des 312009
 
Jess da.. Idag er den store fest dagen for mange av dere. Jeg selv har aldri sett på denne dagen som noe "stort". Jeg har aldri vært noe fyllemenneske og heller ikke noe glad i fyrverkeri.
Vi skal til ett vennepar i kveld. Da blir det god mat, og egentlig en stille og rolig kveld som passer meg veldig ypperlig!
Over til en annen sak. Husker jeg leste 1 Januar i år at mange hadde overrasket kjæresten sin med noe klokken 24:00 på slaget på nyttårsaften. Ringer, smykker og u name it. Skal du gi noe til en du er glad i klokken 24.00 i dag?:) Jeg mener, som takk for året liksom. Det er jo koselig å bli overrasket?

Nå har jeg og lillesøster spist frokost, mens dovendyret mitt (les: kjæresten min) fortsatt ligger å snorker. Jeg skal straks slette håret mitt og dra på meg ansiktet.
Lille bebis danser rundt i magen, etter 2 brødskiver med bringebær syltetøy..

Forresten, sjekk ut denne pepperkaken som lillesøster'n min hadde laget til meg.
Meg med bebis i magen, hihi =)

Ellers ønsker jeg dere alle en kjempe fin dag. Måtte det nye året bli supert for dere alle!
GODT NYTT ÅR!! =)

des 302009
 

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 26 uker gammelt. Hjernebølgenes mønster ligner det nyfødtes.

Fosteret blir stadig flinkere til å åpne og lukke øynene, suge og svelge. Lungene kan nå puste luft, men det er fremdeles best for fosteret å forbli i livmoren slik at det kan vokse seg større. For hver dag som går bedres prognosene for å få et sunt og friskt barn om for tidlig fødsel inntreffer. Fosterets kropp består av mellom to og tre prosent fett.

Sentralnervesystemet begynner også å bli så modent at fosteret klarer å regulere kroppstemperaturen og gjøre regelmessige pusteøvelser.

Hos gutter begynner testiklene å synke ned i pungen.

Vekt: 1250 g
CRL: 24,5 cm
Full lengde: 33,5 cm

Idag ble det veldig sen oppdatering, men bedre sent enn aldri :-) Dagen har gått i ett. Først til Sverige med mamma, så middagsgjester på kvelden. Nå er det tid for å sove seg inn i drømme verden, og vente på en ny dag imorgen.

God natt!:)

des 282009
 
Oioi, endelig er dette tema over. Vi har nå landet på ett navn som vi mener begge passer til lille prinsessa vår. Imorgen skal jeg faktisk bestille dørskilt, og bebis må jo selvfølgelig være med på skiltet hun også. Jeg har alltid ville kalt ungen min om jeg skulle få en jente dette navnet, så for meg betyr dette navnet veldig mye.

Som kjæresten min sa istad: "Når jeg ser på klærne hennes, er det liksom som om det tilhører *************" :)

Er du gravid, har dere funnet navn enda?

Hvis ikke kan du ta en titt på denne, trur ikke du må være gravid for å ta den engang. Haha :)
http://www.steam.no/hvavilbarnethete/

des 282009
 
Jeg var i butikken istad å skulle kjøpe stekesmør. Da slo det meg: "Jøsses, babyen veier jo omtrent slik som denne smørpakka"! Da vi var på 3D ul for en uke siden veide hun 986 gram, og nå etter veksten hennes skal hun veie 1250 gram. Jeg tipper jenta vår ligger litt under, men det gjør meg ikke noe. Mindre å "kælve", som pappa sier.

Jeg kjente ikke på vekta på denne smørpakka bare en gang, for å si det sånn..
des 272009
 
Man vet aldri om lille jenta dukker opp før eller etter termin, og jeg bestemte meg igår for å vaske resten av klærne hennes. Det ble 5 maskiner med klær, og det inkludert håndkler, kluter og smekker. Nå er det hvertfall gjort. Har begynt å legge det på plass i stellekommoden og kleskommoden hennes. Nå venter jeg bare på at resten skal tørke slik at jeg får lagt det på plass. Det var visst mer klær enn jeg trodde^^ :-)


Ikveld blir det jentekveld med Yvonne og Jeanette. Det blir koselig.

des 262009
 
Det har kommet litt snø de siste dagene, men i natt tok det av.
Snø hører julen til, og jeg syntes det er kjempe koselig.
Når vi våknet i dag, var tilogmed gården vår måkt. Vi vet ikke hvem som har gjort det, men satser på at det er brøyte bilen. Det gjør oss ikke noe^^ :)
Neste uke er det meldt opp til 16 minus grader. Det er kaldt til å være her.
Er det mye snø hos dere?Nå skal jeg vaske noen babyklær før vi skal på julemiddag hos foreldrene til kjæresten.
Julemiddag er ikke feil :)

des 252009
 
Da var også denne julaften vell overstått. Nå er det 1 år til neste gang, da sitter vi med en liten prinsesse på fanget. Rart å tenke på. Vi feiret julen hos mamma igår. Etter mat og dessert var det tid for gaver.

Mamma ga meg og Bjørn Vidar ett skjerf vi måtte ha over øynene. Da vi tok av skjerfene stod den fineste vugga med himmelen der til oss. Det var så aboslutt ikke forventet. Jeg har lenge siklet på en slik, og nå ble den vår.

Mamma ba Bjørn Vidar om å løfte på dyna, og der lå jaggu ho svigermor!! Mamma hadde klippet ut bilde av seg selv, dekorert med smokk, lue og sparkebukse. Haha, trudde jeg skulle dø av latter.

Ellers ble det bilstol med base, babybjørn, klær, vogn og stellekommode (som det ligger bilde av på bloggen fra før), og litt annet til den lille. Vi fikk også mye annet fint, og takker for alle gaver. Det kommer godt med!:)
Fikk dere noe fint til jul?

Idag er det pinnekjøtt hos bestemor og bestefar. Mmm, jeg gleder meg! Hele familien samles, det er så koselig!

des 242009
 
Ønsker dere alle en riktig god jul og ett godt nytt år!
Måtte dere få masse fine gaver og koselig tid med familie og venner. Nå er julestrømpene åpnet både til oss og kattene, mens Askepott surrer på skjermen her. Jeg har tent gravlykten på grava til Pusen i hagen her også. Vi skal feire jul hos mamma i år, gleder meg masse til julematen. Jeg kommer til å rulle hjem i kveld, hehe..


God jul, kjære lesere!

Hva slags ønsker har dere egentlig til jul? =)

des 232009
 
Heisann! Igår var vi så heldig å få en flonka ny stellekommode av pappa og de. Vi nølte ikke med å vente med å sette den opp, så nå venter den bare på at babyen skal komme i Mars :) Når babyen blir eldre kan man ta av puta og badebaljen og bruke den som vanlig kommode, det er jo bare helt genialt. 2 fluer i en smekk!
Tusen takk!!

Igår var jeg 27 uker på vei, og man kan ikke glemme å legge ut magebildet. Det er tatt i dag.
13 uker igjen, det begynner å nærme seg..

Nå skal jeg komme meg til bakeren for å kjøpe fersk brød før vi skal på en julegaveleveringsrunde.
I ettermiddag skal vi på middag hos mamma.
Fler enn meg som gleder seg til imorgen??:)