feb 292012
 

I går bestilte jeg meg time for støping av negler til bryllupet. Det var godt jeg var tidlig ute, for det var allerede ganske booket. I tillegg til neglene vil jeg ha noen «diamanter» på ringefingeren. Jeg syntes det gjør mye 😉

feb 282012
 

Jeg skjønner nå at jeg må skaffe meg Iphone siden jeg har blitt sponset med deksler fra www.handelsportal.no .
Disse dekslene passer til Iphone 4G/4GS. Handelsportal har forresten fri frakt nå, så gå inn på linken å ta en titt.

Alt du trenger å gjøre er å si at du gjerne vil ha ett, og i såfall hvilket. Det ene ser ut som en kassett, mens den andre er med Ole Brumm. Jeg trekker ut 2 vinnere søndag 4 Mars.

feb 272012
 

O`du hellige helg! Denne helga har vi storkost oss.
Været har vært topp med sol og varmegrader. Bar bakke og skikkelig vår følelse.

I går startet vi dagen på Leos Lekeland sammen med Silje, Yvonne og Kenneth. Gjett om både store og små koste seg da?! Vi var der nesten i 3 timer og jeg skal si det var ei som sloknet rimelig fort i vogna si når vi gikk tur da vi kom hjem. Etter sovetid var det ut igjen for å leke. Man kan ikke sitte inne når det er så flott vær i helgene 😉

Ida Emilie gjemmer seg i ballrommet.

Gutta aker med jentene.

Selvom vi er på lekeland er det alltid tid for litt mammakos.

Jentene på sykkeltur.

Etter soveluren tok vi med oss dukkevognen til Ida Emilie ut for å trille. Hun syntes det var kjempe morro. Hun passet på at dukken ikke fikk sola i øynene, og hun sang «So ro…» for at dukken skulle sovne.

I dag skulle jeg vært på spinning, men siden jeg ventet besøk og ikke visste helt når holdt jeg meg hjemme. Har meldt meg på spinning i morgen isteden så da får jeg bare kjøre på. Har vært å handlet inn til Cupcakes baking. Lillemor blir jo snart 2 år og det er greit å øve seg litt på forhånd for å ikke servere noe som smaker dritt 😉 Vi skal ha både barneselskap og familieselskap, så litt forskjellige kaker blir det nok.
Har du noen tips til enkle kaker/annet godt til en 2 åring tar jeg det gjerne imot 😉

Nå skal jeg straks hente Ida Emilie i barnehagen, men først skal jeg brette litt klær. At en familie på tre kan ha så mye klær er meg ett stort spørsmål. Huff…

Jo, og forresten! Jeg fikk noen produkter i posten her om dagen som jeg tenkte at jeg kunne dele ut til dere lesere. Jeg lager en konkurranse på det, så følg med !

feb 222012
 

Det er ikke å stikke under en stol at vi har lyst på en liten lillebror eller lillesøster til Ida Emilie. Om underkant av en måned er Ida Emilie straks 2 år, og med tanke på aldersforskjellen tenker vi mye på dette. Vi vil ikke ha for tette, men heller ikke for mange år mellom de.

Ida Emilie begynner å bli selvstendig med mange ting nå. Hun har begynt å gå på do. Potte er nemlig for babyer nå, og det er bare doen som gjelder. Senest i stad sa hun til meg: «Mamma, Ida Emilie må tisse». Jeg setter henne på do, og hun tisser. Gjett om hun blir stolt?! Vi var to stolte jenter på badet skal jeg si dere. Jeg fikk også ros da jeg leverte henne i barnehagen i dag, for i går hadde hun sagt ifra at hun måtte tisse og hadde tisset på doen der. Det varmer meg langt inn i hjerterota 😉

Vell, tilbake til overskriften. En ny baby er under planlegging og vi gleder oss masse begge to.
Det vil nok bli en utfordring med 2 små i hus, men når andre klarer det skal vi også. 😉

Selvom jeg hadde bekkenløsning, bekkenlåsning og halsbrann i mitt forrige svangerskap gleder jeg med masse til å gå gravid igjen. Det å se magen vokse, kjenne liv, gå på kontroller, ultralyd og selveste fødselen får meg til å smile. Jeg er heldig som har en kjæreste som vil ha flere barn.

Selv var jeg 11 år da jeg ble storesøster, og jeg satte SÅ stor pris på det. En å kunne dele gleder og sorger med, og slippe å være alene. Vi har i dag også ett kjempe flott forhold til tross for 11 år mellom oss, og Ida Emilie er super glad i tanten sin!


Her var jeg 22 uker på vei med Ida Emilie..

Hva syntes dere er den «perfekte» aldersforskjellen på søsken?

feb 212012
 

Ida Emilie våknet litt tidligere enn vanlig i dag. Jeg ble møtt med "tittei mamma" og ett nuss på kinnet. Selvom klokken viste 07:12 kunne jeg ikke annet enn å dra på smilebåndet.

Vi stod opp, tulla litt på badet, kledde på oss og dro avgårde i barnehagen slik at hun skulle rekke frokost der. Hun spiser nemlig mye mer til frokost der enn hjemme. Da jeg kom hjem så jeg en episode av Hotel Cæsar, spiste frokost og ordnet litt med ønskelisten til bryllupet. Da kjæresten stod opp fikk vi bestemt inngangsmarsj til bryllupet, mens utgangsmarsjen sliter vi litt med. Tips?

Nå derimot sitter vi i solsteken på Ford i Halden. Vi skal dra for å finne dress til bryllupet når vi er ferdig her. Var veldig deilig å kunne slenge på seg vårjakken og conversa i dag. Blir det vår nå?;)

Jeg er glad det går mot sommer. Mye bra som skjer dette året:-)

feb 202012
 

I går var vi på bryllupsmesse på Grand Hotel for 3 gang. Det var nok også siste bryllupsmessen vi fikk med oss før vi selv står ved alteret. Var masse flott å se på, både brudekjoler, smoking, selskapskjoler , undertøy og tilbehør. Kaker, blomster, sko og vesker. Jeg hadde håpet å finne en tiara, men det klarte jeg ikke. Jeg tok veldig mange bilder, men for å ikke gjøre dette innlegget kjedelig med alle bildene legger jeg ut noen.

Bryllupsmessen fant sted på Grand Hotel i Oslo.

Vi fikk smake på disse deilige cupcakesene og herlige kaker.Det var ett utvalg med sko, smykker og tilbehør.

Roser er min favoritt. Spesielt hvite.

Så var det tid for visning. Brudekjoler, smoking, undertøy og selskapskjoler var noe av det vi fikk se.

Goodiebags er alltid morsomt 😉

Vi ble intervjuet av tv2. Av det 5 minutters lange intervjuet hvor jeg snakket kom spøken til
Bjørn Vidar med isteden. Det er vell slikt folk vil høre 😉

feb 182012
 

I dag var det bryllupsmesse her i byen. Ikke akkuratt den beste jeg har vært med på, og heller ikke så mye inspirasjon å hente der. Det var ett utvalg av kjoler der, men jeg dro ikke i en eneste brudekjole. Siden jeg har funnet kjole, vil jeg ikke titte for å forvirre meg selv. Brudepike kjole derimot fant vi.

Skoglund (bakeri) var den som imponerte meg mest. De hadde med lekre kaker og smaksprøver.
Jeg er hvertfall overbevist om at vår kake ikke bare skal være bløtkake.

Morsom, men ikke helt min type kake.

Bryllupssuiten på hotellet.

Ann Sofi og Eivind fra X-factor hadde mini konsert. Jeg huket tak i dem for en liten prat for å diskutere pris og muligheter. De var kjempe flinke, og en mini konsert fra dem hadde vært en kjempe gave til bryllupet vårt.

Brudepike kjolen. Ida Emilie skal prøve denne på tirsdag. Den er i samme farge som min kjole (Ivory), og gjett hva!? Den koster bare 599 kroner. Snill pris. Kragen på kjolen står opp, men denne vil jeg sy ned og pynte med litt perler. Det tror jeg ville vært fint.

I morgen går turen til Grand Hotel i Oslo sammen med kjæresten. Jeg regner med at dette er den siste bryllupsmessen jeg får med meg før vårt eget bryllup, så jeg skal suge til meg all inspirasjon. Gleder meg!