jun 302011
 

Jeg har glemt å vise dere de fete skoene jeg kjøpte til Ida Emilie når vi var på ferie. Converse All Star sko. Nå matcher mor og datter. Hehe.. Ikke bare er det Converse sko, men de blinker også.
Dere kan jo tro Ida Emilie likte de 😉
De er enda litt store, så de får ligge i skapet å vente til beina vokser litt til..jun 292011
 

Endelig har hun fått sand i sandkassen sin. Hun har lenge gravd og lekt med grusen i gården, men nå er sandkassen på plass. Vi kjøpte en med lokk som også blir sittebenker på hver sin side. Utrolig kjekt.
Hun storkoste seg. Hun hadde sand helt ned i bleia, og jeg i bh’en. Det er vell ett godt tegn 😉jun 282011
 

I dag var det tid for 15 månederskontroll med Ida Emilie. Vi skulle egentlig vært der for noen dager siden, men siden vi var i Tyrkia måtte jeg ringe å avbestille. Hun veier nå 9,9 kg og er 76 cm lang. Akkuratt perfekt! Det var også tid for vaksine i dag. Det kom noen tårer, men det gikk fort over igjen. Nå er det heldigvis lenge til neste vaksine, det er nemlig ikke før i 2 klasse. Reaksjoner fra vaksinen er ikke ventet før om ca en uke, men krysser fingre og tær for at hun slipper unna feber og utslett.

Helsesøster var mektig imponert av meg som ammer Ida Emilie enda, og jeg takker og bukker for det. Så lenge vi begge trives med det ser jeg ingen grunn til å slutte riktig enda. Hun fikk også skryt for motorikk og språk.
Ida Emilie begynte også å synge mens vi var der, og det ble en skikkelig innertier 😉
Hun synger Timmy Tid sangen, hehe..

Siden hun var så flink hos helsesøster fikk hun en ny uteleke. Nemlig ett eget dumpedyr (…er det ikke det da?).jun 272011
 

Hallo der ute! Er det noen av dere som har en vogn til overs og vil selge meg? Trenger en å ha i barnehagen når Ida Emilie begynner i August. Den bør være pent brukt, ikke vært i nærheten av røykere og ikke koste mer enn 1500 kroner. Om du har en Simo Kombi er det er STOR fordel, jeg elsker nemlig de vognene.


Jeg forguder Simo vogna mi!jun 262011
 

Det er ingen tvil om hvem som er sjefen i huset. Det er nemlig Ida Emilie. De siste ukene har hun jaggu fått sterkere meninger enn det hun hadde tidligere. Finnes det 1 års trassalder?? Får hun det ikke som hun vil skriker hun og roper «Mamma, mamma». Haha, den lille rampejenta! Hun kan ikke få viljen sin hele tiden, men bortsemt; det er hun allerede. Får hun ikke løpt fra seg i løpet av dagen blir hun vilter som en apekatt. Det merket jeg særlig i helgen da vi var ute med båten fredag til søndag. Det er ikke mange kvadratene hun får løpt rundt i båten, og det merkes på hele ungen at hun trenger å utfolde seg mer. Ja, jeg kan ta henne på land, men med en folkemasse, fjell og brygger er det ikke særlig gunstig. Når vi kom hjem istad storkoste hun seg før hun tok kvelden med å løpe rundt her hjemme. Hun vet godt å teste ut grenser, og utnytter det noen ganger for fullt. 😉

Nå skal en stykk sliten mamma henge opp en drøss med klær (tørketrommelen har blitt ødelagt), rydde litt og slenge hodet på puta. I morgen venter en stor ryddedag. Vi har tømt kjelleren for ting og tang. Ida Emilie skal være hos pappa imens, slik at jeg kan få det unnagjort på en dag og ikke 1 uke om hun skulle vært her sammen med meg. Hehe..

Flere som har småsjefer i hus?

jun 232011
 

De stod å ropte på meg hos Europris i dag. Ut uken har de nemlig 30% på alle rotting hagemøbler.
Jeg kjøpte «Toscana» hagemøbel settet, og jeg betalte bare 1999 kroner for det! Jeg tror det vil bli veldig fint på den nye verandaen vår som er ferdig om ikke så alt for lenge. Vi skal bygge spiseplass på verandaen, så disse møblene vil bare stå som ekstra sitteplasser.


Dette er eneste bildet jeg fant av det siden jeg ikke har skrudd det opp enda.jun 222011
 

Denne uken har vært helt fantastisk både for store og små. Masse shopping, bading, god mat, hyggelige mennesker og det flotteste været hver dag. Icmeler er en plass jeg gjerne vil tilbake til, og på samme hotell som vi lå på nå. Vi hadde leilighet med 2 soverom, bad, kjøkken og stue. Vi fikk oss til og med 2 husdyr når vi bodde der, 2 katter. Hehe..

På hotellet hadde vi frokost hver dag, og den var ingenting annet enn himmelsk. Hotellet hadde to basseng. Ett barnebasseng og ett stort. Det var underholdning der på kvelden, og de som jobbet der ble veldig glad i Ida Emilie. Skulle ønske vi ikke var hjemme riktig enda.. Savner allerede stedet.

Vi har shoppet masse og hadde overvekt på hjemveien. Den aller værste var vell kjæresten min som kjøpte seg mest av alle. Hehe.. Jeg har fått meg noen fine kjoler, sko, smykker, sølvring, gensere, topper og litt annet. Ida Emilie har også fått seg masse fint.

Flyturen begge veier gikk kjempe bra med ei jente på 1 år og 3 måneder. Hun sovnet både til og fra, og når vi lettet og landet bare lo hun og syntes det var kjempe morsomt. På vei hjem skjønte hun at vi skulle hjem, så når flyet tok av vinket hun og sa hade. Hihi, lille skjønningen.

Har en drøss med bilder, men ett innlegg med for mange bilder blir fort kjedelig. Noen kan dere få se..

Vi tok Hamam (tyrkisk bad). Det er visst veldig populært og jeg skjønner hvorfor..

På strandpromenaden i Icmeler. Herfra kan man gå helt til Marmaris.

Ida Emilie ville plaske litt i vannfontenen.

På hotellet og spiser for kvelden..

Det ble masse bading i bassenget på hotellet.


Lenge har jeg ville prøvd Paragliding. Til tross for høydeskrekken min var jeg ikke nærvøs i det hele tatt. Dette er noe jeg aboslutt ikke angrer på at vi gjorde, det var nemlig helt rått!!Jeg fikk en kommentar på at jeg har blogget lite i det siste, men det er fordi jeg har vært bortreist.
Nå er jeg back on track!

jun 222011
 

Heihei!

Nå har vi kommet hjem, og jeg har hatt en pc fri uke sett bortifra litt snoking med mobilen. Vi har hatt det kjempe fint. Bilder og mer kommer i kveld eller i morgen. Jeg har litt å gjøre her hjemme nå.

Snakkes 😉

jun 162011
 

Heisann! Her nede storkoser vi oss med soling, bading og shopping.
Bilder kommer når vi er hjemme siden jeg ikke har med noe PC hit.

Vell, over til overskriften…

I dag er det ett år til vi skal gi hverandre ett JA. Jeg håper tiden går fort, selvom det er mye som skal planlegges.
Tenk at jeg skal bli FRU. Hehe.. Gleder meg til å se kjæresten stå oppe å vente på meg når jeg går opp kirkegulvet med Ida Emilie som brudepike foran meg. Jeg får tårer i øynene bare ved tanken.