apr 282019
 

// Reklame

Noe av det jeg syntes er ekstra gøy å samle på til ungene er bestikk. Nå har endelig Thea Sofie fått sitt eget også, og hvor fint er ikke dette?

Syntes disse var kjempe fine, og ekstra stas med navnet hennes på. Det kan i tillegg vaskes i oppvaskmaskin.

Bestikket får du kjøpt HER.

sept 172018
 

Åh, det er virkelig ingen tvil om hvem årstid som nå nærmer seg. Her hjemme måtte vi nemlig skrape is flere ganger på bilen denne uken. Minusgradene hadde sneket seg på og hyllene i barnehagen og på skolen ble fylt med dresser, fleecetøy, votter og bambus. Tykkere klær måtte frem slik at ungene ikke fryser når de er ute å leker.

Barneklær er noe jeg brenner for. Jeg syntes det er kjempe gøy å kle de opp i gode, praktiske og fine klær. Pompdelux har jeg endel av, og har vært på endel partyer i løpet av årene jeg har hatt barn. Det finnes jo så mye fint nå, og man vil gjerne noen ganger ha hele kolleksjonen fordi det er så mye fint. Pompdelux har klær som strekker seg fra størrelse 62-170. De har virkelig utvidet siden Ida Emilie var bitteliten! Klærne har jeg alltid husket som gode i størrelsen, myke og fine i pris.

Det er liksom rart med det, man finner sine favorittmerker. Ikke sant? Jeg er hvertfall sånn, og når jeg først har forelsket meg i ett merke skal det mye til for at jeg tør å prøve ut ett nytt? For meg er det viktig at det er god kvalitet, at klærne er lette, praktiske og holdbare. Pompdelux treffer mine kriterier godt. Nå er der heldigvis blitt veldig enkelt å handle barneklær. Noen klikk, og noen dager seinere ligger de i postkassen din. Nettbutikk er fremtiden, og jeg ser med tre barn at det er en stor fordel med nettshopping. Jeg har rett og slett ikke tid til å dra i fysiske butikker slik jeg ofte gjorde før jeg fikk barn?

Ps: Husk å merke klærne til ungene med navn på skole og i barnehage.

//innlegget er skrevet i samarbeid med pompdelux.

sept 162018
 

Altså, hvem elsker ikke å sitte i sofaen på kvelden etter ungene har lagt seg med en varm pelskropp som varmer deg? Vell, her i huset har vi alltid hatt katter. Ungene er vokst opp med våre to små firebeinte, og det er rart hvor knyttet de har blitt. De koser og leker med hverandre. Thea Sofie har ho også fått øynene opp for kattene her hjemme, og vil gjerne stadig prøve å dra de litt i den myke halen som veiver rundt.

Her ligger Tussi å nyter en deilig ettermiddag ute i vinterhagen mens sola steker utenfor. Hun er liksom «min» katt og vi har virkelig ett spesielt bånd til hverandre. Hun slikker rein isskålen min, sniker til seg skinkebit fra min mat og elsker baconsnacks! Hun spiser vanlig kattefór også altså, men hun elsker å få det som vi også spiser. Jeg er litt opptatt av at dyr får i seg det man skal, både med tanke på innhold og vitaminer i maten. Hills hundefor (de selger også kattemat) er virkelig en side jeg anbefaler. Gode priser og bra utvalg ikke minst! Med en gang vi klirrer i skålen her hjemme kommer begge kattene løpende med en gang, og kaster seg over matskålen?

Her er Cindy. Husets mest stae beist. Rar personlighet og ett matvrak som forguder Bjørn Vidar. Spiser gjerne opp begge skålene med mat, og spør gjerne etter enda mer. Hun er kosete dagen lang, og glad i ungene selvom hun ikke alltid er like tålmodig som det Tussi er med de.

Vell, uansett er det koselig med dyr i hus.

Kanskje du også har kjæledyr???

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Petfoodnord.

jun 262018
 

Nå begynner virkelig ting å falle på plass her i campingvognen og forteltet vårt. For noen uker siden fikk vi nytt kjøkken av svigerforeldrene mine til å ha i forteltet vårt. De tok vårt gamle. Denne gangen valgte vi å ha ovnen felt inn i innredning for å spare benkeplass, pluss at vi satt i en vask. Vasken har blitt brukt så utrolig mye allerede, og jeg kan ikke skjønne at vi har klart oss uten?

Det eneste vi mangler nå er lys under overskapene. Jeg har sett på både armatur og led strips, og jeg tror vi går for sistnevnte da jeg tror dette blir penest og lettere å skjule. Kjøkkenet er fra Ikea, og denne gangen ble det i fargen grå. Hvitt kjøkken har vi hjemme og klok av skade ville vi ikke ha det igjen med tre barn i hus. Vi lager ikke mat inne i campingvognen vår, så det er utrolig deilig å ha dette kjøkkenet tilgjengelig. Nå gleder jeg meg til å få lysene i orden og male platen der hvor ovnen er.

Flere som har campingvogn?? Vi skal være her så og si hele sommeren, og det er lett å se at ungene koser seg. God sommer!

//innlegget er skrevet i samarbeid med Ledlyskilder.

jun 232018
 

Det er sommer og endel bursdager står for tur i vår familie. Jeg syntes det er like vanskelig hvert eneste år, for hva skal man finne på til tanter, onkler, besteforeldre, venninder, kompiser og foreldre?

Pappa er nestemann ut, og han sier som vanlig at han ikke ønsker seg noe og heller ikke trenger noe. Han sier han ønsker seg snille barn, men det har han jo 365 dager i året (hehe..). Jeg prøver å tenke ut hva han faktisk trenger, men det er jaggu ikke lett. Det han eventuelt trenger kjøper han seg jo selv, og da står det ikke mange alternativer igjen.

MEN, en ting er forbruksvarer. Derfor tror jeg jaggu at jeg skal klikke litt hjem fra denne siden fra Dovre. Her finnes jo noe til enhver, og sokker, underbukser og trøyer får man liksom aldri nok av uansett. Dessuten var det jo knallpriser der nå, så her får man mye for pengene? Det beste er at man får det rett hjem i postkassen. Det er nemlig ikke bare bare å dra på shopping lenger med tre barn som vil forskjellige ting. Nei, da er det bedre å bare klikke det rett hjem i postkassen. Det enkle er ofte det beste, er det ikke??

Hva er ditt beste gavetips til den som har alt?

//innlegget er skrevet i samarbeid med Mur shop.

jun 222018
 

Åhh, det er så fantastisk vær for tiden. Solen er oppe fra morgen til kveld, ungene bader dagen lang og isen går ned på høykant. Er det ikke deilig? Vi har startet sommerferien allerede, og nyter dagene på land og på vann. Vi kjøpte oss i fjor en ny båt til å ha på Daftø, for å komme oss litt bort og på steder hvor man ikke kommer til med bil. Vi har funnet oss en egen strand som ligger perfekt til, kun 25 minutters kjøretur med båt mot Kosterøyene.

Jeg har fått båtlivet inn med morsmelken. Vi har alltid hatt båt selv og fra jeg var liten har jeg hoppet i land uansett vær og vind. Er det kanskje flere som liker båtlivet? Da vil jeg isåfall tipse dere om denne siden hvor du får tak i seilklær. Her finner du klær for all slags vær på vannet til ganske så fine priser. Man vet aldri når værgudene slår til, og da gjelder det å være godt rustet.

Er det ikke deilig å kjenne vinden i håret og lukten av saltvannet? Jeg sover ekstra godt på natten de dagene vi har vært på sjøen, og jeg er overbevisst om at det er mye med luften å gjøre. Liker du å være på vannet? Bade fra båten? Fiske? Åhh.. det er det jeg kaller sommer?

//innlegget er skrevet i samarbeid med Sea shop.

apr 072018
 

For noen dager siden slo det meg, det er kun få uker igjen til dåpen. Jeg heiv meg rundt og bestilte både mat, dåpskake og invitasjoner. Puh, deilig å hvertfall ha det i boks. Jeg og Thea Sofie har fått levert ut de fleste innbydelsene i dag. Spørsmålet som går igjen er hva vi ønsker oss til lille Thea. Jeg tenker denne gangen litt praktisk, og litt frem i til. Her er noe av hva vi ønsker:

Bunadsølv til Løken bunad

Barnehagesekk (12 liter) fra Bergans.

Fødselstavle (Lik de vi har fra før)

Personlig pledd (Dette vet jeg hun får)

Gavekort på Østfoldhallen, H&M og Ikea.

Spikkekniv og turkopp med navn

Sebra lekematte

Bæremeis

Ballbinge

Sengehimmel

13 mai er den store dagen, og nå gjennstår det bare å planlegge hvordan bordene skal de ut. Jeg har hentet endel inspirasjon fra internett, og vet sånn ca hvordan jeg vil ha det. Aldri hadde jeg trodd at vi skulle arrangere dåp igjen, men nå gleder jeg meg veldig. Ida Emilie og Thorbjørn skal hjelpe til i kirken og det gleder de seg veldig til.

Nå skal jeg hente Ida Emilie på skolen og pakke til Daftø før jeg skal bestille litt dåpspynt på nettet. Vi krysser fingrene for sol i helgen?

mar 212018
 

Hjelpes meg så fort tiden går! Jeg lever enda i den såkalte babyboblen, og nyter permisjonslivet til det fulle. Alt føles bare så bra. Lille Thea Sofie er som ett lite frimerke og trives best i armene våre. I går kveld sovnet hun i egen seng for første gang. Vi pusser opp litt her hjemme igjen, og igår stod soverommet vårt ferdig. Dette rommet er i samme etasje som kjøkken og stue, så jeg følte det litt «tryggere» å legge henne alene på rommet. Hun sov til litt før 05.00, fikk mat og sovnet igjen til 09.45. Det er vanskelig med rutiner når de er så små men jeg skal litt etter litt prøve å innføre etterhvert. Det sies jo at babyer får søvnrutiner etter fylte 3 måneder.I går var vi på 6 ukers kontroll på helsestasjonen. Alt var helt tipp topp. Vi skal få henvisning til fysio da hun har en favoritt side, og har litt av denne banan formen når hun ligger på stellebordet og på brystet vårt. Thorbjørn og Thea Sofie lå begge som stjernekikkere i magen, og Thorbjørn hadde akkuratt det samme. Ellers fikk hun rotavirus vaksine og masse skryt. Det varmer jo alltid ett mammahjerte. Hun har slitt med vond mage etter vaksinen stakkar, men sov heldigvis godt i natt.

Siden sist har både Thorbjørn og Ida Emilie hatt bursdag. Lillebroren er ikke så liten lenger, men hele 5 år blitt. Han feiret dagen sin med guttene fra barnehagen. Ida Emilie ble 8 år og hadde disco bursdag på lørdag med klassen sin. 20 barn var invitert og jeg trodde jeg hadde tatt meg vann over hodet. Vi leide lokale og dj og bursdagen ble veldig vellykket!Nå skal jeg se Fødeavdelingen før jeg og Thea tar kvelden. Heldigvis ikke mange dagene til påskeferie for de to eldste nå, det skal bli deilig?

jan 232018
 

Shit, tenk at jeg er i svangerskapsuke 37 allerede! Nå er alt i hus og klart for at lille T skal komme til oss. På denne tiden av svangerskapet ble jo Thorbjørn født, så i bunn og grunn kan det vell skje når som helst. Jeg gidder hvertfall ikke ha for høye forhåpninger om at det samme skjer denne gangen, for da blir ventetiden ekstremt lang.

Formen min er ikke blitt noe bedre. Jeg sover dårlig, er sliten hele tiden og alt er rett og slett ett ork. Kroppen var ikke forberedt på dette svangerskapet, men å føde – det gleder jeg meg til! På fredag skal jeg på svangerskapskontroll, kanskje det blir den siste??

Når fødte du i forhold til termin? Her kom Ida Emilie 9 dager før, mens Thorbjørn kom 20 dager før tiden?

jan 182018
 

Nummer 3 er en luring sier de, og jaggu har de rett! Nå har jeg vært inn og ut av sykehuset på kontroller pågrunn av masrier, for høy hjertefrekvens, for lav hjertefrekvens og mye annet. Jeg blir utslitt, og den lille snuppa i magen driver kun å erter oss. I går lå jeg i sofaen i flere timer med masrier, og jeg prøver jo å ikke gjøre så veldig mye om dagen da det er best for henne å ligge i magen hvertfall ett par uker til. Natten ble heller ikke bedre, tror vell jeg har sittet i sengen å vugget frem og tilbake mesteparten av timene. Heldigvis stod Bjørn Vidar opp med Ida Emilie å kjørte henne på skolen i dag. Dagene mine er altså så ikke spennende, jeg har fått beskjed om å ta livet med ro, ruge og bare slappe av frem mot fødselen.

Selvom dagene blir tilbragt mye på sofaen og i senga skjer det alikevell litt. Dagens teknologi gjør jo at man kan gjøre nesten alt mulig fra sengekanten. Endelig kan jeg fortelle at jeg har blitt endel av Littlekingdom og jeg er såå glad? De har så mye fint, blandt annet denne t-skjorten.

Jeg kommer blandt annet til å ha ansvar for sosiale medier og får lov til å plukke ut noen nye samarbeidspartnere? Liker du Littlekingdom? Legg igjen en kommentar dersom du vil samarbeide med oss og ønsker mer info?

Er du også en Happy Mommy?