aug 252015
 

// Sponset produkter

Forrige uke om jeg hjem fra jobb og på kjøkken øya stod det en stor pakke å ventet på meg.
Jeg har gledet meg veldig til å få hjem denne pakken, og gleden ble absolutt ikke mindre da jeg åpnet den.

En splitter ny Acer Switch!

Nettbrett og Pc i ett! Helt genialt at den kan brukes på så mange forskjellige måter.
Jeg hadde ikke planlagt å ha med meg pc når vi drar til syden, men den tanken endret seg fort. Denne lille søte saken skal få bli med oss til Tyrkia og jeg lover å oppdatere dere på turen vår nettopp via denne Aceren. I tillegg lå det også masse annet i pakken. Blant annet en powerbank, te, spa sett, energidrikk, hårkur, duftlys og ett koselig brev.

SONY DSC

SONY DSC
Tusen takk Acer!

 

aug 142015
 

// Sponset produkter

For noen dager siden mottok jeg en pakke fra May Beauty. Den inneholdt 5 pakker med ansiktsmasker og en påføringskost.
Jeg sliter ikke sånn veldig med huden min, men av og til er det ekstra godt å kunne pleie seg selv litt.
Jeg fikk med meg Bjørn Vidar på testingen også.

Denne masken fjerner døde hudceller og hudormer, motvirker kviser, tar bort unødvendig olje dersom du har fet hud og gir deg ett mykt resultat. Det er ingen tvil om at denne masken fungerte, det så vi jo selv da vi begynte å dra den av. Man påfører masken og lar den sitte på i 30-45 minutter. Vi valgte 45 minutter og Bjørn Vidar kunne da dra av masken sin i en del uten at den delte seg da dette er en «peel off mask». Ganske artig!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


– RABATTKODE –

Akkurat nå får du som leser 30% på disse maskene. Både jeg og Bjørn Vidar er kjempe fornøyde og jeg tror jaggu jeg må bestille meg noen flere slike pakker selv! For å bestille kan du bruke DENNE linken. Den gir deg direkte rabattkode til ansiktsmasken. May Beauty har gratis frakt i hele verden, så her betaler du kun for produktet.

mai 312015
 

// Samarbeid

For noen dager siden fikk vi tilsendt regntøy fra Kattnakken. I går var det endelig skikkelig regnvær, og ungene gledet seg til å prøve ut disse nye flotte klærne.
Ungene var helt i ekstase, og det kom mange gullkorn mens de kledde på seg.
«Mamma, nå er vi tvillinger», «See, nå er vi helt like!» «Nå følte jeg meg skikkelig fin, mamma» – var noe av det Ida Emilie sa.
Thorbjørn derimot ble helt opphengt i logoen til Kattnakken, og han skjønte fort at det var bitte små pusekatter på regnjakken sin.
«Pus, mjaaauu», «Tatakken fiiiin», «Wooooow» – utbryter Thorbjørn på 2 år.
Absolutt ingen tvil om at dette falt i smak!

Vi gikk ut i øs pøs regnvær i går, for ungene ville såklart ut med det nye regntøyet sitt.
Jeg kledde på meg den superfine regnjakken min og vi var alle tre fine og gule ikledd Kattnakken regntøy.
Nå har vi ingen unnskyldning til å holde oss innendørs når det er dårlig vær ute.
Det ble en del bilder, så her kommer det ett lite bilderas fra da vi var ute…

Les også: Gult er kult!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC
ERFARINGER

«Myk slitesterk kvalitet (PU). Regntøyet har børstet innside som gjør at det er lunt og behagelig å ha på. Det er utstyrt med slitesterke fotstrikker, gode navnelapper, reflekser på ermer og ben, sveisede sømmer og sikker hette som er både avtagbar og regulerbar. Det er ekstremt slitesterkt og har 8000mm vannsøyle. Perfekt for dager med øs pøs, regnvær.»

Nå har vi kun prøvd dette regntøyet en gang, men da ute i skikkelig regnvær. Ungene var like tørre da de kom inn og var heller ikke klamme.
De lekte fritt i klærne, så jeg syntes bevegeligheten var veldig bra. Thorbjørn har størrelse 98, mens Ida Emilie har størrelse 122. De har litt å gå på i størrelsen, men siden det er strikker i både bein og armer gjør det ingenting.  Jeg valgte todelt regnsett fordi jeg syntes dette er mest praktisk for oss. Da har vi muligheten til å bruke det hver for seg. Regnsettet vil bli brukt i barnehagen. Settet har blitt kjempe populært, og barnehager har faktisk begynt å anbefale dette regnsettet til foreldre i barnehagen. Hvor kult er ikke det?

Les også: Ull fra Kattnakken – atopisk eksem!

Dette er regnklær vi virkelig går gode for.

 

mai 282015
 

// Samarbeid

I dag våknet jeg opp til regn som plasket mot soveromsvinduet.
Det er meldt regn i hele dag, men hva gjør vell det når det ventet en pakke på meg fra Kattnakken på postkontoret?
Timingen kunne ikke passet bedre, for hver gang jeg kjører ungene til barnehagen irriterer jeg meg grønn av at jeg blir gjennombløt når jeg leverer de og det regner.
Å knote med bilseler i regnet er ikke særlig gøy. Vell, jeg kjørte glad og lystig på posten for å hente ut pakken min og jeg er rett og slett betatt!

Jeg, Veronika og Rebekka var i Oslo å besøkte Kattnakken for en stund siden, og det var da vi fikk prøve jakken for første gang.
Det ble raskt bestemt at både jeg og ungene skulle ha regntøy, og nå gleder vi oss til å kle oss i gult!
Bjørn Vidar ble litt missunnelig på jakken min, så det spørs om det ikke blir en på han også etter hvert.

Jeg liker at jakken er lang. Fargen er supekul og den sprer mye glede. Den gjør det morsomt med regnvær, og hvor bra er ikke det?
Jakken er behagelig på, og holder godt på både regn og vind. Jeg valgte gul, men den finnes også i grå. Jakken finnes også til barn.
I tillegg til denne jakken får du også matchende regnvotter og sydvest til.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

LITT OM KATTNAKKEN

Bak det nye norske klesmerket for barn, Kattnakken, finner vi, Silje Vatne Ersland – norsk gründer, fotograf og designer. Produktspesialist på design av barneklær, hovedsakelig uteklær. Silje har vært produktutvikler for flere anerkjente aktører som b.l.a. Troll Company, Reflex og Ugly Children’s Clothing. Hun har over 10 års erfaring med produksjon, design og videreutvikling av barneklær. Og nå har hun endelig tatt steget ut å laget sitt eget merke, Kattnakken.

Siljes motto er: “Barn skal ha det gøy i klær jeg har designet” – Jeg elsker mottoet!

”Produktene fra Kattnakken er designet på barnas premisser og et løfte om å lage klær barn vil trives i. Klærne er behagelige og lette å være aktive i, de skal ikke hindre barnet i dets utfoldelse og lek.” Dette er Kattnakkens filosofi, og her er det virkelig tenkt på alt, ikke nok med at plaggene er laget i godt uttestede kvalitet, men det er også utstyrt med alt av tekniske og funksjonelle løsninger som skal til.
For å si det enkelt: Det er lett å se at dette er noe designeren kan og har gjort før.
– hentet fra hjemmesiden.

Les også: Ull fra Kattnakken – atopisk eksem!

Har du enda ikke sikret deg skikkelig regntøy til deg og ungene anbefaler jeg dere å titte innom Kattnakken.
Det er verdt hver eneste krone og blitt en poppis landet over. Vi elsker Kattnakken!

Ungene blir nok helt i ekstase når de kommer hjem fra barnehagen og ser at de nå har fått likt regntøy.
Jeg skal lage ett innlegg om regnsettet dems også, men nå venter jobben på meg.

Ønsker dere en fin dag! 😉

mai 072015
 

I går skrev jeg på bloggens Facebook side at det kommer til å skje endringer her fremover. Jeg har nå sagt opp kontrakten min som jeg hadde med Familieprat og er klar for å kjøre løpet fullt ut alene. Det er absolutt ikke til å legge skjul på at jeg mistet endel lesere da jeg byttet over i 2013, og det resulterte også i mindre blogglyst. Jeg har vært på kanten til å gi opp noen ganger, men samhholdet jeg har fått med flere andre bloggere har heldigvis klart å holde meg gående. Når man mister lesere fordi man flytter bloggplattform mister man også motivasjon.

Nå har jeg bestemt meg for å starte med blanke ark. Dette tror jeg både er godt for dere og meg selv. Det blir mindre reklame rundt innleggene og jeg gleder meg til å starte «på nytt». I tillegg vil det bli enklere for dere å kommentere på innlegg. Har fått endel kommentarer og mailer på akkuratt dette. Jeg får heldigvis god hjelp av Veronika og det er jeg kjempe glad for. Uten henne hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Bloggadressen kommer fremdeles til å være den samme (www.linemerethe.com) og jeg håper dette vil gå smertefritt. Tror dette vil gi meg blogglysten tilbake. Det er skummelt, men samtidig veldig veldig spennende. Jeg håper dere følger meg over på ny plattform etterhvert?

image

Kommer du til å følge meg videre?

 

mar 152015
 

Hurra – ny giveaway her på bloggen.

I dag er det Amvina som sponser premien. Har du en liten tass, eller kjenner du noen som har?
Da anbefaler jeg deg absolutt å melde deg på denne…

gym1_hreshhhh

Amvina gir nemlig bort en Skip Hop ABC babygym til en av dere. Denne babygymmen har sterke og flotte farger, morsomme dyr, bokstaver, ting barnet kan ta og føle på, samt speil. Dyrene kan du plassere hvordan du selv vil da det er flere festemuligheter på den. Barna lærer seg å løfte hodet av ren nysgjerrighet og det er fin måte å trene nakken og muskelatur på.

gym6_hres gym3_hres gym4_hres

For å melde deg på konkurransen må du legge igjen en kommentar her om at du ønsker å være med og trykke «liker». Husk å få med email adressen din slik at jeg får kontaktet vinneren.

Konkurransen avsluttes mandag 23 Mars. Lykke til!

feb 282015
 

Nå har jeg kommet hjem fra 2 uforglemmelige dager i Oslo. Jeg har vært på bloggtreff i regi av Familieprat.
Fy søren for en god stemning det ble i går. Jeg storkoste meg!

Vi startet allerede kl 13.00 med en Strawberry på Fridays etterfulgt med en god lunsj med Rebekka, Veronika og Malin.

image

Etter det gikk vi på hotellet for å ordne oss til treffet. Med vin og sang gikk det som en lek. Veldig gøy å se igjen de andre bloggerne siden forrige treff.
Veldig mange bra jenter samlet på ett sted. Vi var i topp etasjen på Thon Hotel Panorama.

image

image

image

Etter endel glass vin, skravling og flotte goodiebags gikk vi tilbake til hotellrommet for å fortsette festen der. Vi ble endel som samlet oss før vi dro ut i Oslo. Vi endte opp på Fridays igjen før jeg ble fulgt tilbake til hotellet av Veronika og Rebekka. Jeg gikk å la meg mens de andre fortsatte festen ute i Oslo. Dette er 2 dager jeg seint vil glemme,og jeg gleder meg allerede til neste treff. Jeg er så takknemlig for at jeg har blitt kjent med Rebekka og Veronika. Herlige mennesker!

image
image

I dag startet jeg dagen med en god frokost på hotellet før vi sjekket ut. Jeg ble med Veronika og Rebekka for å besøke Kattnakken før jeg tok toget hjem til Sarpsborg igjen. Fy søren så mye lekkert det kommer i den nye kolleksjonen, det er bare til å glede seg! Jeg har allerede plukket ut favoritter til både meg og ungene.

Nå har jeg kommet hjem til mann og barn, og ungene skal straks i seng. Resten av kvelden skal jeg tilbringe i sofakroken.
Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

feb 162015
 

Jeg har så fryktelig mye å gjøre for tiden både med jobb og her hjemme.
Jeg har plutselig funnet ut at jeg skal male gangen her og pusse den opp litt. Jeg planlegger og ser for meg hvordan det blir, og jeg gleder meg til å starte! Nå gjelder det bare å finne riktig tapet som skal passe til malingen.

I mens kan dere jo følge meg på Instagram – linemerethecom.

20150216-220551.jpg

jan 202015
 

9_bred

Det var med stor glede å åpne mailen min å går. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg var en av de nominerte til «Årets mammablogg» i år.
Bare det å være på den listen i det hele tatt gjør meg litt ekstra stolt, og jeg oppnår endelig resultater for det jeg jobber for og legger mye tid i.

Jeg forventer absolutt ikke å vinne konkurransen, for det er mange dyktige og store bloggere med i kampen om tittelen.
Likevel syntes jeg det hadde vært supergøy om dere vil hjelpe meg med å klatre oppover listen. Målet mitt er å komme over midten av listen, men jeg blir glad for absolutt alle stemmer jeg får. Alt du trenger å gjøre er å sende «mblogg9″ til 2012. Tjenesten koster 3 kroner, og alle som stemmer er med i trekningen av blant annet gavekort fra Barnas Hus på 2500kr, ett halvt års forbruk av varer fra Libero og en kaffetrakter fra Wilfa til en verdi av 2999kr.
Mer informasjon om avstemningen og de andre nominerte kan du se her.

headernovember1gggrr

Hvorfor stemme på meg?
Jeg mener jeg har en åpen blogg der mange kjenner seg igjen i mange situasjoner. Jeg legger overhodet ikke ut livet som rosenrødt, for det er det absolutt ikke til tider. Vi lever som en vanlig a4 familie med jobb, barnehage og faste rutiner. Jeg skriver personlige innlegg, og skriver aldri noe jeg ikke kan stå inne for. Her finner du en god blanding av våre kaotiske men også herlige hverdager.

Send sms «mblogg9″ til 2012.

Jeg har allerede avgitt min stemme, men såklart ikke til meg selv. Så sleip er jeg faktisk ikke!
Min stemme har gått til Veronika.

des 242014
 

julekalender-123-crop24
// Sponset premie

I dag er det selveste JULAFTEN! Ungene hadde store forventninger når de stod opp, og juletreet var omringet av julegaver. Julestrømpen hang stappet full på peisen og vi har nettopp sett på Rockeulven. Nå kan julekvelden komme.
Selv skal vi fylle huset med familie for å kose oss med godt selskap, ribbe og masse deilig mat. Jeg gleder meg!

I denne julekalenderens siste luke er det Amvina som sponser med en fantastisk premie.
Jeg har ett fantastisk samarbeid med Amvina, og det er med glede å avslutte årets julekalender nettopp med de.
Amvina selger produkter i hele Skandinavia og de finnes blandt annet på Babyshop, Sprell og Lilleprinsen.
De fører blandt annet merker som Skip Hop, BLISS Sthlm, Brother Max og Hippychick i sitt sortiment.

Produktsida-ABC-Mobile
Produktsida-SB-Mobile

I dag kan du vinne denne uroen fra Skip Hop.
Denne uroen kan du montere over sengen til barnet. Den spiller godnatt sanger, og roterer rundt.
Når uroen roterer kan barnet ditt se på morsomme dyr, ansikter og andre figurer til h*n sovner.

24
For å delta i denne siste luken trenger du kun å skrive GOD JUL i kommentarfeltet. Jeg trekker vinneren i morgen. Lykke til!

De tre heldige som vant hver sin Wow kopp er Lars Erik, Helle og Linn.
Gratulerer så mye. Send meg en mail med navn og adresse :)

Vil samtidig benytte sjansen å ønske alle dere lesere en fantastisk jul. Håper dere alle får en fin og minnerik julaften sammen med de som betyr aller mest for dere. GOD JUL!

Ps: Jeg oppdaterer vår julaften på Instagram. Så om du vil følge oss der kan du søke opp @linemerethecom.