feb 282011
 

Jeg har nå gått ned noen kilo. Det er ett skritt nærmere målet mitt som er hele -15 kg. Jeg stresser ikke med det, iogmed at målet mitt ikke er før Februar neste år. På disse tider neste år er jeg sikkert super stressa og på leting etter etter drømme bryllupskjolen. Jeg har ikke gjort så mye for å gå ned. Jeg har lagt om kostholdet litt, og kuttet ned på godteriet. Ved siden av har jeg byttet ut noen måltider med NOKA produkter. Jeg er veldig sikker på at NOKA har hjulpet meg på veien nedover badevekten. Nå har jeg faktisk ikke mer igjen av det, så jeg må bare komme meg til butikken å kjøpe inn litt..

feb 272011
 

Endelig kunne vi «innvie» den nye delen i går kveld da vi fikk besøk. Den første matlagingen, og tv kosen på kvelden. Dette har jeg ventet lenge på! Det er så godt å være ferdig med denne delen av huset. Nå gjennstår bare resten i underetasjen og litt oppussing i «gamle huset».
Veranda rundt huset skal vi også ha, men det blir ikke før til sommeren.

Lyskronen, som jeg fortsatt elsker.

Kjøkkenet.

Hjørnevinduet på kjøkkenet.

Her står spisestuen i skrivende stund. Jeg har lyst til å flytte den..tror jeg.
I grunn drømmer jeg om ny spisestue, men det får bli med drømmen.

Tv kroken


Nå skal vi ringe snekrene til uka for å få de til å begynne med trappen ned til underetasjen.
Det fører også til at Ida Emilie kan få eget rom etterhver. Jeg tror kanskje hun sover bedre på natten, for jeg er ganske sikker på at hun våkner av oss på natten.. Dessuten gleder jeg meg til å ordne rommet hennes 😉

feb 252011
 

I den nye delen av huset er det åpen løsning. Kjøkken og stue i ett. I dag har vi vært på gardin shopping. Jeg endte opp med noen jeg trodde var finere i virkeligheten, men reklamebladet til Kid juger for meg. Da jeg fikk de opp så de rett og slett grønne ut, så de har jeg vært å byttet igjen. Jeg byttet de bare i en annen farge, som jeg tror passer bedre inn her. Nå er de på behandling hos svigermor. De trengtes å legges opp litt, og ettersom jeg ikke duger til det selv er svigermor veldig kjekk å ha 😉 Jeg skal legge ut bilder av gardinene når alt er på plass. Nå går dagene stort sett i ett. I dag har vi fått vann på kjøkkenet, og imorgen kommer strømmen tilbake. Da er jeg nok back on track med både oppdateringer og bilder av huset håper jeg.


Her er gardinene utifra katalogen til Kid. De er finere i virkeligheten. De er lysdekkende, kjempe praktisk!
Disse skal være ved sofaen og verandadøren, mens i de andre vinduene har vi liftgardiner.

feb 242011
 

Neste uke skal jeg under kniven. Jeg har lenge drømt om store fyldige bryster, som gjør at jeg får vondt i rygg og nakke. Hehe, neida.. Silikon er ikke helt min greie. Jeg skal bare fikse litt på beinet mitt. Det er ikke store operasjonen, men nok til at jeg gruer meg. Samtidig gleder jeg meg enormt til å få bort smertene jeg har i dag.

Har du operert før?

feb 232011
 

Nå ser jeg lys i tunellen. Det gjenstår bare litt småting, som gardiner, barstoler, litt pynt, silikon og noen strøk med olje på benkeplatene. Vann og strøm har vi heller ikke enda, litt kjipt.. Håper det er ordnet innen lørdag!

Ser nå at det som er på kjøleskapet skal bort, det var lite pent.

Det som er morro med marmorfliser er at ingen er like..

feb 232011
 

Camilla Andreassen og Linn Ranita stakk av med hvert sitt solpass denne gangen. Jeg har fler igjen, så det kommer ny sjanse til å vinne. Jeg trakk 2 isteden for 1 i dag. Send meg en mail med adressen deres, slik at jeg får send dere solpasset. Gratulerer så mye!! Håper dere blir brune og blide 😉

feb 222011
 

Jeg deler ut ett solpass til en av dere. Alt dere må gjøre er å skrive at du gjerne vil ha solpasset, men har du din egen blogg og skriver om konkurransen min har du større vinnersjanse.Solpasset er fylt opp med 100 kroner, og kan brukes på solarium og kremer. Konkurransen avsluttes i morgen ettermiddag.

feb 222011
 

Nå står alt litt på hodet her hjemme. Vi er så og si ferdig med den nye delen av huset, det gjennstår bare vann og strøm. Er vi heldige er det klart til helgen, og jeg krysser alt jeg har og krysse med. Det er så tungvindt slik vi har det nå. I og med at vi har solgt det gamle kjøkkenet har vi fylt opp det nye kjøkkenet med alle tingene vi hadde i det gamle. På det nye kjøkkenet er det verken strøm eller vann, så vi må fly frem og tilbake mellom begge kjøkknene hele tiden. I dag skal vi i tillegg stenge vannet på det gamle kjøkkenet, og demontere alt. Det gamle kjøkkenet har vi solgt, og det skal bli baderom der isteden. Kjæresten satt fliser over kjøkkenbenken i går, så i dag gjennstår bare fugingen.

Jeg er sååå klar for å ta ibruk den nye dele av huset!! Vi har innredet der inne allerede, skal prøve å legge inn noen bilder i dag eller i morgen. Det er litt å sette fingrene her om dagen, så det er derfor jeg ikke er så hyppig på tastaturet.

En ting er hvertfall sikkert, jeg er strålende fornøyd med lyskronen vi fikk til jul. Elsk!
Lyskronen er fra Bohus og koster 3499 kroner. ( På tilbud nå til 2499 kr.)

Nå får jeg og Ida Emilie pakke svømmebaggen og spise litt frokost. Det er står babysvømming på planen, og på vei hjem skal jeg kjøpe med nytt servise til kjøkkenet 😉

feb 212011
 

Jeg var i himmelen i går, og fikk tårer i øynene av catwalken. Dagen i går ga meg masse inspirasjon, og det var virkelig verdt de 200 kronene den usle biletten kostet. Da vi ankom Grand Hotel fikk vi goodiebags, smaksprøver og velkomstdrink. Nå gleder jeg meg masse til å starte planleggingen av mitt eget bryllup! Det var mange visninger av nymotens brudekjoler, men jeg må inrømme at jeg allerede har falt for de mer klassiske og vanlige kjolene.

Dagen startet med frokost buffet på Egon.

Dette er sjokolade, og de er garantert å se på mitt bryllup!! Hg prisen er jo «bare» 95 kroner..

Nydelige jordbær! Nam..

Sjokoladefontene!

Flotte sko, vesker, smykker ++

Nå begynner catwalken.. Sjekk den nydelige lyskronen da!

Mona Grudt var konfransier.

Dress til gutta. Selv foretrekker jeg den enkle.

Fremvisning av selskapskjoler.

Brudekjoler…Har du ikke verdt på bryllupsmessen anbefaler jeg den virkelig! Den er verdt hver eneste krone.

feb 202011
 

I dag skal jeg og noen andre på bryllupsmessen i Oslo. Det hele foregår på Grand Hotel, og jeg har store forventninger. Desverre har jeg en arm og en hofte som ikke er helt med meg i dag… I går tilbringte jeg nemmelig mesteparten av tiden min på legevakt og sykehuset,

Jeg klarte å skli på en poxymalt betong trapp da vi var for å hente den nye sofaen vår (kommer bilde av den..).
Før jeg klarte å telle til 2 lå jeg lang som jeg var nederst i trappa, mens jeg kjente tårene begynte å presse på. Blodet fra hånda mi enset jeg ikke engang før kjæresten sa til meg. Jeg ble kvalm, og gikk å satt meg. Med en gang kjente jeg det var noe rart med armen min, og dette ble bare værre og værre.. Passet jo «veldig bra nå»..

Vell, mamma overtalte meg i å dra til legevakten og der trodde de jeg hadde brekt den. Røngten bildene på sykehuset viste heldigvis ikke brudd, men kraftig forstuelse, enellerannen pute i armen er ødelagt, og jeg har væskeannsamling i albuen. Nå har jeg tygd masse smertestillende i håp om at jeg klarer å overleve dagen i Oslo.

Nå skal jeg hive meg i bilen og se om jeg ikke klarer å finne frem til parkeringshuset i Oslo. Hjelpes..
Ønsker dere alle en fin dag, og pass dere på glatta!!!!


Dette bildet ble tatt forrige helg, på bursdagsfesten til Lars.