sept 302011
 

Som dere vet er www.pledd.net en av sponsorene mine her på bloggen. Nå er de villige til å gi mine lesere ett gavekort på 200 kroner. Jeg har selv det populære personlige babypleddet derfra, og Ida Emilie sover med det hver natt. Det er supermykt og er temperatur regulerende.
Det kan du se på her: http://www.babypledd.info/?affiliate=2741

For å delta i konkurransen må du:

1. Gå inn på www.pledd.net
(www.pledd.se hvis du bor i Sverige eller www.pledd.dk hvis du bor i Danmark )

2. Velg deg produkter.

3. Skriv hvilke produkter du ønsker det i kommentarfeltet og link til disse.

4. Husk å legge igjen e-mail eller blogg adresse i feltet for dette.

5. Alle som deltar må ha en tekst om konkurransen og link til www.pledd.net på sin blogg.

Konkurransen avsluttes søndag 30 oktober.
LYKKE TIL! 😉


Ida Emilie i sitt personlige babyteppe.

sept 292011
 

VIPS, så er det kveld og jeg må legge meg på lading for en ny dag imorgen. Nå har jeg smurt matpakke, ordnet drikke og dusjet. Jeg er så klar for senga som det går ann å få blitt. I morgen er det full dag igjen, men klokken 16.00 er det H-E-L-G! Wee. Da skal jeg ta igjen all den tapte tiden med Ida Emilie, og på lørdag blir det fult hus med venner og barn her. Glede!

Ellers var jeg og kjæresten på foreldremøte i barnehagen til Ida Emilie i går kveld. Må si jeg er super fornøyd med barnehagen, og jeg har ingenting å klage på. Personalet er helt utrolig, og Ida Emilie storkoser seg masse der.
Om ikke så alt for mange ukene skal vi på foreldresamtale, det gleder jeg meg masse til.

Jeg har ett mega forresten ett spennende prosjekt på gang, men jeg kan ikke røpe det riktig enda.
Håper det går min vei.

sept 272011
 

Som dere sikkert vet var jeg på jobb intervju i går. Vell, jeg fikk jobben og hadde min første dag allerede i dag. Det er en 100% vikar stilling i barnehage. Jeg er på småbarnsavdeling, noe jeg selvsagt syntes er kjempe morro. I dag hadde jeg først full dag, etterfulgt av 3,5 timer med personal møte.

Jeg skal innrømme at dagen i dag innså hvor mye jeg savner Ida Emilie når jeg er sammen med andre barn. Selvsagt koser jeg med med de små på avdelingen, men det er noe annet med sitt eget barn. Jeg møtte Ida Emilie med tårer i øynene, gledestårer fordi jeg hadde savnet henne sånn. Ida Emilie har nemlig vært hjemme fra barnehagen i dag. I natt fikk hun feber, så kjæresten har vært hjemme fra jobb i dag.

Resten av uken jobber jeg også fullt, så nå krysser jeg fingrer og tær for at Ida Emilie blir frisk som en fisk.
I morgen skal vi på foreldre møte, gud så voksen jeg plutselig ble! 😉


Verdens beste.

sept 262011
 

Nå har jeg levert Ida Emilie i barnehagen, spist frokost og skal straks ordne meg for jobb intervju.
Intervjuet jeg var på i forrige uke førte meg videre til ett praktisk intervju, men det er ikke før på fredag. *I dag er det ett annet sted. Jeg har skallebank (vondt i hodet) så jeg får ta meg noen Paracet og håpe det forsvinner. Når jeg er ferdig der skal jeg legge meg til å sove litt igjen, for i natt ble det minimalt med søvn på meg.

Jeg må lade opp til i kveld. Da er det nemlig Sarpsborg 08 – FFK på stadioen. Jeg er sikker på blå seier i dag!

Ha en fin dag!

sept 252011
 

14 Juli 1987 kom det ei tulle til verden, med navn Line Merethe. For dere som er gode i hoderegning vil det si at jeg i dag er 24 år gammel. Jeg er oppvokst i Sarpsborg, og nekter å flytte mine bein fra denne byen.
På fritiden trener jeg, er sammen med venner og følger såklart Sparta og Sarpsborg 08. Jeg har interesse for interiør, og siden vi pusser opp huset vårt kan du jo tro jeg koser meg med dette.

I 2005 møtte jeg kjæresten min, som nå er min forlovede og kommende mann.
16 Juni 2012 står bryllupet vårt, og jeg vet at denne dagen blir perfekt.
(Du kan lese om bryllupsplanleggingen, tips og råd i kategorien «bryllup».)

17 mars 2010 fikk livene våre en ny start. Starten på foreldrerollen. Vi ble foreldre til verdens fineste Ida Emilie. Dere kan jo tro jeg var stolt når jeg fikk ho opp på brystet etter fødselen?:) Jeg er verdens heldigste!
Ida Emilie går nå i barnehage og hun storkoser seg som bare det.

Sammen bor vi alle tre i vårt eget hus sammen med to pusekatter, Tussi og Cindy. Vi har bil(er), båt og det som trengs for å være en lykkelig familie.

I denne bloggen får du lese om hverdagen som mamma, om Ida Emilie og bryllupet vårt.
En relativt god blanding av ting som faller meg inn.

Velkommen til www.mammalinemerethe.blogg.no !

sept 242011
 

JEG GLEDER MEG SOM EN LITEN DRITTUNGE!

I fjor var vi ikke ferdig med huset, men i år skal det bli så flott her i julen. Gleder meg til å pynte med de superfine lysestakene mine, de koselige nissene og ikke minst lage pakkekalender til Ida Emilie.

I fjor kom jeg over denne kalenderen på Kremmerhuset. Desverre kjøpte jeg den ikke, og det angrer jeg veldig på. Det er akkuratt min stil, og det ville blitt kjempe flott med mange små pakker med silketråder på. Jeg håper de får den inn i år også, for den kostet bare 199 kroner!I tillegg syntes jeg det er super koselig med en hjemmelagd «tradisjonell» julekalender..

(Bildene er hentet fra google)
Meeen, det blir nok noe ala den ovenfor. Jeg elsker jo hvitt i julen.

I år skal vi ha julaften her hjemme hos oss. Det blir koselig. Jeg er en som setter pris på julen, men familie, god mat og ikke minst de spennende pakkene. Julen for Ida Emilie i år blir nok morsom tror jeg.

Gleder du deg til julen? 😉

sept 232011
 

Iiiiiik!! Jeg fikk to spennende telefon samtaler i dag. Først ringte det en gang, så enda en gang! Nervene mine står litt å hopper nå, og jeg håper dette er slutten på noe godt. Hva det er skal dere få vite neste uke.
Nysjerrig nå??

______________________________________________

Jeg kjøpte Kaptein Sabeltann flagg til Ida Emilie i går. Det er jo tross alt tidenes høydepunkt om dagen..
Når hun sitter å ser på «Hiv o’hoi» som hun kaller det veiver hun med flagget og synger med.
Hvem har sagt at det bare er gutter som liker Kaptein Sabeltann? Jeg har nemlig mange timer med Kaptein Sabeltann bak meg selv 😉

sept 212011
 

Det er morro når man ser resultater på badevekten. Jeg regner med det er endel vann som er borte fra kroppen nå, men likevell.. Jeg begynte for 11 dager siden, og jeg er blitt kvitt 3 kg allerede. Da er det jo bare enda mer motiverende å fortsette! Jeg spiser som vanlig, bare kuttet ut godteri og brus. Før hvert måltid drikker jeg 0,4l vann, slik at jeg blir mett fortere.

Nå er det bare til å fortsette! 😉