mai 312012
 

Shit så fort tiden har gått siden jeg fikk telefon fra Radio Prime om at jeg var trukket ut til å være med på KvinnSATSen.

Vi startet opp treningen i September, med personlig trener og spinning. Etter det har det bare gått slag i slag, og jeg skal innrømme at jeg har hatt liten tid til familie og venner mens dette har holdt på. Jeg gleder meg nesten litt til å få dette overstått på lørdag, så jeg kan senke skuldrene og fokusere på familie, venner og ikke minst bryllupet vårt om to uker. Jeg håper jeg slipper å komme med gips på armen eller krykker i bryllupet, så jeg får holde meg på sykkelen uten så mye knall og fall. Hvertfall prøve! På lørdag er det Hennesrittet på nesten 8 mil! I morgen skal jeg hente sykkelen jeg har fått sponset av Intersport fra service og ta en liten tur før jeg skal lade opp til lørdag. Målet mitt er å fullføre og komme meg over målstreken uansett tid.Nå gjelder det å se hva denne treningen har gjort med kroppen min, og om jeg holder ut 8 mil på sykkelen 😉

mai 302012
 

I dag skal vi i kirken for å ha møte med presten, planlegge vielsen og finne ut av hvordan jeg kan pynte i kirken.
Kan ikke fatte og begripe at det bare er 17 dager igjen 😉


(Kilde: weheartit)

Jeg har printet ut sanger, dikt og skrevet ferdig kirkeprogrammet.
Håper vi får det godkjent av presten i dag, slik at jeg kan begynne å renskrive dem.

Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg henter verdens beste snuppelure i barnehagen, etterfulgt av middag før kirkebesøket.
Ha en fortsatt flott dag! 😉

mai 262012
 

I dag tok vi en tur med båten før Bjørn Vidar måtte på jobb. Det var rett og slett herlig!!

Når vi kom hjem dro jeg og Ida Emilie til byen for å handle litt til imorgen. Turen går nemlig til Hvaler imorgen for å tilbringe tid på stranden og campingvogna med familie og venner.

mai 252012
 

Huset er ryddet og vasket, verandaen er spylt, klærne henger til tørk og det er tid for avslapping i rottinggruppen. Skal ikke så mye til i dette været altså;-) Verdens beste kjæreste, eple lemonade fra Kremmerhuset og jordbær. Herlig!;-)

mai 242012
 

Nå som været er så flott er det en gylden mulighet til å bli litt brun før bryllupet? Jeg nekter å gå i ett med kjolen hvertfall;-) Vell, sola er sterk og det er fort gjort å få skille. Jeg personlig syntes ikke det er noe vakkert med skille over skuldrene om man f.eks har tubekjole på den store dagen. I dag har vi satt ut båten, og jeg vet at sola er ekstra sterk ved vannet. Derfor tok jeg på meg noe som jeg kunne unngå så mye skille i..

Nå ligger båten på vannet, og det er nå sommeren virkelig har begynt for meg. Gleder meg til å tilbringe late dager på sjøen med familie og venner!;-)

mai 242012
 

Jeg er igang med ett nytt prosjekt til bryllupet. For en stund siden bestilte vi lavendelfarget roseblader på Ebay, som egentlig Ida Emilie skulle ha i blomsterkurven sin og kaste i midtgangen i kirken. Etter mye øving her hjemme på nettopp dette har jeg skjønt at det ikke kommer til å gå da hun er for opptatt med å ikke rote. Hun plukker de like fort opp igjen som hun kaster de på gulvet. «Mamma, vi må ikke rote sånn!» sier hun.

Siden jeg nå har disse rosebladende til overs fikk jeg en glimrende idé. Bjørn Vidar hadde en plate og skjærte ut ett hjerte til meg. Vi trakk hjertet med noe stoff jeg hadde liggende slik at platen ikke skal syntes. Stoffet kommer uansett ikke til å vises, men greit med en bakgrunn u samme farge uansett.

Nå skal jeg vente til limet tørker før jeg kan begynne å lime på rosebladene. Hva jeg skal bruke hjertet til gjenstår å se;-)

mai 222012
 

I dag skal jeg prøve kjolen min med alt tilbehør for siste gang før den store dagen.
Det er en stund siden jeg har prøvd den nå, og jeg håper jeg syntes den er like fin fortsatt. Skal vell mye til at jeg ikke syntes det..
Sist jeg prøvde den fikk jeg tårer i øynene, og da vet man vell at det er den riktige kjolen man har valgt. Hehe..

Nå skal jeg finne frem sko, undertøy og resten av tingene så jeg får kommet meg av gårde.

I dag kunne jeg forresten sende Ida Emilie i barnehagen med shorts, t-skjorte og sandaler. Elsker været ute, og får så mye mer energi.

Ha en flott dag! :-)

mai 212012
 

Imorgen kommer Svigermor for å hjelpe meg med bordplasseringen, men jeg har tyvstartet litt med å tegne opp skisse og plassert hovedbordet. Herlighet, så gira jeg er nå!;-)

Dette er som sagt bare en skisse, og ikke den som skal henge i lokalet. Jeg har skrevet navnene på post-it lapper. Det gjør det enkelt å flytte på de, istedenfor å pusse bort. Lurt?