des 312012
 

Vil med dette siste blogginnlegget i 2012 ønske dere alle godt nyttår, både store og små. Måtte 2013 bli like flott som 2012 har vært, om ikke enda bedre.

Her ventes det gjester klokken 18.00, kalkunen står i ovnen, desserten er klar og bordet pyntet. Nå skal jeg rydde bittelitt i huset før jeg kan sette meg ned å hvile bekkenet mitt før gjestene kommer. Ha en kjempe flott kveld, og GODT NYTTÅR!

des 302012
 

….da vi tittet ut av vinduet når vi stod opp i dag. Veiene var bare og all snøen har regnet bort. Julefølelsen er revet vekk.

Det er lille nyttårsaften, og imorgen smeller det. Egentlig burde jeg shinet huset nå – isteden sitter jeg og Ida Emilie i sofaen med potetgull og
kardemommeby på tv.Mye koseligere og behageligere spør dere meg.

Ute regner det, og her sitter vi under pleddet. Mannen er ute å rydder ut av kjelleren i regnværet, og ellers i dag har vi ingen store planer. Skikkelig søndagsmodus med andre ord.

Denne julen har vært alt jeg kunne drømt om. Den startet brått med sykdom før jul, men så fort Ida Emilie fikk antibiotika glimtet hun til på 2 dager.
Etter det har hun vært helt utrolig. Smilt og vært glad hver dag, akkuratt slik som julen skal være. Vi har sovet til 10-11 hver dag, og kjenner virkelig at det er ferie.
Deilig! Snart er det tilbake til hverdagen, men først skal vi nyte enda 3 dager til med ferie.

Ønsker dere en fin søndag, og måtte 2013 bli like flott som 2012 har vært! :)

des 282012
 

Heisann!

I dag startet vi ikke dagen før 11.05. Snuppa liker nemlig å sove lenge når vi har mulighet, noe jeg absolutt ikke er lei meg for. Nå sitter jeg og Ida Emilie å koser oss med en is hver på kjøpesenteret. Vi har kjøpt figurer til Kaptein Sabeltann båten hennes og hun er helt i fyr og flamme;-) Ida Emilie skal overnatte hos pappa i dag, mens jeg skal klargjøre litt hjemme til nyttårsaften. Da blir huset fylt på ny;-)

Ps, hun har ikke hull i ørene. Det er kun klistremerker…

des 262012
 

Jeg er inne i svangerskapsuke 28 allerede. Dette svangerskapet har gått veldig fort i forhold til hva det første gjorde.
Det er under 3 måneder til termin, og jeg kjenner jeg skal ta vare på tiden frem til det. Ikke fordi jeg ikke er klar, men jeg skal ta vare på tiden som vi enda bare er tre.

Det er mye aktivitet i magen, og det har nå heller gått over til bevegelser og snurring enn mye spark som det var før. Det er fordi babyen begynner å bli stor.
Han hikker veldig mye om dagen, og jeg vet at han ligger med hodet nedover allerede. Han kan selvfølgelig snu seg i seteleie enda, men jordmor trodde han ble værende der frem til fødselen.
Ida Emilie festet segallerede i uke 34, noe som er ganske tidlig for å være førstegangs.

Nå har vi kommet hjem fra svigers som ba oss på kalkun. Smakte utrolig godt som vanlig!
I morgen skal vi rydde ut av underetasjen slik at vi snart kan få begynt å bygge nye soverom nede. Nå er det bare ett stort rom.
Vi skal bygge 3 nye soverom, nytt vaskerom og kjellerstue. Gleder meg til det er ferdig og vi kan bruke huset fullt ut.

des 252012
 

Julen betyr for meg familietid, og det har vi virkelig fått kjenne på disse to dagene. Jeg har kost meg ihjel, og jeg er så glad i familien min.
I går var vi 13 stykk her hjemme. Ingen gikk tomme i magen hjem, og pakkene var en ren fornøyelse for store og små.

En liten titt fra årets julebord..
Mesteparten av pynten er kjøpt på Kremmerhuset og Feel.
Til «snø» brukte jeg 3 kg sukker, og det gjorde seg virkelig for å få litt stemning på bordet.

Kokken selv. Maten smakte nydelig!

Vi fikk besøk av Nissen. Det var svigerfar som hadde kledd seg ut, noe Ida Emilie skjønte ganske fort.

Ikke kravstore jenta. Pappa hadde pakket inn pølser og «Olli kjeks» til henne, noe hun ble kjempe glad for.
Jenta er veldig glad i pølser nemlig, og kjeksen har vi ett spesielt forhold til i familien.

Ingen tvil om at det var båten til Kaptein Sabeltann som slo ann i år.

Av tante sin fikk hun fullt Pippi kostyme. Det er Pippi for alle penga her hjemme om dagen, nemlig.

I dag er det 1.dag jul og vi var ute for å teste den nye Reimatec dressen hun fikk av oss.
Jeg sverger til Reima, og valgte ny dress fra dem ettersom jeg var så fornøyd med den hun hadde fra før. De er store og gode i størrelsen, holder på varmen, er slitesterk, puster bra og er vanntett. Midt i blinken for vårt bruk.

1. dag jul er samlingsdag for familien på pappa sin side. Da samles vi for å spise pinnekjøtt med tilbehør. Det har blitt en av årets høydepunkt for min del, og i dag var intet unntak. Hele familien var samlet hos onkel og tante, og pinnekjøttet smakte fortreffelig!

Nå er huset ryddet og Batman surrer på tv skjermen. Smågodtet står på bordet og jeg skal synke ned i sofaen sammen med mannen.
Ha en flott julekveld.

des 242012
 

Vil bare titte innom for å ønske dete alle en riktig god jul. Håper alle koser seg masse i dag, det skal hvertfall vi gjøre her hjemme. Ribba står i ovnen, bordet er dekt, en spent jente er i hundre og vi gleder oss til vår andre jul hjemme med familien.

GOD JUL <3

des 232012
 

Det er 23 Desember som betyr lille julaften. Det var ikke liv i huset før 10.00 i dag, og jeg skal virkelig ikke klage på det. Vi koste oss med frokost, film og lek før vi fikk besøk av fadderen til Ida Emilie som kom for å hilse på. Nå har vi akkurat kommet hjem fra byen, og snuppa tar en lur før vi skal videre på nissegrøt hos svigerinnen min.

Ha en flott kveld og kos dere masse;-)

des 222012
 

Endelig er huset på stell, juletreet er pyntet, klesvasken i sjakk og siste innkjøp til julaften unnagjort. Her i huset blir det full baluba, og jeg bare elsker juletiden som betyr masse familietid. Vi blir 13 stykk her på julaften, og i morgen skal jeg begynne på julebordet. Har veldig mange ideér i hodet, og nå gjelder det bare å se om jeg får til å fullføre de. Rødt julebord blir det hvertfall.

Vi tok inn juletreet i dag, og Ida Emilie syntes det var veldig gøy å pynte mens vi danset til julemusikk. I går var hun så heldig å fikk sove hos pappa. Der hadde de bakt pepperkaker og pyntet treet der også. Stas for ei lita jente!:)

Så, nå er vi klare for å lukke opp dørene for den store dagen. I morgen skal vi på julegrøt hos kusinen min. Åhh, som jeg elsker julen!