sept 302010
 

Nå kryper gradene ned på det blå, og i går fant jeg frem vognposen til Ida Emilie. Hun har en Voksi Urban pose, og den er jeg strålende fornøyd med! Brukte den litt da hun var nyfødt også, men hun fikk heldigvis plass i den nå også. Hun har jo vokst, og ettersom posen er stor og god var jeg redd for at det ble trangt for henne.

Her koser hun seg i posen sin.

Overdelene i 90% dun og 10% fjær og underdelen i ull, gjør Voksi Urban til en slitesterk pose som holder ditt barn varmt og trygt. Dessuten har Voksi Urban to overdeler, en kortere og en lengre, som gir posen lang brukstid, til ca 6 år. Det er også hull til selene i vognen.

Hvilken vognpose har du?

sept 292010
 

God morgen!
I dag våknet jeg av spikerslag. Det er 3 snekkre her nå, og det blir endel spikerslag i minuttet for å si det sånn. Skal jaggu si det går unna om dagen med huset. Skal ta bilder til dere etterpå. Nå er kledningen på, og taksteinen kommer om en time. Vell, tilbake til overskriften. Etter alle turene rundt det såkalte «kækse strøket» her oppe har jeg fått lyst på hvitt hus. Det er så fint!! Også med sånn pynt der taket møtes, usikker hva det kalles. Hvitt hus, med hvite vinduer og hvite dører. Sprosser på vinduene hadde også blitt lekkert. Det er til å spise opp. Kjæresten sa han ville bytte farge på huset, så jeg håper jeg har han på gli. hehe..
Nå er huset vårt grått med hvite karmer, eller.. hvertfall halve huset :)

Se så lekkert det er:


(Bildene er hentet fra google)

Hvilken farge har du på huset/leiligheten ?

sept 282010
 

Jeg trodde jeg skulle få hakeslep der jeg kom inn på solariumet her om dagen. Det kom en ganske ung jente (vil kanskje tippe hun var 17-18 år) ut fra solariumsrommet med barnevogn da jeg kom inn på solstudio her om dagen. Jeg kjente at jeg fikk helt vondt inni meg. For det første så er det varmt, og lyset fra solsengen kan da umulig være bra for øynene til denne babyen? Jeg fikk nemlig ett glimt opp i vognen også, og babyen var nok på alderen til Ida Emilie. Jeg håper og tror at babyen var i vognen sin mens mamma’n lå å stekte seg.

Kunne du tatt med deg baby for å ta sol?

sept 282010
 

Jeg ligger visst på topp av topplisten over bloggerne fra byen min. Var faktisk ikke klar over det før jeg fikk en kommentar på bloggen her om det. Litt morro er det jo.. :)

Vet jeg ligger på toppliste på blogg.no også, men det er lengre nedover på listen.
Hvilken plass ligger du på over listen på kommunen du bor i?

sept 272010
 

Jeg fikk spørsmål om jeg ble skrem av fødselen min. Det skal jeg såklart svare på.

Fødselen min var helt fantastisk. For at jeg ikke skal skrive den på nytt kan du lese fødselshistorien min HER.

Jeg ble aboslutt ikke skremt av fødselen. Jeg kom meg gjennom den uten noe smertelindring, og det er jeg egentlig veldig stolt av. Såklart var det vondt, men smertene var glemt med en gang Ida Emilie var ute. Å få henne opp på brystet var helt utrolig, dere vet nok hvordan det er dere som har født selv. Å bli mamma er det beste som har hendt meg. Tiden før hun ble født gikk sakte, jeg bare ventet og ventet. Nå etter hun kom til verden spør jeg meg ofte; hvor ble tiden av?? Nå er hun allerede ett halvt år, og før jeg vet ordet av det er hun myndig. Vell, det var kanskje å ta i, men tiden går fortfort!

Tenk at hun har vært så liten! Jeg vet virkelig hva ammetåke er..

Jeg gleder meg til å bære ett barn i magen igjen, og oppleve fødsel en gang til. Det blir nok noen år til, for nå skal jeg fokusere på Ida Emilie før vi planlegger neste barn.

Ble du skremt av fødselen, eller gruer du deg til fødselen din?

sept 272010
 

Nå har jeg og Ida Emilie stått opp, mens kjæresten allerede har vært på jobb endel timer. I dag våknet jeg av spikerslag i veggen. De holder på å kle veggene nå, og det blir jo endel spikerslag i minuttet. Ida Emilie derimot sov som en stein frem til 08:30 i dag. Mandag betyr babysang. Gleder meg, for jeg vet at Ida Emilie storkoser seg når vi er der. Vell, nå får jeg ta meg litt havregryn, slette håret mitt og leke litt med vesla før hun skal ha en dupp igjen.

Ønsker dere alle en fin dag!

sept 262010
 

Vi tullet og sang inne i sengen istad før Ida Emilie skulle legge seg. Vi sang «ro ro til fiskeskjær» med bevegelser, og jaggu satt hun ikke der plutselig helt av seg selv! Denne utviklingen er virkelig fantastisk å følge med på. Det kan godt hende at hun fikk litt hjelp av det myke underlaget, men noe er så absolutt på vei. Jeg løp ut for å hente kamera, og da jeg kom tilbake satt hun fortsatt. Jeg lar bildene tale for seg, hun ble nok litt forbauset selv :)

«Og du tror jeg ikke klarer mamma? Tro om igjen..»

«Mamma, se på meg a!»

sept 262010
 

Velkommen til www.mammalinemerethe.blogg.no, en blogg som skrives av Line Merethe.

Jeg er ei 23 år gammel jente, som er født og oppvokst i Sarpsborg. Jeg jobber som konduktør i NSB, og trives veldig godt der. I 2005 fant jeg gutten jeg vil dele resten av mitt liv med. Vi er forlovet, og sammen har vi Ida Emilie som ble født 17.03.2010. Da kom verdens nydeligste jente til verden. Vi bor i ett koselig hus som vi fortiden bygger på.

Jeg opprettet denne bloggen først og fremst for meg selv. Morro å se tilbake på etter en stund, men nå som jeg har fått endel lesere blogger jeg selvsagt for dere også. Her på bloggen får dere lese om det å være mamma, om Ida Emilie og hennes utvikling, hverdagen, interiør og tanker om aktuelle temaer.

Alle mine bilder er vannmerket, og blir de stjelt blir du anmeldt.