nov 302009
 
Jeg kan stirre på den i flere minutter, uten at babyen min ligger i den. Den er så søt der den står! Det mangler madrass og sånn i den nå, men det kommer. Senga brukte kjæresten min når han var liten bebis selv, så han hadde veldig lyst til at vi skulle bruke den til vår egen også.
img2335


Cindy prøveligger =)

nov 292009
 
Nå har jeg klart å mast meg til ribbemiddag i dag. Vi har bedt foreldrene til kjæresten på middag, så jeg håper for guds skyld at det blir bra. Det er nemlig første gang vi lager ribbe. Det blir ribbe, julepølser, kålrabistappe, rødkål, poteter og saus. Mmm! Får vann i munn ved tanken!

Igår var vi som sagt i sverige. Det var så mye folk at det var rett og slett slitsomt, og når JEG maser før kjæresten om å dra hjem skjønner dere selv.. Vi fikk vært på Happy Baby Shop. Fikk endelig tak i stativ til himmelen vi skal ha over babysenga. Kjæresten kjøpte seg løpesko, også ble det litt mat. Igår kveld slo vi til med junkfood mat, en fet burger med chips. Hey, det var godt! Vi så også film, Fighter. Ikke den beste filmen jeg har sett i min tid for å si det sånn.

Nå skal jeg ta frem adventstaker før vi får besøk om jeg rekker, men først skal jeg gjøre klar plass til barnesenga. Hihi :)


Ribba er satt i ovnen.


Stativ til himmelseng, sparkebukse og bodyer.

Idag er det 1 advent, åhh! =)

nov 282009
 
Jeg har lett både internett og butikkene opp ned, og jeg ante ikke at det kunne være så enkelt å ta en titt i sitt eget skap for å finne den. Jeg slipper å kjøpe meg ny kjole til julen, og velger heller å bruke denne som kun er brukt en gang. Penger spart! :)

Nå har jeg vært på Butterfly å kjøpt fersk loff, spist frokost og nå går turen til Sverige.
Kjæresten skal se på løpesko også skal vi innom Happy Baby Shop =)

nov 272009
 

I skrivende stund sitter jeg med sola i øyekroken og ser på "I gode og onde dager". Hvor lenge har vell ikke den serien gått på tv? Det beste med den er at du slipper å følge med hver dag, for det tar ca 14 dager før det skjer noe nytt der. Igår åpnet det ny Gina Tricot butikk i Fredrikstad. Jeg og Lena måtte selvfølgelig sjekke ut butikken. Det var så mye folk der at det var ikke morsomt engang. Jeg måtte bokstaveligtalt lete etter Lena i butikken flere ganger. Jeg fikk det jeg skulle ha, 2 basic gensere. I går kveld var vi på hockey kamp, desverre tapte Sparta på straffer. Men hey, 1 poeng er bedre enn nada! Etterpå skal gutta våre ut å kjøpe seg løpesko. Ja, de har begynt å jogge. Jeg og Lena bestemte oss for at det var en fin unnskylding til å titte litt i butikkene, så vi slenger oss med.

Ellers i dag er været helt jo-jo. Det regner, hagler, og brått er det blå himmel. Skulle ønske det kunne kommet litt snø nå, jeg skal tross alt sette frem adventstaken i vindu i dag, gleder meg! Syntes det er så koselig med adventstake i vindu, lyset og stemningen. Nå kan julen bare komme, jeg venter veldig på 22 Desember.

Dagens magebilde, 23+3 uker.
img2307a
Hurra for crappy kvalitet. Speilrefleksen skal ryddes frem nå!

nov 252009
 

Ok, siden jeg går hjemme å surrer tenkte jeg at jeg likegodt kunne gi meg selv en liten utfordring.
Jeg skal lage vognpose til bebbisen.

Her ser man malen jeg går ut ifra:

Og slik blir den ca: (bildet er lånt fra babyverden)

Jeg skal ut å se på stoff i dag, vet ikke om jeg skal kjøpe eller bestille over nett.

Har dere laget noe sånt før?

nov 242009
 
uke 231
OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 21 uker gammelt. Huden har et klart rød- eller rosaskjær fordi den er så tynn at blodårene viser.
Fordi det er så lite fett under huden, er den også ganske rynkete.
Lanugohårene og vernix dekker fremdeles kroppen.

Rundt disse tider begynner fosteret å høre, så prat og syng for det! Studier synes å vise at barn kjenner igjen mors stemme etter fødselen, og vil også kunne kjenne igjen far og andre som har pratet eller sunget for det. Er det en spesiell sang eller en liten historie dere har fortalt fosteret flere ganger under svangerskapet, vil barnet sannsynligvis foretrekke
og bli beroliget av denne etter fødselen.

Fosterets bevegelser blir stadig bedre koordinert ettersom
nye nervetråder sammenbindes i et nettverk.
Fingerneglene dekker snart fingertuppene.

Det viktige stoffet surfaktant dannes i lungene. Det er dette som gjør at lungene ikke kollapser når barnet puster ut, men sørger for at noe luft alltid blir igjen. Mangelen på surfaktant er blant de største utfordringene når barn er født for tidlig, men blir barnet født nå, vil det kunne overleve hvis det får den hjelpen det trenger. Det beste er likevel å forbli i livmoren til svangerskapet er fullgått. Ved begynnende for tidlig fødsel, settes en sprøyte med kunstig surfaktant inn til barnet for å modne lungene litt raskere. De yngste barna som har overlevd for tidlig fødsel, var omtrent 23 uker gamle.

Vekt: 500 g
CRL: 20 cm
Full lengde: 28 cm

Nå har jeg vært våken siden 05:00. Det startet med at vesla brukte blæra mi som trampoline, og etter det har jeg ikke fått sove. Jeg skal til mamma og en time eller to. Jeg skal kanskje prøve meg på ett vognpose-prosjekt, mer om det om det i det hele tatt blir noe av. I kveld er det hockey som står på programmet. Ha en fin dag!

nov 232009
 
Idag slo jeg røtter i frisørstolen. Det beste med frisører er igrunn vaskingen og hodebunnmassasjen. Det er jaggu godt! Jeg farget håret i samme farge som jeg tok sist, og det hjalp virkelig å få bort den stygge etterveksten.

Jeg har skikkelig vondt i korsryggen nå. Middagen til kjæresten skulle jo vært ferdig til han kom hjem, men jeg klarer ikke stå rett opp og ned :/ Må nok varme opp risputa til pappa og legge den på ryggen.
Ha en fortsatt fin mandag! =)

nov 222009
 
Søndag er en dag man ikke gjør en verdens ting, hvertfall ikke her i huset :)

Nå er nesten helgen over alt, huff, tiden går fort. På dagen i går var vi hos ett vennepar. Yvonne og Kenneth. Gutta spilte fotball, mens jeg og Yvonne tok en tur på skjærhalden for å titte litt. Vi satt oss ned på bakeren og nøt smaken av kake og skolebolle, Yammy!! Må si jeg gleder meg til 5 Desember, da de nemlig varte oss opp med julemiddag. Det er noe jeg har gledet meg til siden julemiddagen i fjor. Jeg får vann i munnen bare av tanken!
Fra julemiddagen i fjor:


Igår var jeg og kjæresten ute å spiste på China Plaza (Ja, vi spiste faktisk julemiddag! hehe..), derretter var vi på kino i "den andre byen" (les: Fredrikstad). Vi så 2012. Det var en film som hadde handling hele tiden. Førsten av den var kanskje litt tam, men den kom seg utover i filmen. Jeg likte den til tross av mye data animasjon og overdrivelse!
Hadde en kjempe fin dag i går.

Nå får vi straks besøk av Lena og Mikael. Gutta skal visst knuse hverandre i NHL =)

Imorra skal jeg forresten til frisøren, OM jeg gleder meg!!!