jun 302012
 

Ikke mindre enn 13 pakker venter på meg fra Ebay nå. Hva det er sier jeg ikke enda, men vi har ett lite prosjekt på gang her hjemme nå. Utrolig spennende og se hva dette vil føre til. Mer sier jeg ikke:-)

Nysgjerrig?:)

jun 282012
 

For en fantastisk dag! Vi har fått ordnet ute i hagen, og Ida Emilie har vært i skikkelig godt humør i hele dag.
Da hun kom hjem fra barnehagen hadde hun ikke tid til å si «hei» til pappa’n sin engang, før hun var på vei ned på trampolinen.
Denne trampolinen var virkelig verdt sine kroner når jeg ser hvor mye det gleder henne.

I morgen skal jeg etterfylle neglene mine. De har vokst siden bryllupet vårt, og de er slettes ikke pene lenger. Ida Emilie skal til pappa i morgen som er på Hvaler. De skal kose seg i campingvogna sammen med stemamman min og min lillesøster. Da vet jeg hun kommer til å kose seg 😉

Selv får vi besøk i morgen. Grilling står på planen, så jeg ber til høyere makter om at sola titter frem på himmelen.
På yr.no er det desverre meldt det helt motsatte nemlig..
Nå skal jeg kaste hodet på puta og lade opp til morgendagen. Ha en flott kveld.

jun 262012
 

I skrivende stund er jeg akkurat ferdig med å vaske huset. Deilig når man er ferdig, men kjedelig når man holder på og har stort hus;) Nå har jeg satt meg ut på verandaen og nyter sola. Vi kjøpte paveljong her om dagen, og det er jaggu koselig å sitte her. Kompakte puter, pledd og levende lys. Nå mangler det bare noen nye blomster, så er det klart for sommer på verandaen også.

Har jeg vist dere det «nye» lysfatet på sjenken? Tror ikke det.. Fatet er fra Halvor Bakke (en stund siden jeg kjøpte det men har ikke brukt det før nå), lysestakene er fra Nille, lyslyktene fra Villa Paprika og pynten er faktisk julepynt.

Englene og etasjefatet er fra Perfect Home (bryllupsgave).

jun 242012
 

Ida Emilie ville overnatte hos svigers, og da benyttet vi oss muligheten ved å dra på sjøen. Nå har vi akkurat våknet, og det er slettes ikke værst å våkne til bølgesvulp og sjølukt. Snart er det frokost før vi setter kursen hjemover til prinsessa vår.

Toso er undervurdert. Igår smakte det med grillmat og noe godt i glasset:)

jun 212012
 

År med planlegging, og SVOSJ – så er dagen over. Vi kunne ikke fått en bedre dag, og nå skal jeg prøve å skrive litt om den i korte trekk. Jeg er sikker på at jeg kunne skrevet en hel bok om denne dagen, men det har jeg ikke tid til.

Fredag fikk jeg nøklene til lokalet. Vi hadde festen på Musikkhuset på Greåker. Ypperlig lokale til å ha bryllup. Der har de blandt annet kjøkken, møterom, bar, sittegrupper, garderobe og mye mer. Plassen var hvertfall perfekt for vårt bryllup. Vi pyntet og gjorde alt klart til lørdagen.

Min forlover Yvonne sov hos meg fra fredag til lørdag, og på lørdag var det tidlig opp for å starte dagen med en dusj og nystekte baguetter.
Jeg merket fortsatt ingen nerver i kroppen. Vi var hos frisøren min Henriette som driver Studio HK på Lande.

Da klokken nærmet seg 13.00 var det på med kjole, og siste finish med make-up før vår Toastmaster Lars skulle hente oss.
Nå kommer det morsomste…..
Inn i bilen, satt seg godt tilrette, passet på at hele kjolen var på plass og Lars vrir om nøkkelen. Bilen starter ikke! Det var nå 20 minutter til vielsen startet, og der stod vi uten strøm på bryllupsbilen. Det værste er at jeg har drømt at dette skulle skje, så nå tror jeg at jeg burde levere inn en lotto kupong også.
Ut fra frisørsalongen kom det en kunde ut og sa at hun kunne kjøre oss. Min reddende engel! Jeg har takket henne i ettertid med blomster og to Roxette konsert billetter, og hun var ganske så tårevåt i øynene da jeg kom med dette til henne i går. Hun kastet seg inn i bilen, og hun var ikke ferdig i frisørstolen engang!

Vi rakk vielsen, og kirkeklokkene begynte å ringe med en gang jeg ankom kirken. Jeg møtte pappa, min lillesøster og Ida Emilie på utsiden.
Pappa var allerede blank i øynene, mens jeg klarte å holde meg fortsatt. Alle blomstene var på plass hos både meg, pappa og brudepikene.
Så åpnet dørene seg…


Jeg elsker dette bildet, selvom det ser ut som vi har mageknip begge to 😉

Da dørene åpnet seg og jeg så at kriken var full vekket det alle følelser.
Jeg så mannen min stod å ventet, alle gjestene og en rørende pappa arm i arm. Litt av en opplevelse!
Vi fikk begge sagt JA, og vielsen ble veldig personlig med både solist, trompet og diktlesning.

Den fineste brudepiken i verden, vår egen lille Ida Emilie.


Med foreldre og svigerforeldre.

Etter vielsen dro vi i Hafslundparken for å møte fotografen. Jeg var ute etter bryllupsbilder utenom «det vanlige», og det tror jeg jaggu vi fikk til også.
Gleder meg masse til vi får bildene. Dere skal selvsagt få se de.

Da fotograferingen var ferdig kjørte vi ned til lokalet hvor alle gjestene ventet, og resten av kvelden/natten skulle tilbringes.
Utrolig mange flotte taler, sanger og ikke minst må jeg takke den flinke Toastmasteren vår.

Festen inneholdt masse bra musikk, fugledansen, kinesiske lykter.. og ja. Det kunne rett og slett ikke blitt bedre!!

Bjørn Vidar hadde booket oss inn på Quality hotell, og jeg var ikke lei å be.
Vi dro på hotellrommet ca 02.30, og da jeg måtte ta av meg kjolen min stod jeg med tårer i øynene. Jeg ville ikke ta den av, for den var så flott. Jeg følte meg som en prinsesse rett og slett. Etter at ca 60 hårspenner var ute la jeg hodet på puta. Skal jaggu si dere at vi sloknet fort begge to. Neste dag våknet jeg til morgengave. Som dere sikkert vet fikk jeg en splitter ny Ipad 3, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det har jeg ønsket meg så lenge, men hadde ingen aning om at det var det jeg skunne få i morgengave fra mannen min. Lykke!

Vi fikk frokost servert på rommet, deretter dro vi på spa avdelingen og slappet av i boblebadet. Herlighet så godt det var.

Vi sjekket ut fra hotellet nærmere 15.00 og dro ned på lokalet som allerede var ferdig ryddet. Møtte en strålende Ida Emilie som hadde overnattet hos Camilla og Richard. Hun lyste opp og man kunne virkelig se at hun hadde hatt det bra der.

Vi fikk masse gaver til bryllupet, og i går ryddet jeg alt på plass. Vi har nemlig hatt en sti med pappesker i stua frem til i går. Mye nytt ble plassert, og gammelt ble ryddet bort. Tenkte jeg kunne vise dere litt senere noen av gavene, men det tar jeg i ett eget innlegg.

Uansett vil vi takke for alle som var med å bidro til at denne dagen ble så bra, nesten synd man ikke kan spole tilbake tiden for å få oppleve den igjen 😉
Takk til foreldrene våre også, så har betalt bryllupet vårt. Uten dere hadde det ikke på langt nær vært så stort og flott!

(Ps: Som dere sikkert skjønner er dette bilder jeg har fått fra gjestene mine da jeg ikke fikk tatt bilder selv. Jeg har ikke vannmerket noe, men alle som har litt fornuft vet at kopiering er ulovelig 😉 )

-Bruden.

jun 202012
 

Herlighet, jeg tror ikke det har gått opp for meg helt enda. Nå er jeg gift med mannen jeg elsker.

Jeg lovte å skrive ett innlegg om bryllupet, og imorgen skal jeg ta meg tid til nettopp det. Dagene har gått i ett etter bryllupet, og jeg har ikke hatt ork til å slå på pc min. For vet dere hva mannen klinte til med som morgengave? En flunkende ny Ipad 3 til meg! Han er gal 😉

Vell, nå skal jeg slenge hodet på puta, så skal dere få ett bedre innlegg i morgen. God natt! 😉

jun 182012
 

Jeg har ikke mange bildene selv, men siden jeg har blitt tagger på Facebook kan jeg hvertfall vise dem;) Dagen var helt perfekt, og kunne ikke vært bedre. Skriver mer om bryllupet seinere, men tenkte å dele noen bilder nå ettersom dere spør om det.

jun 142012
 

Nå skal jeg straks dra for å hente brudekjolen min. Skal prøve den for aller siste gang før selve dagen på lørdag, og jeg håper virkelig den fortsatt sitter som ett skudd. Senere går turen til Rakkestad for å sette på negler, og i kveld må vi øve på vals og pakke alle tingene vi skal ha med i lokalet imorgen. Såe…. Ingen tid å miste. Hasta la vista;)