okt 312013
 

Thorbjørn er så heldig å få være «prøvekanin» for Stonz.
Med Ida Emilie husker jeg at jeg ikke fant noe jeg var skikkelig fornøyd med, men disse
varmet Thorbjørn allerede her på gulvet inne.
Jeg har hørt veldig mye bra om Stonz, og nå gleder vi oss til å prøve de ute når snøen virkelig kommer for fullt.

Jeg valgte «Crocodile Brown«. I tillegg fikk vi Liners, og støvelen kan selvsagt brukes med og uten innlegg.

DSCN0738ss

sstonz

DSCN0748sss

DSCN0745sss

Har du erfaring med Stonz?

okt 292013
 

Jeg la ut bilde av hva jeg spiste igår, og fikk da noen nysgjerrige kommentarer som jeg skal prøve å besvare nå :-)

Tenkte å ta dere med gjennom dagen min – altså hva jeg spiser.
Dette er ikke en plan som går over flere uker, for det finnes mange forskjellige man kan selv sette opp.

Frokost: 50 gram havregryn blandes med 2 dl vann i micro 2 minutter.
Frokosten er jeg ikke sånn kjempe glad i, og jeg skal bytte den ut med noe annet. Havregryn derimot med melk og sukker syntes jeg er supergodt, men det blir ikke det samme. Her bruker jeg kanel og natreen på for å få litt søtsmak på det.

Lunsj: Steker opp 300gram kyllingfilèt og 500gram Findus Wok Classic. I tillegg til dette tilsetter jeg 50 gram fullkorn pasta og blander alt i en stor matboks. Dette er mye mat for meg, og det holder mer enn nok til både lunsj, middag og mellom måltider.

Middag: Samme som lunsj.

Kveldsmat: Mager Vanilje Kesam og rosiner/nøtter.
Du kan spise ett helt beger med Vanilje Kesam (250gram), men det syntes jeg selv blir litt mye. Jrg syntes denne er mettende og klarer ikke ett helt beger hver kveld. Jeg blander en eske (de små, 43 gram) rosiner oppi for å få en litt annen smak. Du kan også ta Casewnøtter til dette isteden for rosinene (80 gram bruker jeg).

Etter trening: Protein Shake og banan, eller en liten eske med rosiner.
Jeg bruker noe som heter Whey Protein og er helt ufarlig. Har du ikke shake tilgjengelig kan du heller ta en boks med rosiner. PS: Ikke ta rosiner på kvelden om du har tatt det etter trening.

Vil også med dette si at jeg anbefaler ikke dere til å prøve ut min kostholdsplan. Vi er alle forskjellige mennesker og trenger ulike næringsstoffer og kalorier. Med denne planen får jeg i meg 1843 kalorier, og da syntes jeg faktisk dette er mye mat selvom det kanskje ikke virker slik. Jeg har som sagt tidligere hatt kroppsanalyse og vil anbefale dere det også. Denne er lagt opp til meg, ikke deg.

I dag fikk jeg de nye treningstightsene mine i posten fra X-life. Bestilte meg en Anti Shape tights og en 2XU tights. Gleder meg til å prøve de ut. Sko og treningstopper er også på vei… Treningen blir faktisk morsommere med riktig klær og sko. Jeg har hele tiden trent i en tights fra Adidas (som egentlig er ganske ok) og en fra H&M som ikke fult står til forventningene. Nå blir det andre boller :-)

20131029-222336.jpg

okt 282013
 

….er motivasjonen på topp! Det å mestre ting gir en god følelse og giv til å fortsette. Jeg er nå 5 kilo unna delmål nummer en og 1 kg fra å veie det samme som Bjørn Vidar. Dette skal jeg klare til lille julaften! 😉

image

I dag har jeg begynt på det nye kostholds programmet mitt. Jeg veier hva jeg spiser og det er faktisk ikke så mye jobb som jeg trodde det skulle være. Tror bare jeg må forandre frokosten min for havregrøt var ikke noe for meg desverre.

Dette er dagens og resten av ukens lunsj og middag. Jeg steker opp hver dag og har det oppi en stor boks. Da kan jeg lett porsjonere det opp.

image

Jeg har i tillegg til treningen på Family startet med 30 Days Shred så jeg håper på gode resultater fremover.

Har du satt deg noen egne mål?
Jeg gleder meg til å kunne kle meg i det jeg vil og ikke gjemme meg bort på stranden…

okt 272013
 

Hvem fant opp å stille denne klokken?:-)

I dag sang denne morgenfuglen så tidlig som 05.30, og nå som klokken er litt over 07 har vi allerede rukket å spist frokost. De to andre sover enda, men det er jo helt vanlig..

20131027-072306.jpg

I dag skal vi ikke stort. Pappa kommer en tur for å se etter ungene slik at jeg kan få trent. I morgen starter jo tross alt alvoret, og det nytter ikke å ligge på latsiden selvom det er helg om man vil oppnå resultater :-)

Er det flere som har morgenfugler i dag?

okt 262013
 

Jeg har lyst å tipse dere om Camilla som driver Lykke Vogndesign. Hun er enestående, og produktene er kjempe flotte. Du finner siden hennes på Facebook her. Hun har masse forskjellige stoffer og syr etter eget ønske. Prisene er heller ikke til å se bort ifra.

Camilla lager blandt annet vognposer, bilstolposet og vognteppe/krabbeteppe.
Jeg har selv møtt Camilla og hun er en jente som det virkelig går ann å stole på :-)

20131026-220549.jpg

okt 262013
 

…og lysene er tent.

image

I dag har vi ikke gjort stort. Jeg og ungene tok en tur til byen for å få tiden til å gå ellers har vi bare vært hjemme. Nå har jeg nettopp sneket meg ut fra rommet til Ida Emilie for hun klarte å vekke både seg selv og lillebror og ville ikke sove med en gang igjen.

image

Vi testet ut sportsdelen på søskenvognen i dag. Når jeg har med meg begge ut alene er denne vognen ett must! Det er en Babytravel vogn for de som lurer. Finnes også bag til den.

Nå skal jeg tenne opp i peisen og sprette en julebrus – føler meg passe gal som tar brusen men vekten sa jeg fortjente det 😉

okt 252013
 

Det er litt kjipt at sommeren er over, den første snøen har falt og det er mørkt tidlig. Samtidig er det veldig koselig å pynte opp litt her hjemme og gjøre det lunt. For å ikke snakke om alle lysene man kan tenne…

Jeg har endelig fått tak i strikkaputene jeg har lenge ønsket meg, og nå er de plassert i sofakroken. 

image

Den brune er fra Villapaprika, den hvite fra Nille, sølvputen er fra Ebay og pelsputen fra Kid.

Interiør stigen har også fått litt nytt, blandt annet disse Cotton Balls’ene fra Ebay. Snakk om rask levering, 5 dager tok det bare! 😉

image

Liker du å gjøre huset klart for høsten?

okt 232013
 

I forbindelse med Aktiviteter for barns Barnas basar på Kids Expo, har vi satt i gang en panteaksjon for å kunne støtte Barnekreftforeningen enda mer.

Alle som følger Magne Helander har fått med seg de hjerteskjærende statusene om lille Ylva og hennes og familiens kamp mot tiden. Lille Ylva er bare 7 år, og har en uhelbredelig hjernesvulst, og den stakkars jenta blir svakere og svakere for hver dag.

Det er dessverre mange uskyldige små barn som blir rammet av dette hvert eneste år. Statistikken viser at det er ca 180 barn som får kreft hvert år, 75 – 80 % overlever, men tallene har ikke blitt bedre de siste 15 årene, og det må gjøres noe med.

Derfor har jeg og Trine Lise, i samarbeid med Line Konstali bak Aktiviteter for barn laget en pantekampanje som vi håper så mange som mulig vil være med på å gjennomføre.

Gå ut i nabolaget, til venner, familie, kjente og ukjente og spør om de vil donere flaskene sine til dere og pant dem. Når dere går til lokalbutikken for å pante, ta gjerne et bilde og last det opp på Instagram og hashtag det #pantforbarnekreftforeningen. Har dere ikke instagramkonto, så send oss gjerne bilde på: frujacobsencom@gmail.com eller til meg: line.olmheim.aaserud@familieprat.no så legger jeg bildene ut på facebooksiden til bloggen min og på Trine Lise sin side.

Sett så pengene dere tjener inn på kontoen til barnekreftforeningen og send meg eller Line en mail med et bilde av overføringen, print screen av nettbankkvitteringen eller liknende som bevis på hva vi har fått inn. Når kids expo begynner legger vi sammen beløpene og forteller alle hvor mye vi har fått inn.

Kontonummeret dere skal bruke ser dere her:

logo-barnekreftforeningen3

Org nr. 985 550 999
Bankgiro 7058 09 33333
BIC (Swift) DNBANOKKXXX
IBAN NO94 7058 0933 333

Håper så mange som mulig vil være med oss på vår lille panteaksjon.

De som vil at bidraget skal være med i potten som presenteres på Kids Expo må ha sendt oss mail med bilde av fullført overføring innen 30. Oktober kl 21.00

Skriver du et eget innlegg om saken på din blogg, send det gjerne til meg eller Line, så linker vi til dere i dette innlegget.

Spre gjerne dette innlegget rundt, og om du sier til oss skal vi linke til dere her.

Andre bloggere som skriver om aksjonen:
Fru Jacobsen
4 Små og Sjefen
Monica Jensen

Har du noen flaske å avse?