des 072017
 

// Samarbeid med Footway

Er det en ting jeg er opptatt av er at ungene har gode sko. Her skal det ikke fryses, og skoen må sitte godt på føttene. Skoene er grunnlaget for en god rygg resten av livet. Denne gangen var det Thorbjørn og lille T i magen som fikk nye sko, og Thorbjørn har allerede tatt de i bruk.

Lille T fikk noen nydelige støvler fra Kavat. Herlighet som jeg gleder meg til å se henne rusle rundt i disse.
De passer til både gutt og jente, og har glidelås slik at de er lette å ta på de små barneføttene. De veier omtrent ingenting, og det er ett stort pluss.

DSC00419dddddd
DSC00425dddddMerke: Kavat. Disse skoene finner du her.

Til Thorbjørn valgte jeg disse vinterstøvlene fra Champion. Disse er gode og varme, og ser jo absolutt veldig bra ut til selskap også. Disse er også veldig lette, og veier omtrent ingenting. Tøffe gutter må ha tøffe sko!

DSC00436ffff DSC00453ffffff
Merke: Champion. Disse finner du her.

Footway er utrolig raske på å sende deg varene. Jeg hadde faktisk begge skoene allerede dagen etter jeg bestilte. Det kaller jeg service! De leverer til 11 forskjellige land og er en online skobutikk.

nov 232016
 

// Sponset spill og snacks

Gleden var stor da pakkelappen dumpet ned i postkassen. Vi er så heldig å har fått mottatt spill vi kan kose oss med alle sammen. Kvalitetstid med familien er noe jeg setter øverst på listen over viktige ting her i livet, så å kombinere dette med å ha det gøy er jo bare helt fantastisk! I samarbeid med Tid Sammen testet vi på lørdag «Eye Found it». Ungene hylte av glede da de så de kjente og kjære tegneserie figurene. «Jeg vil være Tingeling», «Jeg vil være Tigergutt»..
Ungene hadde spilt noe ala dette spillet hos Veronika før, men ikke denne versjonen.

SONY DSC

SONY DSC

«Eye Found it»
Dette spillet går ut på å finne flest mulig skjulte bilder før tiden renne ut. Man trekker kort og kortet viser hva man skal lete etter. Ungene sa de var på detektiv jakt da de lette, og ble kjempe ivrige. Tilslutt satt de oppå bordet å spilte. Tingene er godt gjemt så det gjelder å ha tungen rett i munnen. 3 åringen vår var svært delaktig i spillet så dette passer absolutt til hele familien.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

And the winner is…… Ida Emilie!! En seiersdans må til.

SONY DSC

SONY DSC

Nå gleder vi oss veldig til å prøve «Kjappe svar» også. Spillkvelder er en fin måte å samle familie og venner på.

SONY DSC

Spiller dere ofte spill?

Følg gjerne Tid Sammen på Facebook for mer spill og moro. Disse spillene fåes kjøpt i de fleste lekebutikkene og bokhandlere i hele Norge.

Ett spill er en perfekt julegave til både store og små.

jun 022016
 

Helt fra jeg var liten har jeg slitt med tykt og masse hår. Nå som det er så varmt ute blir håret mitt rett og slett en pest og en plage. Det blir så varmt, og jeg får veldig vondt i hodet ettersom håret mitt er så tykt. Det veier faktisk en del. Jeg var inne på tanken med å klippe meg skulderkort, men jeg vet med meg selv at jeg sikkert hadde angret selv om det er kjempe sprekt på andre. Jeg kom over Keratinbehandling på internett, og jeg bestemte meg for å undersøke litt nærmere. Veronica hadde veldig gode referanser og jeg bestilte time hos henne. Allerede i går satt jeg i salongen og jeg føler nå at jeg nesten har fått ett nytt liv. Det er litt som å gå ned i vekt – det høres kanskje rart ut men håret mitt har jeg hatet for alt i verden. Når jeg føner meg står håret mitt til alle kanter og jeg ligner på huldra. Håret mitt holder heller aldri på krøllene når jeg en sjelden gang prøver å bruke krølltangen, og jeg er lei av å bruke rettetang hver eneste dag. Dessuten er det jo også veldig skadelig for håret.

Fra ett stort, brusete, tykt og slitt hår sitter jeg nå her med ett glansfylt, sundt, lettere og rettere hår. Jeg føler meg som en ny person!
Dette er en behandling jeg definitivt kommer til å fortsette med, for resultatet er nesten for godt til å være sant.
Jeg elsker det rett og slett!

13325696_10209690736444512_7382437738245817113_n

Nå gjenstår det kun å klippe av de litt slitte tuppene pluss litt til. Håret mitt ble jo kjempe langt med denne behandlingen.
Dette varer i 3-6 måneder etter første behandling, etter flere behandlinger vil også resultatet vare lengre. Behandlingen er veldig godt for håret, og ikke skadelig. Produktene hun bruker er heller ikke testet på dyr.

Jeg vet det er mange som «sliter» akkurat med dette, og jeg fikk kjempe mange henvendelser og spørsmål i går da jeg la ut bilde på Instagram og Facebook. Jeg vet at flere av dere har allerede bestilt time eller skal gjøre dette. Ta derfor kontakt med Veronica for å avtale slik at dere finner en dag det passer dere begge. Hun er kjempe flink og veldig dyktig i faget sitt.

PS: Dette er ikke ett sponset innlegg, kun ett tips til dere som jeg håper dere kan få nytte av :)

mai 252016
 

Hvor mange ganger har du ikke vært oppe til langt på natt og tenkt «jeg skal bare bli ferdig med dette før jeg kan legge meg»? Timene drøyer ut i den svarte natten og det er snart lyst før du i det hele tatt får lagt deg. Lekene må ryddes opp, klærne skal brettes og de to halvspiste yoghurtbegrene som fortsatt står igjen etter frokosten på bordet må i søpla. I tillegg glemte du den vasken du satt på før ungene la seg og innser at du må henge opp denne før får lagt deg. Regnklærne til ungene ligger fortsatt møkkete i en plastpose på trappen ute og innerst inne vet du også at dette må ordnes for at ungene skal være tørre i barnehagen dagen etter. Selv må jeg opp om bare få timer for å rekke jobb, men må sette på klokken ekstra tidlig for å skulle levere ungene i barnehagen først. Jeg tenker ofte «døgnet skulle hatt flere timer» og er veldig sikker på at flere enn meg tenker det samme.

I dag har vi heldigvis hatt en roligere dag. Klokka ringte 07.30 og jeg vekket ungene. Ida Emilie har to dager på skolen nå og det var en spent jente som våknet i dag tidlig. Frokosten ble spist og vi kjørte avgårde for å levere Thorbjørn i barnehagen før vi kjørte Ida Emilie på skolen. Bjørn Vidar har vært på Dahles Auto å skrevet under på ny bil. Denne gangen skal vi teste EL-bil. Har aldri eid en helt NY bil før, så dette blir spennende. Etter ungene var hentet og Thorbjørn hadde så vidt fått svelget unna lunsjen i barnehagen satt vi kursen mot Daftø. Jeg kjenner alltid på en beroligende følelse når jeg kommer hit, uansett vær og vind. Vi fikk ordnet litt, ungene lekte og vi spiste middagen her.

Jeg tok med ungene på stranden, og mens de fanget krabber satt jeg på gresset å jobbet litt. Å kunne være sammen med ungene, sitte på en strand og jobbe litt innimellom krabbefisking og tafsing på glassmaneter på stranden passer meg virkelig bra. Etter jeg ble mamma har jeg blitt så mye mer bevisst på hva jeg bruker tiden min på og hva som virkelig betyr noe. Jeg har funnet ut at denne livsstilen passer oss alle fire veldig bra og det er rett og slett helt fantastisk å kunne jobbe når man vil, men hvem man vil og hvor man vil.

13241497_10209635294058487_2058062138_ohhhhhhh
13287919_10209635293538474_1038728792_oggggg

Jeg er så glad for at dette er blitt min livsstil og at jeg kan bake den inn i hverdagen vår uten at det går utover noe annet.
Tidsklemma er ikke noe problem lenger, og jeg er tilstede for ungene akkurat når de trenger meg. For meg er dette drømmejobben.
Tenk å kunne gjøre noe man elsker, samtidig som man kan tjene penger på det. Mange tror det ikke går og at det er for godt til å være sant, men heldigvis er det nettopp det – helt sant! Alt er opp til deg selv, du setter dine egne begrensninger, mål og fremtid.

Flere og flere ser mulighetene i network marketing – og det er her det virkelig skjer.
Det eneste du trenger er internett og en telefon. Lettere blir det ikke. Vær din egen sjef.

mai 192016
 

//Sponset behandling

For drøyt en uke siden var jeg hos Salong Sjarm i Skjeberg. Der ble jeg godt tatt imot av Simona som jobber som vippeteknikker.
Jeg har tidligere slitt veldig med at vippene detter av fort på meg, så jeg var virkelig spent. Jeg ville ha naturlige vipper som ikke var så lange.

Drøyt 1,5 time senere var Simona ferdig, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri før har vært så fornøyd.
Nå etter en uke er de fortsatt like fine. Det er så sinnsykt deilig å stå opp uten å sminke seg. Man ser litt mer våken ut enn man vanligvis gjør.
Alle dagene vi har vært på Daftø har jeg gått uten sminke. Praktisk for meg og godt for huden å kunne puste.

SONY DSC

13234946_10209586448997391_1553240387_ohhhhh

Salong Sjarm ligger i Sarpsborg, nærmere bestemt Skjeberg. Det er lett å finne frem, og kun 3 minutter med bil fra E6.
For å bestille time kan du ringe 99870371 eller ta kontakt på Facebook siden: Simona – VippeExtensions og Bryn.

SONY DSC

mai 062016
 

Endelig var dagen kommet. Ida Emilie og Thorbjørn har hatt nedtelling siden Mars, og dere kan tro de gledet seg!
I dag åpnet endelig Daftøland som ligger på campingplassen vår. Daftøland er en fornøyelsespark med karuseller, hinderløyper, bading og mye mer. Siden vi har plass på Daftø valgte vi å kjøpe sesongkort. Nå kan vi komme og gå som vi vil, og disse kortene vet jeg kommer til å bli brukt mye i sommer. Om du er i nærheten av Strømstad anbefaler jeg å ta turen innom. Dette er virkelig gøy for ungene!
Mer om Daftøland finner du HER.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

For ett nydelig vær det har vært i dag altså! Vi har sett sommerkjoler, sandaler og shorts. Det gir virkelig sommerfølelse med sol og deilig temperatur.
Denne sommeren blir bra, det vet jeg!

apr 112016
 

// Sponset av Tactic

På fredagen reiste Ida Emilie, Thorbjørn og Bjørn Vidar ut på Daftø for å være der over helgen. Jeg jobbet seint fredag, og tidlig lørdag, så etter jeg var ferdig på jobb satte jeg snuten mot Sverige. Jeg er så glad for at vi har fått vårt eget lille «paradis» vi kan dra til. Det er ikke så langt hjemmefra, men langt nok til at det er veldig godt å komme seg bort litt.

Vi har fått tilsendt noen spill fra Tactic og tenkte at lørdagskvelden skulle brukes til spill. Bjørn Vidar og ungene hadde handlet inn snacks og slikt på forhånd, så alt var klart til jeg kom ut til de. Før spill kvelden kunne starte benyttet vi oss av det gode været til å grille litt før vi startet.

Denne gangen var det Tegn & Gjett vi skulle teste ut. Ida Emilie og Thorbjørn har tyvstartet på dette spillet allerede før denne kvelden, men vi hadde aldri spilt det alle fire sammen. Spillet passer godt til våre barn som er 3 og 6 år. Litt mer gjetting på hva Thorbjørn egentlig prøver å tegne, men det var knallgøy! Ida Emilie har veldig konkurranse instinkt, og det var ikke vanskelig å se at dette skulle hun vinne – noe hun også gjorde.

12970731_10209299899433831_2033569129_okkk
12962458_10209299894713713_1338377133_ohhhh
12970575_10209299899553834_1494529518_ohhh
13000392_10209299894953719_569271393_okkk

Spillet har veldig enkle regler, og ungene kan fint spille dette sammen også uten voksne tilstede.
Jeg har aldri skrytt av mine tegneferdigheter, og det skal jeg heller ikke gjøre med disse bildene.
Det viktigste er at ungene ser hva det er jeg prøver å tegne, og klarer de å gjette riktig gir det de en stor mestringsfølelse.

13009780_10209299893033671_1359720344_ohhh
13010254_10209299892273652_727456525_ohhh
12999717_10209299894473707_2076409442_ojjj
12991999_10209299892353654_1304039769_ojjj
12970095_10209299893433681_727457157_ohhh
13009774_10209299894073697_1174563498_oggg

Jeg elsker slike kvelder. Full fokus på kvalitetstid, med latter og moro.
Nå har vi tatt med en del av spillene våre til Daftø, og gleder oss til flere spill kvelder sammen her.

Så en liten utfordring til dere: Kjøp inn noen nye spill, snacks og lag dere en spill kveld.
Jeg lover dere at dette er en kveld som både store og små vil sette stor pris på,
og det er så deilig å kunne gjøre dette uten å gå ut av huset sitt.

Om du vil ha spill tips anbefaler jeg dere å følge denne siden på Facebook.

Hvor ofte spiller dere sammen?

apr 052016
 

I går fikk jeg ett spørsmål. Hva drømmer du om og hva vil du oppnå?
Det var absolutt ikke lett å svare på for tidligere har jeg ikke latt meg få lov til å drømme stort.

Det fikk meg til å tenke, for hva drømmer jeg egentlig om og er det realistisk å kunne gjøre det?
Jo – faktisk! Etter jeg startet min egen business er det ingen som kan stoppe meg. Det er jeg selv som styrer min egen hverdag, det er jeg selv som setter mine mål og drømmer, og det er jeg selv som får godene for det. Som dere vet jobber jeg også på Glitter som assisterende butikksjef, så dette er noe jeg gjør utenom dette. En dag skal jeg leve av det. Andre har klart det, da klarer jeg det også – det er faktisk mulig. For meg er det viktig å bety noe, ikke bare for mine aller nærmeste men også andre rundt meg. At man kan gjøre en forskjell og hjelpe flere mennesker er en veldig stor drivkraft for meg, derfor er dette midt i blinken.

12946854_10209250028467088_1311375527_oooooooo

I dag har jeg hatt en rolig formiddag. En formiddag jeg har tatt i mitt eget tempo. Jeg lagde meg en god lunsj og koste meg mens jeg samtidig hadde pc på fanget, beina i sofaen og sugde til meg inspirasjon fra min sponsor Monica. Hun er virkelig en dyktig kvinne og har nådd langt. Vi møttes på Jordbærpikene en dag i September, og jeg bestemte meg fort at dette er noe jeg ikke kunne la meg gå forbi.

jjjjj
lll

Så hva er egentlig mine drømmer? Jo det skal jeg fortelle deg..

Mine drømmer er å kunne ta vare på familien min økonomisk uten å tenke på hva en ny vinterdress koster, å ha den friheten til å kunne reise bort i 2 uker på en luksusferie uten og vri og vende på krona, og å ikke gå å grue seg til den forferdelige årsavgiften på bilen som må betales i den trangeste måneden i året. Jeg ønsker å ha friheten til å være hjemme fra jobb med ungene om de er syke uten å ha dårlig samvittighet ovenfor jobb, kunne ta de med på kino, Kristiansand Dyrepark og kjøpe meg en ny bil uten å betale en krone på den selv.

Det beste av alt: DET ER MULIG!

På bildet nedenfor ser dere mitt HVORFOR – nemlig familien min.

SONY DSC

Jeg ønsker å gi de ett godt liv og opplevelser. Jeg ønsker frihet og dette vil jeg oppleve sammen med mann og barn.

Hva drømmer du om?

mar 192016
 

Ungene har tatt ferie fra barnehagen, jeg er syk men har så og si fri hele påsken.
Jeg har to vakter igjen før jeg har ferie og det skal bli godt å la kroppen hvile de dagene.

Planene våre er å tilbringe påsken mye på Daftø. Ungene gleder seg stort og det gjør vi også. Nå krysser jeg fingrene for at vi får på plass det nye forteltet vårt på mandag og tirsdag, det hadde gjort påsken mye bedre for oss.
På Daftø er det show og ting for ungene hver eneste dag i påsken så vi skal ikke kjede oss.

 

Nå krysser vi fingrene for at sola titter frem i ferien.
Jeg har solbeskyttelsen klar allerede og håper det blir flittig brukt i påsken.

 

GOD PÅSKE!!

mar 162016
 

Vi er inne i den tiden på året hvor snøen smelter og våren titter frem. En herlig årstid i vente med mindre og lettere klær både for store og små.
Aldri før har jeg gledet meg sånn til sommerferie slik som jeg gjør i år.

Når snøen smelter er det ingen hemmelighet at det blir ofte ganske så klinete ute. Lillebror her i huset elsker å utforske all som heter vannpytter, og beinet hans har en slags magnet mot alle sølepytter. Han skal riktig nok ikke hoppe i alle, men han har en ting for å skulle prøve ut alle pytter med beinet sitt slik.
Noen ganger går det bra – andre ganger ikke.

topp1ggg

Forrige uke da jeg hentet Ida Emilie i barnehagen så jeg nesten ikke jenta mi for bare gjørme. Hun og mange andre hadde akt i den bløte gjørma på gressplenen i barnehagen. Det første jeg tenkte var: » ÅNEEEI!!!» , men etter å ha sett på henne litt tenkte jeg at hun hadde hatt det kjempe gøy. «Hei mamma» sa hun og kom løpende mot meg. Hun var så glad… og så møkkete. Hun åpnet armene sine, jeg åpnet mine og hun tok rennafart mot meg. Hadde ikke ørene vært i veien hadde smilet hennes gått helt rundt. Jeg fikk en god og skitten klem av ho, og jeg tenkte at klærne kan skiftes og vaskes. Hun fortalte meg at hun hadde hatt det så gøy i barnehagen, og det kunne jeg jo se. Jeg ba henne hoppe i vanndammene og rulle seg i den lille snøen som lå igjen på bakken for å få av noe av den værste gjørma. Hun stoppet opp, så på meg og sa: «Mamma, hva sa du nå? At jeg skulle hoppe i vannpyttene?» Hun trodde ikke sine egne ører om hva jeg ba henne om, men gjorde det gledelig. Jeg hadde vell egentlig litt lyst til å hoppe i vannpytten sammen med henne selv da jeg ba henne om det, men det hadde nok sett litt rart ut? Vell, jeg hadde trengt det, for det så ut som vi hadde rulla oss i søla som to griser etter jeg fikk klem av henne. Av med regntøyet og inn i vaskemaskinen da vi kom hjem. Inn i dusjen og ut med søla som satt i den fine fletta i håret hennes. Jeg er veldig glad for at vi har skikkelig regntøy i barnehagen, nemlig Kattnakken. Verken Ida Emilie eller Thorbjørn hadde blitt våte igjennom denne dagen, og de ansatte er overrasket over hvor bra nettopp dette regntøyet er.

SONY DSC

SONY DSC

Jeg ser ofte på internett at foreldre er lei av at barna er så møkkete når de blir hentet for dagen i barnehagen. Vell, jeg mener det er ett sundt tegn?
Ungene har hatt det gøy, er ikke det bra da?
Jeg vil tørre å påstå at det er en rettighet barn har – å faktisk være møkkete.
De utforsker, fantaserer og det er en del av barnas utvikling.

Jeg kjører heller vaskemaskinen oftere når jeg vet at det får barna mine til å smile.