apr 302010
 
Jeg ble fortalt at man skulle ta vare på kjæreste tiden før lillegullet kom til verden. Jeg gjorde det, men ikke godt nok trur jeg. Vi satt enten hver for oss, spiste eller sov. Hehe, romlemantisk? Nå ser jeg jo at jeg savner å gjøre disse tingene. Ida Emilie får vår 100% oppmerksomhet hele tiden, og det skulle jo bare mangle! De siste dagene har hun ikke villet sove. Jeg har måtte lagt meg sammen med henne, og hun har skreket flere timer i strekk stakkar :/ Håper denne Minifomen fungerer, hvis ikke begynner jeg å ane kolikk om det fortsetter slik. Jeg sitter med hårføneren for å roe ho ned, noe som igrunn fungerer ganske ofte. Da får ho hvertfall en pause ho også. Kjæresten har jobbet natt noen dager nå, så det er ikke mye jeg ser til han siden han sover på dagtid. (Ja, det skal han selvfølgelig få lov til, skjønner jo at han er sliten han også..) Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg ikke husker sist jeg holdt rundt han, og det sårer meg litt. Når ikke Ida Emilie er våken må jeg passe på å gjøre andre ting, som klesvask, rydde osv.. Men nå tror jeg at jeg heller skal gi denne tiden til kjæresten min. Jeg gleder meg til rutinene med legging og sånn er i boks, jeg tror det blir litt enklere da.

Jeg vil påstå at forholdet mellom meg og kjæresten har blitt enda sterkere etter vi ble foreldre (ikke at det var dårlig fra før!). Jeg føler meg mere voksen og ansvarlig. Han er en super pappa for jentavår, og hun kunne ikke fått noen bedre.
Jeg vet at det er denne gutten jeg vil leve med resten av livet mitt, han er så fantastisk både for meg og lillemor.

Den dagen hvor det kommer at vi skal ha barnevakt skal jeg slå av all eletriske duppeditter, og fokusere kun på han.

Det jeg prøver å si til dere som er gravide er; at jeg vil at dere skal kose dere med deres bedre halvdel nå før fødselen, etterpå kommer det nemlig en ny sjef i huset :-)

Bildet er tatt da jeg var 35 uker på vei.

apr 292010
 
Idag skulle vi på 6 ukers kontroll. Jeg trodde det var på tirsdag, så bra jeg sjekket timekortet her om dagen.

Ida Emilie veier nå 4450 gram og er hele 54 cm lang. Hodeomkretsen er nå 38 cm.
Hun vokser kjempe fint i sin egen kurve.
Vi har slitt med vond mage i det siste, og idag har jeg kjøpt Minifom, ihåp om at den kanskje kan hjelpe henne. Huff, stakkar jentami. Igår holdt det på i nesten 4 timer. Får helt vondt inni meg når ho har det sånn.
Jeg spurte også legen om han trodde det var kolikk, men det trodde han ikke.

Jeg har også vært en tur i barnehagen jeg håper hun får plass i, men styrelederen var ikke der så da blir det en tur til imorgen. Hjelpes, å tenke på barnehageplass allerede nå gir meg knute på tarmen. Det er jo så tidlig!
Men, det er bedre å være føre var…

apr 282010
 
Jeg var veldig usikker igår om jeg skulle dra eller ikke, men jaggu ble det ikke en liten tur. Bedre å komme seg ut litt, enn å glo i veggen. Vell, vi møttes hvertfall på Mc Donalds, og okkuperte vell strengt talt nesten halve stedet. Fylt med gravidmager, vogner og nydelige barn. Siden vi var så mange fikk jeg desverre ikke snakket med alle, men håper å ta det igjen på neste treff.

En matpause skulle lillemor ha, og vi endte opp på ammerommet på senteret.
Jeg visste ikke at det var ammerom der engang, så takk for tipset!
Lett at jeg går inn der enn å blenge meieriet til hele by'n..

Nå er vi hjemme igjen, og Ida Emilie sover på brystet mitt (bombe!). Kjæresten sier han skal lage lasagne, og det hørtes ikke ut som en dum idè spørr du meg 😉

apr 272010
 
Heisann!
Dårlig med oppdateringer de siste dagene, men jeg er i live altså! Det har liksom gått i ett de to siste dagene, og jeg er sliten og trøtt. Nå roper senga på meg, så jeg får lyde dens ord. Ikke lei å be..
Jeg kommer med ett mer utfyllende innlegg imorgen, god natt =)
apr 252010
 
Nå har jeg gått rundt i hele huset for å ta ned bildene vi har på veggen. Imorgen skal de sprenge fjellet rett utenfor huset her, og jeg vil ikke la noen bilder knuse. Sist uke sprengte de hos naboen, og det ristet godt skal jeg si deg. Vell, jeg tar ingen sjanser. Både jeg og Ida Emilie rømmer til pappa imorgen tidlig. Jeg vil ikke være hjemme, tilfelle hun blir skremt. Huff, stakkars pusekattene mine:/ De kommer sikkert til å skvette ræva av seg.

Vell, nå er det tid for sengen, før jeg skal amme litt igjen. Døgnet skulle jaggu hatt flere timer noen ganger..

apr 252010
 
Denne søndagen er som alle andre søndager, slækkedag (som om jeg ikke gjør det nok?).
Lillemor har hatt mye vondt i magen i dag, men nå har hun endelig sovnet. Må snart vekke henne igjen, for å få ho til å sove i natt. Huff, jeg får så vondt av å se henne ha det vondt. Jeg har prøvd å massere, ta beina opp til magen og om det ikke gir seg får jeg prøve litt sukkervann eller ammete. Jeg sliter med å få ho til å rape etter maten, så det er nok det som skyldes. Vi skal på kontroll på tirsdag, så jeg skal spørre litt om dette da.

Istad prøvde jeg å gi henne litt flaske, men puppen er myyye bedre syntes ho. Jeg skal ikke klage, for jeg er veldig glad for at jeg får lov til å amme henne.

Nå er det lyd i babycallen her, så jeg får gå å hente henne i sengen sin.
Har dere søndagsplaner??

apr 242010
 
Denne dagen har ikke vært så innmari spennende. Jeg har så vidt vært utenfor døren da jeg handlet teen tidligere i dag. Nå ligger kjæresten og lillemor å sover. Jeg skal hoppe i dusjen og finne veien under dyna selv. Har jo lært at man må sove mens man kan, hehe.. Så, god natt alle sammen =)

Her er meg som liten.

apr 242010
 

Jeg håper noen kopper med dette kan hjelpe Ida Emilie. Hun har vondt i magen sin stakkar. Jeg har prøvd å kutte ut diverse produkter jeg spiser og drikker, men til ingen nytte. Jeg krysser fingrene!

Update: Teen smaker pyton!

Har du noe råd mot vondt mage hos bebis??