nov 292012
 

For å få noe annet å tenke på tok jeg med Ida Emilie og lillesøstern min på teater i dag. Vi var på premieren, og det slo ann stort hos både liten og stor;) Anbefaler virkelig dette teaterstykket til dere med barn.

Det blir desverre få oppdateringer om dagen. Livet ble snudd på hodet på tirsdag, og jeg trenger tid på å komme meg på beina igjen. Plutselig vil det komme innlegg, men akkuratt nå har jeg behov for en liten pause. Jeg kommer sterkere tilbake snart;-)

nov 272012
 

I dag hadde Ida Emilie time hos frisøren min Henriette.
Vi klipte bare tuppene, men godt å få fresha det opp litt.
Skal si det er ei jente som er stolt av de fine flettene hun fikk i håret da hun var ferdig!

Etter klippen hadde jeg lovet henne en is, og da er det bare å holde ord. Det blir nemlig ikke glemt;)

I barnehagen hadde de pyntet veggen med juletre, og Ida Emilie skulle ikke være noe dårligere her hjemme. Da var det frem med juletreet hennes og adventstake på barnerommet.

Mannen disket opp med kyllinggryte og levende lys, så nå er vi mette alle sammen. Straks skal vi en tur til pappa mens Bjørn Vidar skal på møte. Ha en fortsatt flott dag;-)

nov 262012
 

I dag var det tid for ny svangerskapskontroll. Alt stod bra til, og magen er litt over gjennomsnitt.
Endelig har vekten begynt å gå riktig vei, nemlig oppover og jeg har nå klart å legge på meg 4 kg sålangt i svangerskapet.
I forrige svangerskap la jeg på meg hele 21 kg totalt, men det tror jeg ikke at jeg skal rekke denne gangen heldigvis. Hjertelyden lå på 143. Jeg er i dag 23+5 dager på vei.

Nå ser det ut til at omgangssyke endelig er ferdig i dette huset. Ida Emilie begynte på onsdag, var i fin form igjen på fredag men lørdag morgen kastet hun opp igjen. Etter hun kastet opp på lørdag har hun vært i hundre, og både store og små merker at det er lenge å holde seg innendørs fra onsdag til søndag uten utelek. I dag er hun tilbake i barnehagen, og hverdagen har begynt igjen. Mannen ble også syk, men er på bedringens vei nå. Jeg selv slapp unna med litt kvalme men ingen oppkast, så jeg tror jeg var veldig heldig denne gangen.

Jeg og Bjørn Vidar har akuratt kommet inn døra etter å spist lunsj ute, og handlet litt. Nå skal støvkluten taes i bruk for den store julerengjøringen, eller hvertfall begynnende julerengjøring. Siden bekkenet mitt ikke er så veldig med meg om dagen må jeg ta det over flere dager, men i mål kommer vi!;-)

Fineste mannen min.

nov 242012
 

Jada, jeg vet jeg er treig. Som noen av dere vet kjøpte vi ny spisestue da jeg var på damenes aften på Bohus.
Spisestuen heter York, og vi var så heldige å få 20% på både bord og stoler den kvelden. Det er plass til 12 personer rundt bodet.
Til vanlig ligger det en superflott og praktisk voksduk på bordet, slik at det ikke kommer merker på det. Derfor er det ingen pynt på det akkuratt nå. Kjekt når man har barn i huset!
Stolene er egentlig ikke de vi skulle ha, men etter litt fornuft valgte vi å beholde de ettersom de har avtagbare og vaskbare trekk. Det blir billigere å skifte ut trekkene enn en stol til 1699 kr.
Bildene er tatt med Ipad, så beklager den dårlige kvaliteten.

Jeg er superfornøyd med spisestuen, og gleder meg til å pynte den opp litt nå som julen nærmer seg 😉

Sykdom herjer for fult her i huset enda og jeg har mye å tenke på for tiden. Både mannen og Ida Emilie er syke, mens jeg prøver å pleie de begge så godt jeg kan.

Ha en fortsatt flott helg, så snakkes vi;-)

nov 222012
 

Nå kan jeg ønske omgangssyke velkommen i hus, og jeg håper den forsvinner like fort som den kom.

Natten har vært preget av lite søvn og mye oppkast. Stakkar liten, skulle så gjerne byttet plass med henne. Heldigvis pleier ikke dette å vare så lenge, så jeg krysser alt jeg har for at hun blir fort frisk. Hun skulle egentlig sovet hos mamma i dag, bakt og vært på julegateåpning med dem. Så kjedelig at det skjer akkuratt nå!

Vi får ta tiden til hjelp, og håpe det holder seg i magen nå. Heldigvis blir mannen hjemme fra jobb, for i går fikk jeg virkelig kjørt meg her med både vaskeklut, oppkast og Ida Emilie som var helt fortvilet. Det var slettes ikke noe morsomt.

Lille syke prinsessa vår.. Heldigvis ved godt mot mellom slagene:-)

nov 202012
 

Åhh, jeg har null blogglyst for tiden. Føler egentlig jeg sitter å skriver til meg selv, så det er derfor det er få oppdateringer.

De to siste dagene har jeg slitt mye med kynnere, særlig når kvelden kommer. Jeg må rett og slett ta meg sammen og ligge flatt i sofaen eller senga. Det er jo ganske vanlig, så jeg får bare ta det med ro. Lovte dere bilde av den nye spisestua i dag, men nå orker jeg ikke annet enn å gå å legge meg. Bilde kommer på torsdag!;)

God natt.

nov 172012
 

Lysvasken i størrelse 50/56 henger nå på tørk, og i morgen skal maskinen få kjørt seg med enda en vask med det mørke. Godt å ha ting ferdig, siden man ikke vet hvordan bekkenet fungerer resten av svangerskapet 😉

Må innrømme at jeg felte en tåre og to når jeg så de gamle klærne til Ida Emilie. At hun har vært så liten er nesten ikke til å tro. Nå har vi ei jente på 2 år og 8 måneder som absolutt ikke er liten lenger. Nå er hun selvstendig, har egne meninger og skal bli storesøster. Hun gir oss så utrolig mye glede for tiden med alt hun både sier og gjør.

Istad lå vi i sengen å hørte på lillebror i magen. Hun er så utrolig god mot han allerede og både nusser, stryker, snakker og koser magen. Det varmer ett glad mamma og pappa hjerte!

nov 162012
 

I dag har jeg brukt dagen på å pakke inn alle gavene til pakkekalenderen til Ida Emilie. Det tar jaggu meg tid å pakke inn 24 smågaver.. Har veldig lyst til å henge den opp med en gang, men for Ida Emilie sin skyld er det vell best å vente til 1 Desember;-)Her kan dere se hvordan pakkekalenderen så ut i fjor.
Den er fra Kremmerhuset, og jeg rett og slett elsker den!
Jeg har to av den, for jeg kjøpte en på salg etter julen i fjor. Det angrer jeg ikke på nå, siden vi venter en liten en til.
I år valgte jeg rødt papir med Mikke Mus motiv på (fra Disney), siden julen her hjemme i år blir rød til en forandring og ikke bare hvit og sølv. Litt tradisjoner må man ha..

24 pakker er pakket inn, og jeg har enda 24 igjen å pakke. I år skal nemlig mannen få pakkekalender også.

nov 152012
 

Her i huset er det kjempe gøy å bake for tiden. Hadde det vært opp til Ida Emilie hadde vi nemlig bakt hver eneste dag. I går så jeg de hadde fått inn ferdiglaget pepperkakedeig på Rema, og jeg tenkte det var kjekt istedenfor å kline med mel og alt hver eneste gang. Ida Emilie var kjempe glad da hun fikk bruke den i dag.

Ingen tvil om at vi rekker å bake 7 forskjellig kaker til jul hvertfall;-)