jan 312012
 

Jeg kan ikke huske sist jeg var så mye syk. Mandag morgen kjente jeg det i magen men likevell dro jeg på jobb. Jeg ble værre utover dagen og tilslutt måtte jeg dra hjem å legge meg. Jeg var svimmel, kvalm og hadde vondt i alle ledd. 3 timer seinere ringte de fra barnehagen til Ida Emilie og sa at ho hadde kastet opp også. I går spydde vi om hverandre og kjæresten fløy etter for å tørke opp og vaske. Hva skulle jeg gjort uten han?

Når jeg er så syk som jeg var da har jeg mer enn nok med meg selv desverre og å måtte ta seg av ett sykt barn i tillegg da er ikke lett. Vell, i dag våknet vi noe bedre. Ida Emilie har vært i topp hele dagen, mens jeg fortsatt sliter med formen. Jeg skal prøve meg på jobb imorgen igjen, og på torsdag reiser vi på Trysil hvis formen tillater det. Nå skal jeg ta igjen litt tapt søvn, og det er superdeilig at vekkerklokka ikke ringer før om 11 timer:-)

Jeg skulle vært på spinning i dag også, noe jeg virkelig så frem til. Jeg hadde ikke klart å syklet en meter med denne formen. Åhh!

jan 292012
 

Heihei.

Idag er det siste dag i helga, igjen. I går var vi ute å handlet, vasket huset, i barnebursdag til tremenningen til Ida Emilie og hadde besøk av familien Larsen på kvelden. Ungene lekte så fint sammen og det gir meg tårer i øynene bare av tanken. Både Silje og Ida Emilie var i storform i går kveld og de koste seg med pizza, sykling og leking. Det er bare 4,5 mnd forskjell på dem så de får nok mye glede av hverandre. I tillegg var det jo super koselig å ha besøk av forloverne våre.

I skrivende øyeblikk ligger Idamor å sover på fanget mitt. Vi skal straks på middag hos broren til kjæresten og dama hans. Jeg vet Ida Emilie gleder seg til å treffe onkel igjen. Hun snakket om han i søvne i natt tilogmed:)

Nei, jeg får vell gå å ordne meg og hoppe ut av joggedressen.
Ha en fin dag!

jan 262012
 

Live from Brun og blid!

For å ikke se ut som en bleikfisk til kjolen min må jeg få litt farge på kroppen. Nå ligger jeg i solariumet, deretter er det trening. Jeg som aldri blir brun på sommeren må begynne tidlig. Har lyst til å ta spraytan, ikke selv men hos noen som kan dette. Erfaringer? Er redd for å bli skjoldete..

jan 222012
 

Herlighet som helgen flyr. Jeg tenker hver fredag at «Åhh, det skal bli så godt med helg!». Når helgen kommer går den så veldig fort, og jeg håper hver søndag at jeg kan spole tilbake 2 dager. Denne helgen har gått like fort som alle de andre, og i morgen starter en ny arbeidsuke.

I helgen har jeg kommet godt i gang med innbydelsene til bryllupet, men nå sliter jeg litt med å formere teksten til invitasjonen. Den er på mange måter litt «anderledes», men veldig fin. Jeg skal røpe mer om det når de er sendt ut. I tillegg lager jeg en egen bryllupside til gjestene der de kan lese om oss, bryllupet osv (kommer tilbake til dette også).

Vi har også valgt en ny som skal synge i kirken under vielsen. Jeg booket først ei jente, men siden hun har termin dagen før bryllupet vårt tør jeg ikke ta sjansen på at hun ikke ligger på fødestua. Jeg har nå booket Pål Nordengen og jeg ser frem til å grine av glede under begge sangen. Jeg vet med meg selv at jeg kommer til å gråte gledestårer i bryllupet, både når jeg går opp kirkegulvet sammen med pappa, når Pål synger og under talene ved middagsbordet. Jeg er veldig følsom som dere sikkert skjønner.
Har dere lyst til å høre Pål synge kan dere klikke HER. Jeg fikk skikkelig gåsehud første gang jeg så denne videoen, og klump i halsen når jeg ser bruden i videoen tørke tårer :)

Yvonne, forloveren min og Kenneth som er forloveren til Bjørn Vidar er allerede godt i gang med planlegging av utdrikningslaget vårt har jeg hørt. Jeg er sikker på at det kommer til å bli en knalldag for oss begge og dette er noe jeg virkelig gleder meg til. Heldigvis kjenner Yvonne meg godt, og vet hva som er min smak på en slik dag 😉

Ellers har vi nesten alt av drikkevarer i boks. Jeg elsker å krysse av på planlegginslisten for at ting er i boks!


Bjørn Vidar og meg i Chios 2009.
Husker så godt da vi tok dette bildet. Jeg hadde vondt i ryggen, orket nesten ikke gå, var kvalm og uviten om at jeg hadde en liten spire i magen. Det var nemlig Ida Emilie som hadde meldt sin ankomst <3

jan 202012
 

Nå har jeg begynt å lage innbydelser til bryllupet vårt. Jeg skulle hatt ett monogram, men det får nå så være. Jeg lager de selv, og siden jeg skal lage endel er det greit å begynne i god tid. Eller… det er jo bare 5 måneder igjen!
Uansett, jeg syntes dette er kjempe morro. Jeg må gå til innkjøp av flere ark, men de måtte bestille i butikken så jeg får vell bare vente tålmodig med å lage ferdig resten.

Imorgen kommer lillesøster på besøk og skal være her til søndag. Det er meldt snø, og jeg krysser fingre og tær for at det faller hvitt på bakken. Ida Emilie storkoser seg nemlig ute i snøen, og er veldig opptatt av snømannen nede på plenen (som har overlevd mange varmegrader) siden sist vi hadde snø. Har liksom ikke vært vinter i år, men nå syntes jeg det er på tide. Det er heller ikke lenge til vi drar på Trysil, og gjett om jeg gleder meg!

jan 172012
 

For dere som lurer på hvordan det går med denne Kvinnsatsen, kan dere følge oss på Facebook. Søk «kvinnsats på radio prime» og trykk liker. Da vil du kunne se bilder, film kommer og følge oss i treningen frem mot Hennesrittet i juni. Du får også oversikten over radiosendingene. Vi tok senest opptak i dag! Trykker du «liker» vil du også iblant få gode tilbud fra Intersport.

jan 162012
 

Jeg har glemt å vise dere barnehage bildet av Ida Emilie. Det er en stund siden vi fikk det, og besteforeldre og oldeforeldre fikk dette blandt annet til jul. Jeg fikk flere enkelt bilder enn dette i tillegg til gruppebilde, men det var dette vi valgte ut. Barnehagen var med på ett prosjekt, hvor fotografen skulle ta bilder i en aktivitet. Litt artig å ikke ha de «standar» bildene slik som alle har..

Jeg er helt utslitt i dag. Merker at kroppen fortsatt ikke henger helt med selvom jeg er bedre. Full jobbuke, masse trening og annet. Jeg gleder meg til helg..
Nå må jeg gå å legge meg, opp tidlig imorgen. God natt.

jan 152012
 

Heldigvis for oss og vårt bryllup er det ikke lang vei til Sverige, Love Hearts er vell det ultimate godteriet i ett bryllup, hvertfall etter min mening. I går var i på matbutikken på Nordby da jeg fikk øye på disse, i løsvekt! Jeg kastet alt raskt i en pose, betalte og gikk meget fornøyd ut av butikken. Disse skal få stå på candy bordet.
Er de ikke søtere enn de lange stengene? Det syntes hvertfall jeg. Det er 6 biter i en pakke.

I dag har vi hatt besøk av foreldrene våre, og hatt ett lite «bryllupsmøte». Ettersom det er de som står for det økonomiske er det greit å sette opp budsjett, finne ut hva og hvor mye vi trenger og legge en plan på det hele.
Jeg elsker jo å planlegge 😉