kampen mot kiloene.
I dag har vi tilogmed hatt en journalist her hjemme angående dette, og jeg lover å legge ut artikkelen her så snart det kommer på trykk. For de av dere som bor her i Sarpsborg kan dere kjøpe SA på lørdag, da kan du lese hele intervjuet og se bilder der.

I dag har vi vært på skogstur sammen med endel andre. Vi grillet pølser, og ungene lekte. Utrolig nok tittet solen frem i dag, for den har nemlig vært ett skjeldent syn for øyet den siste tiden.
Jeg begynte å merke at jeg var litt uggen i formen mens jeg ventet på at pølsene skulle bli varme, men tenkte ikke så mye mer over det. Når jeg kom hjem derimot måtte jeg gå rett ned i senga for å legge meg, og nå sitter jeg i sofaen under pleddet. Jeg fryser, og det verker i kroppen.
Håper dette er noe som er veldig forbigående, for imorgen har jeg mye å gjøre klart til nyttårsaften. Mannen skal på jobb imorgen også, så jeg skal rekke alt med to barn hjemme :-)

20131229-160807.jpg

Nå skal jeg lage litt mangote til meg og Ida Emilie. Den teen er helt genial for den kan både brukes i varmt og kaldt vann. Iste er jo så godt! Ønsker dere en fortsatt fin søndag.

des 282013
 

I dag startet dagen 08:15 her i huset. Da hørte jeg Thorbjørn på babycallen: «Mamma,mamma»..
Jeg hentet han inn i vår seng og vi lå der å koste litt før vi stod opp. Litt etter våknet de to andre også, og når Thorbjørn skulle ha sin første lur spurte jeg Ida Emilie om vi ikke skulle lage rundstykker. Jenta elsker å bake, så dette ville hun såklart. Med nystekte rundstykker, levendelys og godt humør ble det tid til en liten julefrokost før vi dro til byen.

20131228-185630.jpg

Nå har vi spist middag, Ida Emilie er på kino med tanten og søskenbarna sine mens Thorbjørn straks skal få grøt. Herlighet som dagene flyr, snart er helga over – igjen!

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag! :-)

des 272013
 

Dette blir nok ett litt personlig innlegg, men pyttsann. Jeg har valgt å starte denne bloggen, og føler det er «min oppgave» å dele litt av meg selv. Nå skal det også sies at det er veldig lite personlig jeg deler her, så dette er ikke livet mitt dere leser om hvis dete skjønner. Jeg utgir kanskje 15 prosent av det vi gjør her hjemme, for jeg mener at alt bør ikke komme på internett.

Jeg har tidligere skrevet ett innlegg om selvtilitten min, og kroppen etter fødselen. Vell, jeg sliter med dette enda og det er ingen hemmelighet. Puppene kan jeg nesten bruke som skjerf om jeg kaster de rundt halsen, og magen min kan nok ungene bruke som trampoline. Jeg har enda ikke blitt kvitt bekkenplagene etter svangerskapet, og ryggen har plaget meg endel den sist måneden. Jeg har nå fått henvisning til fysio, men har innsett at også trening må til.

Hjemme går jeg kun i joggebukse, og når jeg skal ut hopper jeg opp i jeansen min og setter håret i hestehale. Glamorøst? Neppe.. Jeg kunne tenkt meg både ny garderobe og frisyre, men først må kiloene vekk.. Jeg er virkelig glad jeg ikke er en toppblogger som må se fin og fjong ut hele tiden. Å dra fra sykehuset etter fødsel iført tettsittende kjole kunne nemlig ikke falt meg inn.

Jeg begynte såå bra på diett og med trening for noen måneder siden. Så ble Thorbjørn syk, Ida Emilie ble syk og både jeg og Bjørn Vidar fikk også merke det. Jeg hadde null overskudd til trening, hodepinen dundret og jeg var rett og slett utslitt.

Etter dette slet jeg veldig med å komme igang igjen. Det tikket inn melding på telefonen min: «Hei. Du er savnet på Family, si ifra om det er noe vi kan hjelpe til med for å komme igang med treningen igjen». Jotakk.. Julen nærmet seg og det ble mye godt i skapene. Både ribbe, pinnekjøtt og godteri har blitt spist. Det er tross alt jul?? Eller er det så enkelt å finne på unnskyldninger hele tiden?
Ja, det er det…

Jeg er 26 år og nekter å være missfornøyd med meg selv resten av livet. Noe må gjøres, og det er kun JEG som må endre dette selv. Jeg må ha disiplin nok, beherskelse til å holde meg kun til det jeg skal spise og ikke sprekke.
Nå skal jeg klare det selvom veien blir lang og tøff.

Tenk å kunne stå opp, se seg selv i speilet og tenke: » Oi, så flott du ser ut!» En slik start på dagen hadde definitivt gjort bedre.. Å kunne pynte seg litt for kjæresten uten å føle seg som en søppelsekk. Husker engang da jeg sminket meg litt ekstra og dro på meg ett skjørt. Da kom det fra Ida Emilie: «Så fin du er mamma,» Det gjorde meg glad, og hun la merke til det selv.

Jeg har nå endret treningsprogrammet mitt, og kuttet ned enda flere kalorier per dag.
1 Januar starter jeg, kanskje det er flere som vil henge seg på?
Jeg skulle nok vært med på Farmen. Uten mat og mulighet til sjokolade, hehe..

20131227-180959.jpg

des 262013
 

Jeg har vært så heldig å få tilsendt denne jakken fra Sheinside.
Den er god og varm, og ettersom jeg kun har jakker i beige var det morsomt å få en annen farge. Nå har jeg blitt helt forelsket i den. Jakken finner du her.
Har du funnet årets vinterjakke?

20131230-091652.jpg

20131230-091708.jpg

WWW.SHEINSIDE.COM

des 262013
 

Nå var det godt å kunne sette seg ned i sofaen med Alene hjemme på tv, gløgg i glasset og godteri i skåla.
Tenkte å vise dere litt bilder fra i går og i dag. Vært dårlig med «personlige» innlegg nå i desember, men nå får dere en innblikk i hverdagen vår igjen. Dagene har virkelig gått i ett, og julekalenderen har tatt endel tid hver dag.

I går var en kjempe flott dag, til tross for at det var siste dag i permisjon.
Vi hadde pappa, min stemor og lillesøster, samt svigerforeldre på besøk. Mannen stod for den perfekte ribba og tilbehør. Jeg spiser meg alltid stappmett på julemat, spesielt pinnekjøttet på 1 juledag.
Vi fikk kjempe mye flott, og ungene var helt i ekstase! Særlig Ida Emilie såklart. Hun visste ikke helt hvor hun skulle gjøre av seg tilslutt for hun ville gjerne se på alt hun hadde fått – samtidig. I morgen skal vi ikke ha gjester, så da får vi sette oss ned å se igjennom alt.
Jeg vil blandt annet penger, ting til hjemmet, gavekort, og LONDON TUR av mannen! Herreguuuud som jeg gleder meg til en skikkelig kjærestetur. Vi drar allerede om 1 måned, og det skal bli så deilig!! Har dere noen tips om hva vi kan besøke så legg gjerne igjen en kommentar. Foreløbig har vi planlagt en tur på Madame Tussauds, London Eye og Primark. Tips taes gjerne imot!

Ida Emilie spurte etter Nissen i hele går. En spent jente som ventet etter å åpne gaver.
DSCN0889aaa

Lille kjekkasen vår.
DSCN0890aa

Bjørn Vidar stelte i stand mat både i går og i dag. Han er min egen kokk…
DSCN0897aa

DSCN0903aa

DSCN0905aa

DSCN0911aa

I dag var vi hele 18 personer til bords på den tradisjonelle pinnekjøtt middagen. Dette har vi hatt så lenge jeg selv kan huske, og tradisjonen vil jeg bringe videre til mine egne barn. Jeg elsker julen og familietiden. Syntes det er så koselig å samles for å snakke om alt og ingenting.

Obligatorisk familiebilde.
DSCN0934aa

Ida Emilie og hennes to tremenninger. De lekte så fint sammen. Barnelatter er herlig!
DSCN0927aa

3 av mine flotte søskenbarn som ikke lenger er så små…
DSCN0930aa

DSCN0925aaa

Ida Emilie med ny kjole og crocs.
DSCN0920aa

Håper dere har hatt en fantastisk julefeiring.
I morgen skal vi på middag hos svigers, men først skal jeg en tur på treningssenteret for å trimme bort ribbefettet 😉

Jeg ønsker dere en fortsatt flott jul!

des 252013
 

God morgen!

Hadde dere en flott dag i går?
Her var huset fylt med god mat, pakker, familie og latter.

Ida Emilie stod ikke opp før klokken 10.30 i dag, så her hjemme har vi hatt en rolig morgen. Nå skal pakker ryddes bort, og bordet dekkes på nytt. I dag får vi besøk av hele min familie på pappa sin side. Det står pinnekjøtt på menyen, og denne dagen gleder jeg meg like mye til hvert eneste år.
Har dere tradisjon på 1 juledag?
Bilder fra julaften og i dag kommer i morgen.

20131225-122123.jpg
Ida Emilie fikk åpne en gave før gjestene kom i går? Vil dere tippe hva det var? Hehe.. :-)

Vinneren av kalenderens siste luke i går er Camilla Eggen.
Send meg en mail slik at du får dressen din :-)

Tusen takk for at dere har fulgt med og vært med på julekalenderen her på bloggen. Jeg håper jeg har fått gledet noen hjerter, og håper at vi får til dette også neste år. Morro å se at slikt fenger, og at det er verdt tiden jeg bruker på dette. Følg med fremover også, det vil bli flere Giveaways!

Ønsker dere en fin romjul med trivelige selskap og familietid.

des 242013
 

julekalender-123-crop24

God morgen, og GOD JUL! Tenk at det er julaften dere!

I dag er dagen som mange små har gledet seg til. Her hjemme har vi en 3 åring som gleder seg stort til alle pakkene.
Husker fra jeg var liten selv, det var jo kveldens høydepunkt. Nå derimot er maten og familietiden det viktigste for meg.
Ungene sover enda, men julestrømpene henger klare på ovnen. Ida Emilie hang de opp i går kveld, og jeg tror jeg vet hvem som løper fortest ut av sengen når hun våkner.

IdaEmile

Vi skal fylle huset med familie i både i dag og i morgen. Jeg elsker julens tradisjoner, og vil ta med meg dette videre til mine barn.
Jeg har hørt rykter om at Nissen skal komme hit i kveld, og det skal bli morro å se hvordan ungene reagerer i år. Ida Emilie har jo alltid vært skeptisk, men nå den siste måneden har hun tint opp veldig. Uansett ønsker jeg dere alle en kjempe flott dag, og en riktig god jul!Nå skal bordet dekkes, og maten skal klargjøres før gjestene kommer litt senere.

Så over til dagens kalenderluke…

Aller først starter jeg med å gratulere Guro, som vinner av gårsdagens kalenderluke sponset av Proteinfabrikken.
Du vil høre fra meg i løpet av dagen. Gratulerer!

logo_no

Jollyroom vil i dag sponse en av dere lesere med en Nordbjørn Parkdress, ett nytt merke fra Sverige.
Jollyroom har ett stort utvalg av både interiør, klær, vogner,bilstoler og myemye mer.
En flott nettbutikk for deg som er gravid eller har barn.

Nordbjo_rn_01_2
Nordbjørn Kids 20 Dress er en slitesterk og funksjonell vinterdress med teipede sømmer og vannsøyle på 3000 mm. Dressen er vind- og vanntett, og er laget av et material som puster. Reflekser finnes rundt ben og på ermene, for ekstra sikkerhet og synlighet i mørket.
Hette som kan tas av med syntetpels og fem lommer foran.

– Vind- og vanntett.
– Hette som kan tas av.
– Elastisk strikk i enden på armen med tommelhull.
– Elastisk strikke i enden på benet med fotstrikk som kan tas av.
– Refleks rundt ben og bryst.
– Fleecefor i kragen.
– Forsterkede knær og sitteparti.

Plagget puster: 3000d/m2/24h
Vannsøyle: 3000 mm.
Modell: Romslig, vid modell.
Vaskeråd: 40°.
Material: 100 % Polyester Taslan 189T.
Maskinvask: 40 grader.

For å kunne delta i denne konkurransen må du fortelle meg nettopp hvorfor DU skal vinne denne.
Legg igjen kommentar, og lik innlegget.
Med dette ønsker jeg dere en strålende dag. Kos dere med store, små, familie og venner. 😉

des 232013
 

julekalender-123-crop23

Vinneren av gårsdagens luke er Fru Jacobsen. Gratulerer!
Send meg en mail med navn og adresse.

I dag er det Proteinfabrikken som sponser dagens luke igjen.
Ettersom det var så stor interesse sist de sponset i julekalenderen velger de å gjøre dette enda en gang. Er det ikke flott?
I dag deler jeg ut ett gavekort på hele 700 kroner!!

Jeg vil nok engang anbefaler 2XU treningstightsen. Den er bare helt fantastisk! Sitter godt, god bevegelighet og ser bra ut.

proteinfabrikken
For å delta i denne konkurransen må du legge igjen en kommentar i dette innlegget.
Vinneren trekkes i morgen.
Ps: I morgen kommer også julekalenderens siste luke. Følg med!