aug 302012
 

Oppe i alt stresset er det viktig å ta vare på seg selv.

I dag har jeg vært hos frisøren for klipping, farging, farging av bryn og vipper samt napping.

Deilig å få farget etterveksten. Når min frisør vasker håret mitt masserer hun meg alltid i hodet, og det er virkelig til å sovne av. Lever lenge på den!

Etter frisøren hentet jeg snuppa i barnehagen. Vi har kost oss med fiskemiddag og ser litt på barnetv nå før vi skal en tur i butikken. Mannen i huset har bursdag i morgen og da må det bakes;-)

aug 232012
 

Hei på dere.

Nå er klokken litt over 12 og jeg har rekt mye i dag allerede. Hengt opp to vask ute i sola, hatt besøk av stemamman min, kost meg med Ida Emilie på morgningen og fått i meg frokost før jeg nå skal kaste meg i dusjen.

I ettermiddag drar vi på Løkholmen i Sverige og skal bli over til lørdag. Mamma er i Tyrkia og vi skal låne campingvogna dems der ute for å se om campinglivet er noe for oss. Vi har nemlig solgt båten vår nå, og vurderer å kjøpe campingvogn i steden med fast plass. Ida Emilie elsker å være der ute, så det et nok oss det heller står på.

Snart kommer mannen hjem fra jobb og jeg skal pakke litt før jeg henter sjefen i barnehagen. Ønsker dere en fantastisk dag!:)

aug 212012
 

Disse kjøpte jeg i fjor til Ida Emilie også. Nå er de på tilbud igjen på Coop OBS til bare 199 kroner, og jeg lover de er verdt hver eneste krone. Produsenter sier de skal tåle helt ned mot 25 minus grader og de kan vaskes i maskinen. Kjempe kjekke til barnehage bruk når kulden melder seg..

Løp å kjøp:-)

Coop OBS har også tilbud på fleece sett og ull fra Janus nå.

aug 202012
 

Nå er vi igang. Det har stått litt stille her hjemme, men i dag ble mannen ferdig å sette opp nye gips plater på veggene. Gleder meg til nytt bad, det blir deilig;-)

Etter vi bygde på huset lagde vi nytt kjøkken i nye delen av huset, og dette rommet har stått tomt siden det. Vi får nå to bad, men dette blir hovedbadet.

Nye fliser, boblebad, ny innredning++… Å som jeg gleder meg!

aug 172012
 

Man kan virkelig ikke skryte av denne norske sommeren, som alle andre sommere her i landet. I dag bestilte vi tur til Tyrkia, nærmere bestemt Side. Vi drar om bare noen uker, og jeg gleder meg som en liten unge på julaften. Ida Emilie gleder seg stort til å bade masse sier hun:-) Det er ett fire stjerners hotell med All Inclusive.

Blir ikke feil å dra hit:)

aug 132012
 

Nå tar jeg en bloggpause. Vet ikke hvor lenge, men jeg vil gjerne ha orden på denne siden før jeg fortsetter. Kan hende det kommer noen innlegg innimellom, men langt ifra daglige oppdateringer. Mistet lysten rett og slett. Nå må jeg bare bestemme meg for om jeg skal ha pause, eller slette siden helt.

Line.

aug 082012
 

Nå har jeg hentet supersnuppa i barnehagen. Selvom jeg ikke er i form lyser hun virkelig opp dagen. Deilig følelse!:)

Nå har vi akkurat spist litt tomat suppe, og snart skal vi gjøre oss klar til bursdag. Først koser vi oss med litt Mikke Mus på tv :-)