jun 302013
 

Alle har snakket så varmt om dette stedet, men jeg ble desverre heller skuffet da jeg kom dit. Jeg hadde vell forhøye forhåpninger. Det var lite tilgang til dyrene, prisen for å komme inn var ganske stiv med tanke på hva man fikk oppleve, og gresset på lekeplassene var så langt noen steder at det var vanskelig for Ida Emilie å leke. De skal ha pluss for at det var mye lekeapparater.

DSCN0116redd

DSCN0101red

DSCN0104redd

DSCN0107red

DSCN0111redd

DSCN0112red

DSCN0114red

På Lunds Gartneri og Familiepark har de også masse blomster. Jeg har lett og lett etter Margaritter på stamme, og i dag fant jeg det endelig. De hadde masse flotte blomster til bra priser. Nå kan jeg pynte opp i den nye urna utenfor inngangen vår 😉 Ungene ligger nå å sover, og øynene mine sklir snart igjen her jeg sitter. Egentlig skulle jeg ha ryddet litt, men det får vente pent til i morgen.
Lillesøster har nå dratt hjem, og Ida Emilie var så lei seg at hun gråt da hun dro. Hun er nemlig en skikkelig tante-jente! Heldigvis er det ikke lenge til de treffes igjen, i morgen er det familie bursdag.

God natt 😉

jun 292013
 

Da vi stod opp i dag var det grått og trist. Regnet høljet ned, og det blir fort begrensninger på hva man kan finne på. Heldigvis finnes det alternativer på kjøpesenteret 😉

Med sang, skattejakt, ansiktsmaling, boller og Kaptein Rødskjegg som toppet det hele har vi kost oss skikkelig i dag. Kaptein Rødskjegg var på Østfoldhallen i dag, og det kunne vi jo ikke gå glipp av 😉 Vi har helgebesøk av min lillesøster, så hun var også med.

DSCN0084red

DSCN0079red

DSCN0077red

DSCN0095red

DSCN0090red

DSCN0091red

Nå står kyllingen å godgjør seg i ovnen, mens mannen er på vei hjem fra jobb. Litt mat før de små skal i seng 😉

jun 282013
 

Ebay, jeg bare elsker det! tre trykk og VIPS…varen er på vei.
Veldig mye penger å spare på enkelte varer.

I dag fikk vi pakke i posten, og den inneholdt denne målelarven som jeg bestilte bare for noen dager siden. Denne målelarven har morsomme lyder, den har forskjellige stoffer og spiller melodi.
På Toys’r’us koster denne 229kr, mens på Ebay betalte jeg 37kr med frakt!
Larven er giftfri og godkjent. Larven selges f.eks her på Ebay.

20130628-162238.jpg

Nå fikk vi en flott leke OG sparte penger på det :-) Vi venter på flere pakker, og jeg lover å vise de til dere.

jun 262013
 

Nå har vi nettopp stått opp. Thorbjørn våknet med ett smil om munnen som vanlig, og da er jeg ikke lei å be om å stå opp selvom klokken ikke er helt det jeg hadde forestilt meg. Ida Emilie og mannen snorker fortsatt. Vi får vell ordne istand en god frokost til dem:-) Etterpå begynner pakkingen og hjemreisen. Skulle ønske vi kunne vært her lenger, men jobb og avtaler kaller.
Vi har hatt noen nydelige dager her, og igår hadde vi besøk av ett vennepar. Veldig koselig. Ingen tvil om at vi gjøre dette flere ganger. Det er liksom rart hvordan ting forandrer seg når man blir eldre. Før da jeg var mindre sov vi barnebarna her på rundgang hos bestemor og bestefar. Vi stooorkoste oss, og ikke visste jeg at jeg ville satt så stor pris på stedet når jeg ble eldre. Jeg er kjempe glad for at pappa tok over etter dem :-)

Ha en fin dag:-)

jun 252013
 

I dag våknet vi til sol, og etter en god frokost tuslet vi en tur ned på stranden. Jeg lot bikinien være, for det skal være ganske varmt i vannet før jeg legger på svøm :-)
Det er så utrolig godt å være her ute. Alle smiler og hilser på hverandre. Man nyter stillheten og hverandre… Slik tid setter man pris på!
Nå skal vi straks en tur til Skjærhalden for å handle litt før vi fyrer opp grillen litt senere.

20130625-120536.jpg

20130625-120553.jpg

<a

20130625-120630.jpg

20130625-120702.jpg

Ha en fortsatt flott dag :-)

jun 242013
 

Nå har vi ankommet Listranda camping og vi nyter livet fullt ut. Ungene sover i vogna, mens vi sitter i sofakroken ute i teltet. Kan vell igrunn ikke kalle det telt heller, for det er mer en hytte :-) mine besteforeldre eide dette stedet, men pappa har tatt over. Stedet betyr mye for meg, og jeg er kjempe glad for at vi har muligheten til å kunne være her! Ida Emilie storkoser seg alltid her, og hun er veldig opptatt av å vise oss ting som vi «liksom ikke vet» om :-)
Imorgen får vi besøk av ett vennepar, da blir det grillings og kos.

20130624-215616.jpg

20130624-215701.jpg

<a

I daag har jeg fått en sniktitt fra fotograferingen i går, og jeg gleder meg masse til å vise bildene til dere. Jeg er knallfornøyd!! :-)

Nå skal vi knaske litt potetgull mens vi venter på "Helt perfekt". Ha en flott kveld.

jun 232013
 

I morgen setter vi snuten mot Hvaler. Vi skal låne campingvogna til pappa frem til Onsdag og det er meldt knallvær alle dagene. Det skal bli deilig å komme seg bort litt selvom det ikke er så langt unna. Bloggen blir selvsagt med på tur :-)

I dag har vi vært hos fotograf. Har tatt familiebilder, og gjett om jeg er spent på de da? Søk opp «Fotostudio MJ» på facebook. Hun er virkelig å anbefale.

Ida Emilie hadde det morsomt med klistremerker i dag :-)

20130623-223554.jpg

Nå er det nok en gang kvelden og jeg skal henge opp en klesvask før jeg kaster meg i seng og lader opp til morgendagen. God natt!

jun 222013
 

Nå sitter vi i bilen på vei til Oslo. Det var absolutt ikke planlagt, men siden mannen fant en sykkel på nettet han gjerne ville ha slang vi oss i bilen. Mens han ser på sykkel tar jeg med meg ungene på Ikea. For en flott plan! Happy wife, happy life 😉

image

image
Beklager dårlige bilder. Dem er tatt med telefonen som er fra attenniogførr, men det er vell bedre enn ingenting? 😉

Ha en flott lørdag 😉