jan 312011
 

Se så flotte Papegøye-blomster jeg fikk av mamma her om dagen! Maken til disse finner du ikke her hjemme, for disse kommer helt fra Tenerife. Er de ikke fine?

Om ikke så lenge skal jeg levere Ida Emilie til mamma.
Jeg og kjæresten skal se på lokalet til bryllupsfesten, så skal jeg trene etterpå.
Ha en fortsatt fin dag.

jan 312011
 

Utrolig praktisk når man skal på trening og har dårlig tid!

Selv drikker jeg her NOKA shake med sjokolade smak, og den er faktisk ikke så værst!
Å bytte ut ett måltid eller 2 om dagen kan føre til at du mister noen kilo, og hvem vil ikke det når man trener mot samme formål? Du kan spise som vanlig ved siden av NOKA dietten, er ikke det flott? Hvertfall for meg =)

Sjekk ut www.nokadietten.no for mer informasjon.

jan 302011
 

Nå har vi begynt, og er nesten ferdig med den største veggen med mønster. Jeg har prøvd å ta bilder av tapeten, men det er litt vanskelig i forhold til lyset. Man må liksom se det i helheten for å se hvor fin den egentlig er.

Se den nydelige sølvglansen i mønsteret. Nydelig spør du meg!

Den er forresten fra www.borge.no for dere som lurer.

jan 292011
 

I går meldte jeg meg faktisk inn på treningsstudio, tro det eller ei. Jeg sa jeg kom til å bli støttemedlem, men denne gangen har jeg ingen grunn til å ikke trene. Nå er motivasjonen min på topp, og jeg har allerede kuttet ut min beste venn; sjokoladen! Før kunne jeg dytte i meg en hel plate med melkesjokolade, men nå skal jeg kun få lov til å kose meg litt på lørdager. Fra jeg veide meg på torsdag har jeg gått ned 1,4 kg men det er nok bare vannet i kroppen. Målet mitt er å gå ned 15 kilo før bryllupet, og klarer jeg mer ser jeg på det som en stor bonus. Jeg har jo faktisk over ett år på meg, så det burde være mulig å gjennomføre det.

Jeg bor sammen med en som er supergod til å lage mat, ja han lager faktisk mat hver eneste dag til oss.
Er jeg ikke heldig? Jeg syntes det.. Jeg selv er ingen typsik husmorskokk, for jeg er ikke noe glad i å lage mat i det hele tatt. En skjelden gang syntes jeg det kan være ok. Jeg hadde vell daua foran kjøleskapet hadde det ikke vært for han, hehe… I dag ble det wok til mat, smoothie til dessert og fruktfat til snacks.


Jeg har forresten gjort en deal med kjæresten min at jeg skal veie meg foran han hver søndag. Jeg er nemlig av den personen som aldri sier vekt til noen, men nå skal jeg virkelig ikke sluntre unna, og ha mål å gå ned litt hver uke. Jeg syntes det er litt tøft av meg..

Vell, nå er det Hotel Cæsar før jeg skal legge hodet på puta. God natt 😉
Takk for gratulasjoner på forrige innlegg 😉

jan 272011
 

Ja, det var som noen av dere trodde. Vi skal gifte oss!

Kjæresten kom hjem fra jobb her om dagen. Da fortalte han at han hadde ringt kirken og de hadde ledig den dagen vi ville. Jeg trodde ikke mine egne ører. HAN liksom 😉 Jeg liker når mannfolket tar iniativ til noe sånt, for dette er stort for meg. Jeg føler meg veldig heldig som har funnet gutten jeg vil dele resten av mitt liv med.

16 Desember 2007 ble vi forlovet, nå har vi fått en datter og neste steg videre er bryllup i 2012.
Det er enda en stund til, men kirken er allerede booket og klar. Vi har sånn delvis klart festlokalet også, men vil gjerne se lokalet en gang til før vi bestemmer oss. Imorgen skal jeg ringe å avtale tid til visning.

Jeg er lykkelig!!

jan 272011
 

Nå har jeg sendt inn søknad om kontantstøtte. Så lenge Ida Emilie ikke skal begynne i barnehage før i August har jeg mulighet for å få kontantstøtte fra den måneden etter hun fyller år, og det er jo penger å ta med seg. Kjenner jeg Nav rett er det lang ventetid, men først vil jeg gjerne få en bekreftelse på at søknaden er mottatt. Jeg skjønte tilogmed hvordan jeg skulle fylle det ut. Jeg slet nemlig med permisjonspapirene skal jeg si deg..

jan 262011
 

Jeg har spurt før hva slags blogger dere leser, men ikke hva dere ikke leser.

Jeg skal innrømme at her går det mest i mamma og gravid blogger, samt vennene mine sine.
Jeg kan kommer aldri tilbake til blogger som ikke har bilder. Bilder gjør mye med innlegget syntes jeg, istedenfor kjedelig lang lesning. Rop om lesere, reklame, spammere kan også kysse meg ett visst sted.
«Fin blogg, vil du kommentere hos meg?» NEI! Mange <3<3<3<3 og =)=)=)=)=) liker jeg heller ikke..

For meg er oppdateringer ganske så viktig også, kanskje mest fordi jeg er født nysgjerrig.

Så, hva leser du IKKE? Hva kjennetegner en dårlig blogg?
(Nå håper jeg ikke min faller under en slik kategori, hehe..)

jan 262011
 

Den 20 Februar skal jeg, Yvonne og søsteren hennes på bryllupsmesse i Oslo. Da skal jeg pakke ned speilrefleksen og ta masse bilder, for jeg tror jeg kommer til å være oppslukt i mye der. Yvonne skal stå brud i Mai, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg vet jeg kommer til å gråte når hun kommer opp kirkegulvet.
Jeg gleder meg!

Regner med at man får masse inspirasjon på slike messer. Både til kjoler, pynt, bordkort osv..

Har noen av dere vært på denne messen før? Les mer om den her: http://www.dinbryllupsmesse.no/


(Bildet er hentet fra google)

jan 252011
 

Jeg er så glad! Jeg har fått Zumba Fitness, og jeg gleder meg til å komme igang!
Nå skal jeg kanskje bli litt fit, hehe 😉 Er glad jeg slipper å dra på treningssenter for å danse dette, heller bare trykke på en knapp her hjemme i stuen og danse sammen med Ida Emilie.

Takk for mange flotte råd i det forrige innlegget mitt. Når Zumbaen dukker opp i posten starter jeg!

Har du prøvd Zumba?