aug 312010
 

Ida Emilie prøver å reise seg opp hele tiden når hun sitter i vippestolen. Hun skal opp å se. Pappa'n hennes hentet denne hjemme hos svigers her om dagen. Den har han selv brukt da han var bebis. Morro at ting går i arv. Må kjøpe sånn sitte innlegg, for hun er nok litt liten til stolen enda. Imens duger dynen.

aug 312010
 

I dag fylle min bedre halvdel 25 år. Halvveis til 50, hihi..
Gratulerer så mye med dagen, Bjørn Vidar!
Du er verdens beste kjæreste, og pappa for Ida Emilie. Det er så herlig å se Ida Emilie lyse opp hver gang hun ser deg!
Håper du får en fin dag! Er så glad jeg får dele livet mitt med deg!:)

aug 302010
 
En stund siden jeg kjøpte disse rammene, men i dag fikk jeg inn bildene. Fikk litt over 300 bilder i posten som jeg har fremkalt i dag, og det var blandt annet disse 2. Synd det ene bildet ble litt mørkt..

Bildene er tatt da jeg var 35 uker på vei med Ida Emilie. Viktig å ta vare på gode minner.

aug 302010
 
Hei!
Nå har jeg og Ida Emilie vært på vår første time med babysang. Dette skal foregå over 10 ganger, ca en gang i uken. Med lunsj koster dette 300 kr, syntes ikke det var så galt. Heldigvis var det noen jeg visste hvem var fra før, slik at jeg slapp å bli ille viggo. Vi var 12 stykk med bebiser, litt i meste laget egentlig. Ida Emilie pleier å sove på den tiden vi var der, så hun var kjempe trøtt, men utrolig snill likevell. Så ut som hun koste seg med sang og dans.

Er du med på babysang, har vært eller skal?


I
da Emilie liker å kose med kattene våre. Tussi som er på bildet er ikke så glad i babykos, men skal passe på ho likevell. Den andre katten kommer å skal ha kos av henne derimot..
Kattene går veldig bra overens med snuppa, heldigvis! :)

Nå skal vi en tur til byen å kjøpe en jakke til Ida Emilie. I dag var det bare 13 grader ute, og da trenger hun noe mer enn en strikkejakke. Hvor ble sommeren av??

aug 292010
 
I dag ble jeg og Ida Emilie med pappa, stemamma'n min og lillesøstra mi til Askim. Oldemoren til Ida Emilie (mamma'n til stemamma'n min) har hatt bursdag, og vi skulle ut å spise pizza. Jeg hadde ikke vært der på noen år, så jeg følte at det var min plikt å være med når sjansen tilbød seg. Koselig var det, og Ida Emilie var flink på bilturen både til og fra.

Oldemor, Ida Emilie, lillesøster og meg.

Meg og Ida Emilie på pizza sjappa.

Ida Emilie koser seg med bestefaren sin og tanten sin.

Igår filmet jeg Ida Emilie litt, skal se om jeg får lagt den ut senere.

aug 292010
 
Når du er ute å kjører, og babyen din er med.. Hvordan står bøylen på bilstolen da?
I bærestilling, eller legger du den ned for å ha oversikt over babyen?

Viste du at den skal ALLTID stå i bære stilling når du er ute å kjører? Det fordi om du skulle være uheldig å kræsje, så tar denne bøylen imot støtet. Ett av setene som ikke skal være slik under kjøring er blandt annet BeSafe IziSleep ( Skriveleif før redigering, gaad halshogges jo med en gang), men hvorfor vet jeg ikke. Skulle vært slik på alle seter spør du meg.. Husk å sjekk setet ditt. Sikkerhet først!!

Slik står vår under kjøring.

Hun ser fremdeles ut av vinduet, og jeg har full oversikt i speilet og kan se hele henne.
Hun sitter selvfølgelig bakovervendt.

aug 282010
 
I dag dro jeg og Ida Emilie til nabo byen for å treffe min gode venninde Yvonne og datteren hennes på 4 uker.
(Bloggen hennes finner du her)

Silje sov seg gjennom hele akten på Katti, mens Yvonne ventet på maten sin.

Ida Emilie var våken og skulle såklart følge med på hva som skjer.

Mmm, kylling snadder!!

Jenta mi, jeg elsker deg! Godt å lufte tottelotten..

Silje tok livet med ro.

En stopp på ammerommet gjorde godt for både bleie og magen.

Ida Emilie tok luren sin i vognen i dag.

Takk for en koselig dag Yvonne, du vet jeg setter stor pris på deg 😉

aug 272010
 
Nå har jeg pakket bort alle klærne i str 50/56/62. Str 50 brukte hun i 8 uker, før hun brukte 56 ganske lenge. 62 rakk hun faktisk ikke å bruke så lenge som jeg hadde trodd hun kunne gjøre. Ikke fikk hun brukt alt heller. Veldig mye barselgaver. Det blir nå lagt på loftet. Kan jo hende hun får en lillesøster en gang. Nå er klær i str 68 på plass i kommoden hennes, mer eller mindre. Har ikke fått vasket alt enda. Jeg vasker alt før hun bruker det for å bli kvitt alle kemikaler og støv som samler seg opp.

Enda en søppelsekk på vei opp på loftet..

Flaks for meg at dette bildet ble uklart.
La oss late som det er muskler og ikke fiskeboller som henger og slenger på armene mine.

Hvor gammel er barnet ditt og hvilken størrelse bruker h*n nå?

aug 272010
 
Jeg fikk spørsmål om jeg kunne skrive om en "typisk" dag hos oss. Det kan jeg såklart gjøre.
Vi går nå ut ifra at vi ikke har noe planer denne dagen og at pappa'n er på jobb for å få med rutinene.

Som regel våkner Ida Emilie ved 09:30 tiden, noen ganger før og noen ganger senere. Vi ligger som regel i sengen å tuller og tøyser en liten halvtime før vi går på bade og tar morgenstell. Da er det vasking, skifting av bleie og synging på stellebordet. Morgenstellet er det beste stellet hennes tror jeg, ser ut som hun storkoser seg hvertfall.
Når vi er ferdig får hun lov til å se på Mikkes klubbhus på Disney channel. Hele jenta lyser opp når "tipptopp" sangen begynner, samt Handy Manny har hun også sansen for.

Jeg pleier å legge henne ned på lekematten og trene henne litt på magen. Hun er ikke så glad i å ligge på magen, men det kommer seg. Da blir hun som regel trøtt, sliten og vil ha litt søvn igjen. De siste dagene har jeg duppet av sammen med henne, og det har vært veldig godt. Merker jeg trengte litt ekstra søvn noen dager nå.
Vell uansett.. Hun får mat (pupp) og sover som regel en time eller to. Så er det opp og hoppe igjen, på stellebordet for å skifte bleie og ta på klær. (Morgenstellet får hun som regel bare på seg body, da hun elsker å være barfot.)

Nå legger vi oss ned på gulvet for å leke, og her kan vi bli i 2 timer om vi vil. Spørs hvor tålmodig hun er. Etter en stund på matten får hun litt mat igjen før vi kler på oss og tar en trille tur. Hun pleier å sovne etter noen hundremeter på hjula. Etter trilleturen sitter jeg ute med henne til ho våkner. Ja, jeg er overhysterisk selvom jeg har babycall.
Tenk om noen skulle stjele ungen min!!?
Vi har nå ikke veranda siden vi bygger på huset, hadde vi hatt det hadde jo problemet vært løst.

Vell, når hun våkner pleier vi å skifte bleie og få litt mat igjen. Jeg elsker å ha henne på fanget, snakke, kose og dulle med henne. Nå er det som regel mat tid for oss litt større. Kjæresten lager mat, og er jeg heldig får jeg varm mat. Det er ikke noe selvfølge lenger nemlig, hehe.. Etter vi har spist er det tid for bading. Hun plasker og koser seg i vannet. Når jeg tenker meg om har hun aldri skreket/grint i badekaret sitt, hun elsker det! Vi blir vell nesten mer bløte enn henne selv, men det er bare morro.

Etter badingen er det nattanuss og litt kos før vi går inn på soverommet å skal sove, eller hvertfall ho. Har hent at jeg har sovnet sammen med henne, men en stund siden nå. Da får hun pupp og sovner som regel til den på kvelden i vår seng. Ja, jeg vet: dårlig vane! Har ikke hjerte til å ta ut puppen før hun sovner når hun enda spiser, så da lar jeg henne bare gjøre det. Jeg løfter henne over i hennes egen seng, og hun pleier som regel å ta kvelden da. Noen ganger våkner hun igjen, men som regel går det bra.

Vet ikke hvor detaljert du ville ha det jeg, men dette var sånn ca en kjedelig dag hos oss, hehe..
Mulig jeg har glemt noe, men da er det sikkert ikke så viktig.