sept 302009
 
Jeg har fått endel nye lesere, så tenkte å skrive litt om hvem jeg er.

14.07.87 ble det født ei mørkhåret jente på Sarpsborg sykehus. Fra den dagen jeg vokste opp har jeg alltid vært pappa jente. Pappa'n min betyr noe helt spessielt for meg, han har alltid vært der for meg og stilt opp uansett hva det har vært. Mamma og Pappa er skilt, og det er pappa jeg har mest kontakt med. Pappa giftet seg med min stemor, og de fikk en vakker tulle sammen. Silje er nå 11 år og verdens beste søster for meg. img1948

16 desember 2005 ble jeg sammen med Bjørn Vidar. Dette er dagen som forandret livet mitt. Vi har nå vært sammen i snart 4 år, og jaggu har tiden gått fort. Vi er samboere, og 16 desember 2007 ble vi forlovet. Vi har vært på 2 syden ferier sammen, på Kos i mai 07 og Chios som vi var nå i Juli 09. Vi har stor interesse for Cosworth begge to, og har hentet hver vår bil i utlandet. Jeg har nå solgt min, men interessen består. Vi er begge under utdanning, og Bjørn Vidar er ferdig på skolen nå i Oktober. Han skal bli lokfører, og jeg konduktør, høhø vi holder sammen =) Som sagt går jeg på skole, men utsatte det til permisjonen er over pga bekkenløsning i svangerskapetI Mars 2010 venter vi vårt første barn, og jeg kunne ikke fått en bedre pappa til barnet mitt. Jeg elsker deg gutten min!
bilde 199

I mai 2008 mistet vi det som betydde utrolig mye for oss. Vi hadde en kattepus sammen, som rett og slett het Pusen. Hun gikk fra dør til dør å spurte etter mat, og jeg gikk fra dør til dør og spurte om noen eide henne. Hun var da bare noen mnd gammel, og vi tok oss til henne. Det viste seg at Pusen var gravid, og vi dro ned til dyrlegen for å ta bort kattungene før fun var alt for langt på vei. Det angrer jeg såklart på nå! Denne katten gråter jeg over den dag i dag. Hun var helt spessiell, og det at hun lå i armkroken min på natten og sov var så utrolig deilig. Det gjorde hun også den dagen hun døde. Hun ble påkjørt, og bilisten lot hun ligge midt i veien. Den dagen klarte jeg ikke noen ting bortsett fra å gråte, og jeg var ikke meg selv på flere uker. Jeg savner henne!i231184260841894

Dagen gikk og det var virkelig tomt i huset her. Vi vurderte ny katt, men jeg visste ikke hvordan jeg skulle takle det riktig enda. Etter litt tenke tid var jeg klar for å gi ett nytt nøste ett hjem. Vi hentet da Tussi i Tønsberg. Hun var 8 uker da vi hentet henne, og jeg oppdaget henne faktisk på finn.no :) Etter 4 uker med Tussi her hjemme var det klart for 1 vaksine. Da vi kom ned på dyreklinikken var det 3 kattunger som hadde blitt levert til avlivning pga at eieren ikke ville ha de. Stakkar! Det endte med at vi kom med 1 katt, og dro med 2 :) Vi døpte henne Cindy. Tussi og Cindy er som søsken nå. De leker, sloss og koser med hverandre. De er virkelig ett lyspunkt i hverdagen.
img1782

På fritiden min er jeg sammen med venner, men meste parten går til hockey og Sparta. Jeg har vell egentlig blitt født med hockey i hjertet og blått blod. Pappa har selv spilt hockey, og min første kamp var jeg på som bare noen mnd gammel. Her jeg bor blir byen vår kalt for Hockeytown, noe jeg er veldig stolt av. Interessen for Sparta er stor, og i fjor ble de seriemestere.
960x

Både jeg og kjæresten har en spennende tid i vente fremover. At vi ventet barn tok familene våre veldig bra. Det er mye glede og forventninger. I mars 2010 kommer dette nurket til verden <3 I dag har jeg bestilt Ultralyd, rett og slett fordi jeg ikke klarer å vente til den ordinære ultralyden som er i slutten av Oktober. 9 Oktober får vi sett nurket igjen, og forhåpentligvis får vi vite kjønnet =)
dsc01243baby

sept 292009
 
Husker spessielt tilbake på da jeg var i uke 7. Jeg gikk å ventet på uke 8, syntes det så så mye bedre ut på tickeren min på Babyverden. Mye rart man får for seg :) Da jeg var i uke 10 gjorde jeg ikke annet enn å telle ned til uke 12 som er de "magiske ukene". Det er som oftes da sjansen for spontan abort avtar, og det er nå høy prosent for at alt går bra.
Nå teller jeg ned til den ordinære ultralyden som er om ca 3 uker, håper tiden går fort. Jeg vil se lille bebisen =)

Må si jeg kvier meg litt når jeg ser dette…

For noen uker siden kjøpte kjæresten min Angel Sound til meg. Med den kan du lytte etter hjertelyden. Igår prøvde vi å finne den, men uten hell. Derimot hørte vi babyen sparke i denne saken, hørtes ut som rene raseriutbruddet inni magen på meg :) Herlig at den lille gir tegn fra seg. <3
Jeg er så spent på om det er gutt eller jente, og så¨utolmodig jeg er klarer jeg ikke vente til den ordinære ultralyden. Kjæresten skulle sjekke opp med når han hadde mulighet for å bli med i dag, så håper jeg får ringt å bestilt en time. Jeg er født nysgjerrigper, og burde egentlig hatt det til mellomnavn 😉

Nå skal jeg stå opp av denne deilige senga, steke baguetter og lage eggerøre. Fin start på dagen.

sept 282009
 
Når en ny borger kommer til verden trenger den ett navn. Vi vet enda ikke om det er en gutt eller ei litta jente i magen min. Samboern min vil gjerne ha ett familie navn, noe med sitt eget navn, særlig om det blir gutt. Jeg vet ikke helt hva jeg syntes om dette, og jeg finner aldri noen passende navn. Noen navn som kan stå til Bjørn Vidar, uten å være for likt?? Vi trenger uansett hjelp til navn, selvom jeg har en liten knapp på jentenavn allerede. Alle forslag vurderes!
Hvilket gutte og jentenavn liker du??

Nå har jeg kommet hjem fra svangerskapskontroll, og alt så veldig bra ut. Legen sa at magen hadde vokst også. Jeg hadde ikke gått opp noe den siste måneden, og ikke noe er bedre enn det :)146
Jeg syntes det er litt vanskelig å se om det vokser noe selv, kan dere se det fra forrige bilde?
Her jeg jeg 14+6.

Ikke glem å gi meg navneforslag =)

sept 272009
 

Denne filmen så jeg på istad. Jeg gråt og gråt! Pleier som regel ikke å gråte av filmer, men denne tok kaka. Sjekk den nydelige hunden! Anbefaler ikke å se den om du er gravid og er av den følsomme personen. Hormonene koker over!
Veldig fin, men trist film.

Har du sett denne filmen??

sept 272009
 
img1925
Igår var vi på FFK-LSK kamp sammen med Yvonne og Kenneth. Desverre tok FFk poengene i denne kampen, null fortjent! Blir gøy når FFK rykker ned, da blir det fest i Sarpsborg =) Etter kampen dro vi hjem til oss og spiste pizza og
koste oss. Yvonne og Kenneth er ett vennepar av oss, som jeg kommer veldig godt overens med. Trivelig mennesker!:) Gutta spilte Fifa og Nhl, mens vi jentene skravla og planla jentekvelden neste helg. Det blir koselig:)

Idag har Lena Walberg bursdag. Ho er 19 år i dag, og jeg syntes hun fortjener at dere går inn på siden hennes her og gratulerer henne med dagen. Det er jenta med bein i nesa og står for hva hun gjør. Rett og slett herlig!!=) Jeg er veldig glad for at jeg ble kjent med deg Lena! Gratulerer!!
49731071253657959181

Idag har jeg ingen planer bortsett fra å hente foreldrene til kjæresten på Rygge flyplass. Kvelden går med til Robinson og kos =) Ha en fin søndag alle sammen!

sept 252009
 

Yes da.. Nå har jeg kommet hjem fra fysioterapauten. Vi konkluderte med at jeg har fått alle symptomene på å være gravid, og bortsett fra de vanlige symptomene har jeg også bekkenløsning, bekkenlåsning og skjeve hofter. Hoftene mine har jeg visst har vært skjeve, men jeg har ikke visst at jeg har bekkenlåsninger før i dag. Jeg ble vidre sendt til ei som skal knekke opp bekkene mitt, og jeg må si jeg er rimelig spent på om hun får det til.Slik jeg forstod det var det en ganske hard låsning.
26660151234652888511n400
Slik ser bekkenet ut. Og i midten av den, der hvor åpningen er skal altså babyen ut. Sykt!

Idag kommer det en å ser på bilen min som ligger ute for salg. Jeg håper han kjøper den, men samtidig ikke. Blir trist å kvitte seg med drømme bilen, men heldigvis har kjæresten også sånn bil som jeg kan trøste kjøre i, hehe.. :) Må bytte den ut med en praktisk familie bil isteden.
http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=18895338 Kjøpe??:)

sept 242009
 
img44c60d2f08fbd
Sjekk foten a :) Gleder meg masse til jeg kjenner sparkene etterhvert. Kjæreste sier han skal leke med bebis når den er i magen, ved å trykke på mage så sparker bebis tilbake..hihi, gleder meg :) Det er noen bebiser som sparker så ille at moren knekker ribbein, så håper jeg slipper unna det. Kjenner noen ganger det "bobler" i magen, vanskelig å forklare.. tror ikke det er bebis, for er nok litt tidlig enda :/ Jeg drømte forresten at jeg var på ultralyd i natt, og fikk vite at jeg hadde en gutt i magen. Kanskje jeg er sanndrømt? Jeg har ett lite håp om jente, men uansett hva det er er jeg glad.

Nå har jeg nettopp spist frokost, tatt tran og sitter foran tv skjermen. Burde egentlig slettet håret mitt snart.. Idag skal vi til Asker. Det er hockey kamp på programmet og Sparta møter Frisk Asker. Det må vi selvfølgelig få med oss!:)n12129526783349535096
Med maling i trynet blir det bra 😀 Går for Sparta seier i dag!=)

sept 232009
 

På dette bilde er jeg 13 uker og 5 dager på vei. Magen begynner å poppe ut sakte men sikkert =)135

Nå har jeg kommet hjem fra Oslo. Jeg har vært på lunsj med jentene fra Babyverden. De venter også bebis i Mars 2010, så dere kan jo tro skravla gikk i ett :) Vi var på Tullins ved Nasjonal å spiste, veldig god mat der.

Nå sitter jeg med håndkle på hode og bløtt hår. Nettopp kommet ut av dusjen, og jeg har foreløbig slått røtter i sofa kroken. Er redd jeg blir værende her, deilig å slappe av også. Er ganske så sliten i dag, så jeg tror det blir tidlig kveld.

sept 222009
 
Hei go'folk!

Nå har jeg kommet hjem fra Ikea. Fikk handlet litt små ting som er "kjekt å ha" :)

Jeg har blitt nedringt av journalister i dag, som skal ha kommentar om bilen min. Vil du lese mer kan du lese her:
http://www.nettavisen.no/motor/article2712765.ece
http://www.sa.no/motor/article4598697.ece
http://www.aftenposten.no/pengenedine/article3282028.ece

Jada, jeg er litt linselus idag =)

Når jeg møtte mamma i dag ga hun meg en pakke til lille bebis. Ingen fare for at den lille kommer til å fryse når den blir født hvertfall:)
dsc03132
dsc03131

Vil også takke dere for kommentarer på forrige innlegg. Morsomt å blogge når jeg får kommentarer :)