okt 312012
 

De første ukene gikk kjempe sakte, men nå tenker jeg ikke over dem engang. I dag er jeg i uke 20, og halvveis i svangerskapet.
Sist rakk jeg bare å komme til uke 39, kanskje jeg rekker 40 denne gangen?;)

Ida Emilie gleder seg til å bli storesøster;)

I dag skal vi til ett vennepar som har en liten søt babygutt. Blir nok ikke mindre babysyk av å dra dit vil jeg tro;-)

Ha en fin dag, dere!

okt 302012
 

Min lille prinsesse, det beste som noen gang har hendt meg.

I dag hadde hun lesestund for dukken sin og jeg fikk knipset dette herlige bildet. Jeg er helt forelsket….!

okt 282012
 

Jeg har som alle andre gravide boken om svangerskapet uke-til-uke fra Go`boken. Hver uke skriver jeg ned ting i denne boken. Ekstra morsomt nå er å sammenligne med boken jeg hadde med Ida Emilie. Jeg har tidligere laget ett innlegg om boken jeg lagde til henne HER hvis dere vil se på den (det er en video).
Sammenlignet med forrige svangerskap tar jeg vare på alle ultralyd bilder, magebilder og ordene fra uke-til-uke boken, og nå er jeg klar til å begynne på boken til lillegutt som befinner seg i magen.
Utrolig gøy å ha i ettertid, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg lagde Ida Emilie sin nå som jeg ser hvor mye glede hun har av den.


Albumet, klistremerkene og sidearkene er kjøpt på Nille.
Jeg skal på ingen måte skryte på meg at det blir noe scrapbook album, mer ett klipp og lim 😉

okt 282012
 

I går skrev jeg her at jeg skulle være med mamma, men jeg ante ikke hvor og hva vi skulle. Jeg hadde ingen aning om at en hel dag på Spa gikk meg imøte. Jeg gikk nemlig full massasje, full hudpleie og fotpleie. Jeg som vanligvis ikke liker å vifte med tærne har god grunn til det nå.

Det var utrolig deilig å koble ut alt annet og bli tatt godt hånd om på Velvet Spa på Quality Hotel. Anbefaler virkelig det stedet!

Etter 4 timer på Spa avsluttet vi dagen på China Plaza med forrett, hovedrett og dessert.


I dag skal vi pakke tursekken for skogstur og grilling på Hvaler. Kakao, pølser, kjeks og mye annet godt. Dette blir en flott dag!;-)

okt 272012
 

Hei og god morgen!

I dag er dagen kommet hvor mamma skal ha med meg på noe jeg ikke vet hva er. Jeg aaaner ikke hva vi skal. Selv liker jeg og planlegge dagene selv, men er veldig spent på hva mamma finner på i dag. Jeg fikk beskjed om å komme som jeg er?! Vell, det blir helt sikkert en koselig mor-datter dag:-) Før dagen begynner helt skal jeg kose litt med lillesnupp, spise frokost og rydde litt her hjemme.

Ha en fin lørdag!;-)

To trøtte morratryner klare for en ny dag.

okt 262012
 

Jeg har ett lass av klær etter Ida Emilie på loftet. I går la jeg bort størrelse 92, og i samme vendingen tok jeg ned størrelse 50/56. Nå har jeg sortert ut alt det nøytrale som gutten vår kan bruke etter Ida Emilie, og jeg sier meg fornøyd med dagens fangst av arveklær fra storesøster. Nå skal klærne vaskes, tørkes og brettes. Det skal komme på plass noe blått i kommoden hans også, men det haster ikke enda:-)

okt 242012
 

EN GUTT! Alt stod bra til, og det var heldigvis ingen feil med gutten vår. Tenk at Ida Emilie skal få en bror da, det hadde jeg ikke trodd selvom magefølelsen min sa det. Alle de andre «testene» jeg tok viste seg da å være feil, siden de viste jente alle sammen.

Både jeg og Bjørn Vidar så at det var en gutt før jordmoren sa det, men vi begynte å gråte av glede begge to da jordmoren bekreftet det for oss.

For å feire gutten i magen lagde jeg cupcakes;-)

Nå står mannen å skrur opp ny spisestue mens jeg skal vaske badet og kose meg med litt smoothie.

okt 232012
 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Damenes Aften på Bohus i Fredrikstad og jeg smilte godt da jeg gikk ut derifra. Kjøpte nemlig ny spisestue og vi skal hente den allerede imorgen!;-) Fikk 20%, så da var det jo bare å slå til. Tore fra Homsepatruljen holdt foredrag og det var velkomstdrikk og mat. Skal definitivt tilbake neste år også.

Nå skal jeg lese litt før jeg kaster hodet på puta og prøve å sove litt. Imorgen skal vi på ultralyd før vi skal hente spisestuen og feire FN dagen i barnehagen til Ida Emilie;)

okt 232012
 

1. Har du tenkt til å ta 3D ultralyd denne gangen også?
– Har veldig lyst, men ingenting er bestemt enda.

2. Har dere funnet jente/guttenavn som dere er enig i? Dersom det er en gutt i magen, blir det navnet Thorbjørn?
– Vi har ikke diskutert navn noe særlig ettersom vi ikke vet hva det er enda. Vi har såklart noen favoritter men det går jeg ikke ut med her før babyen evnt er født. Thorbjørn er ett navn Ida Emilie sier til magen, og det har såklart gjort at jeg har knyttet meg til navnet, men om det blir det eller ett annet navn er uvisst om det er gutt.

3. Har Ida Emilie sluttet med bleie? Evnt når/hvordan går det?
– Nei, hun har ikke sluttet med bleie. Vi prøvde i sommer, men hun var absolutt ikke klar for det da. Hun må være klar selv, og det nyttet ikke at vi pusher på når hun selv ikke vil enda.

4. Hvor lenge jobbet du i barnehagen? Har du jobbet noe etter det?
– Jeg jobbet der nesten ett år, og har ikke jobbet noe etter det.

5. Hvilke andre blogger leser du, og kommenterer du mye?
– Jeg har min faste liste som jeg går igjennom hver dag. Kan lage ett eget innlegg på det. Desverre er jeg ikke flink til å kommentere noe særlig, men når jeg gjør det, gjør jeg det med mening og ikke for reklamering slik som det er her avogtil.

6. Hva driver du med nå om dagene som du bare går hjemme?
– Vell, når man ikke får lov av legen å jobbe er det ikke stort annet å gjøre enn å ta vare på helsa frem til fødsel. Når man har hus er det alltid noe å puzzle med, og jeg har ingen problemer med å få dagene til å gå.

7. Vil du fortsatt utdanne deg frisør?
– Ja, det vil jeg.

8. Hvor lenge skal du ha permisjon?
– Har ikke tatt noe endelig beslutning enda, men det ser ut som 80%.

9. Har du opparbeidet deg rett til foreldrepenger?
– Ja, det har jeg heldigvis gjort.

10. Hva skal barnet hete?
– Det vet vi ikke enda.

11. Hva skal du gjøre etter permisjonstiden?
– Jeg håper jeg er ute i jobb igjen.

okt 222012
 

Om to dager er det endelig tid for ordinær UL for oss. Dette har vi sett frem til i flere uker, og siden jordmor sa hun kunne se kjønn på sist UL regner jeg ikke med at det blir noe problem å finne det ut på onsdag om ikke babyen skulle krysse beina. Om den gjør det blir det en privat.

Hva tror dere at vi får denne gangen? Gutt eller jente?

– Magefølelsen vår sier gutt.
– Innerst inne tror jeg det er en jente.
– Hjerteslagene ligger på 143.
– Plumbotesten viste jente.
– Drømmene mine tyder jente.
– Det kinesiske fødekartet viser jente, og det stemte med Ida Emilie.
– Jeg var mer kvalm i dette svangerskapet og kastet opp mer.
– Jeg har ikke like mye halsbrann denne gangen.

Så, hva tror du?;)

Så spørsmålet alle spør om: HVA HÅPER DU DET ER?
-Jeg håper på et friskt og velfungerende barn. Om det er gutt eller jente kunne nemlig ikke brydd meg mindre. Uansett er det hjertelig velkommen.