sept 302012
 

Ida Emilie gløttet ikke på øynene før klokken viste 10.05 i dag, og det var ikke ho mor lei seg for.

Nå har vi spist frokost og koser oss med Pippi på Ipadden. Etterpå får vi besøk av pappa og de, så skal vi se mannen spille fotballkamp om det ikke begynner å regne ute.

Ha en fin dag!;-)

sept 282012
 

I dag har jeg og mannen fått høre hjerteslag på 143 slag i minuttet. Alt annet var fint på kontrollen og magen min ligger litt over gjennomsnittet fordi jeg er 2.gangs. Jeg kjenner bevegelser hver dag, og jeg gleder meg masse til mannen også kan kjenne det på utsiden. Bekkenet mitt er fortsatt trøblete, og det vil nok vare ut dette svangerskapet også. Heldigvis har jeg en mann som er snill som hjelper meg.

Jeg er litt glad for at magen har poppet ut nå. Før den gjorde det følte jeg meg som en oppblåst hval:-)

sept 272012
 

Borte bra, men hjemme ALLER best. Det var helt sinnsykt godt å ligge i egen seng da vi kom hjem på natten i dag. Vi sov alle sammen på flyturen, og sloknet med en gang i sengen da vi kom hjem. Ida Emilie sov helt til 14.00. I morgen skal jeg legge over bildene fra kamera, så kanskje det kommer litt flere bilder fra turen etterhvert.

I dag har jeg vært på svangerskapskontroll hos legen, og i morgen skal jeg til min kjære jordmor igjen. Fikk høre hjerteslagene i dag, og så sentimental som jeg er trillet tårene. Skal oppdatere dere litt mer i morgen. Nå skal jeg legge hodet på puta og hyre inn Jon Blund. God natt;-)

sept 252012
 

Ingen tvil om at vi koser oss her i Tyrkia. Bading, sol, shopping og kos. Imorgen går flyet hjem igjen, men heldigvis ikke før på natten så vi får hele dagen her imorgen også;-) Har hørt det blåser, regner og er skikkelig surt hjemme. Her er det 30+++ og vi har hatt sol hver dag. Varmen skal nytes til siste sekund.

I kveld blir det mer shopping, for en god natt søvn og bading imorgen. Ida Emilie er i storform og koser seg glugg ihjel.

sept 172012
 

Vi var veldig fast bestemt på at Ida Emilie ikke skulle være blandt de som fikk vite om graviditeten sist. Hun var faktisk den første vi sa det til, og hun fikk gleden av å bringe nyheten om at hun skulle bli storesøster videre til besteforeldre.

Da vi kom hjem fra ferie i sommer bestilte jeg denne boken til henne. Hun leser den hver dag, og syntes det er spennende å se hvordan babyen har det inne i magen.

Ida Emilie har stor forståelse for at mamma har baby i magen sin, og sier at hun skal hjelpe til med bleieskift osv. Veldig greit å kunne forberede henne på det i en god stund før det skjer syntes jeg,, 😉

sept 162012
 

Når man finner tilbake til de gamle gravid klærne fra forrige svangerskap! Åhh, dette er jo som å være på storshopping, bare på sitt eget loft.

Magen begynner å ta plass under klærne allerede. Det er vell typisk 2.gangs?;) LYKKE!

Nå skal jeg pakke ned noen av de vanlige klærne så de gamle skattene får plass i kommoden igjen. Herregud, det skal ikke mye til for å gjøre ett kvinnfolk lykkelig!:-)

sept 152012
 

Mannen skulle smøre membran på badet vi bygger før han dro på jobb og Ida Emilie ville hjelpe pappa’n sin. Dere kan jo tenke hvordan hun så ut når de var ferdig;-)

Når vi kommer hjem fra Tyrkia skal flisene opp, og da begynner jeg å se lyset i tunellen. Gleder meg til å pynte opp når det er ferdig:-)

sept 152012
 

God morgen alle sammen!

Da var lørdagen kommet, og vi har allerede vært i butikken å kjøpt ferskt brød, spist frokost og kost oss med Kaptein Sabeltann. Senere i dag skal vi hente lillesøster som skal overnatte til imorgen og en tur til byen for å ordne litt småting til vi reiser til Tyrkia om noen dager.

Ønsker dere en flott dag;-)

sept 132012
 

I år som i fjor har vi benyttet oss av dette geniale tilbudet på Skoringen, ta 2 betal for 1. Fra torsdag (i dag) til lørdag har de dette tilbudet. Vi har nå to par flotte vinterstøvler til Ida Emilie klare til bruk når kong vinter melder sin ankomst. Det har allerede begynt å bli guffent og kaldt ute, så veldig deilig å ha skotøyet klart.

Vi endte i år opp med ett par fra Skofus, og ett fra Viking. Viking skoene har jeg lagt min elsk på fra første stund, og Skofus skoen kommer til å være en flott overganssko før den harde vinteren setter til. Viking skoen tok jeg i en størrelse større enn hun bruker nå, slik at den holder gjennom hele sesongen.
Løp å kjøp!:-)