des 312010
 

Ønsker dere en kjempe fin kveld og ett godt nytt år.

Her hjemme får vi besøk av ett vennepar og datteren dems. Det blir kalkun med tilbehør og varm eplekake med is til dessert. Nå er hele huset shinet, mens Ida Emilie har vært hos besteforeldrene sine imens. Nå kommer hun snart hjem, og hun er klar for å ta ett skikkelig plaskebad før gjestene våre kommer. Jeg håper Ida Emilie sover seg gjennom alle rakettene i natt, slik at det ikke blir noe tull med døgnrytmen hennes.


Bildet er fra nyttårsaften 2009, meg med relativt stor bollemage under kåpa og Jeanette.

Ha en strålende dag!

des 302010
 

Ida Emilie fikk ny lekegrind til jul. Denne kan vi bruke til grind rundt peisen i tillegg, og ettersom Ida Emilie er overalt er dette helt genialt. Det er en Babydan Park A Kid lekegrind.

Se, det er plass til både store og små.

des 282010
 

Jeg spiser til jeg nesten sprekker hvert år. I år er intet unntak. Nå er julemiddagene unnagjort, og jeg sitter enda å sikler og drømmer etter pinnekjøtt og ribbe med tilbehør. Herregud, som ett matvrak jeg er!

Bare se på dette bildet! Skjønner ikke at jeg tør å legge det ut engang, men la gå. Ida Emilie veier opp for skønnheten. På dette bildet konsentrerer jeg meg kun om en ting, FÅ MATEN INN I KJEFTEN. Pinnekjøtt og kålrabistappe! Namnamnam. Jeg har ikke ord på hvor godt jeg syntes det er! Hver 1.dag jul spiser jeg dette, og det er igrunn alt for skjeldent. På julaften er det ribbe, men i år tyvstartet jeg med ribbe 4 ganger før selve dagen.
Jeg har sikkert gått opp noen kilo i julen, for jeg har nærmest rullet ut av døra på hver familiemiddag.

Hva spiser dere i julen?

Jeg har fått en pakke i posten, skal vise dere imorgen hva det er. Jeg tar det som ett hint, høhø.. :)
I dag har jeg og Ida Emilie vært på fotball kamp. Ida Emilie heiet på pappa’n sin og fulgte spent med. Tror ikke jeg skal fortelle dere resultatet, da blir nok ikke kjæresten min fornøyd. Haha..

des 272010
 

Selger en 1×1 m lekegrind i eik. Teppet i grinden er helt nytt, og kun brukt i ca 2 uker. Teppet er beige stripete. Lekegrinden har hjul som gjør den enkel å flytte. Den kan også slåes sammen. 900 kroner.

SOLGT!


Rosa Bumbo Baby Sitter med bord selges. Bordet kan lett taes av og på etter ønske. Denne er brukt toppen 1 måned. Den er laget i myk skumplast, og barnet kan bruke den allerede fra ca 4 måneder eller så fort det kan holde hodet stødig. Bumbo Baby Sitter er spesielt utformet for små barns rygger, da åpningene for bena sitter høyere enn rumpa. Bumbos form avlaster ryggen. Den er enkel å rengjøre med en våt klut. 400 kroner.

Send meg en mail om du er interessert.

des 262010
 

Jeg får spørsmål ganske ofte: Ammer du henne fortsatt? –JA DET GJØR JEG!

Jeg er veeeldig glad for at jeg får amme Ida Emilie enda. Nå er hun 9 mnd, og jeg elsker fortsatt denne kosen. Det blir såklart ikke så mye amming som før. Jeg fullammet henne til hun var 6 måneder. Nå får hun grøt, brød, frukt og middag ved siden av ammingen. Hun er av den sorten som bruker puppen min til kos i tillegg. Her i huset har vi nemlig ikke flasker, smokk eller koseklut! Ikke for det, jeg liker godt denne kosen men av og til skulle jeg ønske at en koseklut kunne gjøre samme nytten. Jeg ønsker meg veldig en ammepupp med borrelås. Det hadde vært utrolig praktisk.

Ida Emilie har vært en puppeguri fra dag 1, og er det fortsatt. I tillegg har hun blitt en skikkelig mammadalt nå den siste tiden, så om hun ser at jeg går ut av rommet begynner hun ofte og sutre og rope etter meg. Veldig koselig at hun er glad i mamma’n sin altså, men noen ganger kunne jeg tenkt meg å sitte på do uten å ha en baby som klorer seg fast i beina mine. Heh, så ille er det vell ikke. Vennegjengen min planlegger hyttertur i Februar. For min del ser det mørkt ut. Enten må Ida Emilie bli med (noe som er fullt mulig, bortsett fra at det blir endel timer i bil) ellers så må hun begynne å akseptere flaske, kvitte seg med mammadaltingen og sove hele natten uten puppen (noe jeg ikke tror kommer til å skje). Dessuten er jeg redd om hun ikke vil ha pupp igjen når jeg kommer tilbake om jeg blir borte fra henne noen dager, og om jeg er borte fra henne vet jeg at hun ikke spiser riktig og er 100% fornøyd. Det takler ikke mitt mammahjerte hvertfall.
Vi har enda ikke hatt barnevakt på natten, jeg har ikke sett meg nødvendig og ikke er jeg klar for det heller. Hører ofte folk si: Det var sååå deilig med barnefri. «Joda», tenker jeg.. «Det er sikkert det når hun blir større også».

Vell, over til overskriften igjen. Jeg er som sagt veldig glad for å få lov til å amme enda, men hvor lenge syntes du det er «greit» å amme? Det er skjeldent jeg ammer offentlig lenger, men det er pga at hun ikke trenger pupp så ofte på dagen lenger. Om jeg er på en kafeteria eller på besøk kunne jeg ikke brydd meg mindre igrunn. Er barnet mitt sulten, skal hun jaggu få mat også! Det er kanskje værst for de som ikke klarer å holde øya bort? Den dagen hvor Ida Emilie kommer gående bort til meg, drar opp genseren og sier hun vil ha pupp skal jeg slutte, men enn så lenge tviholder jeg på puppingen. Det er det beste for både meg og Ida Emilie. Ida Emilie har aldri smak MME, og jeg håper jeg også kan unngå det ved å amme så lenge så hun kan gå rett på kumelk.

Hvor lenge syntes du det er «greit» å amme og hvor lenge ammet du?


En av de mange flasketreningene, uten hell… Gosh så liten!!

des 252010
 

Herremin hatt, jeg har visst vært ille snill i år. Fikk det jeg ønsket meg, og mer enn det.

Digitalt kamera man kan dykke med, ekstern harddisk, kartplotter til båten, bilder, lyskrone, penger, kaffeservice jeg samler på, klær og mye mer. Ida Emilie fikk masse fint hun også. Blandt annet ny lekegrind man kan bruke til grind i tillegg, bilstol, klær, penger ++. Jeg er hetl overveldet! Kvelden igår var perfekt, med god mat, selskap og flotte gaver.

Syntes det var flott å feire jul i år. Ettersom jeg har blitt «voksen» de siste årene har liksom ikke julen betydd så mye for meg som den gjorde da jeg var barn. Nå har jeg min egen lille jente, og tid med familien betyr mye for meg.

Tok masse bilder igår, men her får dere en liten sniktitt.

Ida Emilie koser seg hos onkel kjekk.

Lille solstråla vår.

Nissen kom også. Her får Ida Emilie pakke av nissen.

En klem fikk hun også.

Kjæresten var meget fornøyd med kartplotteren vi fikk til båten vår.

Dyp konsentrasjon når det åpnes gaver.

Nå er kjæresten på jobb, og i dag skal vi på pinnekjøttmiddag. Mmm, det er så godt!

Fikk dere mye fint igår?

des 242010
 

Jeg vil med dette ønske alle mine lesere og sniktittere en riktig god jul!
Håper dere alle får en kjempe fin dag med masse flotte gaver, god mat og herlig familie tid.

Klokken 09:00 i dag våknet Ida Emilie. Jeg våknet uten noe som helst tegn til julestemning, men det forandrer seg nok fort når vi skal åpne julestrømpene våre. Alle har fått, både store, små og kattene.

Etter jeg har fått i meg litt frokost skal jeg på graven til bestefar for å tenne lys og på posten for å hente en sponsor pakke. Vi skal feire dagen sammen med svigerfamilien min. Huset er lasset opp med gaver, og nå ser jeg litt frem til å bli kvitt de. Tar jo all plassen i stuen :) Gleder meg til å pynte opp Ida Emilie i dag, hun kommer til å bli sååå fin.

Nå får vi gå å vekke kællen i huset, jeg har nemlig lyst på julestrømpe nå og da må alle være tilstede. Kjæresten prøvde å prakke på meg julestrømpen i går kveld, men det blir helt feil for meg. Jeg har alltid våknet til julestrømpe på julaften, og den tradisjonen våger jeg å holde og vidreføre til Ida Emilie også. Jeg er litt sta… :)
Det beste for meg ved julen er tiden sammen med familien, den er viktig for meg.

GOD JUL ALLE SAMMEN!!!

des 242010
 

Vinneren av konkurransen min er trekt, og den som stakk av med seieren er henriette/løven87.

Send meg en e-mail med fullt navn og adresse, så jeg får videre sendt dette til Pledd.net.

Håper du ble glad for en liten ekstra julegave! :)

GOD JUL!

des 232010
 

Såklart skal hun også ha juletre! Jeg hadde akkuratt likt da jeg var liten selv, og syntes det var for galt å bare gå forbi det da jeg var i butikken i dag. Det er ett slikt mini plast tre med lys, kuler, sløyfer og glitter. Neste år skal det stå på rommet hennes, det tror jeg hun kommer til å like.


Ikke av den peneste sorten, men hva får man for 35 kroner? =)