mai 012016
 

Wow, det er søndag igjen. Hvor ble det av helgen?
Denne søndagen har vært akkurat slik søndager skal være. En hel dag uten plan og mening. Vi har stort sett vært hjemme i hele dag, foruten om en snartur på skolen som Ida Emilie skal starte på til høsten. Ungene ville ut å leke, så da dro vi ned på skolen for å bruke opp siste rest av energien. Etter en snau halvtime med klatring, løping, husking og aking dro vi hjem og kveldsmaten gikk ned på høykant.

I morgen er det mandag igjen. Starten på en ny uke og veiedag. Som dere kanskje vet har jeg lagt om livsstilen min og jeg stortrives i den nye hverdagen. Mer energi (selv om jeg fortsatt må ty til Argi+) og jeg klarer nå å se gleden i sunt kosthold og trening. Var jeg sulten før kunne jeg lett kjøpe meg en sjokolade for å dempe sulten. Nå orker jeg ikke tanken på det, og det er en deilig følelse. Vekten viser -2 kg siden jeg startet og jeg vet at dette er begynnelsen på fortsettelsen. Nå skal jeg virkelig nå målet mitt og jeg gir meg ikke før jeg står på målstreken.
Neste sommer skal jeg nemlig være den som kan dra på badeland og på stranden uten å føle seg uvell, gjemme seg i store håndkler og ikke kunne ligge på stranden og sole seg. Jeg er så klar for å endelig kunne kjenne på denne følelsen!

Satt å tittet gjennom bilder på telefonen min istad, og jaggu er det gøy å se forskjell fra da jeg startet på C9.

13119124_1667453583583773_3498054977523984835_n
Nå er det bare å fortsette i dette tempoet. Lurer på om jeg skal dra med meg Bjørn Vidar ut å kjøpe nye treningsklær en dag også, for er ikke det motivasjon i seg selv nok så vet ikke jeg. Fargesprakende treningstøy gjør faktisk mye med humør og innsats! :)

apr 202016
 

Det er snart 17 mai og senest i går fikk jeg spørsmålet om hva jeg skulle ha på meg.
Jeg svarte det samme som alltid -nemlig bunaden min. Så slo det meg: Passer den i år?

For ett drøyt år siden måtte jeg ta ut hormonspiralen og heller gå over på p-piller igjen. Hormonspiralen gjorde kroppen min sprø. Jeg blødde konstant og fikk utslett i ansiktet. Det var tydelig at kroppen min ikke tålte det. Jeg gikk så over på Cerazette og en av bivirkningene på denne er vektøkning. Vell, dette har jeg virkelig også fått kjenne. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har gått opp 16(!!!) kg fra i fjor sommer. Det er skammelig og jeg skulle ønske at kroppen ikke reagerte slik. Jeg er så lei av at kroppen min holder på slik. Selvbildet daler nedover igjen, ned dit det tidligere har vært. Nå veier jeg faktisk like mye som jeg gjorde da jeg var høygravid med Thorbjørn. Shit! Hadde det ikke vært så dyrt å legge seg under kniven for sterilisering hadde jeg gjort det uten å tenke meg om.

 

Vell, jeg prøvde bunaden og tror dere den passet da? Niks!! Jeg hadde ikke sjanse. Fortvilet kastet jeg på meg treningsklær og tok en løpetur inn i skogen. Frusterasjonen måtte ut ett sted og jeg valgte å kvitte meg med den til skogs. Jeg fikk kalde føtter og fikk medt lyst til å stikke fingeren i halsen for å få opp den deilige kakaoen jeg drakk tidligere i dag.

Vell inne i skog og mark utnyttet jeg både fjell, mark og bakker. Svetten sklei nedover ryggen og jeg løp hjem med en god følelse. Imorgen skal jeg på treningssenteret, for denne jents skal inn i bunaden sin igjen! Tenk at en bunad kan være så stor motivasjon??

 

Vaner skal endres, og det nytter ikke å vente til «over helga». Sjokoladen byttes ut med kesam igjen og havregrynen får bein å gå på til frokost. Disse 16 kg skal bort igjen, og pillebrettet ender straks i søpla. Søren ikke lett å være kvinnfolk?

jan 242016
 

Herlighet, er det ikke rart hvordan kroppen kan forandre seg på kun 9 små dager?
Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og det gir virkelig motivasjon til å nå en helårskropp i nærmeste fremtid.
Jeg føler meg bedre og det er ingen tvil om at selvtillitten min øker. Dette gjorde jeg sammen med 2 venninner, og de er like fornøyde som meg. Vi motiverte hverandre, og vi har aldri før vært så fnisete som denne uken. Vi har hatt det kjempe gøy på jobb!

Jeg gikk ned 3,9 kg og tok av 32 km på kroppen!

12510421_531702270334447_2614244884314528579_n

Er du klar for en forandring? Om du vil ha mer informasjon kan du enten legge igjen en kommentar med mailadressen din eller sende meg en mail på linemerethe87@hotmail.com.

Nå er det søndag kveld, ungene sover og jeg har min egen lille ego tid. Det er snart klart for webinar med fine kollegaer som har rocket Gøteborg i helgen. Det er deilig at blogglysten har kommet tilbake, og jeg er klar for å gi gass!

Ha en nydelig kveld!

jul 192014
 

I samarbeid med Get Inspired deler jeg ut to treningsdagbøker.

Disse hjelper deg med å holde oversikt, planlegge og nå målene dine med treningen.

20140719-075356.jpg

Produktegenskaper:

– Målsettingsskjema for å konkretisere hva du ønsker å oppnå med treningen
– Testskjema for styrke, kondisjon og figur for å enklere måle fremgang
– 26 ukeplaner for planlegging av din treningsuke
– Kondisjonsdel hvor skriver inn dine løpe/sykkelturer
– 108 øktplaner for loggføring av styrketrening
– Flotte skjema for kostholdsregistrering
– Sporty design og et solid omslag slik at den holder seg fin i treningsbagen

20140719-075438.jpg

Har du lyst til å vinne? For å delta i konkurransen må du gjøre følgende:

– Del og lik dette innlegget (Gir 1 lodd)

– Lik bloggen på Facebook ved å trykke her. (Gir 1 lodd))

– Følg bloggen på Instagram: linemerethecom (Gir 1 lodd)

– Husk å legg igjen en kommentar på hvordan du har deltatt og hvorfor du vil vinne.

Vinneren trekkes 27 juli. Lykke til!

jul 042014
 

Ida Emilie var med meg på treningen her om dagen. Hun var på barnepassen mens jeg trente. Da vi kom hjem ville hun trene selv, og tok både sit-ups og armhevninger på gresset ute her. Tidlig krøkes! Vi prøvde å trene litt sammen, ved at jeg brukte hun som vekter. Det gikk veldig bra, og Ida Emilie selv syntes det var kjempe morro.

20140704-223215.jpg

Vil dere at jeg skal legge ut noen øvelser??

Det beste er at man ikke trenger noe apparater for å gjennomføre øvelsene. Ett morsom samspill med barna.. :-)

jul 012014
 

//Sponset topp

Søndag kveld bestilte jeg meg litt motivasjon fra X-life. Utrolig kjapp levering og tommel opp for det!!

image

Ny treningstights har jeg siklet lenge etter. Denne er fra Röhnisch .
Treningen blir så mye bedre med bra treningstøy, hvertfall for meg. I tillegg ble det en topp, Cake in a cup, kakemix og Fat Stop tabletter.

I dag var også første dag i ny jobb for meg, og jeg kan ikke si annet enn at jeg stortrives allerede! Veldig godt å komme seg ut i arbeidslivet igjen. Thorbjørn er syk,  men tror likevell han har storkost seg med Ida Emilie og Bjørn Vidar mens jeg var borte. Da jeg kom hjem var ungene lagt, klesvasken var hengt opp og huset var ryddet. Husfarspoeng til Bjørn Vidar!

image

// Toppen er fra Sheinside og kan kjøpes HER.

Nå er kveldsmaten spist og sengen skriker bokstavelig talt nesten etter meg. Jeg har vært sinnsykt trøtt i hele dag fordi jeg sov så dårlig i natt. I morgen er det trening før en ny kveld på jobb. Gleder meg:) God natt!

jun 292014
 

Året 2005 møtte jeg min kjære mann. Jeg levde på en rosa sky, vi lagde oss god mat og nøt livet sammen. Jeg snublet over kjærlighetskiloene en etter en, og til slutt hadde jeg faktisk lagt på meg 15 kg!! Trening var for meg den gangen «en sosial ting», og jeg tok ikke i når jeg var der, og heller skravlet med venninder og kjæreste. Jeg brydde meg desverre svært lite om hvordan jeg så ut, for jeg hadde det kjempe bra slik det var. Jeg var jo i min egen lille «boble»… Håret var ofte oppsatt i en dott, og jeg oppdaterte skjeldent garderoben min. Joggebukse og store hettegensere var det beste jeg kunne ha på meg, og jeg var ofte sminkeløs flere dager i uken. Heldigvis klarte jeg å gå ned noe kilo før jeg ble gravid med Ida Emilie. Etter fødsel gikk jeg ned alt, bortsett fra 5 kg. I dette svangerskapet la jeg på meg hele 21 kg, og jeg har aldri i mitt liv veid så mye før. Jeg så faktisk 3 siffret tall på vekten, og jeg måtte klype meg selv i armen flere ganger. Jeg spiste ofte sjokolade og Colaen var min tørstedrikke. En 200grams sjokoladeplate kunne bli borte på null komma niks, og når jeg tenker over det når er det direkte skammelig og ekkelt. Ikke rart jeg gikk opp i vekt.

20140628-221837.jpg

Det var da jeg innså selv at jeg kan ikke forfalle selvom jeg har blitt mamma. Jeg meldte meg på en konkurranse via Radio Prime, og bryllupet stod også for tur. Jeg var så gira, ble plukket ut og skulle sykle hennesrittet. Jeg trente hver uke med PT på Sats (han var veldig flink og visste absolutt hva han holdt på med). Dagen før sykkelrittet ble jeg syk. Så syk at jeg ble innlagt på sykehuset og fikk strengt forbud mot å sykle dagen etter. Jeg mistet følelsen i halve siden av kroppen, og fikk pustevansker. Å gi den beskjeden videre til Sats var vanskligere enn jeg trodde, selv med legeerklæring. Jeg gikk fra Sats gråtende, og uten mulighet til å sykle. Jeg ble deprimert av hva som skjedde, og hele hendelsen gikk faktisk veldig hardt inn på meg. Aldri om jeg setter mine bein der igjen! Jeg skjønte fort at jeg måtte glemme hendelsen, og fokusere på tiden fremover. Bryllup, venner og familie. Ida Emilie lyste opp hverdagen, og bryllupet ble flottere enn hva jeg kunne tenke meg. Jeg nådde enda noen kilo før bryllupet, men likevell var jeg ikke fornøyd.

Etter bryllupet ble jeg gravid med Thorbjørn, og 11 kg la seg på nytt på kroppen. Etter en fantastisk fødsel og en sjarmerende prins gikk jeg ned 16 kg. Jeg innså nå at jeg hadde muligheten, og grep tak i den. De åpnet ett nytt treningssenter bare 3 minutter unna her vi bor. Mannen meldte seg inn først, og jeg ikke så lenge etterpå. Jeg klinte til med GULL-medlemskap me den gang, og det angrer jeg ikke på. Folkene som jobber der, tilbudene og miljøet er helt utrolig bra! Jeg så lyset i tunnelen, og jeg bestemte meg for å gripe sjansen. Nå eller aldri!

Fra å elske godteri har jeg nå holdt meg unna, og jeg skal si det gir resultater. I går hadde jeg ny kroppsanalyse, og jeg er veldig fornøyd. Både fettprosent og vekten har gått nedover.

20140628-221144.jpg

Jeg prøvde først en diett, men fant fort ut at det ikke var noe for meg. Nå spiser jeg det samme som resten av familien (bortsett fra godteri, brus og usunne ting) men er mer bevisst på hva jeg putter i munnen. Det var ikke mye salat jeg spiste før, men jeg har lært meg å like og nå spiser jeg det hver eneste dag. Favoritten er kyllingsalat, og det tror jeg at jeg kunne levd lenge på.

20140628-221925.jpg

Jeg begynte å se resultater, og motivasjonen steg til de grader! Vekten gikk nedover, og jeg ble rett og slett rastløs de dagene jeg ikke fikk trent. Jeg har treningspartnere som støtter meg, og vi gir motivasjon til hverandre. Vi drar hverandre med, og treningen blir enda bedre. Jeg som var den største godtegrisen og hamstret smågodt i Sverige hver gang klarer nå fint å gå rett forbi hyllene med smågodt. Det frister ikke, og smaker heller ikke noe godt. Å hive i seg sjokolade gir meg ikke annet enn dårlig samvittighet etterpå, og da ser jeg heller ingen vits i å spise det. Jeg gir meg derfor heller en klapp på skuldra når jeg velger å stå over, og vet at det er det beste for meg om jeg skal nå målet mitt.

20140628-222403.jpg

Jeg er inne i en veldig god periode nå, og er bare 1,3 kg unna fra å se ett nytt tiertall på vekten. Fortsetter jeg slik ser jeg i mot bikinikroppen i 2015, uten å gjemme seg ved bassenget eller stranden på sydentur, og å faktisk tørre å kle av seg til badetøy foran andre. Akkuratt der har jeg en liten sperre som stopper meg enda, men jeg håper det blir bedre med tiden. Jeg vet nå at jeg er på rett vei, det fungerer og jeg ser frem til ett lettere liv.

20140628-223616.jpg

Jeg har gått fra å være en lat sofagris, til å elske å trene. Dette klarer du også!
Nå skal jeg ta meg litt frokost før jeg og Bjørn Vidar skal spille Squash og trene. Gleder meg allerede :-)

Ps, jeg mener på ingen måte at livet skal handle om kun trening og salat. Man velger sin egen helse og siden
jeg kun lever en gang vil jeg gjøre det så best som mulig, både for meg selv og ungene. Om noen velger en annen livsstil har jeg full forståelse for det.

jun 252014
 

Ofte får jeg dårlig tid før levering i barnehage og trening, eller jeg får lyst på noe søtt etter ungene har lagt seg. Isteden for å kaste i seg en brødskive eller en sjokolade har jeg nå funnet løsningen.

For noen uker siden hadde Coop kampanje på OBH Nordica sin Smoothie maskin. Vi betalte 179 kr (medlemspris) men jeg vet de selger den enda til 299kr. De har den også på XXL til 199 kr. Det er det smarteste kjøpet vi har gjort på en stund. Utrolig deilig å lage en smoothie på 1-2-3 som både er sunn, enkel og god!

Min smoothie pleier å bestå av: en halv banan, 2 ss mager kesam, litt eplejuice og valgfri frossne bær. Jeg bruker som regel smoothie blandingen fra Rema1000 som inneholder mango og banan. Det blir kjempe godt!

image

Med denne maskinen er det nesten ikke oppvask og den tar lite plass i skapet. Selve beholderen er flasken du drikker av, og du skrur bare på drikkelokket når smoothien er ferdig.

image

Vi digger den og her hjemme blir den brukt hver eneste dag. Ungene syntes jo også smoothie er kjempe godt. Den er virkelig ett «must have» produkt til deg som trener, har barn eller bare er veldig glad i smoothie. :-)

jun 242014
 

//Sponset topp

Hei og riktig god tirsdag!

I dag løfter jeg glasset å utbringer en skål for meg selv. Jeg har nemlig fått meg ny jobb og jeg gleder meg så utrolig mye til å starte opp. Endelig faller ting på plass, og jeg er klar for å hive meg ut i arbeidslivet igjen. Nå skal Bjørn Vidar endelig få kjenne litt på pappapermisjonen hjemme med to alene. Med Ida Emilie var vi jo sammen alle tre, og jeg har nå vært hjemme sammen med de mens han har hatt permisjon denne gangen også. Neste uke starter jeg i jobb, og jeg tror det blir godt for både pappaen og ungene at de får litt alene tid.

Det er ikke bare i arbeidslivet som går rett vei, men vekten viser også riktige tall.
Siden jeg trappet opp med trening og la om kostholdet for 2 uker siden viser nå vekten -2 kg. Jeg er veldig fornøyd med 1 kg i uken, men jeg vet selvsagt at det ikke kommer til å fortsette slik. Jeg er nå bare 3 kg unna «idealvekten» min i forhold til kroppanalysen jeg har tatt. Det er ikke den vekten jeg ønsker selv, men det skal være mitt første delmål. Selvom ikke vekten viser så mye nedgang vises det på klær og kropp, noe som er kjempe morro å se. Selvtillitten bygger seg sakte men sikkert oppover. Desverre har jeg veldig få bilder av meg selv, for det er jo alltid jeg som står bak kamera. Når ungene blir store tror de vell at jeg aldri var med på en eneste ferie, hehe..

Vell, jeg fant ett bilde fra Tyrkia turen vår i fjor. Dette er seks måneder etter fødsel, og jeg skammet meg veldig for hvordan jeg så ut. 1 mnd etter dette bildet meldte jeg meg inn på Family Sports Club, og der har jeg vært siden. Utrolig fornøyd med senteret, og det er ekstra gøy at det i tillegg er Squash senter der også.

Vell, noe har skjedd selvom ikke vekten viser det samme.

20140624-142303.jpg

20140624-142432.jpg

Å faktisk kunne gå med tettsittende klær uten at valkene mine faller ut av buksa gir en god følelse. Jeg må ikke lengre bruke bukser med høyt liv for å skjule magen slik som før. Toppen er ny, og den er ekstremt deilig å ha på seg. Toppen finnes her hos SheInside. Elsker detaljene på skuldrene!

Ønsker dere en fortsatt nydelig dag:-)

jun 202014
 

Noen av dere som følger meg på Instagram (linemerethecom) har kanskje allerede sett dette bildet, men velger likevell å poste det her også i håp om å gi litt motivasjon til andre.

Det er nå 11 dager siden jeg la om kosten og tok opp treningen for fult og på disse dagene har jeg klart å gå ned 1,5 kg. Jeg er kjempe fornøyd og kunne ikke fått en bedre start. Det hjelper absolutt på både motivasjon og selvtilitten. Jeg spiser det samme som resten av familien til middag, men har kuttet ut litt brød, godteri og brus. I tillegg lager jeg meg ofte salater og spiser mye kylling.

Denne shortsen var trang til meg i fjor. Nå sklir den nesten av meg. Jeg er stolt!

image

Den sitter absolutt ikke noe pent på meg nå og den fortjener en plass i UFF containeren.

image

Nå er klokken straks 12.00 og jeg er allerede ferdig med dagens trening. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet og kose meg med familien.

image

Vi skal låne campingvognen på Hvaler i helgen, men trening skal jeg likevell presse inn. Løpesko og treningsklær blir pakket ned:-)

Hvordan går det med treningen din?