apr 292012
 

Etter mange dager med regn kom det endelig en skikkelig vårdag. Vi ba familien Larsen hit på grilling, og jaggu fikk vi til en skogtur også. Vi så masse maur, hester, fant pinner og steiner. Akkurat slikt barn elsker. Vi hadde med oss 2 fornøyde jenter på tur 😉

Nå ligger både Ida Emilie og kjæresten å slapper av litt, og etterpå skal jeg slenge meg på sykkelen å få noen mil i beina i dette nydelige været. Ha en fortsatt flott dag!;-)

apr 222012
 

I går morges ble både jeg og kjæresten vekket av en gal gjeng. Det var tid for utdrikningslag for begge to.

Jeg startet dagen med geléshot til frokost. Det kom en fotograf for å ta forskjellige bilder av meg, pluss alle sammen. Jeg sa til forloveren min at det var viktig for meg at denne dagen ble dokumentert, og det ble den.

Vi spiste frokost, før vi skulle dra videre. Jeg hadde ingen anelse om hva som ville skje, men plutselig var vi alle sammen på magedans kurs. Herreguuuud så morro det var! Etter dette ble jeg plassert i en rundkjøring midt i byen med plakat og måtte drikke når bilene tutet. Det ble mye tuting for å si det sånn;)

Videre måtte jeg inn på kjøpe senteret å ha fremvisning av dansen jeg hadde lært. Utstyrt med ny plakat og cd spiller tok jeg utfordringen. Pengene jeg samlet inn skulle jeg bruke på meg selv, men jeg måtte prute på det jeg skulle ha. Tror dere jeg klarte det? Joda! Halv pris fikk jeg hos Narvesen med en nøkkelring på kjøpet! Hehe..

Etter dette bar turen videre til Hvaler for å nyte herlige timer på spa. Med frukt, champagne, basseng og massasje. Toppen! Jeg fikk behandling i en hel time fra topp til tå.

Da vi var ferdig der var det hjem til meg for grilling og fest. Guttene kom også, og det var superkoselig å samles alle på kvelden. Jeg hadde en kjempe flott dag med mine bestevenner, og det takker jeg min forlover for, Yvonne og alle som deltok. Kunne ikke hatt en bedre dag.

Jeg har ikke noen bilder selv enda, men dette fant jeg på Facebook;)

apr 172012
 

Åhh, jeg smiler bare ved tanken. Dette skal jeg definitivt ha i vårt bryllup.
Heldigvis bor vi bare 20 minutter fra svenskegrensen og alle vet jo at smågodt og godteri er mye billigere der enn i Norge. Jeg har samlet opp ulike krukker/skåler til å ha dette i også, og jeg skal se om jeg ikke klarer å samle sammen ett bilde av alle slik at dere får se de. Ser det ikke flott ut?
På samme bord skal også sjokolade fontenen vår stå.

I dag er jeg skikkelig dårlig form. Migrene og oppkast. Håper for gudsskyld jeg ikke smitter lillesnuppa i huset.
Dette har jeg virkelig ikke tid til…

apr 162012
 

Vi var heldigvis tidlig ute og fikk booket fotograf til bryllupet med en overkommelig pris. Jeg har faktisk fått priser fra 3800-26000 kroner! Denne dagen skjer kun en dag i mitt liv og er for de fleste jenter en stor drøm som går i oppfyllelse. Når det gjelder bryllupsbildene har jeg ikke lyst til å ha slike vanlige bilder som alle har, men litt utenom det vanlige. Har nå surfet litt på nettet og fant masse inspirasjon på weheartit.

Kanskje du har noen tips til meg?;)

apr 152012
 

Håper dere alle har hatt en flott søndag, og heldigvis er ikke dagen helt over enda.
Selv startet jeg dagen med morgenkos med snuppa, noen minutter i solariumet, en spinningtime, vært på graven til bestefar og en lang gåtur med Ida Emilie som nå sover godt i vognen sin. Nå skal jeg straks starte på middagen som blir fiskegrateng med poteter og grønnsaker. Nam!

Bloggen har blitt litt nedprioritert nå den siste tiden men håper det tar seg opp nå som vi går mot slutten av bryllupet. Jeg har faktisk noen innlegg på lur tid dere, men de siste dagene har jeg hatt andre ting å tenke på. Ta godt vare på de du er glad i, før det er for seint!

Ha en fortsatt flott søndag!

apr 132012
 

Har glemt å vise dere disse sløyfene jeg har kjøpt.
Jeg fant de på www.finn.no og de er i samme farge som brudekjolen min, Ivory.
Planen er å bruke de på benkene i kirken lengst fremme ved alteret.
De er akkuratt passe store, og jeg har 15 stykk av disse.

apr 122012
 

I dag var vi på kontroll på helse stasjonen. Vekten viser nå 11,7 og hun er 84 cm lang. Hun følger kurven sin helt perfekt!

Ellers fikk hun masse skryt under helsesjekken, ang språket hennes og ja.. det meste! Gjett om jeg er stolt da? Helsesøster sa hun ligger litt lengre fremme enn andre på hennes alder. Hvert barn er forskjellig, men det varmer i hjerterota når man får høre det;-)

apr 072012
 

I dag har vi ordnet ute i hagen, grillet og vår følelsen er virkelig på sin plass etter vi hang opp vimpelen i flaggstanga.
For en super dag det har vært ute i den friske luften! Nå sover vi nok ekstra godt i natt alle sammen 😉

I morgen skal vi på Leos Lekeland, ordne litt mer ute i hagen og videre i bursdag 😉
Nå kjenner jeg virkelig hvor godt det er å ha fri sammen med både Ida Emilie og Bjørn Vidar. Det er herlig!