mai 312013
 

Æsj, jeg rekker ikke å bli ferdig i dag. Det er 27 grader og sola skinner, så nå har jeg slått røtter i paveljongen mens Ida Emilie bader, Thorbjørn sover og mannen kokkelerer på grillen.

Her får dere hvertfall en sniktitt, resten kommer imorgen! 😉

20130531-181601.jpg

Er det flere som har fantastisk vær i dag? Det er jo bare helt nydelig…

20130531-181701.jpg

Fin fredag Continue reading »

mai 312013
 

I dag var det strålende sol og 25 grader i skyggen da vi stod opp. Ida Emilie ble sendt i barnehagen i bare kjole, og Thorbjørn har på seg t-skjorte og shorts. Så deilig!! Garderoben min derimot er alt annet enn sommerlig. Jeg hater å kle av meg, og har alltid gjort det. Innerst inne vet jeg det er fordi jeg er så missfornøyd med kroppen min ;( Jeg får ta med meg Minsten på senteret i dag å finne en knebukse, shorts kan jeg nemlig ikke fordra etter svangerskapene og all appelsinhuden :) Noen ganger skulle jeg ønske disse mannfolka også forfalt like mye som oss under ett svangerskap, sånn at de kunne kjent litt på følelsen. Min mann derimot blomstrer som aldri før… :-)

Vi ønsker sommeren hjertelig velkommen, og måtte den vare lenge!

20130531-093658.jpg

Jeg håper på å få orden på nye rommet til Ida Emilie i dag. Hvis jeg rekker det kommer det selvsagt bilder :-) Ønsker dere en fin fredag!

mai 302013
 

Våren tar med seg grønne blader, gress og flotte blomster. Innimellom dette kommer også desverre pollen. Jeg har siden jeg var bitteliten vært allergisk, og nå er det på sitt værste for tiden. Jeg nyser i ett sett, har rennende øyne og er tett i nesa. Noen ganger hovner jeg faktisk opp i ansiktet også.. I går fikk jeg nye medisiner, og dem ser faktisk ut til å virke ganske bra heldigvis 😉

Haha, mannen kom hjem fra jobb i natt. Sa natta til meg og ga meg ett kyss. Hva skjedde? Jo, jrg begynte å nyse. Bra det ikke er han jeg er allergisk mot, men jeg reagerte sikkert fordi han nettopp hadde vært ute. Det er liksom ikke ett nys, men gjerne 10-12 stykk 😉
Flere som reagerer for tiden?

20130530-132412.jpg
Føler meg helst fantastisk med hovne og rennende øyne altså! :)

mai 282013
 

Haha, det er ikke den sure babyen jeg skal tipse dere om altså, men tall matten han ligger på. Jeg brukte denne også til Ida Emilie. Den er fra Nille (av alle steder liksom…) og tar jeg ikke feil koster den 269kr hvis den ikke har gått opp i pris. Fysioterapauten min anbefalte meg den når Ida Emilie var baby, og gjør det nå også tre år senere. Matten kan vaskes i vaskemaskinen uten at den blir ødelagt, og den er ypperlig for bebiser som liker å utforske og tygge på ting. I tillegg er den lett å tørke av og har mange friske farger :-)
Det er hovedsaklig Thorbjørn som bruker denne nå, men Ida Emilie syntes det er supergøy å puzzle med den når han ikke ligger der. Glede for store og små!

20130528-173248.jpg

mai 272013
 

Den nyoppussede gangen begynner å ta form. Nå ønsker jeg meg en gammel slagbenk, ett flott speil og noen pynteputer før jeg er i mål. Må si jeg er veldig fornøyd med den nye kurvstolen min. Den var på tilbud på Skeidar forrige uke, og jeg syntes den passet så fint inn ved vinduet.
Har jeg sagt at jeg elsker interiør og dilldall? Det er jo så morro å pynte opp å gjøre huset til ett personlig og koselig hjem fylt med kjærlighet og varme!

20130527-222834.jpg
Stolen er fra Skeidar, pyntepute fra Princess, lammeskinn fra Ikea, melkespann og ramme fra Borg interiør.

Jeg skrev i går at jeg har kjøpt meg en stor skatt, en gammel skattekiste.
Har siklet på en slik ganske lenge for meg selv uten å kommet over noen jeg virkelig vil ha. Denne ble lagt ut på en gruppe på facebook og jeg var ikke sein i avtrekkeren. Tror den vil bli fin med ett lammeskinn og noen pynteputer på? :)

20130527-223127.jpg

I tillegg har det nye badet fått noen nye roser. Roser er bare så flott!

20130527-223225.jpg

Jeg og Ida Emilie har vært på teater i dag. Min lillesøster er med, og de er så flinke! De minste er 4 år, og de er jo så sjarmerende på scenen. Nå vurderer vi å melde Ida Emilie på venteliste. Det er nemlig så populært her vi bor, så om jeg melder henne på nå så får hun kaaanskje plass til neste år :)

mai 262013
 

Jeg rett og slett elsker slike dager. Vi har vært sammen alle fire, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg setter pris på frihelgene til mannen. Vi har sett på den store fossen (Sarpefossen), handlet hekk, plantet, lekt ute og kost oss masse! Det har vært knall vær med blå himmel og opp mot 30 grader. Det har vært barnelatter hos både store og små. Kan det bli bedre? :)

Thorbjørn, lille blidgutten vår.
IMG_0352aaa

Sarpefossen.
IMG_0355aaa

Bjørn Vidar og Ida Emilie på utkikksposten.
IMG_0357aa

Ida Emilie koser seg med litt sjokolade og saft mens vi planter hekk.
IMG_0359aa

…og småen tar seg en lur i vogna imens.IMG_0361aa

Meg og Ida Emilie.IMG_0362aaa

Morro å sitte i trillebåra mens pappa triller!IMG_0363aa

Sykkel jenta vår. Hun har blitt såå flink! Peace of cake for denne jenta!
Gleder meg til vi kan begynne å øve uten støttehjul.IMG_0379aa

I dag har jeg kjøpt meg en liten skatt. Hva det er skal jeg vise dere i morgen. Jeg digger den!!
Nå skal jeg legge hodet på puta. God natt! :)

mai 262013
 

Er det noen som er interesserti å kjøpe klær etter Thorbjørn? Han har nå vokst ut av størrelse 56, og siden vi ikke skal ha flere barn selger jeg unna litt 😉 Jeg syntes selv det er helt supert å kjøpe brukt for en billig penge, for det er jo ikke slitt når de er så små. Penger spart! :)

Bukser/heldrakter størrelse 56. 15 kr per stykk.

20130526-122310.jpg

Bodyer (4 av de er omslagsbody) størrelse 56. 10 kr per stykk.

20130526-122405.jpg

Eventuell porto betales av kjøper :)

mai 252013
 

Herlighet, det er mye å spare på Ebay altså, i forhold til hva enkelte ting koster her hjemme.
Jeg har lenge siklet etter en paljettpute i sølv, men det eneste jeg fant her i nærheten var hos Villa Paprika. Puten der koster 999kr, noe jeg ikke betaler for en pute. Isteden fant jeg denne på Ebay. 148kr med frakt!! :)

20130525-125121.jpg

DA går det ann:-)

mai 232013
 

Litt småplukk igjen, men imorgen skal vi begynne å flytte ned tingene. Rommene er klare til bruk, og jeg gleder meg til å begynne med innredningen! Slik ser det ut foreløbig..

Vi starter med rommet til Thorbjørn. Det ligger vegg i vegg med vårt soverom.
På veggene har han fått hvit tapet, med en fondvegg med blå stjerner.
Thorbjørn sover på rommet vårt enda, og kommer til å gjøre det en stund til før vi flytter han over på eget rom. I taket har han fått spotter.
SONY DSC

SONY DSC

Vi går over til rommet til Ida Emilie. Hun har fått det største soverommet.
Veggene hennes er hvite, med samme fondvegg som Thorbjørn, bare med rosa stjerner. Hun har spotter i taket.
SONY DSC

SONY DSC

Dette blir vårt soverom. Fargen på veggen lyver på bildene, for i virkeligheten er det grå, og ikke blå som det ser ut som. Vi har valgt en fondvegg i hvit, grå og sølv med mønster. Vi har også spotter i taket.
SONY DSC

SONY DSC

Så har vi gangen. Her er det spotter i taket, og alle rommene har varmekabler.
SONY DSC

SONY DSC

Vell, lengere har vi ikke rukket å kommet. Det gjenstår fortsatt en liten kjellerstue, bod og nytt vaskerom her nede, men det tar vi etterhvert. Vi har gjort alt selv, foruten om det eletriske som må kobles opp av en fagmann. De nåværende soverommene blir gjort om til ett kontor/gjesterom og lekerom til ungene. Jeg håper å ha minst mulig leker på de nye soverommene dems. Nye bilder kommer når vi har fått bosatt oss skikkelig! :)