nov 122015
 

Wow sier jeg bare! C9 fra Forever Living er virkelig kommet for å bli.
I 9 dager nå har jeg fått vært med på Bjørn Vidar sin reise med C9. Jeg er så stolt av han, og resultatene er han veldig fornøyd med.

Sitat Bjørn Vidar:

«Da var C9 fra Forever Living fullført, og er veldig fornøyd. Ble overrasket over vekt og nye mål.
Ikke minst har jeg fått mer energi, føler meg lettere og har minsket behovet for brus og søtsaker.»
Jeg har fått lov til å dele resultatene hans med dere.

SONY DSC

Det er ikke bare Bjørn Vidar som kaster seg i vinden. Dette er resultatet til en kollega av meg. Helt rått!!!
12226937_1063886543641772_4309501504770242704_n

På tide å stramme opp til julekjolen?
Sjekk dette fantastiske resultatet kun på 9 dager!! Helt rått!!!

Hensikten med Change9 (C9) i hovedsak er å restarte kroppen og gi den et bedre utgangspunkt, bli kvitt søtsug og starte nye, gode vaner. I tillegg er det mange som en «bivirkning» av dette også mister både kg og cm.

Jeg skal starte på c9 selv om få dager, og jeg lover å oppdatere dere på resultatene med både mål og bilder – om dere vil?
Kanskje du også vil bli med på dette?

Ønsker du å bestille eller trenger mer info send meg gjerne mail på linemerethe87@hotmail.com
eller legge inn din bestilling i nettbutikken min som du finner her.

 

des 282014
 

Ahh, for en herlig søndag det har vært. En dag uten planer, uten stress og mas. Bjørn Vidar har vært på jobb så og si hele dagen, men jeg har storkost meg hjemme med ungene i hele dag. Ida Emilie ville så gjerne ha tanten sin på besøk i dag, så vi kjørte først for å hente henne. Da vi kom hjem lagde vi oss kakao og lekte litt før vi tok turen ut i den lille snøen vi har fått. Det går så vidt ann å dra akebrettet, men det er mer enn nok til at det er morro for ungene. Nå venter vi bare på enda mer snø slik at vi kan lage snømann, snøhule, snølykter og ake enda mer. Vinteren er jo som morsom, spesielt når man har barn!

Jeg syntes det er så koselig å skape minner med ungene. For eksempel å bli dratt på akebrettet. Husker pappa dro meg med på tur, og det var så deilig å sitte bak på det rosa akebrettet mitt mens han slet seg oppover i bakkene. Vi må gå til innkjøp av ett til slik at de har ett hver. I fjor hadde nemlig Thorbjørn bare ett slikt babyakebrett uten ratt, men det må vi oppgradere har jeg skjønt.

10891668_10205623323001718_1858918253614680801_nvvv SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
SONY DSC

Akkuratt nå sitter jeg godt tilbakelent i sofaen og er fortsatt stappmett etter julemiddagen vi hadde i dag. Resten av huset sover, mens jeg nyter kvelden med en film. Ikke ofte jeg følger med på en film på tv, men denne må jeg nesten bare se ferdig før jeg tar kvelden.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld! 😉

des 092014
 

Hvert år er vi på Åpen Julegår på Tomb skole. Dette er ett supert arrangement for hele familien.
På lørdag var den tradisjonelle dagen her igjen, og sammen dro jeg og ungene med min mamma. Her kan ungene få hilse på alle dyrene, kjøre hest og traktor, møte nissen, løse rebuser, se på hesteshow og mye mye mer. Bor du i Østfold er dette noe du bør få med deg. Jeg får en stor dose julestemning ved å dra hit hvert eneste år.

tomb tomb1 tomb2 tomb3 tomb4 tomb5

Har dere noen juletradisjoner i Desember dere bare mååå få med dere? :)

Å blogge hverdagsinnlegg er ikke like lett når man har kalenderen gående. Jeg kan melde ifra om at alt står bra til med oss, og dagene flyr av sted før vi rekker å snu oss. Denne uken er igrunn ganske stapp full for oss. Turn, teater, jobb, julebord og squash turnering. Jeg bruker masse tid på bloggen (julekalenderen) og dere aner ikke hvor mye tid det egentlig tar. Jeg håper dere syntes det er morsomt?

Her hjemme har vi pyntet til jul, og i dag har jeg også fått opp julegardinene mine i stuen. Jeg kunne godt tenkt meg ett plast juletre i år, men jeg blir nedstemt av Bjørn Vidar. Ett plast tre kan jo stå mye lengre, det dekker utsikten vår til naboen i det store vinduet og julen blir litt forlenget. Man slipper å vanne og ikke drysser det heller (er så lei!). I sommer fant jeg faktisk barnenåler etter juletreet året før, slå den! Vell, jeg må nok enn så lenge bare drømme om det perfekte plasttreet. Heldigvis vet jeg hvor det befinner seg!

Har dere ekte eller kunstig juletre?

Ps: I morgen åpner jeg en ny luke av kalenderen. Ikke gå glipp av den…

des 062014
 

20141205-222610.jpg

Ny dag, ny luke. Denne lørdagen er det Vidunderbarn som sponser dagens premie.
Vidunderbarn har ett bredt utvalg av bæretøy, barneutstyr, leker, tøybleier, handlenett og mye mer.
Mange flotte produkter samlet på ett sted.

20141205-224941.jpg

I dag har du muligheten til å vinne en praktisk lommebok og tags.

20141205-222925.jpg

Produktbeskrivelse av lommeboken: En lommebok brettet i tre som holder deg velorganisert. Utsiden har en lomme med glidelås som gjør at mynter er lett tilgjengelig, og sedler har god plass inni lommeboken. Mange lommer til alle dine kort. Lukkes med trykknapp. Den perfekte lille saken for den som vil ha en mindre, men likevel romslig og praktisk lommebok!

I tillegg får du med en praktisk og farkerik tag/merkelapp som du kan ha på kofferten/vesken din når du er ute å reiser.

20141205-223250.jpg

Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på Vidunderbarn side nettsider, og skrive i kommentarfeltet hva du ønsker deg aller mest fra nettbutikken. Lykke til!

Vinneren blir publisert her på bloggen i morgen.

Gårsdagens vinner er veronikadoli. Gratulerer! Du vil få en mail i løpet av dagen.

des 012014
 

1 des

Det er en stor gleder å endelig åpne årets julekalender her på bloggen. Dette har jeg gledet meg til lenge! Hver eneste dag frem til selveste julaften skal dere lesere få muligheten til å få en godbit her på bloggen. Jeg elsker å gjøre andre glad!

I luke nummer 1 er det Caseapp som står for premien. Hos Caseapp kan du lage dine egne deksler med personlige bilder eller design. De har også utallige mange ferdigstilte som du kan klikke rett hjem i postkassen din. Caseapp har gratis frakt, og hurtig levering. Kvaliteten er veldig bra. Jeg har mistet min telefon i flisene både en og to ganger i uken, uten at dekslet eller telefonen har gått istykker. Har du lyst på ett slikt deksel, eller kanskje det kan være en fin julegave til en du er glad i?

20141110-221123.jpg

luke1

Nå kan du vinne valgfritt deksel hos Caseapp.
Alt du må gjøre er å fortelle meg hvorfor nettopp du skal vinne, og dele dette innlegget videre. Lykke til!

Vinneren blir publisert i morgendagens luke her på bloggen.

jan 012014
 

Dagen i går var utrolig vellykket. Vi hadde besøk av våre gode venner Yvonne, Kenneth og Silje.
Det har liksom blitt en tradisjon nå å feire sammen med de, og det gledes hvert år.
Ungene lekte så fint sammen hele kvelden, og Bjørn Vidar lagde en utrolig god middag til oss.Kalkun med tilbehør, og sjokolademousse til dessert.

20131231_185904aa

20131231_193400aa

Vi valgte i år å skyte opp de rakettene vi hadde etter maten. Ungene syntes det både var skummelt men samtidig kjempe fint.
Thorbjørn var også med ut, og fikk med seg fyrverkeriet før han la seg.
Han sov seg utrolig nok igjennom alle rakettene da klokken ble 00.00!

 20131231_194709aa

20131231_195320aa

20131231_194917aaa

Før klokken var slo midnatt var vi veldig spente på om Ida Emilie og Silje skulle klare å holde seg våkne.
Vell, det var ingen problem for 3 åringene. De lekte med dukker, så litt film, hadde hytte under bordet, tegnet og la puzzlespill.
Klokken 24.00 var de veldig klare for å se enda flere raketter, så vi gikk ut på verandaen vår.

20131231_211311aa

20140101_000014aa

20131231_235550a

Gutta fikk slått ihjel noen minutter med spilling, mens jeg og Yvonne fikk skravla.
Og det beste av alt: Vi planlegger nå sydentur sammen!! Gosh som jeg gleder meg 😉
Vi hadde en kjempe flott nyttårsaften, og håper dere hadde det samme.
Godt nyttår!

des 282013
 

I dag startet dagen 08:15 her i huset. Da hørte jeg Thorbjørn på babycallen: «Mamma,mamma»..
Jeg hentet han inn i vår seng og vi lå der å koste litt før vi stod opp. Litt etter våknet de to andre også, og når Thorbjørn skulle ha sin første lur spurte jeg Ida Emilie om vi ikke skulle lage rundstykker. Jenta elsker å bake, så dette ville hun såklart. Med nystekte rundstykker, levendelys og godt humør ble det tid til en liten julefrokost før vi dro til byen.

20131228-185630.jpg

Nå har vi spist middag, Ida Emilie er på kino med tanten og søskenbarna sine mens Thorbjørn straks skal få grøt. Herlighet som dagene flyr, snart er helga over – igjen!

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag! :-)

des 262013
 

Nå var det godt å kunne sette seg ned i sofaen med Alene hjemme på tv, gløgg i glasset og godteri i skåla.
Tenkte å vise dere litt bilder fra i går og i dag. Vært dårlig med «personlige» innlegg nå i desember, men nå får dere en innblikk i hverdagen vår igjen. Dagene har virkelig gått i ett, og julekalenderen har tatt endel tid hver dag.

I går var en kjempe flott dag, til tross for at det var siste dag i permisjon.
Vi hadde pappa, min stemor og lillesøster, samt svigerforeldre på besøk. Mannen stod for den perfekte ribba og tilbehør. Jeg spiser meg alltid stappmett på julemat, spesielt pinnekjøttet på 1 juledag.
Vi fikk kjempe mye flott, og ungene var helt i ekstase! Særlig Ida Emilie såklart. Hun visste ikke helt hvor hun skulle gjøre av seg tilslutt for hun ville gjerne se på alt hun hadde fått – samtidig. I morgen skal vi ikke ha gjester, så da får vi sette oss ned å se igjennom alt.
Jeg vil blandt annet penger, ting til hjemmet, gavekort, og LONDON TUR av mannen! Herreguuuud som jeg gleder meg til en skikkelig kjærestetur. Vi drar allerede om 1 måned, og det skal bli så deilig!! Har dere noen tips om hva vi kan besøke så legg gjerne igjen en kommentar. Foreløbig har vi planlagt en tur på Madame Tussauds, London Eye og Primark. Tips taes gjerne imot!

Ida Emilie spurte etter Nissen i hele går. En spent jente som ventet etter å åpne gaver.
DSCN0889aaa

Lille kjekkasen vår.
DSCN0890aa

Bjørn Vidar stelte i stand mat både i går og i dag. Han er min egen kokk…
DSCN0897aa

DSCN0903aa

DSCN0905aa

DSCN0911aa

I dag var vi hele 18 personer til bords på den tradisjonelle pinnekjøtt middagen. Dette har vi hatt så lenge jeg selv kan huske, og tradisjonen vil jeg bringe videre til mine egne barn. Jeg elsker julen og familietiden. Syntes det er så koselig å samles for å snakke om alt og ingenting.

Obligatorisk familiebilde.
DSCN0934aa

Ida Emilie og hennes to tremenninger. De lekte så fint sammen. Barnelatter er herlig!
DSCN0927aa

3 av mine flotte søskenbarn som ikke lenger er så små…
DSCN0930aa

DSCN0925aaa

Ida Emilie med ny kjole og crocs.
DSCN0920aa

Håper dere har hatt en fantastisk julefeiring.
I morgen skal vi på middag hos svigers, men først skal jeg en tur på treningssenteret for å trimme bort ribbefettet 😉

Jeg ønsker dere en fortsatt flott jul!

des 252013
 

God morgen!

Hadde dere en flott dag i går?
Her var huset fylt med god mat, pakker, familie og latter.

Ida Emilie stod ikke opp før klokken 10.30 i dag, så her hjemme har vi hatt en rolig morgen. Nå skal pakker ryddes bort, og bordet dekkes på nytt. I dag får vi besøk av hele min familie på pappa sin side. Det står pinnekjøtt på menyen, og denne dagen gleder jeg meg like mye til hvert eneste år.
Har dere tradisjon på 1 juledag?
Bilder fra julaften og i dag kommer i morgen.

20131225-122123.jpg
Ida Emilie fikk åpne en gave før gjestene kom i går? Vil dere tippe hva det var? Hehe.. :-)

Vinneren av kalenderens siste luke i går er Camilla Eggen.
Send meg en mail slik at du får dressen din :-)

Tusen takk for at dere har fulgt med og vært med på julekalenderen her på bloggen. Jeg håper jeg har fått gledet noen hjerter, og håper at vi får til dette også neste år. Morro å se at slikt fenger, og at det er verdt tiden jeg bruker på dette. Følg med fremover også, det vil bli flere Giveaways!

Ønsker dere en fin romjul med trivelige selskap og familietid.

des 112013
 

d

Bak dagens kalenderluke finner vi ingen andre enn Vidunderbarn.
Vidunderbarn har ett bredt utvalg av bæretøy, barneutstyr, leker, tøybleier, handlenett og mye mer.
Mange flotte produkter samlet på ett sted.

I dag har du mulighet til å vinne ett valgfritt babypledd fra ImseVimse og 5 stykk leppepomader.

vidunderbarn
For å delta i denne konkurransen må du fortelle meg hva som er ditt favoritt produkt hos Vidunderbarn.
Legg igjen ditt ønske i kommentarfeltet.

Vinneren blir trekt i morgendagens kalenderluke – så følg med!

Ps: Vidunderbarn selger nå også masse produkter til kjempe bra priser. Gå til Partivarer for å gjør gode kupp!
Vidunderbarn finner du også på facebook.