jul 282012
 

I dag har verken jeg eller mannen gjort noe fornuftig. Vi har fortsatt barnefri, og dagen har gått med til sofasliting og OL titting. Deilig å slappe heeelt av, men det skal bli godt å få turbolaila tilbake i huset i morgen også;)

Jeg skal straks henge opp noen klær om kroppen tillater det, den er nemlig ikke helt venn med meg om dagen.

jul 272012
 

Herlighet som dagene flyr avsted! Ferien er over om bare 2 dager, og jeg syntes det ikke er lenge siden den begynte. Uansett har vi hatt en utrolig flott sommer sammen alle tre, og jeg gleder meg allerede til neste år. Denne uken har vi vært på både sirkus, teater og Allsang på grensen som går på tv2.

Onsdag var det innspilling, været var supert og alle koste seg.

Møtte på Petter Pilgaard i Halden:-)

Ida Emilie og min lillesøster på scenen.

Tulle jenta på vei hjem:)

Nå er Ida Emilie hentet og skal være på campingen med mamma frem til Søndag. Jeg og mannen skal på kino senere i kveld etter vi har spist deilig mat;-) Ha en fortsatt flott kveld.

jul 242012
 

Jada, her er vi konmet i den alderen hvor det er helt supert og pynte seg med smykker, armebånd, ringer og kjoler. Nå i det siste har Ida Emilie mast om å få hull i ørene og jeg sier klart NEI til dette. Det fordi jeg syntes ikke det hører hjemme før de selv er så store at de vet hva det dreier seg om, det kan sette seg verk og selvfølgelig fordi øret enda ikke er ferdig grodd. Det er søtt: JA, men det finnes virkelig alternativer… Klistremerker eller slike klips øredobber brukes her i huset. Ida Emilie er storfornøyd med det. Hun er en liten jåle-jente som har neglelakk på neglene, men hull i ørene må hun bare pent vente med:-)

Ser for meg at hun kanskje kan få når hun er 8 år tidligst?..

Bare husker med meg selv. Jeg var 7 år og det endte med bare ETT hull i øret fordi jeg syntes det gjorde så fryktelig vondt….

Hva syntes dere om de som tar hull i ørene på de små fordi det er «søtt»? Jeg mener, er ikke ungen søt nok som den er uten disse hullene?

jul 212012
 

God kveld…

Nå har jeg og mannen akkuratt lagt til på Singleøy. Jeg sitter på fjellet og nyter sola mens Bjørn Vidar tar seg ett bad….jeg foretrekker heller å være landkrabbe. Med en iskald zingo og lukten av grill er det ikke så værst her skal jeg si dere;)

Dette kan være vår siste båttur, hvertfall med denne båten. Vi har lagt den ut for salg og på Tirsdag kommer det en for å titte på den. Litt vemodig, men siden vi ikke har tid til å bruke den så mye som vi ønsker er det vell likegreit. Kjøpe?;) Se her for mer info: http://www.finn.no/finn/boat/used/object?finnkode=36090607

jul 172012
 

God morgen alle sammen!

I dag startet ikke dagen før 10.15 her i huset og jeg må si det er veldig deilig i ferien at Ida Emilie sover så lenge;-) Straks skal vi en tur til Sverige for å friske opp kjøleskapet vårt. Ha en super dag!

jul 152012
 

Nå er vi hjemme igjen etter en fantastisk ferie på Hellesøy utenfor Bergen. Jeg og Ida Emilie tok fly hjem, mens mannen fortsatt er på vei hjem i bil. Utrolig deilig å slippe all bil kjøringen hjem.

Ida Emilie syntes det var stas å ta fly, heldigvis.;-)

jul 132012
 

I dag fikk vi endelig truffet hverandre. Må si det var litt «rart» å treffe Camilla og Thea Emilie når jeg har lest så mye om de og fulgt henne gjennom graviditeten hele veien. Vell, de er tvers igjennom gode begge to, og det var veldig morsomt å treffe de mens vi er på ferie her. 😉 Her er bloggen til Camilla: (http://andreassencamilla1.blogg.no/)

Ida Emilie har ikke snakket om noe annet enn Thea Emilie siden vi traff dem, og hun syntes det var veldig morro at de nesten het det samme. Hehe;)

jul 122012
 

I dag bestilte vi fly biletter hjem på søndag. Oppover kjørte vi på to dager, men på lørdag har jeg bursdag og lite lyst til å tilbringe dagen i en bil. Søndag tar jeg og Ida Emilie fly hjem, så slipper vi å kjøre i 10 timer hjemover;) Deilig med en reise på 50 minutter i luften. Ida Emilie gleder seg til å fly, mens jeg har aldri flydd sånn alene uten mannen. Det går vell på ett vis;)

Ellers koser vi oss gløgg ihjel her. I går fikk vi MASSE fisk. Tuller ikke når jeg sier at vi dro opp over 100 sei på en time. Det var helt rått. Jeg elsker fisking på vestlandet. Synd det bare er 4 dager igjen nå.