jan 062018
 

Vi er godt igang med 2018 allerede og 2017 er historie. 2017 har satt sterke inntrykk på meg, og aller helst vil jeg stryke bort hele året.

I slutten av 2017 ble livet mitt satt på «vent» da en forferdelig beskjed ble til virkelighet. Den personen som alltid har betydd mest for meg og er mitt forbilde. 2017 har satt livet veldig i perspektiv og man ser hva som betyr aller mest, nemlig familie. Hvorfor oss? Jeg har levd i min egen boble av skrekk, men klamrer meg fast til de nye beskjedene vi har fått som heldigvis ser lysere ut.

Nå håper jeg 2018 blir vårt år, og at ting virkelig går vår vei. Om jeg skal si det selv syntes jeg rett og slett vi fortjener det. Først og fremst kommer jo lillesøster til verden om bare få uker. Jeg skal være hjemme i mammapermisjon hele 2018, og skal virkelig nyte denne sommeren sammen med familien. Sommerferien kommer vi til å ta litt på sparket men jeg har veldig lyst til å dra en tur til Vestlandet. Om vi får det til får nesten tiden vise. Vi er jo veldig heldige som har sommerparadiset vårt på Daftø, og det kommer til å bli flittig brukt i år også.

Jeg har også satt meg noen mål i 2018. Etter jeg fikk Thorbjørn ammet jeg av meg alle svangerskapskiloene pluss enda litt til. Jeg håper å amme med lille T også, og siden kroppen min responderer så bra på dette har jeg ett mål om å faktisk gå ned 25 kg i 2018 slik som jeg klarte i 2013/2014. Da trivdes jeg i egen kropp, og jeg har ett håp om å kunne gjøre det igjen etter fødselen nå. Helsen er svært viktig for livskvaliteten og jeg vil velge å bygge ett godt grunnlag til ett best mulig liv sammen med mine 3 små. Jeg håper ryggen min vil stabilisere seg etter fødselen, for den har jeg jo faktisk slitt med siden 2016. Ser frem til å kunne starte opp med treningen igjen.

Er DU klar for 2018? Lag dere ett flott år, og ta godt vare på de som er rundt dere. Man vet aldri når det er for seint.

nov 292015
 

Ida Emilie spratt opp av sengen i dag, skulle nesten tro hun sov i en brødrister. Hun skulle nemlig ha på seg nissedrakta si, for hun visste at vi skulle ha Åpent Julehus i dag. 5 minutter etter hun åpnet øynene var hun ferdig påkledd og er klar for å ta i mot gjester. Hun gleder seg veldig!!
Tror det vil bli noen lange timer til klokken slår 18.00 :)

I dag kan inviterer vi DEG hjem til oss. Fra klokken 18.00 – 20.00 holder vi dørene åpne, og vi håper å se nettopp DEG.
Om du bor i Sarpsborg/Østfold må du gjerne stikke nesen innom oss. For å få adresse kan du sende meg en mail på linemerethe87@hotmail.com.
Vi lover deg julestemning, smaksprøver og ting du absolutt ikke vil gå glipp av.
Vi har ting til store, små, han og henne. Er du ekstra heldig får du kanskje en kos av denne nissejenta også 😉

12299144_1572881319707667_3606635518360064342_n

Jeg er i toppform igjen etter 2 runder med omgangssyke. Nå er jeg klar for å hoppe inn i Desember med rå makt og masse deilig julestemning.
Dagen i dag gir en god start, og vi skal straks tenne det første lyset på adventstaken mens vi spiser frokost. Det er så deilig å være frisk igjen!

SONY DSC

Ha en riktig god søndag!

mai 172015
 

Hipp hipp hurra, Norge har bursdag i dag!;-)

For en fantastisk dag det har vært. Vi var veldig heldige med været først og fremst. Min største frykt er regn på 17 mai, og det slapp vi heldigvis i år også. Det var litt kjølig på morgningen, men utover ettermiddagen snek solen seg frem og varmet godt. Vi dro inn til byen for å se på barnetog, veterantog og russetog. Vi besøkte tivoliet og koste oss masse! Vi avsluttet dagen hos mine svigerforeldre med grillmat og deilige kaker med familien.
Jeg og Ida har hatt på oss løken bunadene våre, mens Thorbjørn har festdrakt fra Name It. Nå skal jeg lure svigermor til å brodere «løken» slips til Bjørn Vidar, slik at han kan matche bunadene våre, hehe…

DSCN2220fff DSCN2245ggg
DSCN2234gggg
DSCN2236fff

Ikke lett å skulle få til ett familiebilde. Thorbjørn med sjokolade rundt hele munnen, Ida Emilie glemte vesken sin, og jeg har faktisk gått med bunadskjorten på vranga i hele dag! Slå den du! Heldigvis har jeg hatt capen på utsiden, så håper ingen la merke til det. Knis!
DSCN2251fff
DSCN2258ggg
DSCN2260ggg

Fysj så dårlig oppløsning det er på kameraet jeg har brukt i dag. Jeg orker ikke drasse rundt på speilrefleksen da dette passer perfekt i bunadsvesken min. Jeg må nok revurdere dette neste gang ser jeg…

Håper dere har hatt en fantastisk 17 mai feiring i dag. Vi har stortkost oss, men jeg skal innrømme at det var veldig deilig å slenge seg ned i sofaen nå som ungene sover :) Nå skal jeg henge opp bunad skjortene som jeg allerede har rekt å vasket slik at de er klare for neste helg. Sengen skriker høyt på meg i kveld, og med dette ønsker jeg GOD NATT.

apr 042015
 

I dag i tradisjon tro hadde vi påskens høydepunkt, nemlig påskeeggjakt.
Uten at ungene vet det er det jo jeg som er den snille påskeharen hvert år, og jaggu faller det ikke påskeegg på både mann og barn.
Ida Emilie husket fra i fjor at påskeeggene lå i lekestua, og var bombesikker på at de også lå der i år. Det hun ikke visste var at påskeharen hadde funnet nytt gjemmested…

Jeg la ut lapper både inne og ute med ledetråder. Påskeharen la også igjen litt «pels» ved hver ledetråd.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC

Hehe, ser ut som om Bjørn Vidar var fornøyd? Egget hans var fylt med klær, flaxlodd, redbull, og godteri.
Ungene fikk badeleker, pysjer og godteri.

Har du fått påskeegg i år?

des 262014
 

Nok en minneverdig julaften er over, og det ble mange inntrykk for de små.
Vi var 12 stykk her hjemme hos oss. Mine foreldre, Bjørn Vidar sine foreldre, broren til Bjørn Vidar og barna hans.

Nissen kom og lasset med gaver under juletreet ble sakte men sikkert pakket opp.
Ungene bader i nye leker og ting, og det er virkelig godt med juleferie. Jeg elsker julen sammen med familien!

Jeg ønsket meg penger til ny pc, slik at det blir lettere for meg å blogge. Pcen jeg har nå tar nok kvelden hvert øyenblikk, så jeg gleder meg til å få en ny i hus. Ellers fikk jeg ny pysj, Kari Traa klær, interiør til huset og ikke minst gavene som ungene hadde laget i barnehagen. Jeg fikk tårer i øynene da jeg pakket opp, men jeg er vell som foreldre flest :)

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

I dag skal vi på julemiddag hos svigers. Jeg er så innmari glad i julemat, så jeg kommer nok til å rulle etter nyttår.
Heldigvis er det bare jul en gang i året, og etter nyttår skal både kosthold og trening strammes inn igjen.

Fikk dere noe fint til jul?

des 012014
 

1 des

Det er en stor gleder å endelig åpne årets julekalender her på bloggen. Dette har jeg gledet meg til lenge! Hver eneste dag frem til selveste julaften skal dere lesere få muligheten til å få en godbit her på bloggen. Jeg elsker å gjøre andre glad!

I luke nummer 1 er det Caseapp som står for premien. Hos Caseapp kan du lage dine egne deksler med personlige bilder eller design. De har også utallige mange ferdigstilte som du kan klikke rett hjem i postkassen din. Caseapp har gratis frakt, og hurtig levering. Kvaliteten er veldig bra. Jeg har mistet min telefon i flisene både en og to ganger i uken, uten at dekslet eller telefonen har gått istykker. Har du lyst på ett slikt deksel, eller kanskje det kan være en fin julegave til en du er glad i?

20141110-221123.jpg

luke1

Nå kan du vinne valgfritt deksel hos Caseapp.
Alt du må gjøre er å fortelle meg hvorfor nettopp du skal vinne, og dele dette innlegget videre. Lykke til!

Vinneren blir publisert i morgendagens luke her på bloggen.

nov 192014
 

Det går fort mot jul, og spørsmålene strømmer inn om en ønskeliste til ungene. I dag tenkte jeg å dele Thorbjørn sin ønskeliste. Litt for familien sin skyld, men også dere lesere. Kanskje dere får noen ideer til egne ønsker eller julegaver dere skal gi bort?
Jeg syntes det er vanskelig å ønske seg noe til han nå, ettersom han for det meste leker med alt både høy og lavt. Han har for det meste arvet leker etter storesøsteren sin, så denne julen har vi valgt å ønske oss «skikkelige» gutteting til han.

Ønskeliste Tobben

 

Dette året ønsker han seg:

Pysjer, str 92 og 98
Akebrett
Hverdagsklær til pent og barnehage, str 92
Bamseklær, str 92 (fåes kjøpt hos Lindex)
Trå traktor
Lekegarasje og lekebiler
Bord og stoler til rommet sitt (fra Kidsparadise)
Trommesett til barn
Gravemaskinleker, traktorleker osv..
Smoothie (kjekt på turer)
Ting til rommet hans (fine bilder, hyller..)
Sakkosekk (fåes hos Mimmis)

Hva står på ønskelisten hos dere i år?

mai 172014
 

Hei, og riktig god kveld.

Håper dere alle har hatt en fantastisk dag. Her våknet vi til strålende sol og blå himmel.
Temperaturen kom som bestilt, ikke for varmt og ikke for kaldt – akkuratt passe.
Ida Emilie hadde på seg Løken bunaden sin for aller første gang i dag, og jeg skal si dere hun var stolt!
Fisefin som hun er holdt hun skjørtet oppe når hun gikk og passet godt på hårbåndet.

Vi har sett barnetog, russetog, borgertog, vært på tivoli og avsluttet dagen hos svigers med grilling.
Is, pølser og brus har gått ned på høykant. Det er vell sånn 17 mai skal være for de små. En perfekt dag!

Her kommer noen bilder fra i dag.

DSCN1329aaa

DSCN1332aaa

DSCN1336aaa

DSCN1345aaa

DSCN1351aaa

DSCN1357aaaa
DSCN1355aa

Nå sover ungene, og jeg innrømmer at det var godt å slenge beina i sofaen.
Nå skal jeg se en episode av Hotel Cæsar før jeg skal ta kvelden. I morgen tar vi en dagstur til Sverige.

PS: Følg med i morgen. Da kommer nemlig en giveaway her på bloggen som jeg vet blir populær!!

mai 162014
 

I dag var det 17 mai feiring i barnehagen til Ida Emilie. Hun har telt dager en hel uke nå, og endelig var den her.
Hun gledet seg veldig til å gå i tog, og synge for full hals.

DSCN1303aaa

DSCN1311aa

DSCN1317aaa

Det er 13-14 år siden jeg sist tok i en Klarinett da jeg spilte i korps. I dag ble jeg kastet ut i det, og tok utfordringen.
Hva gjør man ikke for disse barna? :) Morro var det iallefall.

DSCN1298aa

Dagen i dag har flydd avsted. Nå skal mannen stryke skjorte og ordne dress, mens jeg skal kaste beina i sofaen.
Heldigvis er jeg ikke mannfolk dagen før 17 mai, og tar alt i siste liten, hehe…

Ønsker dere en fantastisk dag i morgen. Hipp Hipp HURRA!!!