aug 312016
 

Hei kjære blogg venner.

En ærlig tekst fordi jeg nettopp trenger din hjelp. Som de fleste vet er jeg forhandler av Forever Living. Dette er noe jeg virkelig brenner for og har veldig lyst til å ta dette til ett nytt nivå siden jeg trives så godt med det og fordi det gir så mye tilbake til oss som familie. Nå har det seg slik at jeg trenger mer erfaring og da trenger jeg DIN hjelp! Kanskje du har lyst til å invitere til en hyggelig helsekveld med en forretningspresentasjon, latter og smaksprøver sammen med din gode nabo, svigermor, barselgruppe, kollega eller venninnegjeng? Jeg brenner for disse produktene og siden jeg er så glad i dem vil jeg gjerne vise de frem. Det er selvfølgelig ingen kjøpsplikt – kun fordi jeg vil utfordre meg selv og kanskje få noen små tilbakemeldinger fra dere.

Er du nysgjerrige på produktene og gjerne vil kjøpe blir jeg selvsagt glad om du handler av meg. Kanskje du trenger en ny håndsåpe, nytt vaskemiddel, honning, kosttilskudd eller en god shampoo?
Ja – Rema 1000 har det men det har jeg også. Alle monner drar, slik startet det også for de store kjedene.
Av meg får du nemlig 90 dagers fornøyd kundegaranti og pengene tilbake om du ikke er fornøyd med varen?

For å se hele sortimentet vårt kan du klikke deg inn på nettbutikken min som er www.myaloevera.no/linemerethe
eller bestille av meg direkte. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese dette og del gjerne om du kjenner noen som kunne tenke seg en hyggelig kveld.
Jeg blir veldig glad om du har lyst til å hjelpe meg. Det er nemlig utenfor komfortsonen tingene virkelig skjer :)

14203154_10210501243426680_1347238325465015935_n
Takk!

 

mai 252016
 

Hvor mange ganger har du ikke vært oppe til langt på natt og tenkt «jeg skal bare bli ferdig med dette før jeg kan legge meg»? Timene drøyer ut i den svarte natten og det er snart lyst før du i det hele tatt får lagt deg. Lekene må ryddes opp, klærne skal brettes og de to halvspiste yoghurtbegrene som fortsatt står igjen etter frokosten på bordet må i søpla. I tillegg glemte du den vasken du satt på før ungene la seg og innser at du må henge opp denne før får lagt deg. Regnklærne til ungene ligger fortsatt møkkete i en plastpose på trappen ute og innerst inne vet du også at dette må ordnes for at ungene skal være tørre i barnehagen dagen etter. Selv må jeg opp om bare få timer for å rekke jobb, men må sette på klokken ekstra tidlig for å skulle levere ungene i barnehagen først. Jeg tenker ofte «døgnet skulle hatt flere timer» og er veldig sikker på at flere enn meg tenker det samme.

I dag har vi heldigvis hatt en roligere dag. Klokka ringte 07.30 og jeg vekket ungene. Ida Emilie har to dager på skolen nå og det var en spent jente som våknet i dag tidlig. Frokosten ble spist og vi kjørte avgårde for å levere Thorbjørn i barnehagen før vi kjørte Ida Emilie på skolen. Bjørn Vidar har vært på Dahles Auto å skrevet under på ny bil. Denne gangen skal vi teste EL-bil. Har aldri eid en helt NY bil før, så dette blir spennende. Etter ungene var hentet og Thorbjørn hadde så vidt fått svelget unna lunsjen i barnehagen satt vi kursen mot Daftø. Jeg kjenner alltid på en beroligende følelse når jeg kommer hit, uansett vær og vind. Vi fikk ordnet litt, ungene lekte og vi spiste middagen her.

Jeg tok med ungene på stranden, og mens de fanget krabber satt jeg på gresset å jobbet litt. Å kunne være sammen med ungene, sitte på en strand og jobbe litt innimellom krabbefisking og tafsing på glassmaneter på stranden passer meg virkelig bra. Etter jeg ble mamma har jeg blitt så mye mer bevisst på hva jeg bruker tiden min på og hva som virkelig betyr noe. Jeg har funnet ut at denne livsstilen passer oss alle fire veldig bra og det er rett og slett helt fantastisk å kunne jobbe når man vil, men hvem man vil og hvor man vil.

13241497_10209635294058487_2058062138_ohhhhhhh
13287919_10209635293538474_1038728792_oggggg

Jeg er så glad for at dette er blitt min livsstil og at jeg kan bake den inn i hverdagen vår uten at det går utover noe annet.
Tidsklemma er ikke noe problem lenger, og jeg er tilstede for ungene akkurat når de trenger meg. For meg er dette drømmejobben.
Tenk å kunne gjøre noe man elsker, samtidig som man kan tjene penger på det. Mange tror det ikke går og at det er for godt til å være sant, men heldigvis er det nettopp det – helt sant! Alt er opp til deg selv, du setter dine egne begrensninger, mål og fremtid.

Flere og flere ser mulighetene i network marketing – og det er her det virkelig skjer.
Det eneste du trenger er internett og en telefon. Lettere blir det ikke. Vær din egen sjef.

mai 012016
 

Wow, det er søndag igjen. Hvor ble det av helgen?
Denne søndagen har vært akkurat slik søndager skal være. En hel dag uten plan og mening. Vi har stort sett vært hjemme i hele dag, foruten om en snartur på skolen som Ida Emilie skal starte på til høsten. Ungene ville ut å leke, så da dro vi ned på skolen for å bruke opp siste rest av energien. Etter en snau halvtime med klatring, løping, husking og aking dro vi hjem og kveldsmaten gikk ned på høykant.

I morgen er det mandag igjen. Starten på en ny uke og veiedag. Som dere kanskje vet har jeg lagt om livsstilen min og jeg stortrives i den nye hverdagen. Mer energi (selv om jeg fortsatt må ty til Argi+) og jeg klarer nå å se gleden i sunt kosthold og trening. Var jeg sulten før kunne jeg lett kjøpe meg en sjokolade for å dempe sulten. Nå orker jeg ikke tanken på det, og det er en deilig følelse. Vekten viser -2 kg siden jeg startet og jeg vet at dette er begynnelsen på fortsettelsen. Nå skal jeg virkelig nå målet mitt og jeg gir meg ikke før jeg står på målstreken.
Neste sommer skal jeg nemlig være den som kan dra på badeland og på stranden uten å føle seg uvell, gjemme seg i store håndkler og ikke kunne ligge på stranden og sole seg. Jeg er så klar for å endelig kunne kjenne på denne følelsen!

Satt å tittet gjennom bilder på telefonen min istad, og jaggu er det gøy å se forskjell fra da jeg startet på C9.

13119124_1667453583583773_3498054977523984835_n
Nå er det bare å fortsette i dette tempoet. Lurer på om jeg skal dra med meg Bjørn Vidar ut å kjøpe nye treningsklær en dag også, for er ikke det motivasjon i seg selv nok så vet ikke jeg. Fargesprakende treningstøy gjør faktisk mye med humør og innsats! :)

apr 052016
 

I går fikk jeg ett spørsmål. Hva drømmer du om og hva vil du oppnå?
Det var absolutt ikke lett å svare på for tidligere har jeg ikke latt meg få lov til å drømme stort.

Det fikk meg til å tenke, for hva drømmer jeg egentlig om og er det realistisk å kunne gjøre det?
Jo – faktisk! Etter jeg startet min egen business er det ingen som kan stoppe meg. Det er jeg selv som styrer min egen hverdag, det er jeg selv som setter mine mål og drømmer, og det er jeg selv som får godene for det. Som dere vet jobber jeg også på Glitter som assisterende butikksjef, så dette er noe jeg gjør utenom dette. En dag skal jeg leve av det. Andre har klart det, da klarer jeg det også – det er faktisk mulig. For meg er det viktig å bety noe, ikke bare for mine aller nærmeste men også andre rundt meg. At man kan gjøre en forskjell og hjelpe flere mennesker er en veldig stor drivkraft for meg, derfor er dette midt i blinken.

12946854_10209250028467088_1311375527_oooooooo

I dag har jeg hatt en rolig formiddag. En formiddag jeg har tatt i mitt eget tempo. Jeg lagde meg en god lunsj og koste meg mens jeg samtidig hadde pc på fanget, beina i sofaen og sugde til meg inspirasjon fra min sponsor Monica. Hun er virkelig en dyktig kvinne og har nådd langt. Vi møttes på Jordbærpikene en dag i September, og jeg bestemte meg fort at dette er noe jeg ikke kunne la meg gå forbi.

jjjjj
lll

Så hva er egentlig mine drømmer? Jo det skal jeg fortelle deg..

Mine drømmer er å kunne ta vare på familien min økonomisk uten å tenke på hva en ny vinterdress koster, å ha den friheten til å kunne reise bort i 2 uker på en luksusferie uten og vri og vende på krona, og å ikke gå å grue seg til den forferdelige årsavgiften på bilen som må betales i den trangeste måneden i året. Jeg ønsker å ha friheten til å være hjemme fra jobb med ungene om de er syke uten å ha dårlig samvittighet ovenfor jobb, kunne ta de med på kino, Kristiansand Dyrepark og kjøpe meg en ny bil uten å betale en krone på den selv.

Det beste av alt: DET ER MULIG!

På bildet nedenfor ser dere mitt HVORFOR – nemlig familien min.

SONY DSC

Jeg ønsker å gi de ett godt liv og opplevelser. Jeg ønsker frihet og dette vil jeg oppleve sammen med mann og barn.

Hva drømmer du om?

mar 192016
 

Ungene har tatt ferie fra barnehagen, jeg er syk men har så og si fri hele påsken.
Jeg har to vakter igjen før jeg har ferie og det skal bli godt å la kroppen hvile de dagene.

Planene våre er å tilbringe påsken mye på Daftø. Ungene gleder seg stort og det gjør vi også. Nå krysser jeg fingrene for at vi får på plass det nye forteltet vårt på mandag og tirsdag, det hadde gjort påsken mye bedre for oss.
På Daftø er det show og ting for ungene hver eneste dag i påsken så vi skal ikke kjede oss.

 

Nå krysser vi fingrene for at sola titter frem i ferien.
Jeg har solbeskyttelsen klar allerede og håper det blir flittig brukt i påsken.

 

GOD PÅSKE!!

jan 242016
 

Herlighet, er det ikke rart hvordan kroppen kan forandre seg på kun 9 små dager?
Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og det gir virkelig motivasjon til å nå en helårskropp i nærmeste fremtid.
Jeg føler meg bedre og det er ingen tvil om at selvtillitten min øker. Dette gjorde jeg sammen med 2 venninner, og de er like fornøyde som meg. Vi motiverte hverandre, og vi har aldri før vært så fnisete som denne uken. Vi har hatt det kjempe gøy på jobb!

Jeg gikk ned 3,9 kg og tok av 32 km på kroppen!

12510421_531702270334447_2614244884314528579_n

Er du klar for en forandring? Om du vil ha mer informasjon kan du enten legge igjen en kommentar med mailadressen din eller sende meg en mail på linemerethe87@hotmail.com.

Nå er det søndag kveld, ungene sover og jeg har min egen lille ego tid. Det er snart klart for webinar med fine kollegaer som har rocket Gøteborg i helgen. Det er deilig at blogglysten har kommet tilbake, og jeg er klar for å gi gass!

Ha en nydelig kveld!

jan 082016
 

For noen dager siden tok jeg dere med inn i in hverdag som Forever Living forhandler på Snapchat.
Legg meg gjerne til: LINEMAASERUD for å se enda mer.
Det er helt fantastisk å styre sin egen hverdag uten stress og mas.

Her kommer My Story fra Snapchat fra morgen til kveld:

12483543_10208492714814720_1679231608_n

12527803_10208492714254706_1433333792_n

12507067_10208492713774694_314976826_n

12483788_10208492713454686_1372435215_n

12540054_10208492713414685_196212036_n

12483682_10208492712854671_1136161123_n

12506949_10208492712814670_663157937_n

12483887_10208492712374659_105372440_n

12476266_10208492711974649_604166825_n

12540073_10208492712694667_2064049767_n

12511917_10208492710974624_1524221160_n

12540468_10208492711614640_75210681_n

12540457_10208492711414635_1840322797_n

12511763_10208492710894622_597721086_n

12506560_10208492710694617_1996929340_n

Du må ikke velge – opplev alt du vil. Det er din fremtid og mulighet.

jan 042016
 

Wow! For en dag vi hadde i går. Jeg måtte nesten klype meg selv i armen opptil flere ganger, og når man ser noe som man nesten ikke tror selv sitter jeg der med hakeslepp. Å kunne høre historier som rører og som man kjenner seg igjen i vekker opp følelser. Det ble tårevått, mye latter, inspirasjon og masse læring på årets Kick Off i Ås i går.

Jeg og Bjørn Vidar dro inn sammen og forventningene var høye. Vell, man skjønte fort at forventningene skulle overgå og vi satt der begge som to dråper vann. Jeg er så glad for at jeg kastet meg på dette, og jeg angrer på at jeg ikke gjorde det før. Vell, nå er vi godt i gang, jeg har nådd mål som jeg før bare kunne drømme om og dette skal bli MITT år i. Nye mål er satt, motivasjonen er på plass og å ha den friheten til å kunne jobbe hvor og når man selv vil er bare helt fantastisk! Dette kalles frihet og jeg setter utrolig stor pris på det!

SONY DSC

I November klarte jeg mitt største mål hittil. Jeg ble Supervisor. Det sies å være ett av de vanskeligste målene og nå, men jeg klarte det! Klarer jeg det – klarer du det. Det tok meg bare 3 måneder. 3 måneder med fokusering, frihet og bedre økonomi. Ingenting kommer gratis, men å kunne gjøre dette når man selv vil er utrolig godt. Man er sin egen sjef, og oppnår det man vil. Det er kun du som kan sette dine egne drømmer, mål og begrensninger. I går fikk jeg beviset, og jeg er så stolt av meg selv! Dette diplomet skal rammes inn. Jeg har vært utenfor min egen comfort sone, men jeg ser at jeg trives bedre og bedre med det og at det er der det faktisk gir meg resultater. En dag håper jeg på å kunne holde en forelesning for disse fantastiske menneskene. Det er en tanke som aldri i livet kunne falt meg inn tidligere. Jeg har lært mye om meg selv, blitt tøffere og fått mer selvdisiplin.

Monica var den som fikk meg til å bli med. Takk Monica – for at du ville ta meg inn i varmen.
Samholdet i denne jobben er virkelig gull verdt. Man blir verdsatt, tatt vare på og Forever er virkelig generøse med oss.
Her kan man oppnå bonuser man aldri før har drømt om, en økonomi som andre ser seg sjalu på, betalte reiser og ikke minst det gode forholdet til alle kollegaene. Nye bekjentskap og venner er for meg veldig viktig. Da jeg hørte om dette for aller første gang trodde jeg øra mine skulle dette av, men når jeg nå er en del av det og ser det med mine egne øyer ser jeg ingen grunn til å la være. Monica, du er for meg ett stort forbilde og det vet jeg du er for mange andre også.

SONY DSC

Her er ett lite knippe av de flotte og inspirerende kollegaene mine. Jeg er heldig som får jobbe med dere!

SONY DSC

Så, hva venter du på? 😉

nov 292015
 

Ida Emilie spratt opp av sengen i dag, skulle nesten tro hun sov i en brødrister. Hun skulle nemlig ha på seg nissedrakta si, for hun visste at vi skulle ha Åpent Julehus i dag. 5 minutter etter hun åpnet øynene var hun ferdig påkledd og er klar for å ta i mot gjester. Hun gleder seg veldig!!
Tror det vil bli noen lange timer til klokken slår 18.00 :)

I dag kan inviterer vi DEG hjem til oss. Fra klokken 18.00 – 20.00 holder vi dørene åpne, og vi håper å se nettopp DEG.
Om du bor i Sarpsborg/Østfold må du gjerne stikke nesen innom oss. For å få adresse kan du sende meg en mail på linemerethe87@hotmail.com.
Vi lover deg julestemning, smaksprøver og ting du absolutt ikke vil gå glipp av.
Vi har ting til store, små, han og henne. Er du ekstra heldig får du kanskje en kos av denne nissejenta også 😉

12299144_1572881319707667_3606635518360064342_n

Jeg er i toppform igjen etter 2 runder med omgangssyke. Nå er jeg klar for å hoppe inn i Desember med rå makt og masse deilig julestemning.
Dagen i dag gir en god start, og vi skal straks tenne det første lyset på adventstaken mens vi spiser frokost. Det er så deilig å være frisk igjen!

SONY DSC

Ha en riktig god søndag!

nov 242015
 

I går som i dag er ungene hjemme fra barnehagen. Vi har omgangssyken i hus. Alt startet på lørdag. Jeg og Bjørn Vidar hadde noen fantastiske dager i Oslo med Cupfinale i Oslo. Riktignok vant ikke Sarpsborg 08, men for en opplevelse det var! Festen på Youngstorget på lørdag var tidenes fest og at de toppet det med Madcon var bare kjempe gøy!!

image

I går pakket vi ut varene som Bjørn Vidar har bestilt. Meningen var at vi skulle ha Åpent Hus her i morgen men det blir utsatt til søndag. Om du vil komme kan du sende meg en mail så gir jeg deg adressen vår. Ungene hjalp til med å pakke opp og plassere varene (se gjerne my story på snapchat – linemaaserud ). Etter varene var pakket opp ble det lek. De lagde seg butikk og hus av de tommene eskene. Skal si de små har fantasi :-)

image

image

Det ble gjemsel i eskene, og jeg handlet både epler, kjeks og melk i butikken dems. Bra de små ikke er så kravstore.

Resten av dagen skal tilbringes i sofaen med tv. Ingen av oss er i noe særlig bra form bortsett fra Ida Emilie som trolig er på bedringens vei. Jeg og Thorbjørn kaster opp i tur og orden. Til og med katten!! Krysser fingrene for at det går fort over 😉 Det gjelder å se de positive tingene, det blir jo tross alt mye kos og kvalitetstid.

Akkuratt nå ligger jeg rett ut på sofen mellom slagene. Godt med litt hjemmespa når man trenger det som mest.

image